090831: snurrig, & började brinna ! :O

Heellu ♥♥

Är allting bra med er idag? Själv mår jag bra, fast haront i huvet, men inte lika mycket som jag har haft idag.

Imorse gick jag upp klockan 7, så jag satte mig i lugnt och ro och åt frukost, sedan smsar Sara ( hon går inte i min skola ), men hon undrade om jag var på väg till bussen så vi kunde träffas innan hon åkte till sin skola, men jag svarade att min buss gick 58, när jag skrev det så var klockan 7.20, så det var ju typ en halvtimma kvar, men jag fick det inte att gå ihop, för jag trodde vi ( Jag & Zahra ) skulle träffas 8.00, men så var det såklart inte utan vi skulle mötas 7.40 så det var 20 min kvar och jag hade inte sminkat mig eller gjort mig iordning så jag blev jätte stressad och stressade runt för att hinna xD, var jätte snurrig imorse.

Iskolan sedan på NO.n så skulle vi labba, jag och Emelie var tillsammans, och när vi håller på så hör vi några skrika, då är det Joanna, Helin och Diaos brännare som börjat brinna ! :O
Så det var några fler som började skrika, men asså det var ju itne värsta branden xD men asså det började brinna lite, svårt att förklara men inget hände, Raimo ( läraren ) gick lugnt fram och släkte elden ( han blåste ), så det var inte så farligt, men ändå, brännaren ska inte börja brinna, så Raimo sa att han inte ville ha den där och tog bort den så det inte händer fler gånger.

Eter skolan så var jag för en gång skull snäll och gick hem med Jessie, hon har typ tjatat as länge, men jag tänkte att det är typ en kvart kvar tills bussen kommer så jag kan gå med henne, så vi gick hem tillsammans, även Tess gick med oss en bit tills hon skulle hem till sig, Jessies mamma gick med oss också. I centrum sedan så gick jag, Jessie och hennes mamma till Phone House för hennes hörlurar hade gått sönder efter bara någon månad så hon fick nya. När vi var där så väntade vi på Sara också för hon messade mig och frågade om hon kunde låna några filmer av mig, så hon följde med hem typ en timma, hon lånade 2 filmer och så kollade vi på Top Model, sedan var hon tvungen att gå hem, och sedan dess så har jag inte gjort så mycket mer idag, kollat på tv och ätit middag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel.
Vi hörs senare
Puss på er ♥

  Jessie vill inte visa sig XD <333         Sara hemma hos mej<333


Träffat Sara<33

Heellu <3

Som sagt så har jag träffat Sara idag, det var jätte längesen nu, så det var hur kul som helst.
Vi gick först runt lite i centrum, sedan gick vi hem till min moster och lämnade en sak, och hämtade filmen " Män som hatar kvinnor " , sedan gick vi hem till Saras mormor ett tag och hämtade vatten och lite sånt. Efter det så var vi ute ett tag och bara snackade, sen så gick vi hem till mig och kollade på filmen :) Den var jätte bra, fast vi var lite tröga så vi fattade inte allt xD, hahha men den va bra ! :)
Hon stack hem vid 5, så jag har inte gjort så mycket mer sen dess.
Nu ska jag ta mig tid och svara på era söta kommentarer
PUSS

Sara är alltid lika glaaaaaaaaaad<333


Nyckelrings lampa som hon köpte, hon älskade den xD lyste hela tiden xD


Filmen, förlåt för suddig bild. =)



imorgon <33

Heeej<3
Idag har jag som sagt vart hos mormor, annars har jag inte gjort så mycket mer.
Imorgon ska jag träffa Sara i centrum, har inte träffat henne på jätte länge nu, saknar henne <33 Så det ska bli jätte kul! <3 jag gästbloggar hos Sara som ni kanske vet?
kika in där vettja !  klicka här för att komma dit.

Men vi hörs imorgon PUSS <3


försöker...

Heej!
Förlåt för att jag inte har hunnit skriva idag, har vart hemma hos mormor, jag & mamma hjälpte henne med tvätten, sen när jag kom hem var datorn upptagen, & nu så håller jag på att försöka fixa min blogg lite x)
ska se om jag kan fixa något själv:)
Vi får se hur det går.

Skriver lite mer senare
Puss <3

Bexx vill ha !

Heejsan!
Kikade lite på bubbleroom.com & hittade lite snygga kläder som jag skulle vilja ha, tänka lägga upp dom här.

Skit snygg rosa mys dress.. =)



En snygg klännig ;) ^^



Ge Mig ?!? (a)
Puss<3

Friiiiday, I'm in Loooooooooooove ! <3 xD

Heeej på er alla söta bloggläsare ♥
Allt bra med er idag? Själv är det bara bra här.  ^^
Idag har det inte hänt så mycket intressant, faktiskt. Har vart i skolan som vanligt, sedan åkte vi hem, tog tåget idag, orkade inte vänta i typ 25 min på bussen, så när bussen skulle gått så var jag redan hemma, så det va bra att jag tog tåget ;)

Förlåt för att jag inte har vart så aktiv på bloggen denna vecka, ska försöka bli bättre.
Har även funderat lite på om jag ska börja med lite nya grejer i bloggen, funderar på att lägga till & kanske ta bort någon kategori. Jag får se, kanske redan blir något ikväll, eller imorgon eller något, vi får se.

Om det är något ni vill fråga mig, eller tipsa mig om så vet ni väl att jag har en mail adress?

[email protected]

Så om ni undrar något är det bara att maila mig, jag lovar att jag svarar :)

Ha en bra kväll
PUSS<33


Rolig dag

Hallojsan ! ♥
Hoppas allt är bra med er <3  Själv är det bara bra här ! ^^

Idag hade vi vanliga lektioner,men istället för Elevens val så hade vi klassens dag, min klass gick runt lite. Hade jätte roligt, orkar inte berätta så mycket utan jag lägger upp lite bilder istället, som ni får kika på. Klicka för större bilder.
Jo fresten, det var bara jag, Zahra, Camila, Joanna, Jocke & vår lärare Agneta som gick den här vägen tillbaks, alla andra i klassen gick en annan väg, ifall ni skulle undrat xD hahaha.

