seg dag

Heej!
Gud vilken seg dag det har vart, antagligen för jag inte gjort nått och bara haft tråkigt, men imorgon kommer Sara vi ska typ åka och bada. :) sen får vi se vad vi hittar på :)<3 Kul ska det bli i alla fall.
Har ni gjort något kul idag då?, ni har säkert haft roligare än mig.
Åh ikväll kommer Johan på allsång på skansen, måste man ju bara se, hahah x)
Jag skriver mer imorgon
Hörs Puss & Kram

tråk tråk

Hej!
Sitter här och tråkar, har inget att göra, har spelat sims nu ett tag, och sitter och lyssnar på TH. Tänkte gå ut och sola nu på balkongen men solen har inte kommit dit ännu, men jag orkar inte sitta framför datorn mer nu, haha så jag skriver mer senare, ikväll antagligen. :)
Hoppas ni har det bäst :)
puss & Kram


God Morgon..

God Morgon!

Tokio Hotels Monsoon är på tv :O, inte ofta XD hahah <3 Det var den låten fast på tyska ( Durch den monsun ) som jag först hörde och älskade dom på en gång :) ♥

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, jag får se, imorgon kommer Sara hit, det blir kul ^^<3

Vi hörs senare
PussPuss
Bilden är inte ny


home again

Heej!
Har i och för sig vart hemma ett tag nu, men jag hade jätte kul med Mathilda idag, vi var i centrum och kollade lite, har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv åt en och samma sak, tror jag X)
Sedan gick vi hem till henne, va inne på datorn, spelade sims, asså hennes lillebror är verkligen hur söt som helst! ^^
Träffade Jessie i centrum också, jätte kul var typ 2 veckor sen, saknar dej gumman, måste träffas snart<3
På onsdag kommer Sara hit, men stannar bara tills på torsdag :(:( <3 menmen..<3
har tyvärr inga bilder från idag, min mobil hade typ inga batterier så jag lägger upp en bild på Mathilda från förra veckan när hon va här :) Hon ska åka till Blekinge typ denna vecka och va där ett tag, kommer sakna henne för vi kommer säkert inte hinna träffas innan jag åker till Turkiet. Jag ska även till ett landställe i sommar hoppas jag, då ska Sara följa med, vill verkligen dit, har inte vart där på 2 år, vi har vart där varje år annars, så jag hoppas vi åker dit.

Sitter och chattar med Zahra nu, hon sitter och visar mig massa videor på hur hon vill att jag ska sminka mig, och hur hon ska sminka mig nån gång XD, hahahah så roligt, dom är inte så snygga, menmen kul att se vad hon gillar, öhm fast det vet jag redan :)

Åhh imorgon kommer Johan Palm på allsång på skansen, vill dit men jag orkar inte stå där när det är så mycket folk, då ser man ju nästan bättre hemma, får åka och se honom en annan gång, hahaha :)^^

Nää, nu ska jag fortsätta sitta och läsa olika bloggar, fortsätt kommentera jag svarar på allt :D^^<3

ha en jätte fin kväll
Puss & Kram

Mathilda <3
 




Dagens Outfit

Hej
Det var ett tag sen jag la ut Dagens Outfit, men har inte laddat min kamera än XD, men håller på att ladda den nu, så jag ska försöka bli bättre, ni får nöja er med en från webcam så länge X)



Tröja: Gina Tricot
Shorts: H&M

Nu ska jag snart ut med Mathilda så vi hörs när jag kommer hem
Puss så länge <3


rubrik ?

Halloj!^^

Skönt att det fortfarande är fint väder, ska va med Mathilda idag tror jag, hon messade och frågade om jag kunde följa med henne och shoppa i centrum, så vi ska väl dit senare antar jag, var bara en vecka sen vi träffades, men känns ändå som de va as länge sen, så det blir kul.
Just nu sitter jag här, chattar med Zahra på msn, och svarar på lite kommentarer :)^^
Vi hörs senare, ska platta håret nu
Puss

Nu lägger jag in bild på hotellet jag ska bo på i Turkiet . :)



längtar

Hej

Har inte gjort nått speciellt idag, solade ett tag, men det blev inte så länge, orkade inte idag, men ett tag blev det i alla fall.
om ungefär 3 veckor drar jag till Turkiet, längtar, det ska bli jätte kul.
Jag ska ta massa bilder som ni får se sen när jag kommer hem. Tänkte lägga upp 2 bilder på vårt hotell som vi ska bo på, men det går inte att lägga upp bild just nu =// lägger upp när det funkar igen :)
Hoppas ni får en jätte fin kväll och fin dag imorgon
Puss åh Kram


duscha, sola

HejHej!
Har precis stängt av sims 3, orkade inte mer, har suttit och lyssnar på TH också, ( just nu Rette Mich ). Var på macken och handla tidning bara. Nu tänkte jag gå och duscha sen ska man väl sola :) Har ni haft en bra dag ??
Ha en fin dag PussPuss


INGEN RUBRIK

Hallojsan ! <3
vaknade typ halv 11, men gick upp vid 11, är faktiskt ganska trött ändå XD
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt, sola senare som jag alltid gör, men man vill ju inte vara typ vit som jag var innan. Ska ni göra nått roligt idag då? ♥
ska spela sims typ nu ;)^^
så jag skriver senare :)

puss



lite brun.

Hej!

Har inte vart så duktig på att uppdatera idag, har spelat sims typ hela dagen och sen solade jag när solen kom fram, har faktiskt fått lite färg, ( jätte glad ). Men jag ska fortsätta sola imorgon, orkar inte längre nu, får ont i huvet om jag sitter för länge har redan suttit ganska länge nu så det räcker nog för idag :), kanske drar hem till min moster imorgon och solar hon har också sol vid 12, får se :)
Har ni gjort något kul idag? ♥

Ikväll är det sommarkrysset, det ska jag nog titta på, finns ju inget annat heller.
ha en fin kväll
Puss <3

solig lördag

Heejsan söta bloggläsare ♥

åhh vilket härligt väder det är ute, klarblå himmel, nästan om man inte tänker på ett jätte jätte litet moln. Det har vart så skönt ute dom senaste dagarna hoppas det håller i sig så hela sommaren.
Idag ska jag inte göra något speciellt, tror jag, vi skulle kanske gå hem till mormor ett tag, men jag tror inte det blir så idag. Det blir bara att va hemma, om man inte drar till centrum ett tag. Blir väl till att sola idag igen, blev faktiskt lite brun igår, men vill ha lite mer färg :)^^
Ska ni göra något roligt idag då? ♥

Hoppas ni får en fin dag
Puss & Kram


Bexx Tipsar

Hej!

