dålig uppdatering

HejsanHejsan!
Hoppas allt är bra med er, själv är det jätte bra, sitter hemma hos Sara, har precis vart ute ett tag.
Väldigt dålig uppdatering idag, och har inte svarat på några kommentarer, jag gör det imorgon, är lite taskigt mot Sara om jag sitter och svarar på kommentarer och hon bara sitter och tittar på. Så ni får vänta tills imorgon
Skriver mer då också, ska kolla på film snart också, vi ska se mammut.

Men vi hörs imorgon puss

Duscha, fixa mig

HejHej!
Idag ska jag som sagt hem till Sara, eller det ska hela familjen, det ska bli jätte roligt, alltid lika kul att träffa dom !<3
Det betyder att det kanske inte blir så mycket uppdatering idag, inte för det har blivit det dom senaste dagarna, men jag håller ju på att fixa bloggen och så. Förhoppningsvis blir det klart imorgon, så jag kan fixa allt när det är ny månad!, men vi får se, ska försöka !
Och eftersom jag håller på att fixa bloggen och är hos Sara idag så blir det ingen "Bexx Tipsar" idag.

Nu måste jag gå och duscha och sedan fixa mig, får skynda mig lite, :) Så vi hörs
Puss på er alla söta <3


Förändringar

Heej!
Som ni säkert har sätt så har jag ändrat lite i bloggen, fick hjälp av Kajsa, verkligen jätte snällt av dig, TAAACK <3
Har ju berättat om att jag ska ändra lite, och det är väl dags nu. :)
Jag kommer förklara mer senare. Jag tänker ta tillbaks min gamla header tills allt är fixat sedan kommer den nya upp och alla nya förändringar !:) Skulle tro att det blir i helgen :)
Så nu behöver ni inte vänta så länge till
Håll ut
Puss

Good Moorgon!

God Morgon bloggläsare ♥
Hoppas ni mår jätte bra idag, själv mår jag bra ! :) Idag ska vi upp till mormor på sjukhuset igen, fick veta att hon kanske inte kommer hem idag heller, men hoppas det ! <3
Vad ska ni hitta på idag?

Imorgon ska jag hem till Sara, det blir kul. :)

Förlåt för kort inlägg!

Puss<3


Sjukhuset

Hejsan!
Förlåt för jag inte har uppdaterat idag. Jag, mamma och moster gick upp till sjukhuset och hälsade på henne, på vägen dit gick vi och satte lite blommor på morfars och Arnes grav. Vi var hos mormor ganska länge, hon kommer inte hem idag =// men imorgon får hon komma hem !, :) <3  Kom hem hit igen vid 4 så jag har verkligen inte hunnit blogga idag, och min mobil hade inte mycket batteri så kunde inte mobilblogga heller. Men nu är jag tillbaks och måste svara på lite kommentarer, så vi hörs senare
puss


Stort i Bloggvärlden !

Hej!

Som säkert alla vet så har vår egna blondinbella färgat håret brunt.





 

Frågan som nu ställs av de flesta är nog:
- Vad ska hända med namnet ?
- Ska hon byta till brunettbella ?

Det återstår och ser!

Vad tycker ni om hennes förändring ?

Själv tycker jag hon är jätte fin i båda, men jag föredrar nog det blonda, antagligen för jag är van att se henne så, jag kanske ändrar mig snart :)

Kramar

Tisdag

Hej!
Hoppas ni har haft en jätte fin och bra dag idag, själv har jag haft en helt okej dag. Var i centrum ett tag, hittade inget, orkade inte gå runt och kolla heller. Träffade Daniela och Emelie också på vägen dit, dom hade vart i centrum tror jag, så när Daniela fick syn på mig sprang hon och hoppa på mig, hahaha, men har inte sett varann sen skolavslutningen och det är typ 6 eller 7 veckor sen =/, så det var jätte kul, det var kul att träffa Emelie också :) Imorgon åker dom till Spanien, hoppas dom får det bra där.
Annars har jag inte gjort så mycket.

När vi kom hem från centrum så fick vi veta att mormor var tvungen att åka in på sjukhus =/, det är inte jätte allvarligt, men hon kanske blir kvar där inatt, och kanske nån dag till men vi vet inte hon kanske kommer hem redan ikväll, hoppas det ! <33

Vi hörs ikväll
puss


fixa mig, sen dra

Hej!
Nu ska jag gå och fixa mig, sminka mig ( bara mascara )  och platta håret, sen drar jag till centrum ett tag och kollar lite :) hihi
Så vi hörs lite senare Puss <3

jag är trött !

God Morgon ?
Har precis ätit frukost, vaknade typ 10 över 11, och ändå är jag as trött.
Idag ska jag inte göra något speciellt, ska till centrum ett tag sen och kolla om man hittar något.

Igår kväll var jag hos Jessie ett tag, hon lyckades övertala mig, var ganska trött men hon lyckas alltid, hehe. Eftersom hon åker till Norge imorgon och idag kunde hon inte så då blev det igår kväll, vi snacka och kollade på Lotta på Liseberg, för jag skulle se Johan som var med där, hahah. :) Hade mysigt, så jag ångrar inte att jag gick dit ♥

Ska ta och svara på lite kommentarer nu, skriver mer senare
PussPuss


hem till jessie ett tag

Heej ! <3
Ska dra hem till Jessie nu ett tag<3
vi hörs imorgon puss<3

rubrik saknas

HejHej!!<3
Hoppas ni har haft en jätte bra dag och att ni gjort mycket kul. Själv har jag inte gjort så mycket, var hos mormor ett tag och hälsade på, alltid kul ! Blev inte att vi gick på pride festivalen, Sara ska däremot gå, för hon tänker inte missa Darin :)
Hade vart kul att träffa henne men vi ska hem till dom på fredag :), så det blir bra ! ^^

Det är inte så kul att det inte är så fint väder här i Sverige, jag vill ju ha massa sol och vaaarmt!!, som det var i Turkiet.
Jag har börjat fundera på att göra vissa ändringar i min blogg, kommer inte ta bort så mycket tror jag, kommer mest lägga till lite. Mer får ni veta när allt är klart, vet inte riktigt när det blir klart så ni får vänta lite till. Men självklart kommer jag blogga som jag gör nu, men det kommer bli lite mer av annat också.

