Kyrkans Hus, Sandra och hennes gitarr lektion....

Hej!
Allt bra ? Hoppas det.
Idag var ju tjejerna i kyrkans hus igen, och tyvärr var det sista gången vi skulle dit också men hoppas lärarna ändrar på det för det var roligt. Vi gjorde mycket som vi gjorde förra gången men också massa nytt, vi skulle t.ex spela upp en liten pjäss om något som hade hän i skolan alltså en konflikt och 2 av 3 grupper valde samma, sedan lekte vi " Familjen Olsson " igen, haha, och så gjorde vi lite annat.
Vi fick någon taco liknande sak till lunch, eller ja det var taco bröd men det var kyckling och grönsaker och lite annat i, den var god men vitlökssåsen var inte så god =//, men det kunde man ju ta bort, sedan fick man ta tee, kaffe och kakor om man ville, jag tog bara en kaka. Sedan fortsatte vi med lite övningar, vi slutade vid 10 över 1.
Efter att vi vart där följde Zahra med mig hem ett tag tills jag skulle åka till skolan och möta Sandra <3
Sedan när jag kom dit följde jag med Sandra hem ett tag sedan gick vi till hennes gitarr lektion, hon var ensam där eftersom Nelly var hos veterinären med sina hundar. Så det var bara jag, Sandra och hennes gitarr lärare, Sandra spelar jäääätte bra !
Sedan fick jag nummret till om man ska veta priser och allt där, så mamma ringde och hörde, Sandra vill juatt jag ska börja spela trummor eftersom dom behöver en trummis i sitt band, hahaha, men vi får se, annars ska jag kanske börja på gitarr eftersom jag har en och så. Imorgon ska jag kanske följa med Sandra och de andra i hennes band till rep lokalen och kolla hur det är där och så, men vi får se hur vi gör imorgon.

Här kommer lite bilder från dagen ..

        Camila                         Zahra                            Joanna
 
Joanna, Zahra, Camila,    Daniela och Emelie   Nån grej de hade där, de va jätte fint


Sandra <3        Vet nt va hon skulle göra där XD   Sandra spelar gitarr ;)<3
                  


Hoppas ni får en bra kväll
Kraaaaaaaaaaamar<3

Dagens Outfit

Hej!

Här kommer Dagens Outfit  

T-shirt: MQ
Svarta jeans leggins: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins

Hinner kanske inte blogga så mycket mer idag, kanske nån gång.
Hoppas ni får en jätte fin dag
Kraaamar

God Morgon

.... Alla läsare ;)
Idag ska man till kyrkans hus igen då, eller i alla fall tjejerna i min klass killarna ska någon annanstans. Vi börjar klockan 9, och eftersom det baratar ungefär 10 min att gå dit hemifrån mig så ska vi mötas 8.40, jag vet inte när vi slutar men förra gången blev det runt kvart i 1, hoppas det blir samma idag.
Efter det så går jag antagligen hem och väntar tills jag tar bussen som går 37, eller om jag tar 52 till skolan igen, där ska jag möta Sandra och följa med henne på hennes gitarr, eller först ska vi nog gå hem till henne, igår var hon sjuk men hon sa att hon skulle komma idag så jag hoppas det .

Jag har börjat märka att statestiken börjar gå ner lite ibland, ibland är det många ibland lite mindre som läser, men nu har det vart lite mindre, om ni vill att jag ska ändra på något i bloggen så är det bara att maila, mail adressen skriver jag i slutet av blogg inlägget. För jag vill ju att så många som möjligt ska tycka om att läsa och vill gärna ha era kommentarer om vad ni tycker är roligt att läsa.

Nu ska jag lägga in lite bilder sedan lägger jag upp Dagens Outfit om en stund.

Mail adress: yourbexxblogg@hotmail.com

Ha en bra dag
Kraaaaam

Shoppat !

Hej!

Nu ska jag ladda up vad jag köpte idag. Jag köpte en t-shirt, och ett par jeans leggins.
 
Kläderna ;)             Mina svarta leggins       Min söta t.shirt..
        


Hoppas ni får en bra kväll
Kraam <3


Skoldagen

Heejsan!

Idag började vi skolan halv 9, och Zahra och Joanna var ovänner med Camila, och Camila med dom XD. Jag vet att dom inte klarar av att vara ovänner så jag tänkte : Innan dagen är slut är de vänner igen, och vet ni ? På andra lektionen blev de vänner igen... oväntat ?? haha nej, men det var bra och skönt att de blev vänner igen =)
På svenskan fick vi fortsätta att se filmen som vi såg förra veckan på idrotten, den hette Vikarien... det var en dansk barnskräck film, är det någon som har sätt den ?  Efter lunch hade vi SO, det var verkligen jäääätte tråkigt, vi skulle skriva om Julius Caesar, jag blev väldigt uttråkad.. Men sedan hade vi syslöjd och då fortsatte jag, Emelie och Zahra med våra linnen, så nu har vi klippt ut tyget så vi ska börja sy nästa gång. Vår slöjd lärare var snäll och släppte oss lite tidigare så vi skulle hinna med vår 24 buss.. :D
Efter skolan gick jag och Zahra till centrum, där handlade jag lite saker, jag lägger upp det i ett litet senare inlägg;)