Jag vill tipsa er om att använda hårinpackning och balsam, minst en gång i veckan, det gör håret mjukt och fint.
Det är väldigt bra för ditt hår. Du behöver inte köpa så dyra, du kan hitta en som är bra för mindre än en hundra lapp:)

denna använder jag, ibland har jag balsamet som också är lila :) dom är jätte bra tycker jag, inte alls dyra






Ha det bäst, Puss & Kraaam<3

solat hela dan

Halloj! ♥

Hoppas ni haft en fin dag, det har jag gick hem till mormor vid 1, solade ganska länge, sedan gick jag in när de blev för varmt, och så gick jag hem vid 3 igen, hade sällskap med Maggan. När jag kom hem så gick jag och duschade sedan satte jag mig på balkongen och solade, har fått lite färg men det syns knappt, men men får väl pressa mer imorgon :) hehe
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tråka antar jag hehe, ska ni göra nått kul?
I helgen ska jag inte heller göra något speciellt, heh :)^^
ha en fin kväll
Puss


ingen rubrik

Heej!
Tänkte fixa mig lite nu, sätta på lite mascara sedan sticker jag och möter moster och så gåt vi till mormor, :)
så vi hörs senare när jag kommit hem
Puss åh Kram


R.I.P MJ

Hejsan!

Imorse fick man reda på att Michael Jackson dött =//, R.I.P =//

Idag ska jag antagligen hem till mormor ett tag vid halv 1, sen så är jag väl där ett tag :) Vet inte vad jag ska göra annars idag, ska väl bara va hemma och ta det lugnt, sola lite när solen kommit hit, ska även sola hemma hos mormor :)
Ska ni hitta på nått kul idag ?:) ♥

Hopppas ni får en fin dag
puss åh kram


det är så varmt !^^

Shaa!

Gud va varmt det är ute !, har suttit och solat ett tag nu, blev lite brun, men det syns inte mycket på mig :(, har ju som sagt svårt med att bli brun, men börjar bli lite brun nu, det är synd att solen kommer till vår balakong senare vid halv 4, solen tar ju mest vid 12 så imorgon ska jag antagligen hem till mormor och sola ett tag, hon har ju sol vid 12, sen är det ju alltid kul att träffa mormor :) ^^<3
vi hörs PussPuss


sola

Heej!
har inte gjort något speciellt idag förutom att jag va med Jennifer ett tag på förmiddagen:)
Tänkte sola lite nu, om solen kommit till vår balkong ^^
Ha en fin dag
Puss & Kram


Jennifer<3

Heej!
Har inte haft tid att blogga förens nu.^^
Dagen började med att jag vaknade typ 9, och såg på min mobil ett sms från Jennifer och att hon hade ringt, vi skulle ju träffas idag, men hon skulle åka upp till sin pappa i Norrland typ kvart över 1 så vi kunde inte va länge =//, sen typ en stund senare ringer hon igen och säger att jag måste skynda mig, så jag säger att jag ska skynda mig, sedan typ 5 min senare skriver hon: titta ut och då står hon där så jag får springa upp, sätta på lite mascara och eyliner, ta på mig kläder och springer ut. Det var sååå roligt att träffa henne igen, hon är min barndomsvän, vi har känt varandra hela livet, sen vi var typ 1 eller nått i alla fall :). Hon har flyttat till småland, och vi hann aldrig säga hejdå, hon hade bytt skola innan dess också vi var inte med varandra så jag visste inte att hon hade flyttat förens vi fick tag på varandras msn, och började prata igen. Jag tror det var 3 eller 4 år sen nu som vi sist träffades så det var jätte jätte kul. Först gick vi bara runt lite sedan gick vi hem till hennes syrra som hon bor hos, hon hade världens sötaste hund, en chihuahua. Sedan gick vi till centrum, dom skulle köpa födelsedags present till deras syrra som fyller år och sedan lite kläder till hennes son, vi gick sedan och köpte mat, eller dom köpte, och tog med sig hem, sedan på vägen tillbaks så skildes vi igen, men vi ska träffas nästa gång hon kommer upp, och vi chattar mycket på msn också :)
Det var i alla fall hur kul som helst att äntligen få träffa henne igen:)

Har precis ätit upp min frukost, hann ju inte det XD

Nu ska jag svara på lite kommentarer, så vi hörs senare Puss

Jennifer<3<3

Shoppat

Heej!
Idag köpte jag en bikini, bilden är inte jätte bra men den får duga haha XD



Från: H&M
Pris: 149 kr

har precis solat, jätte skönt faktiskt, men jag tror inte jag blir så brun, solade inte så länge heller haha XD

ha en bra kväll
Puss Puss<3

gästbloggar

Hallojsan!^^
Hoppas ni haft det bra idag, det har vart så fint väder, vääldigt varmt hahah meen det var skönt, det är ju så det ska vara på sommaren :)

Tänkte berätta att jag gästbloggar åt min kompis Jessie som är i sandhamn, skönt för henne :)
Klicka här för att komma in på hennes blogg och läsa, hon ringer/ messar mig varje dag och berättar var hon gör, jag tycker ni borde kika in hennes blogg :)^^

hörs senare
Puss<3


vad är fel?

Heej!
Nu är jag hemma igen, köpte en bikini :) lägger ut de senare :)^^
Det går inte att skicka kommentarer :O, de står att nått fel uppstod, konstigt, men jag svarar så fort det går :)

Neeeej, nu är det inte vanliga Top Model =//, fett dåligt, :(
Aja, vi hörs senare
pusspuss


God Morgon..

God Morgon bloggen ♥

Va skönt att det fortfarande är sånt härligt väder ute, är över 20 grader redan såg jag.
Idag ska jag in till stan med min moster, ska inte köpa något speciellt, men det är ju alltid kul att åka in. Ska möta henne om 40 min.
Igår när jag satt och kollade på tv så fick jag syn på Mathilda på allsång på skansen, hade ingen aning om att hon var där XD hon stod typ längst fram, det var jätte roligt hah :) Hoppas hon hade det bra ;)
Vi hörs senare
PussPuss


Bloggtävlingen avklarad..

.. och jag kom på 1.a PLATS !^^ med 43/72 röster ;)^ ^
Taack, så jätte mycket till alla er som röstade på mig, det betyder otroligt mycket :)^^
Och om ni vill att jag ska rösta på er är det bara att säga till, röstar på er så många gånger jag kan, om jag inte redan hunnit rösta på någon annan :)^^

men ännu en gång TACK



Idag var jag som sagt i centrum, köpte väskan, sedan gick jag hem och har bara vart hemma, :), skönt det också :)^^
Har ni gjort något kul idag ?:)

Imorgon ska det tydligen bli jätte fint väder också, så jag och min moster ska antagligen in till stan och kolla lite.

Vi hörs senare Puss

shoppade

Heelllo ♥

Kom nästan nyss hem ifrån centrum, åt lunch med mamma och moster. Sedan gick vi runt och kollade lite, jag behövde en liten väska, som jag bara kan ha mobilen, nycklarna och pengar i istället för min stora, så jag hittade en väska :)




Väskan från: Accent
Pris: 149 kr

Vi hörs senare
Puss <3


vilket fint väder!^^

Heeej ^^

Idag är sista dagen att rösta på mig som veckans blogg, jag är nr 4

http://www.liindhas.blogg.se/2009/june/utkast-det-var.html

och tack till alla er som redan röstat ;)^^

Idag ska jag inte göra något speciellt, va hemma tror jag, går säkert ut ett tag också för det är ju så fint väder ute, synd att det inte var så fint på midsommar, men förhoppningsvis fortsätter det att vara så här fint väder under sommaren nu :)^^
Ska ni hitta på något roligt idag ?:) ♥
Hoppas ni får en jätte bra dag, och snälla glöm inte att rösta :)
Puss & Kram <3


åhh vad härligt med sol !