Nu ska jag fixa lite, ha det bäst
Puss <3


090727

HallojHalloj! ♥
Hoppas ni mår bra idag, jag mår jätte bra!, är inte så trött idag, sov till 11. Idag ska jag hem till mormor ett tag, sen vet jag inte riktigt ännu om jag ska följa med Sara till Pridefestivalen, hon vill ju gå för Darin är med, själv gillar jag inte honom, men kanske följer med endå, jag får se, inte säker ännu x) Någon som ska dit ?
Skriver mer senare
Puss Puss <3


Turkiet 09 <3

Heej söta läsare !
Hoppas ni har haft det hur bra som helst!
Jag tänkte berätta lite om min resa till Turkiet, jag har ju skickat några mess till Sara som har skrivit allt men jag ska försöka berätta lite mer.

I lördags åkte vi härifrån vid halv 2 och var vid arlanda långt innan, så vi fick vänta skit länge, men när vi sedan hade checkat in så gick vi och åt, tog en hamburgetallrik, gott. Klockan 18.05 åkte vi härifrån Arland påväg mot Turkiet och Antalya. Flygresan tog nästan 4 timmar, när vi glev av så fick vi vänta på våra väskor i säkert en timma, det var as jobbigt och tråkigt, men när vi väl fått dom så fick vi gå mot bussarna, men även där fick vi vänta ganska länge innan alla hade kommit på. Bussresan skulle ta 2 timmar och vi skulle stanna efter 1 timma ifall man behövde gå på toa eller om man ville köpa något, pausen var i ungefär en kvart, sedan åkte vi vidare mot Alanya och vårt hotell, SunPark Beach.
Vi kom dit vid 3, så vi var jätte trötta, gick och la oss nästan på en gånbg, men det var ganska svårt att somna men somnade sen efter ett tag. Vaknade runt 11 på förmiddagen sen på söndagen. Jag var fortfarande jätte trött så vi gjorde inte så mycket den dagen, vi var ute och gick runt och kollade lite. När vi var ute hittade vi en resturang som vi bestämde oss för att gå till på kvällen, och det gjorde vi.
Det var den bästa resturangen vi vart på, jätte snälla, trevliga och gästvänliga var alla som jobbade där, och maten, den var verkligen hur god som helst. Dagen därpå, på måndagen så gick vi ner till stranden, det är typ 25 meter dit, där solade och badade vi, det var jätte härligt, var lite kallt i början, men sedan blev det skönt. Var där ett tag sedan gick vi tillbaks till hotellet och vår lägenhet. Var ute lite senare och kollade lite, på kvällen gick vi och åt på samma resturang igen, riktigt gott!!
På tisdagen var vi ute vid 10 vid poolen utanför och badade och solade, hur härligt som helst, var där ganska länge, även den kvällen gick vi till samma resturang, den kvällen dansade dom och höll på, det var as kul. Även på onsdagen var vi ute vid poolen vid 10, det var jätte skönt att bada och sola typ hela dagen, den dagen gick vi runt ganska mycket, men det är ju såå varmt!  Så det blir lite jobbigt att gå så man får gå senare på kvällen då det är lite svalare. Vi hade bestämmt oss för att vi skulle prova en annan resturang innan vi åkte hem så då gjorde vi det på onsdagen, maten var god men det går absolut inte att jämföra med den andra resturangen, även personalen som jobbade där var inte lika trevliga och så, men utsikten var jätte fin, det var vid havet, så det var mysigt.
På torsdagen gick vi ut till poolen vid kvart i 10 och var där väääldigt länge, sedan när vi kom upp så märkte vi att vi hade bränt oss väldigt mycket,  jag var helt röd! Och det sved och gjorde jätte ont =/
Så det var väldigt jobbigt =// Senare på kvällen gick vi till vår favorit resturang igen, när vi kommit över gatan så stod dom där och vinka, det var ändå typ 30 meter ifrån, kändes som dom väntade på oss, hehe =) På fredagen kunde vi inte sola så mycket för det gjorde så ont!, så vi solade lite från balkongen, och så gick vi runt lite på eftermiddagen men skojar ni att det var varmt eller? Säkert den varmaste dagen, höll på att svettas ihjäl x) Köpte lite grejer. =)
Sedan på kvällen gick vi till resturangen igen och vi var där länge, det var ju sista kvällen så det var väldigt tråkigt. Alla kom och höll om oss, och jag fick massage, haha och en ros som en av dom hade gjort av en servett, den var jätte fin =) När vi skulle gå sen så kom alla fram och krama oss och sa hejdå, och sa att vi måste komma tillbaks nästa år, sedan fick vi skriva vår adress och e-mail adress så dom kan skicka mail och kort till oss, fick även deras adress. När vi kom hem sen så satte vi oss på balkongen och njöt av den sista dagen där i Turkiet. Vi ville inte åka hem, vi ville va kvar där det var så fint och mysit ! Vi kommer säkert åka tillbaks, förhoppningsvis nästa år !
Igår så fick vi ha vår lägenhet till 17.00, sedan gick vi och tog en pizza och sen väntade vi på bussen som skulle komma och hämta oss halv 8, det var samma som förut att man stannade efter en timma. När vi kommit på flyget sen så tog det typ 3 och en halv timma, var jätte trött, vi kom till Sverige 3 på natten och sen fick vi vänta på väskorna till 4, sedan kom vi hem hit halv 5 så vi gick och la oss på en gång. Sov dåligt inatt, vaknade 9 så har inte sovit så mycket =/ Så jag är ganska trött..
Jag saknar Turkiet och vill tillbaks nuuu !
Ja nu har ni fått veta lite mer om min resa, här kommer lite bilder från resan, klicka för större.

Här är utsikten från vår balkong, mot havet hihihi fint va ? <3


         





Förrätt, så gott!!!<3333    Maten, underbar<3333 Turkisk mat, <333333


Efterrätt <333 lite av mej / Utsikten på natten !   HAVET <3


Jag bjuder på denna, var tvungen att täcka över mina ögon, dom såg konstiga ut XD



Ha det bäst puss på er<333


Tack Gumman <3

Heej!
Är hemma nu, ska ta och skriva ett inlägg om min resa snart.
Just nu vill jag bara tacka min bästa, sötaste och finaste bästa vän Sara, som har hjälpt mig med bloggen, nu när jag vart i Turkiet.  TAAACK <3

Ska svara på lite kommentarer nu :)
Sedan börjar jag skriva på inlägget, det kommer ut senare idag eller ikväll ;)^^
ha det bäst, Har saknat er <3
Pusss


Sista inlägget?

