Bio lördag =)

Hallojsan =)

Idag vaknade jag vid 8, fast jag var skiiit trött =// Jag och Sara skulle ju på bio idag, vi såg " I Taket Lyser Stjärnorna ", den var ganska bra =)
Den var väldigt känslosam och handlade om sånt som händer i verkligheten ofta.
Jag och Sara ger den 3 ½, =)
Efter bion åkte vi hem igen, jag och Sara gick till Gina Tricot, jag behövde nya jeans, så jag köpte ett par.
Snart ska vi baka kladdkaka ! =), laddar upp bild på den sen vi ska också hämta sängen som Sara ska sova i inatt XD
Bilder kommer senare ikväll eller imorgon. =)
Här kommer lite bilder!

Jag och Sara provar jeans ;)

;)

Ingrid köpte klubba till oss ;)

Sara å Ja =)=)<3

Jeans, Gina Tricot, 399 kr =)


Nu ska vi baka och se film
Puss<3

Äntligen Fredag !!=)

Heeeeeeej ;)

Idag började jag klockan 9, de är skönt, för då är det sovmorgon till 7 XD Hahha ;)
Zahra försov sig och missade bussen,och jag och Joanna möttes inne på pressbyrån, Joanna köpte varmchocklad med typ 3 små påsar socker (äckligt) och en bulle, som varje morgon, asså jag fattar inte hur hon kan äta det varje morgon.
Idag på tyskan hade Emelie värsta dampen på vår tyska lärare, dom typ bråkade hela tiden, och vår lärare skrek och blev skit arg på oss för första gången, hon undrade vad som hade hänt med hennes "fina lilla tyskagrupp".
Beste sov typ halva tyska lektionen, haha, sen sa Emelie något roligt och då vaknade hon till och blev pigg igen, sköönt för mig, hahaha!!
Efter skolan gick jag med Emelie och Daniela till centrum, dom provade lite kläder och skor, Emelie köpte ett par byxor XD Och jag tvingade Daniela att ta på sig nåra skit fula klänningar, jag lägger ut bild på det imorgon!
Imorgon ska jag och mamma träffa Sara och Ingrid i stan, jag och Sara ska gå på bio, jag skriver hur den va imorgon, och på söndag ska vi också på bio, asså, jag har 4 gratis biljetter som jag fick, och dom går snart ut !
Jag hoppas att Sharareh snart loggar in XD, hon ska visa mig hur man designar sin blogg =)

Här kommer det bild på mina skor som jag och Daniela köpte i måndags!
Dom hittade vi i Vällingby på Wedins och dom kostade 149 spänn ! =)
tryck på bilden om ni vill ha större ;)




Vi hörs imorn, kraaaamar !!<3

Torsdag ;)<3

Heej =)

Nu kommer ett inlägg av vad som hände igår =)
Dagen började med att skolan började 8.15, vi hade matte. Under matte lektionen fick Daniela ett sms, det stod att Emelie hade försovit sig, och Daniela sa det till Raimo, asså hon skrek ut de över klassrummet XD, då sa Raimo: Jaha, jag undrade varför det var så tyst..  HAHA, och alla börja asgarva XD. Sen typ 1 minut senare skriker Tess ut samma sak, hon hade inte lyssnat;)
På elevensval hade vi dans, men vi fick sluta halv 3, för vår danslärare vad tvungen att gå. Zahra följde med mig hem ett tag.
Senare på kvällen ville Emelie att jag skulle komma hem till henne och baka med henne. Vi bakade kladdkaka, och lyssnade på idol-dvd.n, mest på Robin, eftersom Emelie älskar honom, men också lite på Johan, för att jag tvingade henne xD
Jag laddar upp bilder från idag, även på sånt jag inte skrivit om, vill ni ha större bild så tryck på bilderna ;)

Jessie<3<3


Zahra, och Jessie som ligger på mig XD


Finaste Daniela<3


Sötaste Emelie <3


Jätte bra bild på Emelie och mig xD


Daniela och Beste har gift sig ;) <3


Kladdkakan i ugnen ;)


Kolla va söt Emelie va, fast det är hon nu också såklart<3


Emelie<3<3


Emelie och Jag, när vi är ute ;)<3


Nu börjar snart skolan, nu ska jag fixa mig!
Vi hörs ikväll
kramar


Tråkig dag =)