Först en bild på
världens sötaste
Emelie <3333


        Zahra                   Camila                Joanna


       Zahra                Jag & Zahra              Jag


                      Camila, Joanna, Zahra     


                                 Denna bild blev inte lika lyckad
Camila  & Joanna       Camila, Joanna, Zahra, Jocke


 Jag, Zahra, Jocke, & vår lärare Agneta.




Ha en bra kväll
Puss & Kram


vem bar den bäst?

Heej

Nu kommer en ny " Vem bar den Bäst? " 
 Vad tycker ni ? Vem bar den bäst  AnnaLynne McCord eller Olivia Wilde


             AnnaLynne                     eller                       Oliva

Rubrik, va är d ?

Helllu !
Är allting bra med er idag? ♥ Hoppas det!, Själv är det bara bra, fast jag fryser.. =/

Första lektionen idag var slöjd, jag har valt syslöjd, vi fick inte direkt börja med något, vi fick prata massa om vad man ska göra för att få dom olika betygen, sedan fick vi lite andra papper & sen så fick vi börja skissa på vad vi vill göra, jag ska typ göra en tröja eller något, har inte riktigt bestämt klart allt ännu. Sedan hade vi engelska, fick typ 3 läxor i engelska :O, glosor, verb & en stencil, tills på fredag, har även tyska tills på fredag. Sedan hade jag SO före & efter lunch. Vi slutade 13.45 idag, det var jätte skönt, jag & Zahra gick till centrum ett tag & sedan så var vi i parken typ till kvart över 4, satt & snackade lite, sedan gick jag hem för jag höll på frysa ihjäl, asså det är ju fett kallt ute ! :O..

Pluggade lite när jag kom hem annars har jag inte gjort så mycket mer.
Jo juste, jag kommer börja gästblogga hos Sara, så där kan ni gå in & läsa lite om ni vill, hihihi ^^

Men nu ska jag ta & svara på era gulliga kommentarer, kanske inte säger det så ofta, men jag blir jätte glad när jag läsa alla fina kommentarer, TACK <3

Vi hörs senare
Pusspåer<3
( mobilen laddar, inga nya bilder )


fööörlååt

Hej !
& förlåt för min jätte dåliga uppdatering i bloggen, men asså det blir så mycket nu med skola och allt, men jag ska verkligen försöka bli bättre ! Men idag blir det bara ett inlägg.
Idag har jag haft skola, jätte tråkigt, hade idrott, med Jonas, som är vår nya idrottlärare och han är mycket bättre än vår förra! ^^ Så det är jätte bra nu! =) Sen hade vi bild, och asså hon pratar så tyst att man inte hör vad hon säger nästan x). Annars har det inte hänt så mycket idag. Slutade kvart i 3, bussen kom 3, sen snackade jag & Zahra typ till kvart i 4, hahah, sen var hon tvungen att gå.
Imorgon börjar jag 8.40 och slutar 13.45, gud va sköönt, bara 4 lektioner ^^

Hoppas ni haft en jätte jätte bra & fin dag, <3
Puss på er <3


IRRITERAD

Hääj!
allt bra med er idag?
Själv är det ganska så bra, är väldigt irriterad, mest på fotografen. Vi hade ju skolfotografering idag, och hon som fotade var fett taskig mot alla, hon va störd ! Asså hon ba: om ni inte är tysta nu så blir det inge foto, och sen bara för några typ 3 st snacka sa hon: va tysta annars tar jag inge ensam foto på er. Sedan när man skulle göra det, asså när det var fin tur så fick man itne sitta hur man ville, alla va tvungna att sitta rakt i ryggen, sitta exakt som hon sa annars blev hon as sur, och sedan var man tvungen och le, men tänk om man INTE vill det då?!?!?!? Seeen så mitt hår, hade typ några hårstrån vid ansiktet hon ba:  Ska ditt hår va sådär?, asså hon sa det as taskigt, och det var inte bara mot mig hon gjorde det! Asså är sååå irriterad!
Resten av skolan va as tråkig och maten var skit äcklig, nått fel på riset, vet inte va det va!? Asså det såg typ ut som småå asså skit små larver på själva riskornet, fett dåligt, det smakade skit !
Resultatet av skoldagen: KATASTROF, förutom kompisarna <33

Juste, sedan när vi slutat så var det en kvart kvar tills bussen skulle komma så jag, Zahra och Daniela gick till tunnelbanan, men vi missade den precis så vi gick till busshållplatsen som ligger jätte nära och väntade, men den kom aldrig, den kom inte 18, inte 24 och inte 33, så då var vi jätte irriterade så vi gick till tunnelbanan, då följde även Nilo med =) Sen typ kom jag hem 4, en timma senare, vi slutade 3, och jag borde vart hemma typ kvart, eller 20 över 3, men istället 4. Så denna dag har inte vart någon jätte bra dag. Är ganska irriterad som ni nog märkt xD Ska sluta klaga nu,
Skriver nog senare eller imorgon.
Puss


väska kööpt!

Heeej!
Åkte inte till Huddinge sjukhus idag, utan personen som var där kom hem idag så jag var hos henne.

Men ialf, jag hittade en väska, äntligen ! Hade ju ingen som jag kunde ha i skolan xD, så nu är jag glad att jag hittat en. Men har ingen bild ännu, men fixar det tills imorgon

Imorgon börjar jag 8.20, så jag hinner inte skriva nått på morgonen, slutar 3 tror jag, så jag skriver när jag kommit hem och så. Har fotografering imorgon också xD usch, hatar det =/ Menmen
Nu ska jag fixa lite, så vi hörs senare
Puss & Kram


Söndag :'(

God moooorgonn !!^^
Allt bra med er ? Med mig är det bara bra! Sitter som vanligt och lyssnar på Tokio Hotel, och chattar lite på msn. Idag är det inte riktigt bestämmt vad jag ska göra, beror lite på. Kanske åker till Huddinge sjukhus igen, får se lite senare.

