hemma igen ;)

Sho

Idag var det ju tall lunken, jag och Camila joggade/gick 6 varv, Joanna 7 varv och Zahra 2 varv. Zahra är alergisk mot solen så hon mådde inget bra så hon orkade inge mer =//. Jag, Camila och Joanna tänkte göra fler varv men vi hann inte, men Joanna sprang förre oss så därför hann hon 1 mer än oss. Sedan slutade vi vid 11 tiden då fick vi gå hem.
Ikväll ska vi till farbror och faster, och jag antar att vi inte ska gå och kolla på elden =//, aja får väl göra det nästa år.. hahah
Men jag kommer nog inte lägga in nått mer inlägg ikväll, kanske innan jag åker men jag lovar inget ..

Jag lägger in bild på hur jag såg ut idag när jag skulle springa, som Dagens Outfit ;) hihi



Svart linne: Gina Tricot
Leggins: H&M
Jeans: H&M ( men har klippt av dom själv från ett par gamla )
Adidas tröjan: Stadium


Ha en bra dag och kväll <3


Tall lunken

HejHej!!!
Om en halvtimma så ska jag till bussen sen ska jag åka till skolan där ska vi träffas halv 9 och sedan gå dit vi ska, sedan ska vi börja springa vid 9 .. och vara klara senast 11. Sedan åker vi hem, eftersom det är halvdag så slutar vi.
Men nu ska jag fixa mig jag lägger ut en bild på hur jag såg ut när vi sprang sen, när jag kommer hem
Ha en bra dag
Kraaam <3

090430

Hejsan
Mina batterier laddar fortfarande så jag kanske inte kan lägga ut Dagens Outfit idag, men isåfall lägegr jag ut imorgon.
Idag har det inte hänt så mycket, bara en vanlig dag. Eller vi håller på med att göra en musiktidning i olika grupper och vi måste komma på ett namn, om ni har något tips kan ni gärna skriva den i en kommentar, då blir jag jätte glad . ^^
Imorgon är det tall lunken, vi ska mötas halv 9 i skolan och sedan gå dit vi ska, sedan klockan 9 så börjar allt, det kommer bli jobbigt menmen.. man måste ju ibland, och jag joggar nog antar jag så det går nog bra.  Sedan vid 5 tiden ska vi åka till farbror och faster, så jag kommer nog inte kunna lägga in ett inlägg på kvällen, men kanske ;) vi får se.
Har tyvärr inga nya bilder men ni får nöja er med en gammal ;)

Hoppas ni får en bra kväll
kraaamar <3


090430

Hej!
Nu ska jag dra till bussen, men jag bloggar nog så fort jag kommer hem !
Hoppas ni får en jätte bra dag och att vädret blir finare
kraaaaamar <3 <3

God Morgon..

.. alla läsare

Idag är det inte så jätte fint väder, och det är inte jätte varmt heller som det har varit men det kanske kommer senare idag,  får hoppas på det.
Jag har absolut inga batterier kvar till kameran så jag kan inte lägga in bilderna, men jag lägger in Dagens Outfit ikväll istället. Snart ska jag gå till bussen, om ungefär en halvtimma. Idag slutar jag 3, och imorgon är det halvdag så det är skönt, fast det är ju tall lunken så det blir jobbigt...
Det blir skönt att va ledig lite längre nu också, torsdag, till måndag, börjar på tisdag, för vi har studiedag på måndag, jätte skönt !
Neee, nu måste jag fixa mig så jag inte missar bussen sen.
Ha en bra dag
Puss & Kram

Går dagen

Hej!
Igår var jag med Emelie, det var jätte roligt. fast hon tjatade om att Robin Bengtsson ( han från idol ) fyllde år x ). Vi gick först till Hagaparken, där gick vi runt, sedan gick vi till parken och bara satt och snackade, det var mysigt.
Vi tog några bilder som jag tänker ladda upp,klicka på bilderna för att se större ;)

Emelie, posar ;)


Lite fina bilder i hagaparken ;)


Jag och Emelie ;) sisters x)


Hon kände på vattnet ;), och sen sista bilden när vi var i parken.


Det var jätte mysigt.
Hoppas ni får en bra kväll
Puss & kram <3

Skoldagen

Hej!
Idag har jag mått illa, men jag var i skolan i alla fall, på SET lektionen var det aula samling och Jessie var en av dom som sjöng för skolan, hon var jäätte duktig <3, sedan på svenska lektionen så hade vi SET och det är inte den enda gången vi ska ha SET i stället för någon annan lektion, eftersom vi har lite problem i klassen, prat och massa sånt. Så vi kommer ha SET ganska ofta för att försöka får det att bli bättre.
Just nu sitter jag och kollar på Top Model. Jag tänkte skriva om hur det var med Emelie igår, men jag gör det ikväll.

Sedan, har jag och mamma helt klart bestämmt att vi ska åka till Turkiet.
Nu ska jag fortsätta titta på Top Model
ha det bra så länge
Puss & Kram



vad hände ?:S

Hej!
Imorse när jag tänkte logga in och skriva på bloggen så gick det inte att logga in ? så därför kunde jag inte lägga upp något, men som tur är så funkar det nu. Imorgon bitti hinner jag inte blogga eftersom jag börjar 08.05, men jag skriver så fort jag kan.
Idag har jag vart jätte trött kunde inte sova så mycket inatt, men skolan gick bra ändå. Efter skolan gick jag och Zahra till centrum, men jag köpte inget, hade inga pengar med mig.. Snart ska jag gå ut med Emelie, vi ska ut och springa, måste ju träna upp sig inför på torsdag då det är tall lunken ;P
Men vi ska mötas kvart över 6, så det är en halvtimma kvar, ska fixa mig och lite så också
Jag har ingen Dagens Outfit idag, för jag hade inget batteri, men ska ladda dom imorgon, men kanske kan lägga upp Dagens Outfit imorgon ialla fall, NÄR jag har kommit hem från skolan
har inte heller några nya bilder, men ska ta så fort jag orkar och har tid
Ni får nöja er med en gammal
kram


Turkiet

Tja !