Heeej =)

Idag har det vart en vanlig skoldag, tråkig som vanligt.
Efter skolan var det meningen att jagoch Zahra skulle åka till Vällingby, men det blev inte så, hon fick inte åka av sin mamma =//, men jag måste seriöst dit, dom hade skit snygga väskor och saker, det är rea!!
Sen vill jag ha en skinnjacka, men jag vet inte vart jag ska köpa den eller hur den ska se ut, hah =) Någon som har något förslag ??
När jag och Zahra var på väg ut för att köpa bröd, såg vi Daniela sitta i centrum och vänta på att bli sminkad, hon hade fått ett presentkort, för hennes mamma tycker att hon sminkar sig fult XD Men när hon kom in hade hon bara kvittot med sig och inte själva present kortet så hon fick inte sin lilla smink kurs, men hon ska gå imorgon, men hon hade typ suttit där och väntat i nästan 1 timme, och sen gick det inte, stackare<3
Imorgon är det dans igen, det är ny dans, och vi har ju snart uppträdande, vet inte om jag kommer kunna lära mig den också, men det funkar väl XD

Har inte så mycket mer att berätta idag =)
Nu ska jag chatta och lyssna på musik =)

Har ingen ny bild, så ni får en gammal XD hihi


Pussss
Bexx ;)

Tisdag =)

Hallå Hallå =)

Idag har det inte hänt så mycket, men ändå så har det hänt mycket, lite av det orkar jag inte förklara.
Men det började med att vi hade NO, vi är snart klara med vår bro, den måste vara klar på fredag, annars blir man inte godkänd =//. Sedan hade vi Idrott, men det var lix värsta kaoset, läraren var inte där och vi hade vikarie, och hon ville att vi skulle köra badminton, men ingen annan ville det, så hon fick damp på oss!! Sen hade vi tyska, vi hade inte skriftligt, vi fick skriva på tavlan XD, tråkigt. På SO.n fick vi fortsätta att lyssna på när Therese läste, det var skit jobbigt, men Daniela låg på mig, och typ somnade XD På set fick vi prata om vad vi tyckte om olika påståenden, det var inte så roligt, men man fick tänka efter lite vad man egentligen tyckte. Sen hade vi svenska, vi hade vikarie där med, vi fick använda data salen och skriva klart vår : " Boken om mig" , jag blev klar =). Sen blev klockan 1 minut över 3 när vi slutade så vi fick spronga för att hinna med bussen som går 4 över, men det var försenad så vi kunde ha tagit det lugnt. Efter skolan gick jag till optikern igen, dom fick höja styrkan lite till =//
Har inte så mycket mer att berätta XD
Saknar Jessie, träffade inte dig så mycket idag =// <3<3<3

Ha det bra =)
Pusss å Kraaaam
Bexx

Ny vecka, ny dag XD

Heeej =)

Idag har jag vart i skolan, det var en helt vanlig skoldag. Vi hade hemkunskap och fick laga soppa, asså det såg så äcklig ut att jag inte ens ville smaka, och sen gillar jag ju inte ens soppa, men vi fick inte göra något annat, sen hade vi prov på den där saken med bakning och allt, nästan ingen hade tränat, jag chansade på typ allt XD, jag är så duktig =)
Efter skolan åkte jag, Emelie och Daniela till Vällingby, vi skulle köpa ett par skor =), jag såg dom i lördags men jag köpte dom inte, dom kostade 249 då, och idag kom vi dit och då kostade dom bara 149 =), det var nog ödet som bestämde att jag inte skulle köpa dom i lördags XD
Vi kom hem vid halv 7, då åt jag mat, det blev hamburgare med pommes =)
Nu sitter jag och chattar och äter marabouuuuu =) Mmmm, gott =)

Har inte så mycket mer att säga, jag bloggar mer imorgon !!

Puss på er <3


En rolig helg !

HejHej =)

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen, men jag har varit hemma hos Sara, Ingrid och Micke.