Ha en bra kväll
kraaamar
( Bilden e gammal )


Dagens Outfit

Heej!
Snart ska jag åka till skolan, så detta blir inget långt inlägg. Ja har inte hunnit fixa alla bilder, ( lagt in dom ) det är bara typ 2 st som las in. Men jag lägger upp dom som Dagens Outfit i alla fall ;) Det är ju Dagens O bilder endå ;)Svart tröja: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Skor ( som inte syns ) : Wedins ;)

Ha en bra dag
Kraaaaaaaaaaaam


Tråkig söndag =//

Heejsan!

Allt bra med er ? Med mig är det bara bra. Har inte gjot något speciellt idag, bara det vanliga, spelat wii, tv. dator,ätit och ja allt vanligt ;). Hur har eran dag varit ?.
Imorgon är det skola igen, men på tisdag så ska vi till kyrkans hur, eller ja tjejerna ska dit, killarna ska någon annan stan. Och det är ju bara den här veckan, sedan är det påsklov, det ska bli så skönt !
Det har inte hänt så mycket idag,så jag har inget att skriva om, slut på ideer.
Ha en fin kväll
Kraaamar <3

God Morgon ;)

Heejsan!

Har ni ställt om klockorna till sommartid ?? ;)
Igår skrev jag bara ett kort litet inlägg, men det var för att jag var med Sara och vi hade inte direkt tid, och det är ju inte så roligt för Sara heller.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag vill göra något för jag orkar inte sitta hemma hela dagen..
Just nu sitter jag och skriver detta inlägg och spelar wii. ;)
Jag skriver mer senare
kraaaam


Ett väldigt sent inlägg, sry =//

Shoo!;)
Imorse ringde Micke, och frågade om han, Ingrid och Sara kunde komma hit idag, och det kunde dom såklart, men jag och mamma skulle ha följt med Jessie och hennes mamma och kollat lite, men det blev inget med det idag...
Men nu är Sara, Ingrid och Micke här, och jag och Sara spelar wii, så jag hinner inte skriva så mycket mer.
Men igår kväll vann ju Magnus på Let¨s Dance, men jag tyckte Laila var mycket bättre mn jaja. ;)
Vem tyckte ni var bäst ?

Ha en bra dag
Kraaaamar


Skola, Centrum ;)

Heejsan !
Är allt bra med er ? =)
Jag har vart jätte glad idag men nu ikväll här så började det att snöa så nu är det jätte mcyket snöö ( IGEN ) guud. när ska det sluta, brukar det vara så här mycket in i nästan April ? Det ser ju ut som om det är vinter... usch.
Idag har jag vart i skolan, hände inget speciellt, men nästa tisdag ska vi till Kyrkans Hus igen. och då ska jag inte till skolan, men samma dag ska jag följa med finaste Sandra till hennes gitarr, sen ska vi fråga om lite priser och sånt, de böhöver fler i sitt band så jag kanske ska va med, om jag orkar och så, hahaha, det blir roligt ;).
Idag efter skolan gick jag, Zahra och Joanna, vi gick och kollade på lite kläder, skor och lite annat. Vi gick in på salt och provade lite kläder, jag tog några kort som jag ska läga ut snart, fast Zahra ville inte vara med på bilden ;).
Ikväll är det Let¨s Dance final vem tror ni vinner ? Laila eller Magnus ? Jag vill att Laila ska vinna men antagligen så vinner Magnus.. ;)


Ha en bra kväll
kraaaaaaaaam
bexx


Dagens Outfit

Tjenare ;)

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra, jag håller på att platta mitt hår och snart ska jag gå och träffa kompisarna och sedan går vi till bussen. Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, vi får se vad som händer.

Dagens Outfit :Tröja: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins


Ha en fin dag
Kraaaamar
Bexx ;)


Dagens Outfit

Heej
Här kommer Dagens Outfit
Ha en bra kväll
Kraamar

Vart i stan =)

Shoo!
Hur är det med er ? Med mig är det bara bra. Idag på morgonen så kom inte Raimo vi hade matte som första lektion men han kom inte så Ronny som brukar hjälpa till gick runt och letade men vi hittade inte honom, så vi hade ingen lektion men sen efter en halvtimme bestämde Ronny att han skulle ha oss i stället och sedan kom vår biträdande rektor och hjälpte till också, men ingen visste vart Raimo var, så vi blev oroliga och trodde att det hade hänt honom något, men efter ett tag kom Hubbe ( träslöjdslärare ) in och sa att han var på väg. Men han kom inte tll vår lektion men vi såg honom senare på dagen. Eftersom idrottshallen var upptagen idag så hade vi ingen idrott utan vi fick kolla på film, jag kommer inte ihåg vad den hette, det var någon film från Danmark eller något. haha.
Eftersom vi var iskolan på öppet hus i tisdags så fick vi ledigt på elevens val idag så jag skulle ha åkt till stan med Camila men hon hade inga pengar och hon skulle inte ha fått det förens vid 4, så vi sket i det, men jag ville ändå åka in så jag och Jessie åkte in, men vi var inte där så länge för hon skulle till sin pappas jobb sen, men det var roligt =)<3
Annars har det inte hänt så mycket idag.
Hoppas eran dag har vart bra
Kraaaamar

En lärare på skolan ska vara med i tvprogrammet...