Nu är det bestämmt att jag och mamma ska till Turkiet i sommar, jag skriver mer om det imorgon, för då får jag reda på mer, och jag lägger ut lite bilder då också. ;)
Idag har jag inte alls gjort mycket, =//. men imorgon är det skola och 8.orna är tillbaks, och det är bara halv vecka, skönt.
Hur har eran dag varit idag då ?  bra ?
Det har inte vart någon direkt sol, den gick i moln hela tiden så har inte kunnat sola idag =//  men jag hoppas det blir sol imorgon
nää, vi hörs imorgon, kram på er <3


dålig uppdatering

Hej!

Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera jätte ofta, och har inte jätte roliga inlägg heller, men just nu gör jag inte så mycket, så det blir inte så långa inlägg för har inte så mycket att berätta. Inte idag ialla fall, sitter och kollar på idol dvd.n. Just nu är det rock temat, och då tänker jag på när jag var där, det var så roligt.
Mamma och jag var i centrum och kollade på resor, och vi ska nog åka till Turkiet i sommar, det blir roligt.^^ men jag skriver mer om det när vi vet mer och allt, nu är inte allt bestämmt, men nästan .
Hoppas solen kommer hit snart också så man kan sola lite
Ha det bra så längre
Puss & Kram


090426

Tjo !
Idag är det söndag igen.. tråkigt, det betyder att det är skola imorgon :( men det är bara 3 dagars skola, för på torsdag är det halv dag, och då är det " tall lunken" i vår skola, vi ska springa/jogga/gå minns 5 km, och högst 1 mil :O Det är någon tävling bland alla klasser i vår skola.
Ska snart till centrum ;)
Ska bara fixa mig, så jag ska göra det nu
ha det bra  kraaam


Solat

Tjeena !
Nu har jag solat ett tag, har nog solat i mer än 1 timma, men ingen färg, jag har svårt för att bli brun, så jag måste sola mycket den här sommaren, brukar inte orka göra det, men i år ska jag det ;)
Annars har jag inte alls gjort mycket idag, bara tagit det lugnt.
Har kollat på olika semester resor nu också, och det finns några som vi funderar på, hoppas det blir något, vore roligt.
just nu sitter jag och chattar med Sara <3 hihi.
Jag hoppas ni har haft en bra dag
Det har jag
Puss & kram
/ Bexx


Musik ;)

Hej!
Är allt bra ? Jag mår bra, är trött bara.
har inte gjort något speciellt idag och jag tror inte jag ska göra nått senare heller. Jag sitter och lyssnar igenom mina Tokio Hotel skivor ;) Alla låtar :D Älskar TH <3

Det är verkligen fint väder idag! Klarblå himmel och solen lysser, skönt tycker jag, kanske kan man sola lite senare när solen kommer hit blir väl snart antar jag, brukar bli vid 4 eller 5 och framåt kvällen, kanske kan bli lite brun, jag är ju inte så brun =//, men jag hoppas jag kan bli det i sommar.
Nu ska jag leta lite efter semester resor ;). Måste ju beställa snart så det inte blir för dyrt.
Så vi hörs senare kraaaam :D

föresten vad tycker ni om min nya header ?:D


God Morgon...

Idag är det städdag utanför, så mamma och pappa är ute och städar sedan 10, själv har man nästan nyss vaknat, och vet inte vad man ska göra idag .. =//.  Får väl försöka hitta på något.. :)
Nu ska jag äta frukost så jag skriver mer senare
ha en bra dag Kramar


Bexx tipsar

Halloj !
Hoppas allt är bra med er !
Idag tänkte jag tipsa om några sidor som jag tycker har snygga kläder som jag tycker ni ska spana in ;)

http://www.paapi.se/

http://www.modezine.com/se/

http://www.bubbleroom.se/

http://nelly.com


Hoppas ni hittar något på någon av sidorna :D
Ha en jätte bra kväll
massa kramar


Bibel Äventyr ??:S

Hej!
Idag skulle vi ju lära oss om bibeln hela dagen, ibörjar gick dagen ganska fort men efter lunch så kändes det som en evighet. det var tråkigt, jag menar hur kul är det att bara sitta och höra på en kvinna som pratar om bibeln och läser lite ur den och så, precis inte så roligt !
Men jag sa ju att det skulle vara Daniel som skulle va med oss men han satt bara med det var en kvinna som berättade allt... det var inte en sån jobbig dag men den var ganska tråkigt som ja sa ;)
Jag lägger ut Bexx tipsar senare idag ;) eftersom det är fredag :D;)
Nej, nu ska jag spela lite
vi hörs senare
kram
/ Bexx


Ingen Dagens Outfit

Hejsan!
Idag lägger jag inte ut någon Dagens Outfit, för jag har inge batteri i min kamera =//
Idag börjar jag 9, men vi ska vara med Daniel hela dagen och vi ska läsa typ läsa något, bibeln eller något .. XD kommer inte ihåg !
Och det ska vi göra hela dagen, det kommer bli jätte tråkigt !, vi slutar 2.
Nej nu ska jag gå och fixa mig
Vi hörs
kraaam

Mathilda...