Imorgon är det skola, och då menar jag vanlig, jobbig skola =// Jag längtar INTE ! Slutar typ 3 också. As jobbigt.

Ska kika runt lite på internet lite senare och se om jag hittar nått roligt, eller några snygga kläder eller nått. men får se om det blir nått, eftersom jag kanske ska till Huddinge och så.
men aa, vi hörs senare
PUSS på er<3


=/

Hejsan!
Sorry för jätte dålig uppdatering idag, men har inte själva bloggkänslan idag, så det känns lite onödigt att bara sitta och skriva om ingenting, precis som jag gör nu. x)
Men jajja, jag hoppas jag får tillbaks den imorgon. Så jag skriver inget mer idag. Utan vi hörs nog i morgon
Puss på er <3

Lördag 22 Augusti

Halloj!

Är allt bra med er? Med mig är det bara bra, är lite trött och har ont i magen bara, men det är lugnt. Har vart hos mormor ett tag, hjälpte henne att tvätta, gick upp typ 9 och jag hann inte skriva ett inlägg innan jag gick, men jajja jag skriver nu x)
Har eller ska ni göra nått roligt idag? Själv ska jag inte göra så mycket mer idag, tror jag.
Sitter och lyssnar på Tokio Hotel nu, igen. Älskar dom nya låtarna, asså jag lääängtar as mycke till skivan som kommer 2.a oktober !!!
Ska kika runt lite och kolla om jag hittar något, och sedan ska jag spela lite, men vi hörs sen
Pussss


kan inte

Hej igen-.
ville bara säga att jag inte kan svara på kommentarer så jag gör de senare PUSS


12 KM ?

Hejsan!
Kom hem vid typ 1 idag. Jag skrev ju lite från mobilen och då hade vi typ precis börjat gå, och min grupp stannade ju för dom 7.orna var hungriga och gick och klaga hela tiden!! Sedan sa gruppledarna ( 2 st från 9.an ) att vi kunde gå, asså när man va klar, fast man skulle gå i gruppen men alla gick så jag och Camila gick tillsammans. Vi stannade typ ingen gång, vi gick och åt också XD, orka sätta sig och äta när man kan gå och äta så man får gå hem tidigare ! Jaa, men det tog typ ungefär en timma att gå, och det var faktiskt inte jobbigt, tyckte jag i alla fall. Sedan kom vi till hagaparken och där fick vi vänta tills alla kommit, sedan fick man gå, så jag och Camila gick hem tillsammans, man skulle gå med sin grupp så inte alla gick samtidigt. Men sen gick vi i alla fall hem, hon till sig och jag till mig, jag kollade lite på tv när jag kom hem, annars har jag inte gjort så mycket.
Just nu sitter jag och lyssnar på TH.s nya låtar! JAG ÄLSKAR DOM <33333333




Camila va trött när vi va framme XD


Vi gick typ 12 km!!!!!!!


Hörs PUSS

Mobilblogg

Hej! Idag har vi inga lektioner, vi ska vandra typ hela dagen skit långt. Min grupp träffades 9.05. Och nu har vi börjat vandra, jag har i alla fall Camila i min grupp så det blir roligare:) Vi slutar typ senast 2, hoppas tidigare. Asså vissa vill redan äta vi har typ gått i 20 min eller nått. Aja dom ska äta nu. Hörs sen Puss

Skolaaan =/

Heeeejsan !^^
Allt bra med er? Med mig är det bra, väldigt ont i magen bara =/.
Idag var det upprop då.. vi började halv 9, jag, Zahra, hennes lillebror och hans kompis gick till skolan, eftersom vi inte hade våra busskort, skulle få dom i skolan.
Vi kom till skolan vid typ kvar över 8, så vi gick runt lite, och träffade alla kompisar igen, det var jätte jätte roligt !^^
Sedan gick vi in till klassrummet, där fick vi reda på vårt nya schema, var faktiskt ganska nöjd med det, bättre än jag trodde, och jag slipper 2 lärare som jag inte gillar så mycket, det ska bli skönt! =) Sedan skulle vi ner till aulan där rektorn skulle snacka, det var väldigt tråkigt XD, alla höll på somna ( nästan ). Aa men sen så gick vi tillbaks till klassrummen där vi snackade lite mer och sånt. Imorgon är det utflykt vi ska vandra, men det är väldigt orättvist för Jessies klass ska gå och bada !! De borde va lika för alla ju ! =/
Men efter uppropet så åka vi hem, sedan gick jag och Jessie till centrum ett tag, skulle kolla om jag hitta någon väska, men asså jag hittar ingen direkt, eller jo men den är så stor XD, men jaj kanske får köpa den eftersom jag måste ha nån väska!
Sedan gick vi hem till Jessie gjorde inte så mycket, vi var väldigt trötta, kollade lite på film, och åt jordgubbar, sedan var vi inne lite på datorn, sedan kom Iza ( hennes lillasyster ) hem så då ville hon va med oss så då spelade vi lite " barnspel " på internet. Ja ehm, sedan gosade vi med Jessies katt, världen sötaste katt !^^
Aaa men sedan har jag inte gjort så mycket mer.
Här kommer lite bilder..