Hej!

Det här kan bli det sista inlägget från mej på den här bloggen :( Mne jag tror att jag hinner blogga imorgon på morgonen innnan Bexx kommer hem :)

Pussar och kramar<3


2 inlägg

Hej!
Har fått ett sms från Bexx i Tisdags:

Hej!
Hoppas ni har det bra,jag har det hur bra som helst. Igår (Måndag) , var vi och badade i havet, SKÖNT! Sen gick vi upp och solade, det var hur varmt som helst, vi var inte där så jättelänge.På kvällen gick vi till samma resturang som i Söndags, maten är jäääääääääätegod och de är väldigt gästvänliga. Ska även gå dit idag.
Idag var vi bara nere vid poolen utanför, vi badade och solade. Vi var där i några timmar men vi brände oss så vi orkade inte sola mer för det gjorde ont. För en stund sen ringe det, det var receptionen, de frågade om vi mådde bra och om vi behövde nåt, så nu sitter vi och väntar på vår 20-liters dunkk med vatten xD
Jag skriver mer nån dag, men Sara ska ju till Gbg så det läggs inte ut på bloggen förens hon kommer hem.
Hoppas ni har det jättebra<3
Puss
Poolen                                                                            Armband
   
Bexx<3

Det andra fick jag idag har jag för mej ;)


Hejsan
Hoppas allt är bra med er, jag mår bara bra förutom att jag har bränt mej så mycket att det svider och gör ont hela tiden så jag kan inte sola =//
Ska gå ut på stan ett tag och kolla istället =)
I onsdags var vi på en annan resturang, den var inte alls lika bra. Inte lika god mat och inte lika gäst vänliga =( Nej , vi saknde vår favorit så vi var där igår och idag ska vi också gå dit, sista dagen :(
 Jag vill inte åka hem imorgon, jag vill vara kvar här i Turkiet!
Men jag får väl åka tillbaks snart igen.
Nu skriver jag inte mer  förens jag kommer hem på Söndag.
Hörs då    Ha det bäst
Puss puss<3


Ni får läsa vad jag har gjort i Gbg på min blogg...

Sista inlägget på 2 dar :(

Hej!
Idag blir det den sista dagen på 2 dagar (ungefär 2) för jag ska till Götet imorn :)
Ska sova hos min kompis som bor där =) Vi ska åka en seightseing båt som heter Paddan, mer får ni läsa på min blogg... http://sarrepettersson.blogg.se


Puss<3

Bexx sms :)

Hej!
Fick ett sms igår av Bexx <3 :

Hej<3
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Vaknade några gånger inatt, men vi gick upp halv 11 ( svensk tid halv 10 )
Har inte gjort så mycket idag, gick runt och kollade lite men det var så varmt!
Just nu sitter vi på balkongen , dom håller på att fixa det jättefint med bord och sånt så vi tror att det är något speciellt men vi får se. Ska gå ut och äta lite senare, ska gå runt lite också. Jag skriver mer imorgon tror jag =)
Puss ha det bäst!




Sara:
Var hos min morbror igår på hans födeösedag (min namnsdag)  och efer det åkte min mormor och jag hem til henne och jag sov där =D KUL!

Ses imorn eller senare, puss!<3



God morgon!

Jag fick ett sms av Bexx inatt:
Har precis kommit in på hotell rummet, klockan är 3 på natten i turkisk tid, 2 i svensk :)
Jag är väldigt trött så jag ska snart gå och lägga mig. Resan tog typ 4 timmar, sedan åkte vi buss i 2 timmar, men vi stannade efter en timma, där fick man köpa nått,gå på toa och sånt :) Sedan åkte vi vidare hit.
Det är verkligen hur fint som helst här i Turkiet , alla är jättesnälla och trevliga. Och det är väldigt varmt, haha;)
Vi har ett jättefint hotellrum, med havsutsikt. Ser och hör havet härifrån, jag ska ta en massa bilder som ni ska få se sen :) Nu ska vi fixa oss lite sen går vi och lägger oss<3 Hoppas ni har det jättebra, vi hörs imorgon eller på tisdag<3
Puss puss<3
Sara:
Idag ska jag till min morbror eftersom han fyller år idag, resten får ni veta på min egna blogg ;)
Http://sarrepettersson.blogg.se

Sara här!

Hej!
Jag är Bexxs gästbloggare Sara, eftersom Bexx ska till Turkiet så ska jag blogga här i ungefär en vecka :)
Jag heter Sara och är 10 år, jag brukar vara med kompisar, bada på sommaren och lyssna på musik om dagarna. På Onsdag ska jag till Göteborg och kommer därför ha ett kort uppehåll på bloggen. Men jag kan nog börja blogga igen på Fredag =) Så när ni skickar kommentarer så kom ihåg att det är mej ni skriver till ;) Det blir tyvärr inga "Bexx tipsar" eller "Dagens outfit" men jag hoppas det går bra utan! Jag kommer skriva om vad jag gör på dagarna mest :) Om ni vill veta mer om mej kan ni gå in på min blogg: http://sarrepettersson.blogg.se
Puss och kram<3


Turkiet !