Hej
Det var roligt att träffa alla gamla lärare och dom andra som inte går i vår klass längre, vi fick äta massa bakverk som några hade bakat. :D Sen gick jag hem och åt och duschade. Sedan messade Mathilda att hon var utelåst så nu är hon här :D ;)
Vi ska installera the sims 2 nu :D
Så jag kan inte skriva mer nu
kram


mathilda på bilden


Återträff

Hej
Idag ska jag på återträff, vi ska träffa våra gamla lärare, och klasskompisar, fast nästan alla går ju i samma klass.. =)
Jag hade intyg så jag behövde inte vara med på elevensval eftersom vi slutar senare vi slutar kvart i 4, och återträffen börjar 3. skönt
nu är Zahra här och snart ska vi gå till fridhemskolan, men det tar bara typ 1 min att gå dit hemmifrån mej.
skolan har vart bra idag :D Matte provet gick väl ganska bra hoppas jag, och SO.n gick väl bra :D fast det var inget riktigt prov, :D
Nää nu ska vi snart gå kraam


kyrkans hus

Hejsan !
Idag hade jag bara 2 lektioner, och sedan gick vi till kyrkans hus med 7B1, det var kul där vi fick göra massa olika grejer, fast okej det var inte jätte roligt eftersom det inte var som det brukar va när bara tjejerna är där..
Juste, en av prästerna som var med oss, kände jag igen lite, sen frågade jag mamma vad hon som döpte mig hette, och då var det hon, det var därför jag kände igen henne XD
Annars har det faktiskt inte hänt så mycket idag, gick till centrum efter där köpte jag sminkborttagning.. aa sen gick jag hem. =) hur har eran dag varit ?

Hoppas ni får en bra kväll
kram <3

Dagens Outfit





Svart linne: Gina Tricot
Jeans leggins: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins
Jacka: Wedins

Ha en jätte bra dag
Kram

igår..

God Morgon !
Igår vad jag hos Emelie, det var jätte roligt, det var längesen jag träffade henne, hon har ju vart sjuk men hon kommer till skolan idag :D. När jag berättade att vi inte ska ha någon mer tyska den här veckan blev hon så glad att hon hoppa på mej så vi båda ramlade i hennes soffa, hahaha..:D
A juste när vi möttes så såg jag något djur som var likt en räv.
Bexx: Emelie, kolla en räv !
Emelie: Vaa nej och sen kolla hon
sen börjar hon skrika: EN RÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄV!
hahahaha, det var så roligt, även om det inte låter så roligt när man läser det XD
Jag hade det jätte mysit hos Emelie igår ialla fall.

Idag har vi bara 2 lektioner, Musik och NO, sedan efetr lunch så ska vi till kyrkans hus ( igen ), men denna gång ska även killarna följa med och 7B1, och vi ska itne göra samma sak som vi brukar, vi får se vad det blir. Men det är skönt att vi slipper åka tillbaks till skolan eftersom vi bor ganska nära kyrkans hus så är det onödigt för oss att åka tillbaks och sen åka hem igen. Nu ska jag fixa mig, och snart lägger jag upp bild på Dagens Outfit.
ha en bra dag
Massa kramar
Bexx


Emme-Lee XD

Shu
nu ska jag hem till Emelie, eller Emme- Lee ;)
Ska bli kul vi ses Kraaaamar <3


Dansade.. XD

Hej!

Dagen har vart bra, på idrotten så fick vi dansa, först dansade vi någon konstig dans, sedan fick vi dansa bugg, jag dansade med Zahra, det var jätte kul ! Sedan om man inte ville dansa mer så fick man spela killerboll eller spökboll, alla gick och spelade det utom jag och Zahra, så vi fick " privatlektioner" HAHAAH, det var jätte kul, men jag fick låtsas va kille, för jag klarade av att byta fot, eller ja skit samma ;)
Men annars har vi inte gjort något speciellt. Imorgon ska vi till kyrkans hus efter lunch, med 7B1 :D
nej nu ska jag fortsätta kolla på top model
vi hörs senare
kram <3



090420

Hejsan!

Hur är läget ? Jag mår jätte bra !
Idag har det inte hänt så mycket, efter skolan gick jag och Zahra och köpte best friends halsbanHd :D <3 Den var jätte fin<3 Annars har jag inte gjort något speciellt. =) Måste göra läxan sedan också.. tråkigt, det är tyska läxa och man ska lära sig texten utantill.. oj, ja har svårt för sånt XD fast den är inte så lång

Kraaaaaaaamar Bexx


Dagens Outfit

Hallojsan !
Strax ska jag dra till bussen, för jag börjar halv 9. Men jag tänkte först lägga in Dagens Outfit !



T-shirt: MQ
Svarta leggins: Gina Tricot
Klippta Jeans: H&M


Hoppas ni får en bra dag !
kraaam


17 Again

Hej!

Idag var jag och Sara och såg filmen 17 Again, med Zac Efron, den var faktiskt jääätte bra !!, en av dom bättre, tycker jag.
När vi kom in på bion så var det helt svart, det fanns inga lampor, så vi såg inte trapporna och inte vilken rad det var vi skulle sitta på eller platser så vi fick använda mobilerna för att läsa stolsnumrerna, jobbigt.. men vi hittade till slut våra platser.
Sen gick vi och köpte hårinpackning till mig och sedan åkte vi hem. Annars har jag inte gjrot något speciellt idag. Imorgon är det skola igen, usch vad tråkigt, jag orkar inte, men det är inte så långt kvar till sommaren och så nu ändå skönt !

Hoppas ni får en bra kväll
Kraaaam


BIO :D

Hejsan!
Snart ska jag åka in till stan där jag ska möta Sara vi ska gå på bio och vi ska se 17 Again, den börjar 12.50, men vi ska mötas halv så jag ska åka in efter 12 någon gång.
Annars ska jag nog inte göra nått speciellt idag, vad ska ni göra ?
Jag har tänkt på att jag inte har några nya bilder, så jag ska ta några kanske inte idag men imorgon eller något, det var längesen jag tog några om man inte räknar med " Dagens Outfit "

Nu ska jag gå och fixa mig, så hörs vi senare
Kraaaaaam  <3



Stolen har kommit ...

Shu !