Barnspel :P


Jessie och Iza <3


Jessie och hennes sööööööta katt <3


Duktig katt som vaktar hennes mobil ? ;) ^^ xD Söt <33



PUSS

SVAREN

HeejsanHeeejsan!
Nu kommer svaren från frågestunden ^^



Fråga: Hur många besökare har du varje dag?
Svar: Det är olika från dag till dag, men är ingen stor bloggare ;)

Fråga: Vad är det bästa med din blogg?
Svar: Hmm, svår fråga. Kanske att jag skriver om lite allt möjligt?, nä men jag vet faktikst inte, hihi

Fråga: Har du haft någon annan blogg innan den här?
Svar: Jaa, fast då hade jag en blogg med en kompis, men har glömt vad den hette, haha vi skrev typ nån gång i den, den finns fortfarande kvar men vi vet inte vad den heter, och inte lösen eller e-mail adressen XD

Fråga: Vad är det bästa med att blogga?
Svar: Svår fråga. Men jag tror det är att man får skriva av sig, och sedan om några år kan man titta tillbaka och se vad man gjorde för flera år sedan. Sedan är det väldigt kul att få fina kommentarer från er fina läsare! Det gör mig jätte glad !

Fråga: Hur länge har du bloggat?
Svar: Sen januari i år ( 2009 )

Fråga: Vilka bloggar brukar du läsa?
Svar: Mina kompisars, Kenza, Stina-Lee, Paulina ( Paow ), Kissie, Dessie, Amir, Krille. Och så läser jag lite på dom jag svarar på kommentarer till. =)

Fråga: Favoritblogg?
Svar: Min egen? Nää men jag jag har många favoriter =)

Fråga: Varför började du blogga?
Svar: För jag tyckte det verkade roligt, sedan tänkte jag att folk jag inte träffar så ofta kan läsa min blogg och se vad jag gör om dagarna. Sedan är det väldigt roligt att skriva.

Fråga: Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Det verkade roligt, och jag gillar att skriva.

Fråga: Varför startade du bloggen?
Svar: Jag tyckte det verkade roligt, och tycker det är kul att skriva.

Fråga: När och varför började du blogga?
Svar: I januari i år, jag tyckte det verkade roligt, och sen är det kul att skriva av sig, och om några år kan man kolla tillbaks och se vad man gjorde, och gillade.

Fråga: Är du bra på att göra bloggdesign?
Svar: Nej, inte specc XD Jag vill  ha photoshop!

Fråga: Vilken/vilka bloggar följer du?
Svar: Kompisars, Kenzas, Paow, Kissie, Dessie, Stina_lee,  Amir, Rahlenfeldt, och sen läser jag lite när jag svarar på alla era kommentarer!^^



Fråga: Vad har du för sorts mobil?
Svar: Jag har en Sony Ericson W595

Fråga: Hur lång är du?
Svar: Sist var jag 1.70

Fråga: Dricker du?
Svar: Det händer inte ofta.

Fråga: Röker du?
Svar: Nej, det gör jag inte =)

Fråga: Har du något andra namn?
Svar: Jaa, heter Josefin i andra namn.

Fråga: Har du något husdjur?
Svar: Jaa, just nu har jag bara en fågel!

Fråga: Om du fick, skulle du då byta kön till kille?
Svar: Det skulle vara kul att prova att va kille, men jag tror jag skulle vilja va tjej.

Fråga: Vilken är din favoritfilm?
Svar: Twilight, lätt ! <3

Fråga: Favorit djur?
Svar: Det får nog bli min fågel, och alla mina andra djur som jag hade.

Fråga: Vilken sorts musik lyssnar du på/ favoritband?
Svar: Jag lyssnar på det mesta, mitt favoritband är Tokio Hotel <333

Fråga: Vart bor du?
Svar: Jag bor i Solna

Fråga: Vad är dina framtidsplaner?
Svar: Åhh, jag har ingen aning faktiskt, jag önskar jag visste men jag vet inte =/

Fråga: Vilken skola går du i nu?
Svar: Tallbacka

Fråga: Bor du kvar där du bodde förut?
Svar: Yes, samma ställe.

Fråga: Har du något husdjur? Du hade väl en kanin och en fågel när vi var små?
Svar: Jaa, fågeln har jag kvar ^^

Fråga: Hur mycket tid per dag spenderar du framför tv/data?
Svar: Det beror på, men när det är lov/helg och jag inte har något att göra, eller ingen kompis att vara med så spenderar jag den mesta dels av tiden vid datorn eller tv.n. Men när det är skola så blir det runt 2-3 timmar om dagen  ( räknar både tv och data ).

Fråga: Vad är det bästa och värsta du vet?
Svar: Det bästa är min familj och mina vänner, och det värsta.. hmm, falska människor tror jag.

Fråga: Hur är det idag?
Svar: Det är bara bra med mig, tack! Hoppas det är bra med dig också? ;)

Fråga: Hur lång är du?
Svar: Sist var jag 1.70

Fråga: Har du syskon?
Svar: Neeej =//

Fråga: Det roligaste du vet att göra på fritiden?
Svar: Va med kompisar, shoppa.

Fråga: Bor du i Sthlm?
Svar: Jag bor i Solna, det ligger jättejätte nära Sthlm, 10 min med tunnelbana. ^^

Fråga: Första kärleken?
Svar: Det håller jag nog för mig själv xD

Högsta önskan?
Svar: Det är nog att få se och och träffa Tokio Hotel !

Fråga: Hur gammal är du?
Svar: Jag är 14.

Fråga: Vilket är ditt favoritland?
Svar: Sverige? XD hahah, nä men Turkiet och Tyskland, fast jag har itne vart där ( än ) XD

Fråga: Favo mat?
Svar: Pizza, och nån turkisk mat jag åt där ^^

Fråga: Vem är din förebild?
Svar: Ja du, bra fråga. Det vet jag faktiskt inte riktigt själv... hihi

Fråga: Vilken hårfärg har du?
Svar: Beror på hur du menar? Om du menar egentligen så har jag äkta svenneblont/råttfärgat, men just nu har jag blont.

Fråga: Vad är det bästa du vet och varför?
Svar: Det är min familj, mina vänner och Tokio Hotel. För dom alltid stöttar mig och finns där. Tokio Hotel gör mig alltid glad och på bra humör!



Fråga: Vad tycker du om hysterin kring twilight?
Svar: Jag älskar ju Twilight, men ärligt så är det ganska jobbigt att höra massa rykten hela tiden, som inte ens är sanna.