Heej!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det jättte bra !
Idag åker jag till Turkiet, planet går vid 6, vi ska åka härifrån vid 1 eller 2 :) Jag hoppas ni får det jätte bra ♥
Jag kommer hem mitt i natten nästa söndag, så jag får se när jag orkar skriva sen på söndagen, men jag skriver så fort jag vaknat och så ^^
Nu ska jag snart fixa det sista, så jag hoppas verkligen att ni får det bäst!
och fortsätter läsa min blogg, Sara kommer ta över min blogg tills jag kommer hem, så ni får läsa lite vad hon gör och har gjort, sedan kommer jag messa henne ibland, inte alla dagar säkert, men några, vad jag har gjort så då skriver hon det :)

Ha det bäst och Puss på er <3



Friday, I'm In love <3

Heeej!
Förlåt för att jag inte har lagt ut Bexx tipsa dom senaste veckorna =//, har inte haft tid, och jag hinner inte fixa det nu heller, tyvärr, kan inte vara inne så länge, måste packa och fixa allt, har inte ens börjat packa.. XD
Idag har jag vart i centrum, köpte det sista vi behövde, har inte gjort så mycket mer idag, bara vart hemma och tagit det lugnt :) Har ni gjort nått kul?
Jag försöker slänga in ett inlägg imorgon innan jag åker, men sen börjar som sagt Sara blogga :)
Jag hoppas ni fortsätter att läsa min blogg !,
Pussss

Dagens Outfit

Hej!
Nu lägger jag ut Dagens Outfit, bilden är inte tagen idag, men har samma outfit ;)<3



Vitt linne: H&M
Svart kofta: RIO
Svarta Shorts: H&M
Ballerina Skor: Stadium
Vit liten väska: Accent


Ha det bäst, vi hörs puss<3

köpa det sista

Heej!
Är jätte trött idag, eller det har jag vart dom senaste dagarna, vet inte varför men det blir bättre sen.
Ska dra ner till centrum, vi ska köpa det sista inför resan, för imorgon åker vi ju. Jag ska försöka slänga in ett inlägg imorgon innan, men sedan tar min gästbloggare Sara över, det kommer nog bli jätte bra det, men tyvärr så kommer hon åka till Göteborg nån dag, på onsdagen tror jag, så då kanske inte bloggen uppdateras men så fort hon kommer hem ( fredag tror jag ) så fixar hon det. Sedan kommer jag hem nästa söndag också. Jag kommer messa henne ibland, inte varje dag säkert men någon dag om vad jag gjort och så.
Men nu måste jag gå och sminka mig lite snabbt ( mascara, eyliner, ögonskugga ), sen ska jag ner till centrum
så vi hörs senare
hoppas ni får en jätte bra dag
Puss

Sara, min gästbloggare ;)<3


tråk dag

Heej!
Har inte gjort nått speciellt idag, har haft ganska tråkigt faktiskt =//
Sitter och chattar nu heh xD ska snart logga ut.
Vi hörs imorgon
Puss på er<3

duschat, spelar

Heej!
Har precis duschat, pappa hjälpte mig att installera ett gamalt spel så nu sitter jag och spelar det, jätte kul faktiskt ;)^^
Hoppas ni har en bra dag <3
puss


090716

Heej!
Sov till typ 10 idag, men gick upp vid halv 11. Har precis ätit frukost nu. Är röd i ansiktet idag XD, men jaja, de blir väl bättre snart hoppas jag :) Ska ni göra något roligt idag? Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl se om jag hittar på något. annars är jag väl bara hemma. ^^
Vi hörs senare
Puss & Kram

meeer sol! ^^

Heej!
Har inte vart hemma så mycket idag, så jag har inte kunnat blogga. Har vart hos moster, gick dit vid halv 12. Vi solade typ hela dagen, först satt vi på hennes gård, sedan gick vi upp på hennes balkong och solade. Solade typ 4 timmar, det var skiiit varmt, men det har vart skönt, fick faktiskt färg, härligt!:) Får nog ännu mer när jag kommer ner till Turkiet. åker ju dit nu på lördag, ska bli jäääätte kul!, kommer ha en som gästbloggar, berättar mer om personen sen ;)^^
Imorgon ska det kanske bli regn, lite tråkigt nu när det var soligt och fint idag, det regnade ju hela förra veckan =/
Hoppas ni haft en bra dag <3
PussPuss


förmiddag

Hej!
Allt bra med er idag?:) Med mig är de´t bra, lite trött bara. Idag ska jag hem till min moster och sola, så jag ska dra snart, ska bara äta lite, hinner nog svara på lite kommentarer, dom jag inte hinner svarar jag på när jag kommer hem sen.
Ha en jätte fin dag, vi hörs senare Puss


solarium

Heej!
Är hemma nu igen, eller har vart det ett tag men svarade på lite kommentarer och fixade lite.
Vi hade bestämmt att vi skulle åka till ett speciellt ställe, men det konsstiga var att bussen inte stanna där, fast det stod det när vi kollade på datorn, aja vi läste väl fel båda två, så vi orkade inte gå och leta efter rätt ställe så vi hittade ett annat ställe som vi gick på. När vi kom in dit så var det ingen där, vi stod och läste lite vad som stod och Emelie började tveka mest för hon trodde att typ det var ett ställe där ingen går, sen fick jag syn på att det stod att det inte finns personal där utan om man ville att personal skulle va med så fick man gå till ett annat, men sedan kom det in en kvinna och Emelie slutade tveka och bestämde sig för att hon verkligen ville. Så vi valde rum nr 1 och gick in tsm, vi hade betalt 30 spänn var, så vi fick sola i 15 min var XD heheh. I alla fall, Emelie skulle börja sola, hon tyckte det var lite läskigt, ( asåå de va första gången XD ). Men hon la sig i alla fall där och väntade lite, typ 3 min eller nått sånt, sedan började den låta och lysa, Emelie belv skit rädd reste sig och sprang upp okej inte sprang men skynda sig xD hon blev fett rädd och de såg as kul ut hahahaha, förlåt Emelie men de såg verkligen kul ut XD<33 , men hon hade ju lixom inte tryckt på start så de va lite konstigt XD, aja, sen la hon sig igen och började sola, men hon gick upp flera gånger för det började låta, hahah det var så kul, hon blev rädd också när hennes ben såg lite konstiga ut när man låg där, så vi stängde av den och såg att det var ljuset, vi e lite konstiga XD, men jaja sen fortsatte hon sola, asså hon såg ut som ett lik, lila läppar, och huden var som ett lik o.O, även jag lyste, det vita jag hade på mig XD. Efter 15 min så var det min tur, jag sprang aldrig upp som hon gjorde, men det var nog bara för jag visste vad som skulle hända efter att jag suttit och väntat så visste jag allt som hände :) Sedan när vi var klara så stack vi därifrån, vi gick till bussen och fick vänta typ 20 min på bussen, trögt!
Sedan när han skulle stämpla min så hade han inte fixat det så det tog typ mer än 5 min, och inte nog med det, när vi hade tryckt att vi skulle av så stannade han inte där! utan han fortsatte till nästa , men han tog inte bort " stannar", han kanske inte visste att han skulle stanna där, gud va trög !!!