Imorse var jag tvungen att ställa klocka, sedan gick jag upp 20 i 9 för jag skulle ta bussen 9,54 till skolan där jag skulle möta Sandra, sedan gick vi till huvudsta för Sandra skulle klippa och färga sitt hår =) Det blev jätte fint, men tyvärr lägger jag inte ut någon bild förens hon har fixat klart allt och det blir nästa vecka på lördagen eller något tror jag. Vid kvart över 1 idag kom vår andra fotölj, äntligen !  Det blev jäätte fint och snyggasre än med den gamla XD haha  ^^
Nu e mormor och Maggan här så jag kommer inte sitta så mycket vid datorn idag.

Imorgon ska jag se 17 again, med Sara i stan :D det blir kul

Ha en bra dag
kram <3

Bexx Tipsar ...

20 TIPS FÖR SKIMRANDE HY !

1. Liva upp huden
genom att hälla upp lite ansiktsvatten i en sprayflaska som du ställer i kylskåpet. Använd vid behov för att friska upp eller för att ge svalka.


2. Ge ögonen en behandling medan du har ansiktsmasken på. Blöt två bomullstussar med kallt kamomillte och lägg på ögonlocken.


3. Var försiktig när du peelar. Annars kan huden bli skadad.


4. Klappa in fuktkräm i huden i stället för att stryka ut den. Det ökar cirkulationen och piggar upp.


5. Badda ansiktet med kallt vatten efter rengöring. Det rivstartar hudens cirkulation.


6. En sund kost är a och o för fin hy. Se till att få i dig tillräckligt av vitaminerna A, B, C, E samt betakaroten.


7. Använd alltid solskyddsfaktor under sommaren, men byt till en kräm utan solskydd höst- och vintertid.


8. Drick mellan en och tre liter vatten om dagen.


9. Gör din egen ansiktsmask av avokado mosad med lite olivolja. Verkar uppfriskande. Undvik naturmasker om du är allergisk mot nötter, frukt eller annat.


10. Om du vill ha en fräsch guldton, använd en lotion eller ett puder med skimmer i, alternativt en highlighter.


11. Drick grönt te som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt.


12. Sov ut ordentligt, minst 7-8 timmar per natt.


13. Ånga ansiktet och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar.


14. Undvik skrubbpeeling om du har ytliga blodkärl. Då är en enzympeeling skonsammare. En enzympeeling läggs på huden och verkar själv.


15. Vita små prickar i ansiktet, så kallade

milier, kan du få hjälp att ta bort hos en hudterapeut.


16. Fet hud? Undvik apelsiner, apelsinjuice, tomater och mjölkprodukter.


17. Om din hud känns spänd efter rengöring är den

uttorkad. Använd rengöringskräm i stället för tvål och smörj alltid in ansiktet efter tvätt.


18. Stimulera kroppen för att få upp blodcirkulationen. Skrubba kroppen med massagevante tillsammans med växtextrakt som stimulerar blodflödet på hudytan.


19. Undvik paraffinolja i din hudkräm, den gör att

huden inte kan andas. Kolla i innehållsförteckningen om

mineral oil eller paraffin oil står med. Bäst är aromatiska och biologiska oljor som återfuktar på djupet.


20. Le och var glad. Leendet spänner den stödjande bindväven runt munnen som håller ihop ansiktet och skickar dessutom må bra-signaler till hjärnan.


Taget från Aftonbladet ( Sofies Mode )


Äta middag hos Jessie <3

Hej
Idag har det vart en normal skoldag.. Och ikväll ska jag äta hos Jessie, det blir mysit :D
Idag är det fredag och det betyder "  Bexx Tipsar "  så jag ska fixa det nu, eftersom jag ska hem till Jessie sen <3
Så vi hörs senare
kram 


Ingen Dagens Outfit

God Morgon!

Idag blir det ingen Dagens Outfit, för jag hinner inte fixa det och har inga batterier... =//
Idag börjar jag 9 så jag ska gå till bussen om ungefär en halvtimma..  jag kanske inte ska träffa Mickiz idag för hon e magsjuk =//  tråkigt :(
Men jag kanske ska äta hos Jessie idag, vi får se :D<3
nu ska jag platta håret vi hörs sen
Kraaam §


BRINNER DET ?!?!?

Hej!

Idag har det hänt mycket...
Först var det bara en vanlig skoldag, tills efter lunch då hade vi SO och då skulle vi även gå och kolla hörseln, och dom som var där var hur taskiga som helst, skrek hela tiden på en. GUD ! sånna människor borde inte få jobba med sånt !
Sedan så gick jag och Camila till dansen för vi skulle dansa, men när vi kom dit så var ingen där så vi väntade och trodde att de var försenade bara. Men sedan kom det 3 till, men ingen annan..... sen sa Matilda att vi skulle vara i sal 12 XD Så jag och Camila tänkte att vi går tillbaks och säga hur det var, så vi väntade på bussen i 20 MIN!!!!
Sedan kom vi till skolan då var vi nästan 1 timme sena, men Ulla förstod och sa att vi borde läsa på anslagstavlan, där stod det att dansen var inställd och allt. Men vi fick inte frånvaro, men dom kollade på en Elvis film och det var bara 10 min kvar så sen fick vi gå hem, så det var nästan onödigt att gå tillbaks, men annars hade vi ju fått frånvaro så det var bra i alla fall..
Sedan nu för en stund sen kände vi brandrök och så såg vi rök, det kom ifrån där mormor och min kusin bor, så mamma ringde dit och frågade om de såg nått och det brann ganska mycket, så mamma ringde brandkåren så nu är väl allt bra antar jag.

Nu ska jag göra lite läxa
ö'gger in bilderna i morgon det funkar inte att lägga in på datorn !
Kram


Varje fredag...

Hej!

Jag tänkte sätta in en sak varje fredag, jag tänkte att jag skulle kunne tipsa om något varje fredag ? vad tycker ni ?
Det kan bli kläder, smink, tips för hur man får fin ny osv.....
Vad tycker ni ? Låter det som en bra ide ?;) Skriv gärna en kommentar vad ni tycker ;D

Imorgon hinner jag inte skriva på morgonen börjar tidigt så jag skriver när jag kommer hem.
Nu ska vi snart fira pappa så vi hörs imorgon
Ha en jätte fin kväll
Maaassa kramar
bexx


GRATTIS ....