I fredags hade vi skridskodag i skolan, vi började 08.30, dom som skulle åka skridskor fick åka till Östermalms IP, och dom som inte skulle åka fick gå från skolan till Östermalms IP, vi var 16 st som gick och det tog ungefär 1 och en halv timme. När vi kom fram så fick vi bara sitta där och vänta tills klockan skulle bli halv 1, då skulle vår och 7a åka hem, det var verkligen jätte kallt, vi fick grillad korv till lunch, och jag som inte gillar korv, men jag åt i alla fall 1. När vi kom hem åkte jag direkt till Sundbyberg och mötte pappa som hade min väska med mina saker, och Ingrid som mötte mig, så åkte vi hem till henne, Sara och Micke tillsammans, Vid klockan 3 skulle Sara till frisören, jag följde med henne, det blev jäätte fint!! Bilder på henne får ni i slutet av blogg inlägget :)
I lördags, vaknade vi vid 8.40, sedan när mamma och pappa hade kommit åkte jag och Sara till Vällingby, men vi hittade inget, eller Sara köpte örhängen, och jag hittade ett par skor som jag har letat efter, men jag är så dum att jag inte köper dom, det var dessutom rea på dom!! Jag är inte särskillt smart xD
På kvällen hade vi jätte kul, vi var ute och gick runt lite, men det var jätte halt, så vi höll på att halka typ hela tiden.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag kommer nog på något =)

Här kommer lite bilder på Sara, och lite på oss tillsammans =)

FÖRE


EFTER


Vi tillsammans ;)


Puss på er allihop!

/Bexx

Hallojsan =)

Hallojsan på er =)

Idag började dagen med att jag vaknade klockan 6.00, av att mamma väcke mej =//, jag fick inte till min lugg så jag hade spänne idag. Vi hade skridskor på idrotten idag, men jag var ju inte med =) Imorgon är det en skridskodag, men dom som inte ska vara med får gå till Östermalm, det är där vi ska vara, fett jobbigt, men jag åker ju inte skridskor. Vi börjar klockan halv 9 och åker hem vid halv 1, då ska man direkt hem, sen åker man till Spånga, för att följa med Sara när hon ska klippa sig, sedan är jag nog kvar där, och sover över, för på lördag ska hela familjen dit ändå, så då kan jag lika gärna vara kvar där, men får se om jag orkar bära med mig allt !

I alla fall, idag hade vi dans på elevensval, vi fick lära oss en ny dans, och vi ska uppträda den fredagen den 13.e Februari, samma dag som vi har språkprov, själv har man tyska då, haha, och Jessis mamma ska göra en viktig sak! Men det kommer att gå bra!!
Efter skolan idag gick jag till optikern, hade ju tid där idag, det visade sig att jag verkligen behöver starkare linser, hade -6.2 förrut, nu behöver jag - 7 på höger =//
Det är jätte jobbigt, ska testa den nya styrkan nu i 5 dagar, på tisdag ska jag gå tillbaks, och om det har gått bra ska jag få månadslinser =)
Här har ni en bild på min nya frisyr =)
Aja, nu har jag inget mer att skriva om, för det har inte hänt så mycket idag!

Puss på er <3


Hallå Hallå, alla söta som läser min blogg =)

Heejsan =)

Dagen började med att klockan ringde strax efter halv 7, jag stängde av den och fortsatte att sova tills mamma kom och väckte mig, taskig, för jag orkade verkligen inte gå upp, hehe.
Jag sminkade mig och fixade mig och väntade på att Zahra skulle komma som hon alltid gör, men när klockan var 08.20 gick jag hemmifrån, för vi ska möta Joanna då, men när jag kom dit var varken Joanna eller Zahra där, så jag gick till buss stationen, på vägen ringde Joanna och sa att hon var bakom mig, så vi gick tillsammans. Vi försökte ringa och messa Zahra, men ingen svarade, vi trodde hon var sjuk eftersom hon mådde dåligt igår. Självklart har vi mer otur och bussen kommer inte 08.37 som den ska utan det står att den nya tiden är 08.45 (vi börjar 9.00), men som tur var kom bussen 08.42. Som vanligt ville Daniela att jag skulle lära henne hur man räknar delat, men hon lyckades inte. Jag frågade något innan vi klev på bussen och hon skrek över hela bussen vad det blev när vi nästan var framme, det var ett ganska lätt tal också.
Men i alla fall, när vi kom till skolan träffar vi Zahra, jag trodde hon hade tagit en buss för tidigt, men det visade sig att hon fick åka till sin pappa igår, pga en sak som hände, och hon måste åka tåg till skolan, så hon kommer inte att möta oss förrens allt blivit bra.
Vi hade vanliga lektioner idag, som vanligt väldigt tråkigt, juste vi fick tillbaks vårt matte prov, Raimo sa att det hade gått sämre för alla, även för dom som det brukar gå bra för, jag vet inte men av alla dom jag frågade hade jag mest (27/40) , inte så bra, men man måste ha 16 för att bli godkänd, och jag fick ju mer.
Efter skolan gick jag till frisören, jag klippte topparna och lugg, har ingen bild men ska nog ta en imorgon så lägger jag upp den så får ni se hur det blev !
På fredag är det skridskodag, men jag ska ju gå dit eftersom jag inte har skridskor, och jag tänker inte åka pga av en olycka, jag var med om när jag var liten !
På lördag ska jag till min extra familj, lääääängtar, saknar dom!!<3
Saknar Jessie, även om vi träffades i skolan idag och allt, jag vet vad du går igenom, och du kan alltid prata med mig, det vet du !, Jag älskar dej<3 Jag och Jessie på bilden, från sist vi var tillsammans en heg för nån vecka sen =)<3

