God Morgon

.. alla läsare :)
Hur har eran helg varit ? Min har varit jätte bra, jag har tagit bild på Dagens Outfit, men jag hinner inte lägga in det nu, så jag gör det när jag kommer hem, om det funkar att lägga in bilder, jag hoppas det.
Igår kväll var jag med Emelie, först var vi ute ett tag men sedan gick vi hem till mig, det var roligt. Vi tog några bilder också, men jag får se om jag lägger ut dom senare :).

Inatt har jag inte sovit mycket, har legat vaken nästan hela natten, sov lite vid 11, men annars har jag vart vaken, så jag är väldigt trött, men imorgon är jag ledig för jag ska till hudläkaren, så då kan jag sova lite. Men snart ska jag till skolan, är så trött så vet knappt om jag orkar, men det ska nog gå, hahah
Denna vecka går jag bara i skolan 3 dagar, för imorgon ska jag ju till läkaren och på torsdag har vi " Gambia Dagen " i skolan, så då ska vi jobba med något, eller göra något så vi tjänar pengar, så den dagen är vi också lediga ifrån skola men vi ska fortfarande jobba så vi får in pengar som vi sedan skickar till en skola i Gambia, det gör tydligen vår skola varje år, ( har bara gått i denna skola i snart 1 år ).
Nej, nu måste jag gå och fixa mig
Hoppas ni får en toppen bra dag
Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: N A A D I A

Godmorgon! :D

2009-05-11 @ 07:49:31
URL: http://streetshero.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv; Hihi, tack! :)

Jaa, otur nog "/

Jaa, den har varit riktigt bra :)

Din då? :)

2009-05-11 @ 08:51:35
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: Nikolina

min helg har varit helt okej :) gör du idag da?

2009-05-11 @ 13:43:23
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: JENNNNNA

söt blogg :)

2009-05-11 @ 18:24:24
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: JENNNNNA

tack! :))

vad gör du ida då?

2009-05-11 @ 18:27:04
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: N A A D I A

den var obeskrivligt bra ;D sj?

2009-05-11 @ 18:29:32
URL: http://streetshero.blogg.se/

Kränkande kommentarer till mig eller någon i min närhet kommer INTE att publiceras. Tänk även på att när du kommenterar så sparas ditt IP nummer. Glöm inte heller att lämna eran blogg adress, så jag kan svara tillbaks, för det kommer jag definitivt göra, så glöm inte det ! Annars är det bara att kommentera här:

Namn:
Kommenterar du ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0