Fråga: Hur många har du på msn?
Svar: Just nu har jag 333 st på msn

Fråga: Har du fortfarande kontakt med Emelie?
Svar: Jaa, vi går i samma klass och är jätte bra vänner ^^

Fråga: Vad har du gjort i sommar?
Svar: Jag har vart i Turkiet, kryssning, kompisar och sånt ^^

Fråga: Vilken affär föredrar du mest?
Svar: Jag gillar väldigt många affärer, jag har ingen direkt sån favorit, faktiskt.

Fråga: Vem gillar du mest i Tokio Hotel och varför?
Svar: Jag gillar Bill mest, men jag vet faktiskt inte varför hhihih

Fråga: Har du sett dom live eller så?
Svar: Neeej=// Men jag ska,!<3

Fråga: Vad tycker du om min blogg ( emmaeriica.blogg.se )?
Svar: Jag tycker du skriver jätte bra och om väldigt viktiga saker, som mobbning. Gillar din blogg!

Fråga: Om du fick ge en kändis en käftsmäll, vem skulle det vara då?
Svar: Hmm, oj jag vet faktiskt inte x)

Fråga: Fisk eller kött?
Svar: Kött

Fråga: Blond eller brun på killar?
Svar: Det spelar ingen roll.

Fråga: När börjar du skolan?
Svar: Imorgon ( torsdag ) =///

Fråga: Asså varför är robin bengtsson så jäkla snygg och bäst och varför har han så jävla bra röst och allt det där ?!?! :O <333
Svar: Hahahahaha, Emelie XD<33 Jag vet faktiskt inte riktigt eftersom jag inte riktigt håller med dig XD Men du vet väl svaret själv? Och jag kan tänka mig att du är riktigt glad nu när han singel kommit och skiva på väg ?^^<33



TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA FRÅGOR
PUSS

vad är felet nu då? =/

Hejsan!
Kan inte svara på era kommentarer nu, gör det så fort det går, eller senare ikväll
Nån annan som har samma problem? :(

Puss så länge <3


Frågestunden är SLUT!

FRÅGESTUNDEN ÄR NU SLUT!

tack för alla frågor ! ^^
puss

Sista sommarlovsdagen =/

Hejsan!
Förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, men va inte hemma så mycket, åkte till Huddinge sjukhus, mer säger jag inte.
Hoppas ni hade en bra dag igår, och att ni får det idag också.
Idag ska jag inte göra så mycket, bara njuta av sista dagen på sommalovet, för imorgon börjar skolan=/, usch, det ska verkligen inte bli roligt, det enda som blir kul är att träffa alla kompisar igen. ^^

Ska ta mig tid att svara på era kommentarer nu.
Puss & Kram

Mobilbloggar

Hej Förlåt för att jag inte skrivit idag. Har inte vart hemma så mycket, ska snart åka till huddinge. Kan inte berätta varför. Men jag skriver imorgon. Puss

mode

HejsanHejsan!

Kikar lite på nelly.com och hittar dom här snygga tröjorna! Något för oss med blogg, kanske? Klicka här för att komma till sidan.
PUSS

sista (halva) sommarlovsveckan

Heej!
Nu är det sista veckan av sommarlovet, eller okej, halva veckan för på torsdag börjar skolan, fast då är det kort dag och på fredag är det utflykt, men ändå, fortfarande skola!! Jag vill verkligen inte börja skolan =//

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag ! :)^^
Jag ska spela sims 3 nu, så jag svarar på era kommentarer sen.

TACK för alla frågor, men fortsätt gärna att fråga !, jag säger till när frågestunden är slut

Puss'


Frågestund, FRÅGA PÅ

Heej!
Nu tänkte jag ha en frågestund, så fråga på, vad ni vill !
Jag säger till när frågestunden är slut ! :)

FRÅGA !!!
Puss

090816

Heeejsan ♥
Är allt bra med er ?, hoppas det, med mig är det bara bra. Idag ska jag hem till mormor ett tag, sen får jag se lite vad jag ska göra, men det blir nog inte så mycket, blir nog mest att vara hemma. Ska ni hitta på något roligt idag ?

På torsdag börjar jag skolan och jag har inte hittat en väska jag kan ha ännu, min gamla gick ju sönder XD, så jag måste verkligen hitta en ny, fort !!  

Nu ska jag gå och fixa mig, sen går jag hem till mormor så vi hörs när jag kommer hem eller senare ikväll :)
Hoppas ni får en jätte fin dag
Puss Puss


Avslöjar ?

Hejsan!

Jennie Garth  avslöjar Twilight Affär !

Twilight-stjärnan Peter Facinelli kommer nog nypa sin fru Jennie Garth  i örat efter hennes senaste utspel. Det var på röda mattan till eventet "Save The Children's charity event" i New York som Jennie fick frågan om hon hade nåt skvaller om Twilight-teamet. Hon svarade entusiastiskt att Robert Pattinson definitivt har en affär med en annan inom teamet, men hon ville inte avslöja om det var Nicky Reed eller Kristen Stewart! Men eftersom alla vet att Nicky har en het kärleksaffär med Paris Latsis så kan vi nog en gång för alla dra slutsatsen att Robert och Kristen är ett par! (Källa: PerezHilton)


Taget från: http://www.posh24.se/

Dagens Köp

Hejsan!
Vi gick aldrig till mormor idag, vi kanske gör det imorgon, får se. Men vi gick till centrum, hittade inte klänningen jag ville ha, men hittade lite annat =) Allt är från Åhlens



Parfym, 199 kr


Så här ser flaskan ut, söööt ! <3


IsaDora Eyeliner, 80 kr


Chocolate Mud Mask, 20 kr


Åhlens Ansikts Vatten, 40 kr  



Puss på er !