Nu ska jag snart ner till centrum ska fixa lite, måste även köpa eyeliner, min e helt slut XD heh
Så vi hörs ikväll
Hoppas ni haft en jätte fin dag
Puss & Kram


söta emelie<3333333                          ja åh Emelie<3



ska dra

Nu ska jag träffa emelie, hörs sen puss

God Morgon !

God Morgon ♥
Hoppas ni mår bra idag, jag mår bra men är väldigt trött. Idag ska jag nog vara med Emelie, kanske ska sola, Emelie har tjatat om det ett tag nu ;) hehe <3
Ska ni göra nått kul idag?
ska ta och fixa nått att äta snart också, så vi hörs senare
Puss

min resa

Hej!
Hoppas ni haft det jätte bra, har nu suttit och svarat på era gulliga kommentarer :)
Tänkte berätta lite om min resa till Åland..

Igår åkte jag och min moster härifrån vid 10 över 3, vi var där inne vid kvart i 4, men sedan hämtade vi biljetterna eller hyttnyckeln och sånt :) då var klockan typ 4. Sedan satt vi bara och väntade på att man skulle få gå på båten, skulle gå på båten kvart över 5 så vi satt där vääldigt länge, hehh:) När vi sedan fick gå in så gick det väldigt fort, det brukar ta sån tid att komma in, men vi var på hytten på mindre än 15 min, vi bodde på 9.de våningen, i en 2 mans hytt. Sedan gick vi runt ett tag, gick ut på däck och kollade lite, vid halv 8, kvart i 8 så gick vi och åt middag, gott gott!, När vi ätit klart så gick vi runt lite, vi gick inte och la oss jätte sent, men inte tidigt heller :) heh. Sedan vaknade jag mitt i natten typ vid 5 i 2 och tog bild på havet, fråga inte varför, xD nää men jag ville ha bild på ålands hav, det finns ju inget annat än vatten där, så min moster frågade på morgonen vad jag höll på med hehe x)
Vi hade ställt klockan på 8, så vi var och åt frukost vid 9, var inte så hungrig då men i alla fall.
Annars har vi bara gått runt lite idag, efter att jag skrev från mobilen idag när vi satt på däck så började det spööö regna! så vi fick gå in och sätta´oss, men det blev jätte fint senare :)
Vi gick av båten halv 4 och så var vi hemma vid 20 i 5 :), så det gick väldigt snabbt hem ändå. :)
Jag hade det jätte bra:)
Här kommer lite bilder, bilderna är inte jätte bra eftersom dom är tagna med mobil men ialf!
klicka för större bilder!

gröna lund ;)           <3                             min säng XD



Jag                              jag åh moster        jag ;)

              dag                                kväll                                       natt








De var några bilder från resan :) det får räcka heheh
Skriver mer imorgon
ha en fin kväll
puss på er <3

På däck

Hejhej<3 Hoppas allt är bra med er, med mig är det jätte bra. Hann inte skriva igår innan jag åkte. Just nu sitter jag på däck, det är ganska fint väder, solen skiner lite, men det blåser, och det är lite kallt särskilt när ödet blåser:) Vi ska gå av båten vid halv 4 så det är ett tag kvar:) jag skriver mer när jag kommer hem, har även tagit lite bilder som jag lägger upp då:) Ha en jätte fin dag, vi hörs när jag är hemma igen, skriver ikväll<3 PussPuss

Gårdagen, och dagen

Heej!
Igår var ju Sara och hennes familj här, på kvällen så gick vi ut, vi gick runt lite men till slut hamnade vi på kyrkogården, så vi gick och kollade på dom vi känner som ligger där. Efter det så gick vi hem igen, kollade på sommarkrysset, Johan var ju där XD, vi hade högsta volym på tvn (väääääldigt högt). Hehe, aa men sen skulle dom åka hem :( tråååkigt

Idag ska jag på kryssning till Åland med min moster, så vi ska dra härifrån runt 3, så jag kommer nog inte blogga mer efter det, kanske slänger in ett inlägg från mobilen lite snabbt!, men jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg även fast jag inte kommer svara på era kommentarer fören imorgon, om jag inte hinner göra det innan.
Skriver lite mer senare
Puss


Sara här !

Heeej! ♥
Sara och hennes familj kom hit vid typ halv 1, så jag har vart med henne hela dagen :) Har precis ätit klart¨. Vi har inte gjort något speciellt idag, just nu sitter vi och lyssnar på musik :) Ska svara på lite kommentarer nu sen får vi se vad vi ska hitta på ^^Hoppas ni har haft en jätte bra dag
Puss <3


090711

Hej!! ♥
Hoppas ni mår bra, själv mår jag bara bra. Idag kommer Sara, Ingrid och Micke hit, det ska bli jätte kul. :)
Ska ni göra något roligt idag?
Imorgon drar jag på kryssning till Åland, men kommer hem på måndag igen, så jag kommer inte blogga något på eftermiddagen imorgon och inte fören på kvällen på måndagen. :)
Jag skriver mer senare idag, ska svara på lite kommentarer nu.
ha en fin dag
Puss på er <3

förlåt för bilden XD<3


förlåt!