Heej!
Gud vilket fint väder det har vart idag !^^, jätte varmt och skönt, äntligen kändes det som sommar, heh :)
idag har jag vart med Mathilda, vi gick först till hagaparken, och var där ett tag, sedan gick vi hem till mig, spelade sims 3, kollade på tv, tog bilder ;) och lite sånt :)^^
Har ni gjort något roligt idag ?:)

Imorgon är det sista dagen att rösta på mig som veckans blogg !^^ Jag hoppas ni röstar nu hahah
Jag är nr 4

http://www.liindhas.blogg.se/2009/june/utkast-det-var.html

Här kommer lite bilder från dagen ^^













sweet heart<3





Hoppas ni får en bra kväll
Puss åh Kram <3 <3


Mathilda ^^

Tjena !
Idag ska jag vara med Mathilda, får se vad vi ska göra, så jag håller på att äta frukost nu, sen ska vi väl göra nått så fort hon är klar :)

Idag verkar det vara jätte skönt ute, ser ut att va jätte fint väder så antagligen är vi väl ute ^^
Vad ska ni hitta på idag? ♥

Vi hörs senare
Puss & Kram


Sööndaaag...

Tjoo!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag :) fast jag har typ bara vart hemma och tagit det lugnt heheh
Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera på söndagar XD, vet inte varför menmen.
Detta blir inte ett så långt inlägg, ska antagligen träffa Mathilda imorgon, det blir kul, var ett tag sen.
Och sen hoppas jag kunna träffa Mickis i veckan också :)^^, typ nästan ett år sen sist =// <3

Nää, nu ska jag hjälpa mamma ska göra paj.
Vi hörs imorgon
Puss åh Kram <3


Nyvaken

Heej!
Igår hade vi det jätte  kul och trevligt, Sara och jag var ute, kollade på tv/film, vi kollade på "Det Brinner", har sätt den ett antal gånger, när jag var yngre, och även hon, så vi kollade på den :)^^ heh
Sedan senare på kvällen kollade vi på Sommarkrysset.  Det var sköönt att det var fint väder, så vi kunde grilla :)^^
Vi åkte hem vid 12. Idag vaknade jag ganska sent, så jag har precis ätit frukost nu, XD
Ska väl inte göra något speciellt idag, bara vara hemma, ska nog gå till centrum lite också, men jag tror inte jag köper något, eftersom jag ska till Turkiet om typ en månad, så jag får ta och spara lite nu :). Ska ni göra något roligt idag då?:) ♥
Ska snart spela the sims 3 tror jag :) ska bara svara på lite kommentarer.
Hoppas ni får en jätte fin dag
Puss & Kram

Bilden är inte ny tagen :P


090620

Hallooj!
Hoppas deet är bra med er, sitter hos Sara nu, har kollat på film och lite så heh :)^^
Nu sitter vi och lyssnar på musik. Det är väl helt okej väder idag så jag antar att vi kommer grilla, gottgott!:)^^

Vi hörs puss
sara på bilden


spånga igen:P

Hej!

Igår hade jag det jätte bra hos min moster, vi blev inte där så jätte länge, men ialf
Idag ska man hem till Sara och hennes familj igen, fast idag åker hela familjen, det blir jätte kul :)
Hoppas det blir fint väder idag för isåfall så ska vi grilla :)^^ gott
Vad ska ni göra idag ?:) ♥
Ska snart åka tror jag :), så det kanske inte blir så många inlägg idag, men något till ska jag nog kunna kasta in under dagen :)

Vi hörs seen
Puss Puss <3

dåligt väder på midsommar=//

Heej!
Usch, nu har det börja regna, vilket tråkigt väder på midsommarafton, det borde ju vara jätte fint, sol, varmt och så, som det brukar vara inte regn och vissa har även haft åska men inte här ännu, och förhoppningsvis blir det inge åska heller.
Har nästan nyss ätit klart, det var jätte gott, så nu sitter jag här hos min moster, detta blir inte ett så långt inlägg eftersom jag ska vara lite med dom som är här :)^^ hehe
Men jag hoppas att ni har haft en jätte bra midsommardag och att ni får en fortsatt trevlig dag ! ^^

Idag blir det ingen Bexx Tipsar, eftersom jag inte är hemma =// Men jag hoppas det är okej, och förlåt för att jag har vart dålig på att fixa det dom senaste gångerna men jag ska bli bättre, jag lovar ! ^^


Ni glömmer väl inte att rösta på mig ?:) ^^<3
är nr 4

http://www.liindhas.blogg.se/2009/june/utkast-det-var.html

Puss åh Kram <3


GLAD MIDSOMMAR

Heej!
Här sitter jag hos min moster, fikade för ett tag sen, och har nu suttit och svarat på kommentarer :) heeh
Hoppas ni får en jätte härlig dag !

GLAD MIDSOMMAR <3 <3
Pusss på er alla <3

glöm inte att rösta på mig som veckans blogg, jag är nr 4

http://www.liindhas.blogg.se/2009/june-det-var.html

tack på förhand <3

GRATTIS

GRATTIS MOSTER <3 <3
Som fyller år idag :)^^ <3 hihi

Nu ska jag dra vi hörs sen puss

snart åker jag...

God Morgon ♥
Hoppas att allt är bra med er, jag mår bara bra.
Snart ska jag väl åka härifrån =// ska direkt hem till min moster, men vi ska ju hit imorgon igen, hahah, då hela familjen :), det var jätte längesen nu, asså sen hela familjen träffa varann. ^^
Igår kollade vi på filmerna " Systrar i jeans, andra sommaren" och "Legally blonde".
Jag hinner inte svara på alla era kommentarer just nu, men jag svarar på resten när jag kommer hem till min moster :)
Nu ska jag packa ner allt så vi hörs senare ^^
Ha en jätte fin dag <3
puss & kram

Den här bilden är jääätte jääätte gammal på mig och Sara xD hahah men jag bjuder på den :P


ska ut nu

Heej!
Idag åkte vi till Vällingby och åt lunch, plusmeny på donken ^^ hehe.. sedan gick vi runt lite där, köpte lite godis tills ikväll, ska se film :D hehe, sedan gjorde vi lite olika saker när vi kom hem.
Vi skulle ha ätit tacos men det blev pizza, för Saras pappa hade glömt att fixa allt :) hehe men pizza är gott det med ;)
Snart så ska vi gå ut ett tag, sedan blire film, mysigt :)
Idag har det regnat ganska mycket, men just nu är det uppehåll, sköönt

Taack, till alla er som röstat och ni som inte röstat gör gärna det :)

Jag är nr 4

http://liindhas.blogg.se/2009/june/utkast-det-var.html

Ha en bra kväll
pusss åh kram <3

jo fresten, vet inte om jag hinner skriva imorgon bitti, eftersom jag ska ta bussen vid halv 12, så vet inte om jag hinner men ska försöka, annars skriver jag när jag kommit fram till min moster :)

Rösta på mig så blir jag glad :) ^^

Heej!