Resan

Hej!
Jag orkar inte skriva så långt inlägg om Ålands resan, men berättar lite ialf och sen får ni lite bilder :)

Vi åkte hemifrån vid 4, det regnade lite då men när vi kom fram till Slussen så började det spöö regna ! Så vi fick nästan springa för att inte bli så blöta, när vi kom fram så fick dom 550 ( tror jag det var ) första gå på båten redan halv 5, så vi skyndade oss och vi hann, men man fick inte gå till hytten fören halv 6, så man fick sitta i en bar, så vi tog nått och dricka och väntade. När klockan blev halv 6 så gick vi till hytten och ställde in allt och fixade. Sedan gick vi runt lite och kollade, sedan vid 8 gick vi och åt, vi åt ryggbiff med pommes frites, det var gott ! :)
Klockan 10 började karaoken så vi gick dit och kollade, det är ju alltid kul att höra folk sjunga, även om dom inte kan xD Men det var en kille som vad jätte duktig faktiskt ! Karaoken höll på i en timma sedan var det disco, så vi var kvar där. Senare på kvällen/natten gick vi till hytten och la oss och sov. Dagen därpå hade vi ställt klockan på halv 9, eftersom vi skulle gå och äta frukost vid 9. Jaa, sen gick vi runt och kollade lite och tog lite att dricka och så. Kvart i 4 fick man gå av båten, det tog ett tag att få tag på en riktig taxi, så vi var väl hemma runt halv 5. Det var en jätte trevlig resa !








Puss & Kram

Lördag =)

Heej!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag jätte bra, lite trött bara. Vaknade 11 idag, så jag borde va pigg.
Idag ska vi hem till mormor ett tag tror jag, sedan ska jag gå och kolla lite i centrum och se om jag hittar det som jag inte köpte i stan när jag var där i tisdags, förhoppningsvis hittar jag det. Vi får se.
Nu ska jag spela så vi hörs senare
Puss


hemma igen

Heej
Nu är jag hemma igen. men hinner inte skriva just nu, jag skriver ikväll eller imorgon om kryssningen.
Hinner inte svara på alla kommentarer just nu, men jag fixar det sen eller imorgon ;) hehe vi får se
Puss så länge <33

fixa mig nu

Heej
Nu ska jag gå och fixa mig, packa ner lite och sedan drar vi :) Hörs imorgon, svarar på kommentarerna då också <3puss

Åland idag !

Heej!

Allt bra med er ? Med mig är det bara bra. Idag ska jag på kryssning till Åland, så jag kommer inte skriva nått ikväll eller senare i eftermiddag. Hoppas ni också ska göra något roligt idag ! =)
Men jag ska gå och duscha snart så vi hörs senare, tror jag ;)^^ Puss <3


Sofie <3333

Heeej!

Idag har jag inte kunnat blogga eftersom jag har vart hos Sofie hela dagen. ♥
Dagen började med att vi hade ställt klockan på typ 06.40, sedan gick vi upp runt 07.00. Har inte gått upp så tidigt på hela sommar lovet, tror jag så det var vääääääldigt jobbigt jag var as trött ! Men det gjorde inte så mycket, för jag såg verkligen fram emot att få träffa Sofie igen. Vårt tåg från centralen gick vid 9.11, och det tog ca 45 min sedan väntade en timmas bussresa till Östervåla. Bussen var försenad, och vi började bli oroliga när det stod att nästa kom en timma senare, för dom går bara en gång i timmen. Men som tur var så kom bussen, och vi kom faktiskt till Östervåla snabbare än räknat. Där stod Sofie och Ingela ( Sofies mamma ) och väntade på oss, sedan åkte vi bil upp till deras hus. Det första vi fick göra va att se Russin ( deras katt ) och kattungarna, dom var huuur söööta som helst<3333
Sedan spelade vi lite tv spel, men jag är såå osmart och kollar på fel eftersom jag alltid brukar ha den översta och nu hade jag understa, så jag förlora för det mesta =// menmen XD<3
Sedan satt vi och fikade med våra föräldrarna, aa och sen gick tiden jätte snabbt och det var dags att åka hem igen, för vår buss från Östervåla gick 14.55. Det är synd att vi inte kan va där så jätte länge, mer än 4 timmar men så är det, får väl sova där någon gång så man är där längre :) heh <3
Aaa sen var vi hemma vid 5, vi beställde pizza till mat, gott ! :)

Jag hade en jätte rolig och trevlig dag, och saknar redan Sofie <333 
Hoppas ni mår bra och har haft en lika bra dag som jag har

Här kommer lite bilder

Sofie <3


Sofie och kattungen Spader


Så sööööööööööööt


Russin och kattungarna ( 4 st )


Jag åh Sofie <3


puss

Blondin ?

Vad tycker ni om att Kim Kardashian har blivit blond?



Spööö regn !?

Heej!
Åkte ju in till stan ett tag, hittade ingen väska, men hittade lite annat, men jag köpte det inte, för jag tänkte att jag skulle gå runt och titta lite till innan. Jag och mamma gick till centralen och köpa biljett till imorgon då vi åker till Sofie, det ska bli såååå kul asså! <3 Aa, men sen tänkte jag att vi skulle gå tillbaks och köpa de, men då börjar det spö regna! Och det tar ett tag och gå dit, så vi gjorde inte det utan åkte hem, för det är ju inte så kul att gå i regn =/ Så jag får åka in dit nån dag snart igen och köpa det. Blir nog nästa vecka eller något, för denna vecka hinner jag inte, om det inte blir i helgen förstås.
Sen har det fortsatt regna hela dagen =/

fresten imorgon kommer jag nog inte blogga fören på kvällen för jag åker hemifrån vid halv 9, och kommer hem vid halv 6 igen. Så vi hörs då =) Men skriver nog nått inlägg ikväll :)

Puss <333

Mot stan

Hejsan!

Snart drar man mot stan då, måste verkligen försöka hitta en väska, har ju ingen som jag kan ha till skolan när den börjar nu nästa vecka =// Så det är väl det jag letar mest efter sedan går man ju alltid runt och kollar på andra saker och ser om man hittar nått (a) heh
Ska ni hitta på något roligt idag ??