Heej!

har inte vart hemma så mycket idag så jag har inte kunnat blogga.
Sov ju hos Jessie i natt, hade jätte mysit igår kväll, vi gick och hyrde 2 filmer och köpte godis ^^ nyttiga XD Vi hyrde he's the girl och bröllopsnatten, fast vi kollade typ i 15 min på bröllopsnatten, den va skit dålig, det var typ en dialog i hela filmen!, skit tråkigt, så vi stängde av den XD hahah, den var lixom uppdelad i 2 delar asså man fattade verkligen ingenting, ingen film jag tycker ni ska se i alla fall.
Imorse vaknade jag vid halv 8, och Jessie vet jag inte riktigt när hon vakna men hon sa i alla fall något vid kvart i 11, så tror hon vakna någon gång vid den tiden :), då gick vi upp, åt frukost fixa oss sedan gick vi hem hit i typ en halvtimma sedan skulle jag möta Emelie, skulle med henne in till stan, så vi åkte in dit vid typ 1. Var där till ungefär 4. Köpte en svart kofta, för 99 kr, från RIO. Emelie shoppade väääääldigt mycket XD, när vi åkte därifrån så hade hon med sig 6 påsar, jag lovar hon köpte något i alla affärer vi var inne i utom 2 st, hon köpte väldigt mycket, men det var kul att följa med henne. Vi gick och åt pommes frites på donken också, sedan gick vi dit igen, efter typ 1-2 timmar igen för Emelie ville ha glass, hahah <3 jaa, annars har jag inte alls gjort mycket idag, har suttit och svarat på lite kommentarer som jag inte hunnit svara på, ska fortsätta med det nu också :)
Hoppas ni har haft en jätte jätte bra dag och en fin kväll igår !
Imorgon kommer Sara och hennes familj hit, det ska bli kul ;)^^<3

ha d bäst pussssss

jessie<3


Emelie <3


Emelies 6 påsar XD hihi<3

ska sova hos Jessie

Heej!
Jessie har vart här idag, och vi ska snart hem till henne, ska sova hos henne i natt. Tror vi ska gå och hyra film sen när hon har ätit. :)^^
asså nu har det regnat heeela dagen, det är såå tråkigt =// hoppas det blir bättre imorgon, då kanske jag och min moster går och solar solarium. :) 
Nu ska jag börja packa ner allt, sedan drar vi nog hem till henne. Vet inte om jag kan blogga därifrån så vi hörs imorgon annars :)^^<3
Hoppas ni har haft en jätte bra dag och att ni får en fin kväll
PussPuss

Jessie på bilden <3

Jessie kmr om ett tag

Heeejsan!
Gud vilket tråkigt väder det är ute =//, det har vart uppehåll ett tag nu men det börjar regan nu igen. Men Jessie ska komma hit om ett tag så då blir roligare, var länge sen jag träffa henne nu :) hehe <3 saknar <3
Kom på att vi snart kännt varann i ett år! :O va fort det gått hhihi. Vi blev typ bästa vänner väääldigt snabbt, :)<3

Bilderna är inte såå nya ;)^^<3
Puss åh Kram <3


massa droppar från himlen =/

God Morgon!

Det bara regnar och regnar, så tråkigt! Skulle ha gått och solat solarium med min moster idag men tror inte det blir så. Ska ringa Jessie lite senare och fråga om hon vill göra något,  vi skulle gjort nått efter att jag solat men eftersom jag inte ska det så kan vi säkert göra nått innan !:)
Jag vill att det ska va fint väder så man kan sola och bada, det är ju sommar då ska det inte va massa regn, så jag hoppas solen kommer tillbaks snart. Hoppas ni mår bra och att ni får en jätte bra och fin dag <3
Puss <3


VINNAREN

Hej!
Nu har jag räknat alla röster och kan säga att vinnaren vann faktiskt ganska överlägset.
Vinnaren är nr 1 OLIVA, Grattis!! <3
Du kommer bli länkad i min blogg i en hel vecka och du kommer även att få gästblogga i ett inlägg.

Klicka här för att komma till hennes blogg!

GRATTIS ännu en gång!

Puss & Kram


hemma igen

Hallo!!
Hoppas ni har haft en fin dag <3
Det har jag. Min moster kom hit vid 11, sedan åkte vi in till stan och kollade lite, i början var det åska och så regnade det lite, men det blev ganska så fint sen, som tur va ;)^^ Vi köpte inget, gick bara runt och kollade, eller vi köpte en glass var på donken :) Kom nästan nyss hem, ska ta och svara på lite kommentarer nu heh ;)^^<3

Som ni säkert vet så är tävlingen avslutad och ikväll kommer ni få veta vem som vann !

ha det bäst puss


rubriken ska stå här!

Hej!
Ska dra iväg med mig moster nu, så jag hinner inte skriva mer just nu, och jag svarar på alla kommentarer sen när jag kommer hem :)^^
Hoppas ni får en jätte fin dag!
Pusss åh kram <3

regn & åska

Hej på er söta bloggläsare ♥
Har inte gjort så mycket sedan Sara åkte hem, har bara haft tråkigt. Imorgon kanske jag ska vara med min moster, ska väl hitta på nått, kanske åker nån stans :) får se .^_^

Det började faktiskt åska lite och det har spöregnat !, flera gånger, ibland blir det uppehåll och sen ba börjar det spö regna på en gång, jag vill du sol och varmt NU!!!!!

Ni vet väl att det är sista dagen idag att rösta på eran favorit i veckans blogg ?, tävlingen avslutas kl 0.00 inatt. Så sätt fart och fixa röster nu! ;)^^

Jag har verklingen tråkigt just nu XD, saknar redan Sara tråkigt och tomt utan henne, :(<3
Igår var jag och Sara ute och tog lite bilder, min mobil laddar så kan inte lägga in dom men tog några med kameran tills batteriet tog slut, så jag lägger in några av dom, antagligen lägger jag in dom andra bilderna imorgon eller något.

Va härligt att solen tittar in i mitt rum nu, har nästan inte sett den idag, bara massa moln, härligt härligt!
Här kommer några bilder på Sara <3^^
SAKNAR DEJ LILLASYSTER<33333

Puss&Kram <3



TÄVLINGEN!!

Hej igen XD
Tänkte bara säga att idag är det sista dagen ni kan rösta på  eran favorit i veckans blogg !
Lycka till säger jag till alla finalister ;)^^<3

kram<3

ser ut åh bli åska!

Heej!

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft :)
Nu har Sara åkt hem, så det är ganska tomt och tråkigt nu =//<3 Det ser ut som det kan börja åska när som helst här, heh.
Så jag ska ta och svara på så många kommentarer jag hinner, förhoppningsvis börjar det inte åska, men vi får se :)
Föresten, jag har inte berättat att jag ska till Åland på söndag va? :) Jo, jag ska dit med min moster, kryssning, kommer hem på måndag igen, det ska bli jätte kul ^^

Nää skriver mer sen och lägger in lite bilder då också!
Ha en fin dag
Puss & Kram


glass

Hejhej!
Imorse vaknade jag av att jag väcktes av Sara, hade hänt en sak =//<3
Just nu sitter vi och äter glass, Mmmmm gott! :D^^
Idag åker Sara hem, tråkigt =/<3 Hon ska åka om typ en timma eller nått :(:(<3
Ska va med henne nu
Hörs sen
Puss<3

dagen

Hallå Hallå!