Nu ska jag fortsätta att chatta lite på msn =)

Puss på er alla söööötisar som läser min blogg !<3


Vanlig tråkig skoldag XD

HejHej =)

Idag var jag tillbaka i skolan.
Skoldagen började med att vi hade NO, vi ska bygga en bro som är 60 cm, och den som är lättast och klarar av att bära mest vinner, eller den som har snyggast bro, men jag, Zahra, Joanna och Beri försöker få till båda, men jag tror inte att vi kommer att lyckas. Sen hade vi idrott, men jag mådde illa så jag skulle inte vara med, men eftersom det bara var badminton så var jag med i alla fall, jag spelade med Zahra hehe, det var kul =)
Efter lunchen klockan 11.50, hade vi streetdance, istället för SO =) YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men streetdancen var inte kul, det var svårt att dansa i jeans dessutom, men vi gjorde så gott vi kunde, även om vi inte gjorde så mycket, det var alla 7.or i skolan som dansade, fast efter ett tag var det nästan bara hälften som dansade allt och hela tiden. Vi dansade i 1 timme, sen hade vi SET, vi lekte lite lekar, inte så roligt tycker jag, men många tycker typ det =)
Efter skolan gick jag och Zahra till centrum och kollade lite, hittade inte det jag vill ha =//
Imorgon ska jag gå och klippa mig, wiho XD Får se hur det blir, jag kanske inte gillar det, =// Men vi får se =)
Har just hittat en snygg frisyr som Sara kanske ska ha,hon gillade den så hon kanske ska klippa sig så <3
Saknar henne, och min "extra" familj, Sara, Ingrid och Micke <3
Jag vill gå på bio, har ni något bra bio tips ??

Laddar upp lite bilder från idag


Här sitter från vänster: Sara, Daniela, Jag, Zahra  =) Bilden är tagen av Joanna



Sara, Jag (ser nt mitt ansikte där XD) Daniela i mitt knä och Zahra, bilden är tagen av Joanna



Vi spelade badminton XD  Zahra på bilden


Jessie älskling <3<3


Bilden är tagen av Jessie, och det är jag på bilden, även om man inte ser det



Puss & Kram

Bexx


Björn Gustafsson & Johan Glans =) XD


Frågetest ;)