Jag har blivit nominerad som veckans blogg, jag skulle bli jätte glad om ni gick in och röstade på mig där, jag är nr 4.

http://www.liindhas.blogg.se/2009/june/utkast-det-var.html

Tack på förhand
Puss & Kram <3



 


spånga ^^

Heej!
Kom nyss hem igen till Sara, vi har vart och hyrt film, igen, haha :P
Igår kollade vi på "Yes Man", den var ganska bra faktiskt, sedan efter det så kollade  vi på Twilight, och den är alltid bra ^^
Sedan så gick vi och la oss, vi sov skavfötters, för det var så hårt att ligga på golvet på en madras, hah.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får se sen.
Ska ni göra nått roligt idag ?:) ^^
Nää, nu ska jag svara på lite kommentarer, vi hörs senare
Puss & Kram


funkar det nu ?

Heej!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men det har ju inte gått att blogga, när man skrivit inlägget så går det inte att publicera =// det sparas i utkorgen så jag hoppas detta kommer ut :)
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag åkte hemifrån 10 i 12, pendeln blev försenad så den stod stilla i typ 5 min..
Sen åkte vi hem till Sara, sedan var vi här ett litet tag tills hennes mamma kom då gick vi och hyrde film, vi hyrde "Yes Man". Sen så spelade vi sims 3, nice  :) och kollade på top model, för en stund sen åt vi, och om typ en timma ska vi se film :) vi ska även se Twilight, vi älskar den ! ;) ^^ haha
Vi hörs imorgon, ska svara på lite kommentarer nu ^^
Puss åh Kram



Paris H new BFF

Heej!
Nu ska jag gå och kolla på Paris Hilton´s new BFF :)
hahaha orka att man gör ett program för att hitta en ny vän ! XD
aja, vi hörs imorgon
Puss

dålig uppdatering!

Heej!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag gick som sagt till centrum och åt lunch med mamma, sedan när jag kom hem ringde Emelie och frågade om jag kunde följa med till Gina tricot, så då gick jag till centrum igen, och sedan följde hon med hem, vi spelade sims och kollade på tv, hade jätte mysigt ♥
Annars har jag inte gjort något, hon gick hem för typ en och en halv timma sen =//  tråkigt.
Imorgon drar man till Sara då, min buss går typ 10 i 12, men jag hinner nog blogga lite innan dess ;) Sedan kommer jag inte hem förens på fredag, men då drar jag direkt hem till min moster, och sedan på lördag så åker man till Sara och hennes familj igen:).
Skriver senare Puss

Bilden är inte från idag ;) menmen, söta Emelie <3

God Morgon !^^

God morgon <3
Åhh va härligt det var imorse när man tittade ut och såg att det var klarblå himmel ( nästan i alla fall ), och man såg att solen sken, nu känns det i alla fall mer som sommar än vad det har gjort dom senaste dagarna, sköönt !
Idag ska jag inte göra något speciellt, tror jag. Ska gå ner till centrum sen vid lunch.
Så jag ska ta och göra frukost nu ^^
Hoppas ni får en jätte fin solig dag! ;)
Puss & Kram


internet tbx !

Heej!
Äntligen har jag fått tillbaks mitt internet, det brukar bli sådär ibland men denna gång höll det på längre än det brukar, nu har jag suttit och svarat på kommentarer.
Idag har jag vart med Jessie, vi spelade sims 3 sedan kollade vi på Top Model, annars har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se ♥
Sitter här och lyssnar på lite Twilight musik.  På onsdag ska jag hem till Sara, jag längtar, saknar min lillsis <3
Vi hörs senare
Pusss åh Kram <3


Inget internet :(

Hej jag är bexx kompis Sara. Bexx kommer inte in på internet och kan därför inte skriva ett inlägg :( Så hon bad mej, hon skriver så fort det går, förhoppningsvis ikväll :)
Kram Sara<3


Måndag förmiddag

God Morgon! :)
Idag är det måndag igen, vaknade runt 9 idag men jag gick inte upp fören vid 10. Har inte ätit frukost ännu, så jag ska snart ta och göra det. Jessie ringde för nån minut sen, vi ska väl ta och göra nått, antagligen bara vara inne, för det är så dåligt väder ute, blåser skit mycket ! "// . annars ska jag nog inte göra något speciellt.
Hoppas ni mår bra, och att ni får en jätte fin dag
Puss & Kram


regn, regn och mera REGN !

Heej!
asså gud, nu har det regnar heela dagen, fett tråkigt, det är ju sommarlov, borde det inte vara sol, fint väder och jätte varmt ??, vill vara utomlands nu, men hoppas deet blir fint väder snart i alla fall..
Idag har jag suttit inne hela dagen, har kollat på film, spelat sims 3,  och bara tagit det lugnt, det har faktiskt vart jätte skönt. Ska kanske va med Jessie imorgon, och sedan vet jag inte vad jag ska göra på tisdag, men sedan drar jag ju hem till Sara på onsdag, mysigt, känns som det var jätte längesen vi träffades..
Har svarat på några kommentarer och ska fortsätta göra det.


Jag har tänk att börja med lite tävlingar i min blogg, tänkte ha tävlingar på onsdagar och dom avslutas på fredagar.
Men, det kanske inte blir varje vecka, men dom flesta i alla fall, vad tycker ni om det?

Nu ska jag ta och fortsätta svara på kommentarer vi hörs imorgon
Puss & Kram


Tävla i en tävling

Heej!
Jag tycker att ni alla ska vara med i en tävling, man vinner en länkning i alla hennes blogginlägg i en hel vecka, så om ni vill ha fler besökare tycker jag verklingen att ni borde kika in i hennes blogg delta i tävlingen ! ;)
Hoppas det går bra för er, och LYCKA TILL :)

http://allinorah.blogg.se


Idag har jag spelat sims 3 typ hela dagen, och kollat på Twilight, nu ska jag snart äta vi hörs senare
puss & kram

söndag ^^

Halloj Halloj!
Idag är det söndag igen =//, men det är ju sommarlov så man är ju ledig :)^^ sköönt

Nu har det regnat hela dagen igår och idag, så det finns inte så mycket att göra, så jag ska nog bara vara hemma idag, ta det lugnt, är ganska trött också, så det kan vara skönt att bara vara hemma också.
På onsdag drar jag hemm till Sara, och stannar till fredag, sedan åker jag direkt hem till min moster som fyller år, och sedan på lördagen så ska vi hem till Sara igen, fast då åker hela familjen med och träffas sina bästa vänner ;) ^^heh

Nää, nu ska jag fortsätta kolla på twilight och spela the sims 3 :)
Vi hörs senare
Pusss <3