Idag fyller pappa år!
GRATTIS PAPPA !!!!!!!



Ännu en jobbig skoldag..

Idag har det också vart en väldigt jobbig dag i skolan, alla har skrikit och hållt på, det blir ingen direkt undervisning, Vår engelska lärare och vår mentor Agneta hann med 1 grej av 3 idag på engelskan, och det var att förhöra läxan som var tills idag, hon gick inte ens igenom läxan som är tills på fredag för vi pratade så mycket, så när det var typ 2 minuter kvar så skrev hon bara upp läxan på tavlan, eller hon skrev vilka sidor det var, sedan sa hon att vi får fixa allt själva, men det kommer säkert gå bra ( hoppas jag ) Vi har i och för sig engelska imorgon också så hon KANSKE går igenom det då. :D

ha en bra dag Kram




Dagens Outfit

Hej !
Snart börjar skolan och jag ska dra till bussen om ca 30 min, men här kommer Dagens Outfit




Lila rutig tröja: H&M
Svarta leggins: Gina Tricot
Gamla klippta jeans: H&M
Brun Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins

Hoppas ni frå en bra dag Kram <3

Bilder från dagen

Här kommer jag med lite bilder från igår och några från idag ! =)

Från Igår, när jag var med Mathilda <3






Från idag



Jag och Camila på idrotten <3

Ha en fin kväll
vi hörs imorgon bitti
Kraaamar
bexx <3

Dagens Outfit

Shoo!

Här komemr Dagens Outfit, den är lite sen menmen ;)



Blå,vit t-shirt med rosett: MQ
Jeans leggins: Gina Tricot
Kofta: Rio

Som inte va med på bilden :
Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins

Ha det bra kram <3

Vägen till fint hår..

* Klipp dig regelbundet ! Även om det bara är en myt som säger att håret inte växer om man inte klipper det, det växer lika fort, men om du klipper det regelbundet ungefär var 3.e månad så kommer ditt hår kännas mycket bättre !

* Du ska aldrig sova med blött hår !

* Håret är 20% skörare när det är blött. Du ska helst inte borsta / kamma håret när det är blött, om du verkligen inte måste då ska du helst använda en bredtandad kam.

* Du ska aldrig sätta upp håret i en knut eller något annat när det är blött då bryts det av !

* Du ska helst göra en inpackning 1 - 2 gånger i veckan.

* Ha alltid ett bra leave-in balsam alternativt balsamspray,  som skyddar håret och gör det lenare.

* Använd alltid ett värmeskyddande spray, eller dylikt, när du fönar, plattar eller lockar håret.

* Du ska inte föna håret för ofta

* Använd ett bra serum för ditt hår. Inte för fett

* Använd ett bra shampoo och balsam, som passar din hårtyp

* Borsta håret med en svinborste. Tar fram den naturliga glansen i håret och gör det otroligt lent

* Blek inte håret för ofta. Det räcker att bleka utväxten

* Använd stylingprodukter som passar ditt hår.
Olika stylingprodukter behövs för olika frisyrer. Ett hårt spray passar inte så bra ihop med mjuka lockar, till exempel.

* Har du långt hår, sov med en lös fläta. Använd en snodd utan metall på

* Ha inte håret uppsatt för mycket, det sliter på håret

* När du tvättar håret, gnugga inte in shampoo / balsam i håret. Dra iställer igenom produkten i håret och massera tillsamman med håret, ungefär som när du drar igenom håret och letar kluvna toppar. Shampoonera håret 2 gånger om du haft stylingprodukter i håret. Därefter balsam. Se till att shampoot är ordentligt ursköljt, annars kan det ge klåda i hårbotten. Se också till att balsamet är ordentligt ursköljt, tynger lätt ner håret.


Hoppas det funkar nu!
tipsen kommer ifrån en blogg på aftonbladet ;)

Kram <3

Första skoldagen

Hej!
Idag var det första skoldagen efter lovet. Jag sov knappt inatt, och det var jätte jobbigt att gå upp imorse. =//
Annars var det väl okej... men skoldagen var väldigt tråkig och jobbig, jag hade ont i huvet, och det var verkligen jätte jobbigt när alla skrek och höll på, för det var ingen lugn dag i skolan idag XD i och för sig så var 8,orna borta för de praoar.. trååkigt
Just nu sitter jag och kollar på ´Top Model :D , kul.  Sen måste jag göra läxa. Jag ska lägga in bilderna ikväll, så jag lägger in dom då
Ha det bra så länge
Kraaam<3

Shoppat ?

Hejsan! 
Idag var jag och Mathilda istan, men vi var inte där så länge, för vi bestämde oss för att gå på bio, men det fanns ingen i stan så vi åkte till Kista och kollade.. =) det var mysit .
Bion var slut lite efter 4 så då åkte vi hem.
Så jag köpte inget, hihi
Imorgon är det skola igen =// det är tråkigt, vill inte ha skola, det har ju vart så skönt med lov. Men det positiva är att det bara är typ 9 veckor kvar till sommarlovet, och sen är det vissa dagar då man är ledig :D. Det är skönt!
Min mobil laddar, så jag har inte lagt in några bilder från dagen.

Ha en bra kväll

Och juste, jag hinner inte skriva imorgon bitti, för jag börjar 8 och jag hinner inte =//
Men jag skriver när jag kommer hem

Kram


åka till stan åh shoppa

Hej!