Hoppas ni mår bra idag och att ni får en bra dag, även fast det inte är så fint väder, inte här i Sthlm i alla fall =//
Detta har inte vart en jätte solig sommar direkt, visst det har funnits fina dagar med mycket sol men för det mesta har det nästan bara vart regn och molnit =/

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska gå och göra mig i ordning sen sticker jag
Puss söta bloggläsare


Tokio Hotel

Heej
Tänkte lägga upp 2 nya heta bilder på Tokio Hotel ( som jag älskar )
Jag läääängtar verkligen efter deras singel och deras skiva som kommer ut 2 Oktober ! =) <3




Puss


Vem bar den bäst??

Vem bar egentligen Outfiten bäst ?

Shenae Grimes eller Taylor Momsen ??  Vad tycker ni?




                      Shenae ?                                              Taylor ?


taget från: http://www.posh24.se/


Dagens Outfit

Dagens Outfit



Vitt linne: H&M
Svart topp: Gina Tricot
Skärp: MQ
Svarta Shorts: H&M

ha det bäst puss


090810

God Morgon <3

Är allt bra med er idag? Själv är det bara bra här. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får se.
Men imorgon ska jag in till stan och kolla lite, sedan på onsdag så ska jag och mamma åka till Sofie.
Sofie träffade jag genom internet för ungefär 2 år sedan, har träffat henne några gånger, hon bor i Uppsala, men jag har bara vart där 1 gång och det var förra året på sommarlovet, så det ska bli jätte kul ! ♥
Och sedan på torsdag så ska jag till Åland, så då blir det nog ingen uppdatering på kvällen och så. Kanske mobil bloggar, vi får se :) Vad ska ni göra i veckan?

Hoppas ni får en bra vecka ialla fall ! :) Vi hörs senare
Puss ♥♥♥

Ni glömmer väl inte ?

Heeej ♥

Ni glömmer väl inte att rösta på mig som månadens blogg ? Jag blir jätte glad om ni gör det.

Jag är nr 5

För att komma dit klicka här

Puss <3

Lika som bär ?

Dom flesta har väl hört uttrycket " Lika Som Bär? " Kolla in dom här !

Är inte Prins Carl Philip och Orlando Blom verkligen lika ? Själv tycker jag dom är jätte lika!!


God Morgooon..

God Morgon alla söta godisar <3

Hoppas ni mår bra idag och att ni ska hitta på något roligt att göra i det fina vädret, Själv har jag inga planer, går väl ut ett tag sen, det är inte så många som är hemma så går väl ut själv eller något.
Jag har tänkt på att mina inlägg är ganska korta, men det händer inte så mycket just nu så det finns inget att skriva om, men det blir nog bättre snart.

Sen vill jag bara påminna er att om ni har frågor eller vill ge mig tips så kan ni maila mig och min mail adress är:

[email protected]

Jag blir jätte glad om ni mailar mig och säger vad ni tycker och om ni vill att jag ska ändra något eller något.
Självklart kan ni maila mig annars också, om du vill berätta något eller sånt. Jag lovar att jag svarar på allt :)
Så om det är något så maila mig gärna.

Hoppas nu att ni får en jätte fin dag
Puss & Kram

Bilden är sen mars


mode

Tjena!
Sitter och kollar lite på nelly.com. Och har hittat lite snygga kläder som jag skulle vilja ha. Klicka på bilderna för att få dom större.
Puss




rösta på mig? snälla (A)

Heej!

jag är med och tävlar och skulle bli jättte glad om ni kunde rösta på mig, ni behöver INTE ha blogg för att rösta, och ni får rösta en gång, För att komma till bloggen klicka här .

Så snälla rösta på mig, jag är nummer 5 !
pusss

Lördaag

Hejsanhejsan!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag jätte bra, lite trött bara =) Idag ska jag nog inte göra nått speciellt, ska ni göra nått kul? ♥

Jag vet att min uppdatering inte är den bästa, men ska försöka bli bättre.

Puss

American Idol

Heej
Har precis kollat på finalen av American Idol. Blev väldigt besviken! Adam Lambert skulle ju ha vunnit!!!
Någon som kollat? I så fall vem tycker ni ?

Adam eller Kris?


Jag tycker Adam!! Han är mycket bättre !



Aja, hörs senare Puss

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos Millah om örhängen från Misterbling.

Var med ni också =)


Sara har åkt

Heeejsan!
Nu har Sara åkt, ganska tråkigt utan henne =/
Har haft jätte kul i alla fall, igår var vi som sagt i Kista och sedan på kvällen kollade vi på film, kollade på " Hip Hip Hora ". Har sett den skiit många gånger XD, men den är bra =).

Vet inte vad jag ska göra resten av dan, antagligen ingenting, och i helgen har jag inga planer än.

Jag har vart jätte dålig på att uppdatera och svara på era kommentarer men jag tänkte svara på dom nu, och sedan blir det nog inte ett inlägg fören ikväll, men det kan komma upp nått lite senare, :)
aja vi hörs Pussshej ♥


sent inlägg

Hejsan
Och förlåt för att detta inlägg kommer så sent, men har lix inte tid att sitta och blogga så mycket, och inte heller svara på kommentarer när Sara är här, det är taskigt mot henne !! Så jag kommer svara imorgon, kanske några idag får se.

Vi har nyss kommit hem, har vart i Kista och kollat lite. Ska inte göra så mycket annat tror jag, imorgon åker Sara hem =//
aja skriver senare pusspuss

bild från igår :)

Sara sover över ;)

Heejsan!
Sitter här och ska se en film på tv4+ nu, vi ska se A lot like love. Någon annan som ska se den ?:) 
har precis vart nere i källaren och hämtat sängen och madresserna till Sara, har precis bäddat klart. Ska se filmen nu så vi hörs Pusss
 
Sara är glad, ;)


Snygga skor

Kika in dom här coola skorna!