Landet ^^

Heej!
Är hemma nu, och har svarat på kommentarer, gick till Jessie vid halv 11 imorse, sedan åkte vi till landstället.
Vi gick på aktionen men det fanns inte så mycket så jag och Jessie gick till huset och hoppade studsmatta, heh det var roligt, sedan kom Iza också, så då hoppade alla ;) ^^ och sedan kom en kille som hette Kalle, typ lika gammal som Iza, och sedan kom Oliver, Jessies gamla kille. Sedan blev det jätte kallt och började regna ganska mycket så vi gick in, fast då gick Kalle, och sedan skulle Iza på kalas, fast dom trodde det var imorgon, hehe så det blev lite rörigt. Sedan satt vi andra och snacka, tills Oliver somna, då satt bara jag och Jessie och snacka :) , aa sen åt vi lite, och sedan skulle jag åka hem =//, men jag hade en jätte bra dag i alla fall, även fast det regnade jätte mycket =//
Nu ska jag snart till macken ;) ^^
Så vi hörs väl imorgon, för jag tror inte jag skriver så mycket mer idag :)^^

Här kommer lite bilder på Jessie, när hon hoppas, dom är inte jätte bra med i alla fall ;)<3






ha en jätte fin dag
PUSSSSSSS<3

hemma igen

Hej!
Nu är jag hemma igen, jag skriver mer sen, ska svara på lite kommentarer först :) ^^<3
hörs senare
Puss

Jessies landställe

God morgon <3 Hoppas allt är bra med er, med mej är det bara bra. Sitter hos jessie just nu så jag bloggar från mobilen. Ska snart dra till hennes landställe i bromma:) det blir kul, det är typ aktion där idag också:) Så jag kommer inte kunna blogga fören ikväll och kommer inte heller kunna svara på kommentarer. Men jag lovar, jag svarar på dom när jag kommer hem<3 Nu ska vi typ åka så vi hörs när jag kommer hem<3 Ha en jätte fin dag<3 PussPuss<3

Bexx Tipsar

Heej!
Nu tänkte jag tipsa om en sida, jag tycker är ganska bra ;) ^^

http://www.stylesearch.se/




Hoppas ni får en jätte fin kväll <3
Puss åh Kram <3

hem till Jessie nu :P

Hej!
Har precis ätit. Har vart med Jessie idag, vi spelade sims 3 och sedan så kollade vi på Twilight, ska snart hem till henne, ska se Twilight där igen hahaha :) ^^ den e såååå bra!
Asså jag kommer inte hinna fixa Bexx Tipsar idag, så jag tipsar bara om en sida, men den kommer i ett annat inlägg :)
Nää jag måste dra nu,
Jessie, gmn<3


Vi hörs puss<3


Dagens planer

Heejsan!
Hoppas allt är bra med er ♥
Med mig är det jääätte bra, för det är ju SOOMMMARLOV!! ♥
Vaknade vid halv 7 eller nått men somnade om sedan, sedan gick jag upp vid halv 10.
Igår hade jag jätte mysigt med Jessie, vi kollade på 2 filmer, Bröllopsduellen och Wild Child ;)^^ .
Idag då så ska jag va med Jessie, hon kommer väl hit antar jag, hon vill spela the sims 3 XD hahah, antar att hon ringer om en stund, så jag ska ta och äta något nu. Och imorgon ska jag med Jessie till hennes landställe, så helgen blir med Jessie :) heh nice ^^
Nää nu ska jag ta nått att äta vi hörs senare
Puss & Kram


hem till Jessie<3

Hej fina bloggläsare ♥
Ska antagligen hem till Jessie ett tag snart, blir inte där så länge, men skriver inget mer idag, utan jag skriver imorgon när jag vaknat och så ;) undra när det blir ^^
Hoppas ni får en jätte fin kväll och bra dag imorgon
Puss på er <3

Dagens Outfit ^^

Hejhej!
Här kommer min avslutnings outfit ^^



Tröja: MQ
Skärp: MQ
Tajts: Gina Tricot
Ha en bra dag
Puss Puss

SOMMARLOV!!

ÄNTLIGEN!
Sommarlov!
Gud va sköönt, men jag kommer sakna alla kompisar =//, men får träffa dom under sommarlovet, om jag inte träffar dom så ses vi om typ 10 veckor :) heh, länge =//
Aja, det började med att vi var i klassrummet där vi fick intyg och så skulle man svara på en fråga, om man svarade rätt fick man en glass, dom höll på så tills alla fick en såklart ^^.
Sedan gick vi till aulan, där var det uppträdanden, alla var jätte duktiga, sedan skulle rektorn hålla tal, och sedan sjöng han en egen låt typ, haahh bästa rektorn man kan ha asså! x)
Efter skolan så gick jag hem till mormor, och sedan gick jag och mamma och hämtade passen, och bilden blev bättre än den gamla ;) ^^ sköönt :) heheh. Snart tror jag min moster kommer hit också :)
Här kommer lite bilder från idag
Jag ser jätte konstig ut på alla bilder men skit samma ;) ^^









Dagens Outfit kommer snart ;) ^^<3
Puss & Kraaam<3


skolavslutning imorgon

Vaa sköönt det ska bli att få sommarlov, imorgon, slutar typ senast kvart över 10, och då börjar sommarlovet!! woooho
Vaa rooligt och skönt, nu ska jag bara ta det lugnt, nästan i alla fall  i ungefär 10 veckor..

Efter avslutningen imorgon så ska jag möta mamma och vi ska gå och hämta våra pass, snälla låt fotot bli bättre denna gång, det behöver inte va jätte bra bara det är bättre än det förra, sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Nu ska jag dra,
Ha en fin kväll och en bra dag imorgon, hoppas det blir fint väder imorgon också, heh
Puss Puss ♥


kort dag XD

Heejsan!
Idag var vi i hagaparken med det var bara vår klass för dom andra 7.orna orkade inte gå till hagaparken när det spööregna.. så det var bara vår klass. Vi fick göra vad vi ville sen satt vi bara åh snacka lite. Vi fick sluta typ halv 12, så vi var där i bara 2 timmar. Jag Zahra, Beri, Joanna och Camila gick runt lite. Beri hade med sig redbull hon blev helt flummig, hon as garva när Zahra hicka, haha xD sjukt, men vi hade jätte roligt, Camila och Joanna gick före oss då, men dom hörde typ hur vi garva..
Sedan gick jag till centrum, skulle kolla om jag hittade en klänning, gick runt jätte länge, men hittade ingen utan hittade en jätte fin tröja, och så, jag lägger ut det imorgon ;) ^^
Nu ska jag fortsätta med min video ;) ^^
Ha en fin dag
Puss Puss <3 <3

Ute när det spööregnar ??