Om 20 min ska jag möta Mathilda sedan ska vi åka till stan, det blir kul :D
Hoppas jag hittar något där, men det vet man aldrig XD
Nu måste jag gå och fixa mig, jag skriver mer när jag kommer hem
kram

Mickiz <3

På fredag ska jag nog träffa Mickiz igen <3
Det ska bli jätte kul det var jätte längesen <3 Saknar henne<3

Nu ska jag vara lite med mormor innan hon åker hem

ha det bra kraaaaaaaaam <3
skriver mer imorgon <3

Sessy va här <3

Tjena !
Sessy ( Sandra ) gick hem vid 3 för då skulle hon hem till sin mormor, vi spelade wii, var inne på datorn och hon sjöng och spelade gitarr . Sedan följde jag med henne en bit ;).
Sessy kommer inte va i skolan nu på ett tag heller för hon ska praoa, fast hon vet inte på vad, XD
Men hon ska repa på onsdag med sitt band så jag ska kanske följa med. Vi får se
Men nu ska vi snart äta vi hörs sen
kram

Sessy på bilden <3


Påskdagen ;)

Shuu!

Idag känner jag mig mycket bättre från förkylningen, skönt..
Idag kommer mormor hit vid 1 och så kommer Sandra, det blir mys, men hon kan bara stanna till typ 3 för sen ska hon hem till sin mormor, men det är i alla fall en stund som hon kommer ;)<3
Jag ska gå och möta henne vid 1 eftersom hon inte vart här och inte vet vart jag bor..
Igår var det en jätte bra dag, jag fick faktiskt ett påskägg med godis i, och ett med pengar. Vi gick hem vid halv 8, sedan när vi satt och kollade på Robinson så ringde Roffe ( pappas bror ), hans fru hade åkt upp till Natavara ( eller hur det stavas ) där hennes familj bor och så. Och Roffe kände sig lite ensam så han kom hit sedan, kul ;)
Juste, jag har lagt in några bilder på den här datorn, så nu har jag lite ;)

så här kommer en bild på mig

Kraaam



Nu ska jag gå..

Hej!

Nu ska jag snart gå till mormor så jag tänkte bara lägga in ett litet inlägg.. =)
Idag fyller Jessie 14 år, och Johanna 15 år  GRATTIS till dom..!
Imorgon kanske mormor kommer hit, och kanske Maggan, sen får vi se om jag kan träffa Sandra ett tag på dagen, hoppas det <3
Nu ska vi gå
Ha en bra påsk
Kram


GLAD PÅSK !!!<3

GLAD PÅSK <3<3

Idag är det påskafton, någon som har fått påskägg ? Jag har, men inte med godis eftersom jag inte äter så mycket godis jag har fått pengar  =). Berätta vad ni har fått, om ni fått något.
Idag ska jag hem till mormor, det blir mysigt.
Idag är det jätte fint väder, klarblå himmel och solnen skinner, och det är varmt, det är skönt att man känner att sommaren är på väg.
Nu har jag tagit bild på datorerna, den gamla och den nya jag lägger upp den i slutet. ^^ Jag kommer nog inte lägga in något mer inlägg idag, eller jag kanske lägger in ett innan jag drar hem till mormor, men det blir inget senare för då har jag inget internet så det blir inget förens imorgon. Men jag hoppas att ni får en jätte fin och trevlig dag
Och ännu en gång GLAD PÅSK på er <3

Den gamla ;)


Den nya ;)


Ha det bra
Massa kramar


Lång fredagen

Hej!

Någon som tycker att denna fredag går långsamt ? Jag tycker den är precis som alla andra fredagar ..
Snart ska jag se tv, annars ska jag inte göra något speciellt idag, imorgon är det ju påskafton då ska vi hem till mormor =)
Näää nu ska jag gå, ha det bra
kraaaaaaaaaaaam <3

Den nya datorn...

Shuu ;)
Idag har pappa fixat våran nya dator, så därför har jag inte kunnat blogga idag.. Men nu har pappa fixat den så nu kan jag använda datorn, den är jätte bra men jag har inte hunnit att ta en bild på den men jag ska göra det så fort jag kan.
Idag gick jag hem till mormor där färgade jag Maggans hår, det blev faktiskt bra ;)
Sedan gick jag till centrum, där köpte jag present till Jessie, för hon fyller ju år imorgon, även Johanna fyller år imorgon GRATTIS till dom <3<3
Jag har inga bilder på den här datorn ännu, så det blir inga bilder XD men jag ska fixa det så fort som möjligt ;)

Jag skriver mer senare
Kraaam <3

kväll;)

Shuuu!

Allt bra ?
Hoppas det.
Det här kommer inte bli ett så långt inlägg. Imorgon ska jag nog gå hem till mormor och hjälpa Maggan att färga håret, det blir nog bra, sedan går jag väl ner till centrum för att köpa en födelsedagspresent till Jessie som fyller år på lördag, påskafton ;). Och på onsdag fyller pappa år också.. =)
Nu snart så ska jag se  Hjälp! jag är med i en japansk tvshow
Jag hoppas ni får en trevlig kväll
Puss åh Kram

Jag bjuder väl på den här bilden xD , Sara tog den ;)<3


Shoppat

Heej !
Nu var det längsen eller ja, igår xD
Men igår sov jag ju hos Jessie, det var jätte mysit, när jag kom dit så gick vi ner till ica där köpte vi godis och hyrde film ( Step Brothers ), den var rolig och bra, sedan spelade vi spel och sedan vid 10 i 11 började vi kolla på en gammal film, en som hette : Jag är med barn, vi hann inte se klart den eller vi orkade inte i gick och la oss runt halv 1, båda var ganska trötta igår, men vi var inte klara förens kanske halv 1. Juste, vi tog en promenad också vid 10. mysigt.
Imorse hade vi ställt klockan på 09.20, för jag skulle till Kista, och Jessie skulle klippa sig kvart över 11 så vi fick skynda oss lite. Vi åt frukost i hennes rum och fortsatte kolla på filmen men sedan helt plötsligt var klockan nästan halv 11 då fick vi skynda oss, så vi hann inte se klart filmen =//.
Sedan åkte jag och mamma in till Kista.
Jag hittade smink, jag lägger upp bilder på det.
Vi har köpt en ny dator, så pappa ska bara installera den innan vi kan börja använda den.. hoppas han gör det snart. Jag tar bild på det sen.. När det är fixat. ;)