Från Nelly.com, 399 kr ;)       För att komma till sidan klicka här

Puss

Rubrik, vad är det ? ^^

Hej!
Jag är verkligen jätte dålig på att komma på rubriker, det är jätte svårt.

jajja, idag kommer Sara hit, hon kommer nog om typ 20-30 minuter. ^^ Hon ska stanna tills på fredag, så det blir kul ! <3
Ska gå och fixa mig nu, uppdaterar när jag är klar =) ska svara på lite kommentarer också. Men skriver senare då
Puss

sry

Hej!
har inte orkat kolla runt så mycket idag, men jag göra det mer imorgon
nu ska jag snart logga ut, är trött hehe
vi hörs imorgon
Puss & Kram


<3

Hej
Gick till centrum ett tag, men köpote inget :) Har inte gjort så mycket annat idag.. Har ni gjort nått kul?:)

Har inte vart så duktig på att uppdatera idag, men fixar det ikväll.. hehe :)
hörs då nu ska jag fortsätta se top model XD puss<3

God Morgon ? ^^

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se lite senare, har nästan nyss vaknat, så är fortfarande ganska trött.
Ska ni göra något kul idag ?:) 

Ska kolla runt lite på internet och se om man hittar något snyggt nu :)
Puss så länge


090803

Hej!
Hittade inget i centrum idag, får väl åka till stan och kolla nån dag nu i veckan. Förhoppningsvis hittar man nått då :)
Så, har ni gjort nått kul idag?
Själv har jag inte gjort så mycket mer än att va i centrum, duschade för ett tag sen =) Tänkte kolla runt lite på lite olika sidor och se om man hittar något. hihi

Hörs puss

Ny vecka

HejHej
Ny vecka nu igen.. :)
Vad ska ni hitta på denna vecka då?:) Själv vet jag inte riktigt, vi skulle åkt till ett ställe men det blev inte så =//.

Idag ska jag till centrum och kolla lite, har inte gått runt och kollat på ett tag, så det känns som det är dags nu. Behöver en ny väska till skolan som börjar om typ lite mindre än 3 veckor. =//, får se om jag hittar nån annars blir det väl att man får åka till stan någon dag och kolla.
ska gå och göra mig i ordning nu.. så vi hörs
puss

Kolla in luftballongen som jag såg igår ;) snygg ? XD

Bexx vill ha !

Hej!
Hittade ett par as snygga hotpants ifrån Sexy By Sweden för ett tag sen och har velat ha dom sen dess, dom kostar 299 kr, och finns man kan köpa dom på bubbleroom.  Om ni vill kolla in dom, så söker ni på " Sexy By Sweden " så kommer ni hitta dom.




ha en bra dag puss


SOL IDAG !

HejHej!
Ikväll  har det vart lite sol, så jag solade ett tag. Härligt, känns som det inte vart sol på hur länge som helst =// Hoppas det blir lite sol nu, denna sommar har det inte vart så mycket sol.. mest regn och molnigt. =/ Men lite sol hoppas man ju på nu dom sista dagarna av sommarlovet.
Jag börjar den 20.e, när börjar ni ?:)
Jag längtar INTE efter skolan, det ska såååå tråkigt, fast kul att träffa alla igen, men ändå..
Imorgon är det måndag igen, vet inte riktigt vad jag ska göra, får se.

Men vi hörs imorgon, söta läsare ♥
Puss på er <3


Vem bar den bäst ??


                           Kristin                                                   Eliza

Vem tycker ni passade bäst i denna fantastisk fina guld-vita Gryphon klänningen? 
 
- Kristin Cavallari ?
- Eliza Dushku ?


Tagen från: http://www.posh24.se

Sista dagen på veckan =P

Hej!
Idag är det tråkiga söndag igen, söndagar brukar ju för det mesta vara väldigt tråkiga, i alla fall i mitt liv. Jag brukar inte göra så mycket, om någon är hemma så är man väl med kompisar, men det är inte så många som är hemma just nu av dom som bor ganska nära, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska ni göra något roligt ? =)

Från och med idag kommer ni nog märka lite ändringar i bloggen, kommer alltså inte sitta och skriva typ:
" Hej, här sitter jag och göra ingenting hörs senare. "
Utan jag kommer skriva mer om kändisar och mode och lite annat kanske :) Ni får se. Jag kommer kanske lägga ut 1-2 inlägg på vad jag gör på dagarna, och resten blir om ja, det andra, mode kändisar och så. Jag hoppas ni kommer gillat !

Men jag skriver mer senare.
Puss så länge <3


ändringar

Hej!
Har ju lovat att berätta lite om ändringarna. Det kommer inte bli så mycket ändringar.
Men eftersom jag gillar mode så kommer det bli lite mer mode här i bloggen, det kommer ni nog märka. Kommer även skriva lite om kändisar och ibland kommer jag även ge lite tips, och inte bara på fredagar, ibland på fredagar så kommer jag tipsa om något speciellt, ni kommer märka !:)
Så jag hoppas ni kommer gilla allt nytt !
Puss & Kram
har inte hunnit lägga in några nya bilder :)

Mina armband <3

mormor <3

HejHej!
Ska dra hem till mormor ett tag och fika, nu när hon kommit hem och allt !
Vi hörs ikväll eller när jag har kommit hem igen
Pusssssssss

Designen klar

Halloj!
Hoppas allt är fint med er idag.
Nu har jag fixat själva designen lite, fick även hjälp av Kajsa, som var jätte snäll och hjälpte till. ! <3
Som ni kommer märka så kommer det att ändras lite i bloggen, och jag ska ta och skriva mer om det lite senare.
För just nu ska jag ta mig tid och svara på kommentarerna från i förrgår, igår och idag, men sedan lovar jag att berätta hur min blogg kommer bli. Jag hoppas ni gillar det.
Puss <3

RSS 2.0