God Morgon ♥
Idag regnar det, och då menar jag verkligen reeegnar, och vi som ska till hagaparken med alla 7.or och ha roligt, vi kommer ju bli hur blöta som helst!!, men får väl ha paraply med mig, men kommer ju ändå bli blöt och så =// typiskt
aja, imorgon är det avslutning, och jag har som sagt inte hittat nått jag kan ha på mig, så jag ska gå och kolla idag, annars blir det väl vanliga kläder som jag hittar, heheh :) ^^
Jag började göra en video om twilight, får se hur den blir, ska fortsätta med den nu tänkte jag. :)
Ska inte möta mina kompisar förens om mer än en timma. klockan 9. haha
Men vi hörs senare
Ha en jätte fin regnig dag ;) ^^<3
Puss & Kram


tråk tråk

Heej!
Sitter här och har tråkigt =//, lyssnar på lite musik, tänkte göra en video på windows movie maker, men kommer inte på vad jag ska göra om, heh ^^, någon som har nått förslag ?? =)
Jag har tyvärr inga nya bilder, har blivit jätte dålig på att ta, men ska försöka ändra på det. Det blir nog ändring på det sen i sommar också..  Ska försöka hitta något som jag kan ha på min på avslutningen också.. hmm.. vi får se vad det blir
Ha en bra kväll
Puss ♥

sminkat ??

Hej!^^
Min kompis ville sminka mig, ehm.. det blev väl inte såå jätte snyggt x)
Hon ville att jag skulle lägga upp bild, ni får ursäkta men den blev inte bra x) hahah men ialf

Puss & Kram vi hörs senare<3

Slutat =D

Heej!
Idag var det som sagt fotbollsmatch, men jag behövde inte vara med, för det behövdes inga fler spelare på plan =D, GLAD :D. Jag tror vi vann över alla 7.or till slut alltså när man räknade ihop allt =).
Fick sluta typ halv 2, sköönt så nu sitter jag här hemma med en kompis, så jag kan inte skriva så mycket.
Såå jag skriver senare.
hoppas ni haft och får en bra dag <3
Puss & Kram

dags åh dra

Nu ska jag dra, vi ska va där 9, och jag ska möta mina kompisar kvart i 9, så ska bara fixa det sista nu, sen drar jag.
Vi hörs senare när jag kommer hem, tror jag slutar vid 1 eller halv 2. :) ^^
Ha en jätte fin regnig dag :P ^^heh
Pusspuss

Fotbollsmatch :'(

God Morgon, godisar ♥
Hoppas att allt är bra med er, och att ni får en bra dag ^^
Själv är det fotbollsmatcher i skolan, eller vi ska inte va i skolan, men alla 7.orna ska tävla mot alla 7.orna, och dom andra årskurserna tävlar mot varann, jag hatar fotboll och jag tycker det är jätte tråkigt, så jag hoppas att jag får sitta avbytare hela tiden, haha xD, om vi har någon avbytare =O, hoppas det. Annars är allt bra är jäätte trött bara =//, men det är inte så långt kvar nu, tills vi har skolavslutning.

Just nu regnar det ute också, inte så roligt och spela då ? =), menmen..
Ska fixa mig nu, så vi hörs senre
Puss & Kram ♥


Måndag ^^

Shaa ^^
Hoppas allt är bra med er ♥, jag mår bara bra, Zahra gick hem för ett tag sedan =//, så nu sitter jag här, kollar på top model, det är reklam så jag tänkte skriva lite ^^
Idag är det måndag och sista veckan, imorgon är det fotbolls match med skolan, och på onsdag ska 7.orna va tillsammans, och sedan på torsdag så är det avslutning, gud va sköönt, jag längtar efter sommarlov.
Idag fick vi sluta tidigare om man var klar med sin grej på slöjden, och jag var klar förra gången, så jag fick gå hem, och Zahra gick också, för hon var också klar ^^

Vi hörs senare, ha en fin kväll
Puss Puss


Zahra här ;)

Heej!
Fick sluta tidigare idag, så Zahra är här ett tag, skriver mer senare.
ha det bra puss & kram

sry ..

.. för att jag har vart jätte dålig på att uppdatera i helgen, men det har inte hänt så mycket, så jag har inte haft något att skriva om, sry.
Var ju i centrum idag, men jag orkade inte gå runt och kolla så mycket, köpte sminkborttagning, i alla fall :). sedan så köpte vi en ny telefon, våra är dålig :P
nej, nu ska jag hjälpa Sara lite, vi hörs imorgon, eller senare ikväll ;)

Puss Puss


ska till centrum

Hejsan !
Hoppas allt är bra med er ♥ Med mig är allt bra, sitter här och tittar på Tyra Banks show, men ska snart till centrum, kolla om jag hittar nått ;) Tänkte kolla om jag hittar nått som jag kan va på mig på skolavslutningen.. men vi får se  :)
Annars ska jag nog inte göra mycket idag, ska ni hitta på nått roligt idag, sötisar ?♥
Ha en fin dag, nu ska jag till centrum
Puss & Kram <3


6.e Juni

Tjooo !
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en bra kväll:)
Idag kl 20.00 är det Sverige - Danmark här på stadion, har sett massa redan som ska dit ?, någon av er som ska på matchen ?:)  Jag bor ganska nära stadion så det förvånar mig inte om vi hör lite hahah..
Idag åkte vi till farmors grav och idag hittade vi den faktiskt, de blev jätte fint nu, för det fanns ingenting förut =// , så nu är det fint ;) Annars har jag inte gjort särskillt mycket idag, har kollat på Twilight ( igen ). vad har ni gjort idag, sweet heart?
Ha en jätte fin och bra kväll nu
Puss & Kram


Sveriges Nationaldag :)

Hej! ♥
Idag är det Sveriges Nationaldag ;), är det någon som ska göra något särskillt idag ? Själv ska jag upp till farmors grav igen, eftersom vi inte hittade den igår, men nu vet mamma vart den är så vi ska åka upp dit om ett tag.
Annars ska jag väl inte göra något särskillt idag, vi får väl se om jag ska göra nått, men jag tror inte det.
Nu ska jag gå och fixa mig ;)

Ha en jätte fin dag
Puss & Kram ♥



Svar på frågestunden

Heej!
Hoppas att allt är bra med er, nu är det slut på frågestunden för denna gång, jag tycker jag fick in ganska många frågor för att va första gången ;), här kommer frågorna och svaren :) Ha det bäst Puss & Kram <3



Mathilda frågar:

Varför bloggar du?

Sv:  Jag läste vissa bloggar och tyckte det verkade roligt, så jag tänkte jag startar en egen, bara för skojs skull ;)


Maraboubajs frågar:
1. Tycker du ron weasley är snygg?

Sv: Jag tycker inte att någon människa är ful, men jag kan säga att han inte riktigt är min stil ;)

Maraboubajs frågar:
Vad tycker du egentligen om Hagrid?

Sv: Jag har faktiskt aldrig sett hela Harry Potter, gillar inte filmen så mycket, så den frågan kan jag faktiskt inte svara på, tyvärr


Maraboubajs frågar:
Är du medlem på fefo.se?

Sv: Nej, det är jag inte =)


Marabou frågar:
Vad tycker du om mitt namn, marboubajs?

Sv: Jag tycker det är coolt  ;)


Maraboubajs frågar:
Har du någon gång tänkt blogga om Harry Potter?