Idag gick jag och Sara till centrum, vi gick och kollade lite, sedan gick vi till donken och åt pommes frites, gott !:D^^
Vi var i centurm närmare 2 timmar, heh XD men när vi kom hem så spelade vi sims 3, annars har vi inte gjort så mycket idag, har ni gjort nått kul ?:)^^♥
Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får se, imorgon åker hon hem =// tråk <3










Ha en jäääätte fin kväll
Pussssss<3

rubriken ska stå här!

Heeej !

Vaknade runt halv 8 idag, sen hade jag jätte svårt att somna om, Sara vakna vid 9, men vi gick inte upp förens typ 10. :)
Fixade oss och åt frukost, och nu ska vi till centrum och kolla lite.:)
Så jag hinner inte skriva så mycket mer nu:)
PS. Glöm inte att rösta på eran favorit, sista dagen är imorgon
Ha en fin dag
PussPuss

Bild funkar nt att ladda upp =// <3

emelie, sara <3

Heej!

Idag var jag med Emeli fram till typ halv 4, vi försökte fixa en header till hennes blogg på photoshop, Emelie fick lite damp bara annars gick det bara bra.
Sen gick jag hem vid halv 4, precis utanför porten mötte jag Sara som kom, hehe tur att jag hann hem. Åt för ett tag sen. har svarat på lite kommentarer nu, så nu ska vi väl göra nått kul :D^^ Vi kanske ska spela sims 3 eller Wii, heh :)^^
Imorgon vill vi åka och bada men det ska inte bli så fint väder ute =// så vi får se :) annars vet jag inte vad vi gör.
Får se om jag skriver mer senare idag.
Puss Åh Kram

Sara<333333333333333333

Emelie <3

Heej!

La in finalisterna lite sent, men jag var hos Emlie och hennes dator är ganska trög XD hahah, men jag fick upp det ialf.
Dags åh be folk börja rösta på er nu !:D^^

Gick hem till Emelie vid 3, först skrev jag inlägget på bloggen sedan skulle hon gå och handla nudlar men när vi var inne i affären kom hon på att hon ville ha pizza istället, så vi gick och köpte det, ( tomatsås, ost, våran favo ). Men när vi satt och väntade på pizzan så kom hon på att hon ville ha nudlar ialf, så medans dom gjorde pizzan så gick vi till affären igen och köpte nudlar, sedan hann vi knappt sätta oss igen förens pizzan var klar. Så vi gick hem till henne, delade på pizzan och pizza salladen, Mmm gott. Fast Emelie förstör allt med sin ketchup som hon har till typ allting XD, hon älskar det!
När vi ätit klart så tog vi glass, Mm jätte gott det också, men när vi satt och åt det började det spööregna, och sedan började det åska och blixtra, så jag gick inte hem till maten var klar utan väntade lite tills till slutade.
Åskan och blixtrarna var jätte nära, men sedan gick jag hem i alla fall när det hade slutat.
Ska träffa henne igen nu ;)^^ haha <3
Här kommer lite bilder från dagen
klicka för större bilder

söta unge <3               vi <3                inne på pizzerian





nudlar                              glass<333     dåligt väder =//



Så nu ska jag träffa Emelie igen, ska hem till henne igen haha ;)^^<3
Vi hörs senare eller imorgon
Pussssss

Dags att börja rösta !

Nu är finalisterna klara, och det är dags att börja rösta

REGLER:

- Man får inte rösta på sig själv
- Du får bara rösta en gång på din favorit
- Du måste ha en bloggadress för att kunna rösta

Ni har fram tills på tisdag kväll på er att samla röster, så sätt igång nu.
Vinnaren blir länkad i min blogg i en vecka, och får även gästblogga i ett inlägg.

Här är dom som gått vidare

NR 1    http://ulivia.blogg.se/




NR 2    http://inatta.blogg.se/



NR 3   http://blondinjennifer.blogg.se/




NR 4   http://typiskt.webblogg.se/




NR 5   http://idavarnamnet.blogg.se/




NR 6   http://eemeliec.blogg.se/ 




NR 7   http://sarrepettersson.blogg.se/




NR 8   http://carolinefrank.blogg.se/




NR 9   http://amandddda.blogg.se/





NR 10   http://linaishav.blogg.se/




NR 11   http://barbiees.blogg.se/




NR 12   http://yoyz.blogg.se/




NR 13   http://silverninas.blogg.se/




NR 14   http://solansiv.blogg.se/





Där är alla finalister, se till att skaffa röster nu!! ;)^^<3

Puss


hem till mormor

Nu ska jag hem till mormor lite snabbt, så jag skriver sen vilka som gått vidare
ha en fin dag puss<3


090704

HallåHallå!

Idag får ni veta vilka som har gått vidare i veckans blogg, det kommer vara 14 st som går vidare.
Jag skriver mer om reglerna senare när jag skriver vilka som gått vidare :)


Idag ska jag hem till mormor ett tag, sedan kanske jag ska vara med Emelie ^^<3
Hoppas ni mår bra och att ni får en fin dag. Nu ska jag fixa lite.
Vi hörs senare
PussPuss

anmälningstiden är SLUT

Nu går det inte att anmäla sig till veckans blogg längre, tyvärr.
Imorgon får ni som anmält er reda på om ni gått vidare, jag säger lycka till, till alla er som anmält er ^^

Vi hörs mer imorgon, godisar<3

ha en jätte fin kväll
Pusssss (K)

rubrik

HejsanHejsan!

Hoppas ni har haft en jätte bra och fin dag, det har jag. Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket idag. Gick till centrum skulle köpte en bok, "ljudet av ditt hjärta". Har redan börjat läsa den faktiskt, hehe. Men när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, spelade sims och tråkade, och ska jag vara ärlig så orkade jag inte uppdatera hade inget att skriva om så det kändes bättre att vänta tills nu lixom.