Hur bor du:  I en lägenhet XD
Brukar du komma i tid:   Aa =)
Hur lång är du:  Typ 1.70 XD
Kan du laga mat:  Ja då =)
Vad jobbar du med/pluggar du:  Går i grundskola (7.an) XD
Vad har du på dig just nu:  Jeans, linne, adidas kofta typ XD
Har du någon fobi:  Öhmm, aa xD, 
Hade du en bra kväll igår:   Jaaaaaa, det var jätte kul, var med Lella, Emelie och Tess =)<3
 Vilket är ditt senaste inköp:  Oj, haha ja kmr faktiskt nt ihåg XD
Din favoritdryck på morgonen:  Citron saft =)
Var fick du dina senaste pengar ifrån:  Hemma hos mormor i lördags <3
Har du sovit i din egen säng inatt:  Jaaa XD HAHAH
Vad hade du sönder senast:  En glas sak, som ja fått UPS =//
Vem snackade du med senast:  Mamma ?
Varm favoritdricka:  Varm oboy, tror ja =)
Favoritdricka när du är riktigt törstig:  VATTEN!
Alkoholhaltig favoritdricka: Ja vt nt XDXD
När gjorde du senast något riktigt dumt: Riktigt dumt ??o.O ja vt nt, längesen typ
Saknar du någon just nu:  Jaaaaaaa, jag saknar familjen Pettersson, Näsman =), <3
Vad ska man göra för att få dig irriterad:  Är det så bra att ni får reda på det ?? XD HAHAHA
Någon jag stör mig på:  En lärare, nämner inget namn XD Men många vt nog vem jag menar
Intressen:  Kompisar, musik, mode XD
senaste person du kramade:  Mamma XD
Senaste person du ringde:  Mamma, där med =)
Senaste person som ringde dig:  Mamma, hahaha,
Vad drack du senast:  citron saft :)
Vill du ha barn:  Nej, jag har inget tålamod, men ja kanske ändrar mig =)
Längtar du till din nästa födelsedag: Jaaaa, detär typ bara 3 veckor kvar =)
Har rakat dina ben någon gång:  Japp
Är du sugen på något nu:  Chocklad =)
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker nästan aldrig
Använder du hudkräm: Nej
Attraheras du av män med skägg:  Ja vt nt, ja menar lix, utseendet är inte viktigast ?
Micro-pop eller poppa själv:  micro-pop,
Brukar du baka:  Ja, det är jätte kul ju =)
Röstade du i det senaste valet:  Neej, får nt, e bara 13 (snart 14)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:  Ganska
Vilken låt lyssnade du senast på:  Johan Palm - Friday I'm in love
Har någon annan sovit i din säng inatt:  neeej
Vad tycker du är äckligt:  såser, gryter, skolmat, haha och massa annat, det skulle ta skit lång tid om ja skulle sitta och skriva ner allt
Har du pengar på mobilen:  Ja, fast nt så mkt kvar  xD Är väldigt duktig på att slösa pengar XD


Kommer lägga upp lite sånna här tester/ frågor ibland =)

Sjuk =//

Hejsan=)

Idag är jag hemma för jag mår illa =//
Har tyska läxa tills imorn, typ att man ska läxa fint, men lix ja menar, hon kan ju inte tro att vi ska va lika bra som henne ?
Hon vet väl inte hur mkt tyska vi kan, så hon kan inte säga att det är dåligt om man verkligen har försökt :)
Aja, vet inte riktigt vad ja ska göra idag, finns ju inte så mkt att göra när man mår illa =//
Vet nt heller vad jag ska äta till lunch, får väl försöka hitta nått i frysen =)
Sitter just nu bara vid datorn, försöker komma på vad jag ska skriva, lyssnar på musik och lite sånt.
Sen märker jag att det börjar snöa =//
Kunde nt snön ha kommit vid jul ??
Varför nu?, jag längtar till våren och sommaren, det är varmt och skönt då, plus att man inte behöver sitta och frysa till och med inne, och ha varma kläder som knappt får plats i skåpet i skolan XD.
Sitter och är sugen på chocklad, vt nt om det är så bra att äta när man mår illa men ialf =)
Ni som läser min blogg kan väl be andra läsa den oxå ?=)
Och är det nån som vt hur man kan designa sin blogg ? Adda min msn och föklara då tack:      [email protected]
Ni kan även mail mej till den adressen och skriva =)

Puss och Kram
Bexx


Ute med kompisar =)

Hallå, Hallå =)