Sv:  Nej, det har jag inte tänkt på ;), eftersom jag inte vet någonting om Harry Potter ;)


Maraboubajs frågar:
Vad är det konstigaste du skulle kunna blogga om?

Sv: Vilken rolig fråga!, ja du, det skulle väl antagligen vara sånt som inte stämmer in, så som inte jag tycker osv.

  

Maraboubajs frågar:
Ett roligt minne?

Sv: Jag har väldigt många roliga minnen, hmm det roligaste vet jag inte men ett roligt som var bara för någon vecka sen, var när min kompis satte sig i en killes knä, det var såå roligt, men det finns så många roliga minnen =)


Maraboubajs frågar:
Har du läst harry potter böckerna?

Sv: Nej, det har jag faktiskt inte, väldigt många har gjort det men inte jag ;)


Maraboubajs frågar:
Om du fick trolla bort dig för en dag, vart skulle du trolla dig då?

Sv: Hmm.. jag skulle nog trolla mig in i Twilight filmen ;), eller någonstans där jag skulle vilja veta vad som hände ;)


Maraboubajs frågar:
Välj om du vill...
...kunna läsa tankar
...flyga
...vara osynlig?

Sv: Åhh, det skulle vara så roligt att bara alltihop, men i olika sammanhang.. men jag skulle nog vilja läsa tankar, om jag var tvungen att välja ;)


Frida hjärta Kevin frågar:
Vad är det bästa du vet och varför?

Sv: Det bästa jag vet, hm, det beror såklart på vad du menar. Men jag skulle nog svara min familj och mina vänner, dom finns alltid där för mig och stöttar mig, utan dom skulle det vara svårt.


Frida hjärta Kevin frågar:
Om du bara fick läsa en blogg vilken skulle det då vara och varför?

Sv: Ååh, en blogg ?? gud vad svårt.. jag skulle inte klara av det så antagligen så skulle jag nog sluta läsa alla överhuvudtaget, för det skulle kännas taskigt att välja ut en bland alla bra som finns, lixom!


Frida hjärta Kevin frågar:
Favorit godis?

Sv: Det skulle nog bli choklad ;)


Frida hjärta Kevin frågar:
Vad tycker du om min blogg?

Sv: Jag tycker att den är jätte bra!, läser den nästan varje dag ! ;)


Hanna frågar:
Vad tycker du om min blogg?

Sv: Tycker den är jätte fin och bra, läser den typ varje dag ! ;)


Alexandra frågar:
3 saker du inte kan leva utan?

Sv:  Hmm, min familj, mina vänner och min mobil


Sara frågar:
Vart åker du helst och shoppar kläder?

Sv: Det är helt olika, beroende på vad jag letar efter ;)


Mollie frågar:
Vem är snyggast i Tokio Hotel?

Sv: Bill, såklart ;) <3


Maraboubajs frågar:
Vad tycker du om Harry Potter?

Sv: Har inte sett den, eller läst så jag har ingen direkt åsikt om de ;)


Maraboubajs frågar:
Vilken av Harry Potter filmerna är din favorit?

Sv: Jag har inte sett någon =//, så den kan jag inte heller svara på


Maraboubajs frågar:
Vilken är din favoritkaraktär i Harry Potter?

Sv: Hahah, jag vet faktiskt inte, eftersom jag inte sett dom =/


Nikolina frågar:
Är du kär just nu?

Sv: Nej, inte just nu ;)


Jenny frågar:
Hur länge har du bloggat?

Sv: Sen Januari iår ;)


Jenny frågar:
Hur många seriösa förhållande har du haft?

Sv: Inte alls många ;)


Jenny frågar:
Kenzas/Blondinbella?

Sv: Kenzas!!


Jenny frågar:
Röker du?

Sv: Neej, och jag hoppas att jag inte börjar heller =)


Jenny frågar:
Sminkar du dig varje dag?

Sv: Nej, men oftast


Anonym frågar:
Favvo stad?

Sv: Oj, det finns så många fina städer, kan inte välja en.


Anonym frågar:
Favvo land?

Sv: Måste väl säga Sverige där ;), men annars, alla länder är så fina på sitt sätt :)


Anonym frågar:
Måste ha med dig?

Sv: Mobil, pengar


Anonym frågar:
Favvo låt?

Sv: Det är olika beroende på vilket humör jag är på ;)


Anonym frågar:
Favvo band/artist?

Sv: Tokio Hotel, Johan Palm


Anonym frågar:
Kille?

Sv: Nej, inte just nu =/


Anonym frågar:
Kenza elr Stina lee?

Sv: Båda är bra, men jag måste svara Kenza där ;)


Anonym frågar:
Favvo dryck?

Sv: Redbull


Hanna frågar:
3 snyggaste kändis hunkar?

Sv: Bill Kaulitz, Rob Pattinson, Johan Palm


Hanna frågar:
Vilka bloggar läser du mest?

Sv: Det blir mina vänners, folk som läser min, och Kenzas ;)


Nadja frågar:
Vrf började du blogga?

Sv: Jag läste andras bloggar, och tyckte det verkade roligt ;)


Nadja frågar:
Vem skulle du absolut inte kunna leva utan?

Sv: Jag kan inte välja ut en person, men min familj och mina vänner ;)


Nadja frågar:
Favorit sak?

Sv: Min mobil, och min dator


Matilda frågar:
Vad får dig att fortsätta blogga? eller med andra ord varför bloggar du?

Sv: Jag kan svara på båda ;), varför jag fortsätter blogga, är nog bara för att jag tycker det är skönt att kunna skriva mina tankar, hur jag känner, och vad som händer. Och varför jag bloggar är ungefär samma svar, det är väldigt skönt att skriva ner det istället för att bara ha det i sitt huvud, sedan kan jag även dela med mig av mina tankar.


Vispen frågar:
Vilken är din favoritfrukt?

Sv: Vindruvor ;)


Vispen frågar:
Vilken glass gillar du mest?

Sv: Den nya magnum, temptation, ljus choklad ;)


Vispen frågar:
Har du något bra boktips?

Sv: Hmm.. för dom som inte läst twilight böckerna så tycker jag ni ska läsa dom ;)


Addan frågar:
Kommer du följa den nya tv serien Little Couple?

Sv: Det får jag se ;) heheh


Joanna frågar:
Om johan Palm inte fanns vem skulle du gilla då lika mycket som du gillar Johan Palm?

Sv: hahaha, Joanna X), du vet väl att jag gillar TH lika mycket ? lite mer till och med ;) . Men förutom TH, så Rob Pattinson, tror jag ;)


Joanna frågar:
Om du fick välja att va ihop med i värden vem skulle det va då?

Sv: Bill Kaulitz !:)


Joanna frågar:
Vad är din favorit mat och dessert?

Sv: Pizza, och dessert hmm, har ingen favorit där ;)


Joanna frågar:
Vad är din favorit ämne i skolan?

Sv: Inget, skolan är tråkig ! hahah


Joanna frågar:
Om du va tvungen att välja mellan mig , Camila och Zahra att var bästa vän för alltid vem skulle det va?