Ni glömer väl inte att rösta på mig, jag är nr 7. Ni får rösta hur många ggr som helst på mig, bara ni har namn, epost/bloggadress :)^^ jag blir jätte glad om ni gör det :) Tack på förhand <3

http://www.idavarnamnet.blogg.se/2009/july/utkast-httphejcattisbloggse-httplov.html  


Sedan vill jag bara säga att idag är det sista chansen att anmäla sig till Veckans Blogg, tävlingen avslutas klockan 20.00 ikväll, så om ni vill vara med sätt fart och anmäla er. Ni kan anmäla er i vilket inlägg som helst.

Imorgon får ni veta om ni gått vidare.

Skriver senare när tävlingen är avslutad.

PussPuss


snälla rösta på mig!

Skulle ni kunna rösta på mig som veckans blogg ?
Ni får rösta hur många ggr du vill, jag är nr 7.
Skulle bli jätte glad då:)
Ni måste skriva i namn, e-post/bloggadress

http://www.idavarnamnet.blogg.se/2009/july/utkast-httphejcattisbloggse-httplov.html

Snälla! ^^<3 rösta gärna fler ggr också :D^^



Glöm inte att idag är det sista dagen du kan anmäla dig till veckans blogg tävling här i min blogg.
Puss

regn, åska =/

God Morgon <3

Idag på morgonen regna och åskade det, det har precis slutat regna och åskan slutade för ett tag sen. Vill ju ha fint väder, fast som tur är så börjar jag se den blåa himlen under alla moln, så 
förhoppningsvis blir det fint väder senare idag :)
Ska platta mitt hår nu
så jag skriver senare
Puss

några tips?

HejHej!^^

Nu på eftermiddagen och kväll har jag inte alls gjort mycket, kollat på tv, suttit vid datorn och bara tagit det lugnt, skönt det också ibland. Jag har haft en jätte bra dag idag i alla fall och jag hoppas att ni också har haft det. ♥

Om ni har några tips på vad ni skulle vilja att jag bloggade mer om eller något nytt kanske ? Ni får gärna maila mig på

[email protected]

Blir bara glad om jag får lite mail på vad ni tycker är bra/dåligt med min blogg och vad ni vill att jag ska ändra, eller skriva mer om eller börja med :), vill ju göra bloggen så bra som möjligt för er som läser den ^^


Ha en fin kväll, sweethearts<3
Puss åh Kraam


Så kul

Tjena!
Träffade Zahra kvart i 1 idag, det var sååå roligt att få träffa henne igen, har saknat henne as mycke ♥
Vi gick först till centrum där köpte jag en mascara, Loreal Paris 149 kr, sedan gick vi runt och kollade lite, vi hittade inget mer så vi började gå mot en gård som ligger här några meter bort från mitt hus, på vägen dit klagade vi hela tiden på hur varmt det var, men det är värre för Zahra som måste ha sjal, långärmad och sånt, när vi kom dit så stannade vi inte så länge för det blev så varmt så vi gick hem till mig lämnade mina grejer och drack vatten sedan gick vi ut till parken, där fick se syn på Joanna, så vi stannade där och pratade med henne, jätte kul att träffa henne också :)^^ saknat <3
Men sen var Zahra tvungen att gå hon skulle till sin moster, då var klockan typ 3, och sedan drog jag också hem vid halv 4, så nu har jag nyss duschat, sitter och kollar på tv, tänkte svara på lite kommentarer. Ikväll ska jag inte göra något speciellt tror jag, och imorgon får jag se vad jag gör. Hoppas att ni har haft en bra dag ♥

Och glöm inte att anmäla er till veckans blogg ;)^^
Puss & Kram

Zahra, söt ♥

090702

Hej sötisar ♥
Har ätit nu, fixat mig och fick nyss ett sms av Zahra att vi skulle träffas snart, har inte träffat henne sen skolavslutningen så det blir jätte kul, ska möta henne om typ en halv timma, om inget ändras :)

Jag gör typ inget på dagarna just nu, inte så många hemma heh, så därför blir det lite korta inlägg, men ska försöka bli bättre på det. Sitter och läser lite olika bloggar just nu, och svarar på kommentarer men det kanske är bäst att jag fixar mig nu eftersom jag ska träffa Zahra kvart i 1.
Hoppas ni får en fin dag
Puss åh Kram <3


Morgon

Hej!<3

Hoppas allt är bra med er ♥ Med mig är det jätte bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske va med någon kompis om det är någon som är hemma och kan ;)^^ Annars går jag väl ner till centrum ett tag skulle jag tro.

GLÖM INTE !!
att imorgon är det sista chansen att anmäla er till veckans blogg tävlingen!, du behöver bara kommentera att du vill va med i veckans blogg tävling, sedan på lördag så får du veta om du kom med eller inte :)

Nu ska jag svara på lite kommentarer vi hörs senare:)
PussPuss


va med jessie

Hej!
och förlåt för dålig uppdatering, träffade Jessie vid 4 sedan följde hon med hen och vi spelade sims 3 :) hon gick för ett tag sedan, därför har jag inte hunnit blogga. :) hinner inte nu heller.
men fortsätt att anmäla er till veckans blogg.
Det ända du behöver göra är att kommentera att du vill va med i veckans blogg tävlingen, sedan meddelar jag dig på lördag om du kom med eller inte :), lycka till<3

Ha en fin kväll, hörs imorgon puss


Veckans blogg

Hej!
Anmäl er till Veckans blogg, på fredag kommer ni få veta vilka som går vidare och sedan får ni rösta fram tills på tisdag.
Så anmäl er nu ;)^^<3

ha en fin dag
Hörs senare
Puss


nu drar jag

Sha!
Nu drar jag hem till mormor, vi hörs när jag kommer hem
Puss


blev inte som man tänkt sig =/

God Morgon!

Blev inte som man tänkt sig idag, Sara kommer inte, kom en sak ivägen, men hon kommer på söndag och stannar till tisdag.
Så jag går hem till mormor ett tag så jag inte bara sitter inne idag, som jag gjorde igår.
Imorse regnade det lite sa mamma, men nu är det väl helt okej väder, inte alls klarblå himmel och inte så mycket sol, men det är skönt det med och bättre än att det regnar :) heheh
Ska äta nu, ska gå om typ en halvtimma heh :)
vi hörs
puss

RSS 2.0