Här kommer bilder på det jag köpte  ;)

FRÅN KICKS


Mineral foundation, 159 kr


Mineral foundation puder, 159 kr


Mascara, extra - volume Collagene, från Loreal Paris, 160 kr


FRÅN H&M


Lila och blå, Eye Shadow, 29.50 kr st



Ha en bra dag
Kraam

Simmat ;)

Hej!
Idag vaknade jag och Sara av väckarklockan som ringde 07.20, sedan gick vi upp vid 20 i 8. Vi skulle ju ta bussen som gick 09.11 så vi gick hemifrån 08.45, sedan åkte vi till sundbybergs station där mötte vi Ingrid som skulle följa med.
När vi väl var där simmade vi ganska mycket, för det var fullt där man får göra vad man vill, så vi var där man sklle motionsträna, det gjorde vi också och vi simmade ganska mycket sammanlagt, jag kommer inte ihåg men säkert lite mer än 300-400 meter. Sedan åkte vi hem eller vi åkte till centrum där köpte vi lunch och tog med oss hem, och så köpte jag Johans singel =)
Sara och Ingrid åkte hem sedan vid halv 2... tråkigt

Inatt ska jag sova hos Jessie det blir mys <3
Men båda vi ska till stan imorgon vid 11 så vi måste upp tidigt och så.. =// Men ialla fall, jag ska dit vid 6 <3

Det betyder att det kanske inte blir ett inlägg förens imorgon på eftermiddagen eller på kvällen..

Ha en bra dag <3
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam <3

090407

Hej!

Snart ska jag och Sara gå ut, och imorgon ska vi gå och bada/simma, vi måste gå upp vd halv för vi ska ta bussen som går 10 över 9... ingen sovmorgon..
Förlåt för korta inlägg =//
Nu ska vi gå
kraaaaaaaaaaaaamar


Fint ?

Sho!
Nu har Sara och jag vart i centrum, vi handlade bär och glass;). Sedan har vi gjort egen chokladsås, sedan kokade vi bären och hade glass, det var jätte gott ;)

Här kommer lite bilder

Chokladsås                            Frysta bär                  såsen ?:D eller vad man kallar det ;)


Jag åh Sara                   Mmmm, gott           SaraXDXDhahahah



Ha en bra vårdag
Kraaaaaaam
Bexx och Sara <3

God Morgon

... alla läsare <3
Allt bra ? Själv är man förkyld och skit =//
Idag ska jag va med Sara, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi får se.
 
Just nu sitter vi i sängen och chattar med Sandra, det är jätte kul =) xD

Vi hörs senare
Kraaam <3

[email protected]


Centrum med Sara åh Ingrid i...

Shooo!
Allt bra ? Jag är fortfarande förkyld och lite ont i halsen men det är lugnt.
Jag, Sara och Ingrid ( Saras mamma ) var i centrum, Sara skulle få lite nya vårkläder,så jag fick följa med eftersom hon ska sova här tills på onsdag.

Dagen började med att jag vaknade kvart över 8, då jag gick upp, sedan fixade jag mig, och åt, men jag hann knappt jag fick stressa lite i slutet för jag skulle möta Sara och Ingrid i centrum klockan 10. Vi gick i nästan alla klädersaffärer och i skoaffärerna, Sara hittade en jacka, ett par skor, jeans leggins, och vanliga jeans. Jag hittade ett par jeans leggins, solglasögon och nagellack. När klockan var runt halv 12 eller 12 gick vi till donken. Vi var i centrum lite mer än 3 timmar men nu är vi hemma och tar det lugnt...

Jag lägger upp bilder på det vi har köpt, även det Sara köpte ;)

Mina jeans leggins, 199 kr


Mina solglasögon, 179 kr, och mitt nagellack 80 kr


Saras jeans leggins, 299 kr


Saras jeans, 399 kr


Saras skor, 350 kr


Saras jacka, 399, eller 499 kr XD kmr nt ihåg, har inge kvitto heller




Ha en bra dag
Kraaaaaaaaaaaam


Vart med Jessie ;)<3

Hej!
Idag har jag vart med Jessie typ hela dagen, det har vart jäääätte roligt, jag skulle ha sovit över hos henne men Sara kommer imorgon, redan vid 10 antagligen så jag ska nog sova hos henne på söndag ;)
Jag och Jessie spelade sims 2 typ hela dagen, eller Jessie spelade ;) hihihi

Ikväll är det som sagt wipeout, och jag hittade Lena i en tidning, hon var med i Se & Hör, på en liten bild, där de står om vissa program och så en bild ibland, jag tog bild på den bilden, men den blev inte så bra men jag ska ändå lägga upp bilden.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Lena är hon i ROSA ;) hahaha



Ha en bra kväll
Kraaam <3

Jessie kmr

Shooo!
Allt bra med er ?
Jag är förkyld igen, men det är inte så farligt, det är inte en jätte förkylning utan bara en liten ;).
Snart kommer Jessie hit, så vi ska hitta på nått, antagligen är vi bara hemma hos mig eftersom det inte är så fint väder idag.

Ikväll är det wipeout, och det är idag en lärare från min skola ska vara med, Lena.

Jag skriver mer senare ;)
Ha en bra dag
Kram
Bexx


Mysig dag med Jessie <3

Hej!
Idag har jag inte hunnit blogga, jag tänkte göra det men sedan ringde Jessie vid halv 12 och frågade om jag ville följa med ut till Bromma och deras kolonilott, och fika med hennes mormor, och det gjorde jag, så det är därför jag inte har hunnit blogga.