Idag har jag vart ute med kompisar, det började med att jag och Daniela, skulle träffas halv 3, sen gick vi runt lite, och typ snackade massa skit XD Sen gick vi hem till Danielas mamma, för hon skulle hämta vantar XD Sen bestämmde hon att vi skulle gå hem till hennes pappa och hämta pengar, vi skulle köpa godis  =)<3
Efter att vi hade vart där gick vi till en kiosk, där handlade vi en redbull, och lite smågodis =) Hon hämtade 30 spänn, och vi handlade upp allt =)<3
Sedan gick vi till typ en lekställe för barn XD hahaha.
Där hittade vi ett litet hus som vi satt i och drack redbull och åt godis, sen hade vi messat Emelie och Tess typ hela tiden, men dom va så sega det tog typ 1 och en halv timme för dom, innan dom kom XD
Så när dom skrev att dom var påväg gick vi och väntade på dom där vi  hade bestämmt, där satte vi oss och väntade, vi typ snackade om att Danielas mammas jobbarkompis känner Johan och han ska fråga om Johan vill äta middag hos Daniela om han är i Sthlm nån gång XD Självklart får ja va med då =) *STOLT* Haha, men ärligt så tror ja nt de blir nått XD
Sen berättade hon att hon hade suttit hemma igår och sjungit " The winner takes it all", den Johan sjöng när de va Abba tema i idol XD hahah, hennes mamma hade fått damp och hon hade några kompisar hemma som tyckte Daniela sjöng fint XD
Jag frågade hur de lätt, och hon började sjunga XDhahahaha, de va jätte fint =)=)<33
Sen ialf efter nåra min kom Emelie och Tess, dom hade tydligen hört nån sjunga flera meter bort (Daniela sjöng skiiiiiiiiiiiit högt), och dom förstod att de var Daniela, typiskt Daniela att höras ;)<3 hihi
Sen gick vi till det där lekstället igen och där satte sej Emelie och Daniela på sånna där saker som åker fram och till baks XDVt nt va dom htr, men har bild på dom haha XD Lägger upp sen <3
Jag och Tess ba satt där och kollade på och typ frös ihäl hah, sen fastnade Daniela och Emelie de tog skit lång tid innan de kom upp, hahaha XD
Aja sen gick vi ialf till en port, och satte oss, haha Tess hade klagat hela tiden XD Så till slut gick vi, det va sköönt, de va varmt =) haha

Aja, sen gick ja hem ialf  =)

Kul dag, med fina tjejer, Love U <33333


Lella i hissen =)                
Daniela i hissen påväg till hennes mamma XD<3        

Huset vi satt i <3
Där inne satt vi och drack redbull och åt godis, på bilden ser ni Daniela sitta där haha <3             

Redbull ger dig vingar XD

Redbull ger dig vingar ;)     

Väntar på Emelie och Tess
 När vi sitter och väntade på Emelie och Tess XD  Och pratar om Johan =)         

Emelie och Daniela har fastnat XD
Emelie och Daniela sitter fastXDXD<333    

 Tess fryser <3
 Tess fryser <3333     

Tess och Lella i porten XD
 I porten XD


Nu orkar ja nt ladda upp fler XD

Nytt inlägg inom kort

Puss och Kram

Bexx 

Hallojsan =)

                           
Hallojsan =)<3

Idag ska jag vara med finaste, Daniela (bilden)<3

Jag bloggar om det senare ikväll =)<3

Imorn äre skola igen ://, Vi har hemkunskaps läxa, typ 3 sidor, jag tror det kmrva skriftligt, hoppas bara man inte ska komma ihåg ALLT som står, det behövde man på förra hemkunskaps läxan ! ://

Nu ska jag sminka mej, och platta håret =)
Juste, på onsdag, ska ja till frissan, ska klippa mej, och sedan skaffa lugg =) Haha
Faktiskt var det Emelie som sa att jag ska ha det, fast jag har själv tänkt på det =)
Laddar upp en bild på onsdag, så får ni se hur de blev =)

Puss och Kram <3

Bexx
                 


Välkommen till min nya blogg =)

Gammal bild ;) HahaVälkommen till min nya blogg =)

Här kmr jag skriva om vad som händer i mitt liv och lite annat också =)
Jag ska försöka blogga varje dag, eller i alla fall så ofta ja kan =)

Här kmr lite fakta om mej:

Namn: Rebecca G
Smeknamn: Bexx
Ålder: 14
Bor: Sthlm
Familj: Mamma, Pappa, inga syskon förrutom mina 3 kompisar Sara, Jessie och Emelie som är som mina syskon =)<3
Musik: Lyssnar på det mesta ;)
Favorit band/artist: Tokio Hotel, och Johan Palm =)<3
Intressen: Vara med kompisar, lyssna på musik och sånt =)
Som person: Glaad, omtänksam, snäll, rolig och typ normal XD Haha ;)

                                                                      Nu vt ni lite mer om mej, nytt blogg inlägg inom kort =)
                                                                      Ni får gärna adda min msn: [email protected]
                                                                      Kram på er!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0