Sv: Hmm.. jag skulle inte kunna välja någon så, vi får se hur det blir i framtiden ;)


Amanda frågar:
Hur många gånger har du varit kär?

Sv: Oj, det har nog vart ett par gånger, heheh, har inte räknat ;)


halvdag

Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit innan, men var i skolan, vi hade svenska, sedan var det mentortid och sedan medaljutdelning, och nej jag fick ingen medalj ;) som tur va ! hahah
Efter det så åkte jag och mötte mamma i centrum, vi skulle åka upp till farmors grav, men när vi kom dit så hittade vi inte den, vi har bara vart där 1 gång tidigare, och det var flera år sedan, så vi trodde att dom hade tagit bort graven, men vi bad ändå pappa att åka upp och kolla så när han kom hem sa han att den fanns kvar, vi hade bara gått lite fel, så pappa ska nog åka upp imorgon och fixa lite :)
Idag kommer svaren ut på min frågestund, det gör även att det inte blir någon Bexx Tipsar idag, för det blir så mycket med frågestunden ;) Så ni får vänta en vecka till, eller så kanske jag bestämmer mig för att tipsa er om något i veckan ;)

Nu tänkte jag ta och spela lite.
ha en fin kväll
Puss Puss

Smart val när det är kallt..

Hej!
Idag hade vi simning på idrotten igen, och idag var jag faktiskt med, jag höll på att frysa ihjäl. det var typ bara 5 grader ute, det regnade, och vi simmade utomhus!, lektionen efter så frågade min lärare hur jag mådde, hon tyckte jag såg frusen ut eller sjuk. Och jag känner mig verkligen inte bra, jag har mått jätte dåligt sen efter att vi simmade.. så det var kanske inte så smart att simma..
På elevens val hade vi vår sista dans lektion detta år, men jag tror jag fortsätter med det nästa år också :) jag frös så mycket att jag inte kunde dansa så bra idag, kunde inte koncentrera mig riktigt...=//

Annars har det inte hänt mycket idag:)
Om det är någon som har fler frågor kan ni ställa dom nu, imorgon kommer svaren ;)

ha en jätte fin kväll
puss & kram <3


frågestunden ;)

Hallo Hallo!
Glöm nu inte att ställa frågor i min frågestund ;)
Ni kan även skriva era frågor här .. ju fler desto roligare.
Svaren kommer på fredag, det är även sista dagen ni kan skriva ;)


090503

Tjeena ! ;)
Hoppas att eran dag har vart jätte bra ♥
Dagen började med musik, vi kollade inte på grease, utan Livet är en Schalger, jag tycker den är jätte bra, har sett den väldigt många gånger innan. Sedan hade vi mest vanliga tråkiga lektioner, NO, matte, engelska och tyska. Vi hade vikarie på Tyskan, och vi fick spela bingo XD, och en glostävlig, man skulle utmana någon och den som förllora fick sätta sig, jag vann första, så jag fick börja i nästa omgång, och jag tog alla så jag vann den också :)
Efter skolan så följde jag med Lella till centrum, hon skulle köpa en bikini, hon köpte den från H&M, den var jätte snygg :).
Sedan gick vi till donken och köpte glass och efter det så träffade vi Victoria, hon skulle klippa sig, och Daniela skulle följa med henne, jag hade också tänk stanna men jag kunde inte, måste träna lite inför matteprovet som jag har imorgon =//, fattar inte allt x)
så jag ska gå och träna på det nu
Glöm inte att ställa frågor i min frågestund ;)
Hoppas ni får en fin kväll
Puss & Kram

Finaste Daniela <3 <3


3 Juni

Hej!
Snart ska man gå till bussen då.. =//
Är jätte trött idag, men annars är allt bra ;), Hur är det med er ?? ♥
Det är inte så jätte fint väder idag, ser ut som det ska börja regna när som helst, hoppas det inte gör det.
Idag slutar jag 3, så jag skriver väl när jag kommer hem antar jag ;) ^^
Glöm inte att ställa frågor i min frågestund ;)
Ha en jätte fin dag <3
Puss Puss <3


Frågestund

Hello!
Nu tänkte jag att jag skulle ha en frågestund, så fråga massor med frågor ! ;)
Jag svarar på dom på fredag ;) det är även sista dagen ni kan ställa frågor ;) Så det är bara att fråga på nu. KÖÖR ! ;)

Puss & Kram <3


Ska jag simma när det regnar ? NEJ !!

Heej!

Idag har det inte alls vart fint väder, regnit typ hela dagen, inte jätte varmt och bara väldigt tråkigt väder.. =//
Vi skulle ju simma på idrotten idag, men jag vägrade att vara med när det spöregnar!, väldigt kul att stå och frysa där i bara bikini, liksom, visst vattnet kanske inte var jätte kallt men ändå!, ska nog ändå va med på torsdag även om det regnar, annars blir det inga bra betyg i idrott nästa år, tror ändå inte det blir det.. hon gillar mig inte typ, och jag vet inte varför !
Idag på SET och SVE så var det helt kaos!, alla skrek och höll på :O, typ värsta lektionen !!, vi kollade på filmen " Bäst i Sverige" på svenskan, jag har sett den förut men det var väldigt länge sen.
Imorgon börjar jag 9, sköönt ;), lite sovmorgon i alla fall, vi börjar med musik och vi skulle kolla på musikalen grease.

Annars har det inte hänt något speciellt idag, :)
Jag skriver senare och imorgon bitti
Ha en bra kväll!
Puss & Kram



Dagens Outfit

Heej!
Nu kommer Dagens Outfit



Designad av TH, T-Shirt: H&M
Shorts: H&M
Strumbyxor: H&M
Kofta som itne syns på bilden: Stadium

Ha en jätte fin kväll och en fin dag imorgon, hinner inte skriva på morgonen imorgon =//

Puss & Kram <3

1.a juni

Heej!
Idag är det 1.a Juni, SOMMAR <3 <3
Idag blev jag klar med mitt linne på slöjden, men fick inte ta hem den, får ta med mig den nästa vecka då det är sista gången ;)
På torsdag har vi vårt sista matte prov, sköönt, inga mer prov !
Efter skolan gick ja till centrum, köpte en eyeliner, min e slut ;) den kosta 80 spänn ;)
Annars har det inte alls hänt mycket idag =// har bara haft tråkigt..
ha en fin kväll <3
Puss åh Kram

ny vecka ;)

Hej!
Nu är det ny vecka igen :P, typ sista skolveckan som man jobbar ordentligt.
Börjar halv 9 idag, så jag ska snart dra, om typ en kvart för bussen går 7 över och vi träffas 10 i 8. Idag slutar jag 15.20, känns som det kommer bli en väldigt låång skoldag, haha x), men det brukar inte bli det.
Idag är det också jäätte fint väder, och det är redan varmt ute.
Jag har fortfarande inte laddat batterierna till kameran men nu har jag lagt fram dom så nu glömmer vi inte det ;).
Dagens Outfit hinner jag inte lägga in nu, utan det gör jag nog när jag kommer hem.
Hoppas att ni får en jätte fin dag
Puss & Kram ♥


RSS 2.0