Jag, Jessie, Iza ( hennes lillasyster ) och Anki ( hennes mamma ) åkte bil ut till Bromma där mötte vi hennes mormor och sedan gick vi till deras stuga, det var jätte mysit, och hur varmt som helst. Vi fikade och efter det gick jag och Jessie till en lekplats och "lekte" haha, efter det gick vi tillbaks, men då gick vi nästan direkt efter det till havet, det var verkligen jätte mysit, Jessie ville att vi skulle bada hahaha, men det var is och kallt och kanske inte bästa badvädret..
När vi var där satt vi där ett tag, men sedan blev klockan halv tre och vi var tvungna att gå tillbaks eftersom vi skulle åka hem, och handla mat eller Jessie sklle handla för hon skulle göra middagen.
Vi gick in på Lidl och handlade lite, och sedan åkte vi till centrum och gick in ner till ica, Iza ville följa med så det fick hon.
Sedan gick vi hem till Jessie och börja göra maten, men jag var tvungen att gå hem sen för vi skulle äta.
Så jag har inte vart hemma så länge nu.

Här kommer lite bilder från dagen <3
Lite bilder på Jessie <3





Havet <3                      Jessie tog bild på Solen ! XD       Vattnet <3

 
             Söta <3                Iza i korgen på Lidl       Vi solar ;)<3 haha sweet



Ha en bra dag
Kraaaam <3

Shooopppat !

Shoo

Idag efter skolan gick jag och Joanna till centrum ch kollade lite, jag skulle köpte smink borttagning, men det blev blus också, jag lägger upp bild sen.
Jag och Joanna provade lite andra kläder, men tog ingen bild, däremot tog jag bild på oss två med hatt och solglasögon ;) Lägger upp den med haha ;)
Annars har jag inte gjort så mycket idag, hur har eran dag vart ? =)<3

Coooolingar XDhahahahahaha





Den lila lilla blusen jag köpte
H&M, 149 kr.

Ha en jätte bra kväll
Kraaam<3<3


Ett år sen =//

Hej

Idag är jag inte så jätte glad, för dag är det 1 år sedan Tokio Hotel skulle ha haft sin kosert här i Sverige, men det blev ju inte så eftersom Bill blev sjuk och var tvungen att operera sig, men jag tror verkligen att dom kommer hit någon gång <3

Biljetterna <3<3<3<3 SAKNAR <3



Jag Älskar Tokio Hotel <3<3<3<3<3



Ha en bra dag kraaaaaaaam

skriver senare

Dagens Outfit

Shoo

Nu kommer jag med Dagens Outfit



Söt blå t-shirt: MQ
Jeans: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Skor ( som inte syns ): Wedins

Hoppas ni får en jätte härlig dag
Kraaaaamar <3


God Morgon..

God Morgon

Åhh, vad skönt det är idag, solen skinner och det är klarblå himmel, det känns verkligen att våren är här nu, igår när jag kom hem var det nästan 19 grader i solen, äntligen!
Idag har jag fortfarande ont i halsen, och även ont i magen, jag hoppas det inte blir värre. Snart börjar skolan och jag ska gå och möta Zahra och Joanna om en halvtimma, för jag tror Camila fortfarande är sjuk =//.
På måndag kommer Sara hit och sover över tills på onsdag, det blir mysit.
Nu måste jag gå och fixa mig, men jag lägger upp Dagens Outfit, innan jag går hemifrån.

Ha en fin dag
Kraaam


Bilder från dagen

Hej! ♥

Här kommer lite bilder från dagen

Zahra åh Joanna <3


Zahra åh Jag ;)


Hahahhaham älska bilden XD <3 Zahra ¨åh jag ^^


Jag ser konstig ut på bilden XDhahahahah



Ha en bra kväll
Kraaaaaaaaaaam ♥

Sent inlägg

Heeej!

Allt bra ? Jag börjar få ont i halse igen känner jag =//, en just nu är det inte så farligt hoppas bara inte att det blir värre. Det är ju både positivt och negativt om jag blir sjuk tills nästa vecka då det är lov, positivt är ju att jag inte måste vara hemma från skolan och missa massa saker, men det negativa är att jag inte kan göra allt roligt som man kan göra under lovet..

Idag var Camila sjuk, hoppas hon kryar på sig. =) Idag hade vi komma ikapp på elevens val och vi skulle ha SO, fast med Agneta för vi var inte klara med alla SO uppgifter, men några hann klart och jag var en av dom. Vid halv 3 gick jag och några till från min klass till tyska salen för att lyssna om Gambia dagen, vi samlar in pengar till en skola i Gambia, den 14,e maj är dom som ska jobba och tjäna pengar lediga från skolan, och sedan ger vi pengarna till skolan så dem kan skicka alla pengar till skolan. Sedan när vi kom tillbaks gick nästa grupp och lyssnade..

Jag ska lägga in lite bilder nu så jag kommer med ett inlägg senare
Kraaam ♥

090401

Heej!
Har eran dag varit bra ? Min har vart bra !
Det har inte hänt så mycket idag, det har bara varit en helt vanlig skoldag, men det är ju första april, så idag på musiken bestämde vi och vår musiklärare, att lura dom som kom försent, så vi ställde om klockan, och sen sa vi att alla skulle gå till syster för att ta en spruta och det var många som gick på det, men musikläraren avslöjade allt innan dom gick dit =//
Har ni blivit lurade idag ? Berätta !
Idag följde jag inte med Sandra, dels för att jag inte hinner och sen nu fick jag veta att dom ändå inte ska dit hahah, men jag ska nog dit någon annan gång och kolla.

Ha en bra kväll
Kraaaaaaaaam



God Morgon

.. alla läsare <3
Idag börjar jag 9, men jag ska gå om ungefär en halvtimma, så jag måste fixa mej det sista. Idag får vi se om jag följer med Sandra till hennes rep lokal, och så. Annars är det nog bara en vanlig tråkig skoldag...
Jag lägger inte upp någon Dagens Outfit idag, eftersom jag ser ungefär likadan ut som igår.. ;)
Jag skriver mer när jag kommer hem

Kraaaaaam
/Bexx

RSS 2.0