Heej!!!

Idag har det inte hänt så mycket, på musiken kollade vi på film, den var ganska tråkig, men rolig ibland vi hann inte se klart hela så vi ska se resten nästa vecka, annars har det inte hänt något speciellt.
Men idag fick vi reda på att en lärare på vår skola Lena ska vara med i kanal 5.s tv program Wipeout, inte denna söndag som kommer men veckan efter. Gud det måste jag ju se, hahaha men hon ville inte säga hur det  gick XD För de fick dom inte =//

Imorgon börjar jag kvart över 8 så jag hinner inte skriva imorgon bitti ;)

Kraaamar
Bexx

Dagens Outfit ;)

God Morgon alla läsare <3

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Snart börjar´skolan också,så jag ska snart gåoch fixa mig det sista.
Här kommer Dagens Outfit .Vit tröja: Gina Tricot
Svart tröja/topp: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Vit kofta: Rio
Jacka: Stadium
Skor: Wedins

Ha en jätte bra dag
kraaamar
Bexx

Ikväll är det föreställning

Heej!
Jag har precis kommit hem, och nu sitter jag och gör lite läxa, jag hinner inte blogga så mycket idag eftersom jag ska göra läxorna nu, och sedan ikväll så är det öppet hus på skolan så jag ska ju dansa, så jag kommer inte hem förens kanske halv 9. Så detta blir det enda inläget idag, men imorgon börjar jag 9 så då kan jag kanske hinna blogga lite på morgonen. Jag hinner inte heller lägga in några bilder så det får bli imorgon. Neej, nu måste jag plugga
Ha en bra dag
Massa Kramar
Bexx ;)<3

Jag bjuder på den här bilden ;)

Skorna !!!!

Häääj !  ;)

Idag köpte jag faktiskt mina skor ( äntligen ), men det tog ett tag innan mamma gick med på det eftersom jag har fel på min rygg så är det kanske inte så smart att ha klack.. men aja, de är ju snyggt. Idag i skolan hade vi slöjd jag, Emelie och Zahra ska göra ett linne, eller lite längre än ett vanligt kort. Det kommer nog bli bra. Annars har det inte hänt så mycket om man inte räknar med att det är snö imorse när man vaknade såg man bara att marken, trädna och allt var helt vitt, NEJ, gud va jobbigt, och sen har det bara snöat lite under dagen lite har försvunnit nu men det är fortfarande kvar.
Neej, nu snart ska jag gå och göra läxan.. tråkigt.
Men här kommer i alla fall lite bilder.

Så här såg det ut när man vaknade =// Kul eller ?? NEEEEJ


Mina skor.
Din sko: 349 kr, men de skulle ha kostat 399 kr ;)

Kraaaaaaaam <3


Dagens Outfit

Heej!

Här kommer Dagens Outfit !Kläder: Gina Tricot

Förlåt för et kort och tråkigt inlägg har bråttom nu
Kraaam

God Morgon

Hallo Hallo!

Igår köpte jag inte skorna men jag ska kanske göra det idag. Igår ringde Jessie mig 2 gånger, men jag kunde inte göra nått förens efter 3 så vi träffades klockan 3, då skulle vi gå och handla mat för Jessie skulle bjuda på middag, Jessies mamma följde med och handlade för hon hade pengarna och Jessie köpte en tandborste som hennes mamma glömde så vi fick gå tillbaks och hämta den, det var faktiskt jobbigt ! Sen när vi kom hem började vi göra maten nästan direkt eller ja Jessie började göra maten jag hjälpte henne lite, efter ett tag kom Iza och hennes mamma hem ( Jessies mamma hade gått och hämtat Iza på ett kalas ). Sen var jag tvungen att gå klockan 5 för vi skulle äta och just precis då kom deras mormor för dom skulle också äta. På kvällen efter att vi hade ätit skulle jag möta Mathilda för henens mamma ville se lappen om Egypten så hon ser priset så vi sedan a beställa ( hoppas jag ).
Annars gjorde jag ingenting igår.

idag börjar jag halv 9, så jag ska snart göra mig iordning.
Kommer med ett Dagens Outfit inlägg innan jag går .
Kram

090322

Heej!

Idag har jag inte gjort något speciellt och jag tror inte att jag ska göra nått speciellt heller, jag får se om jag går och köper skorna idag eller om jag gör det på vägen hem imorgon efter skolan. 

Vi hörs
Kraam

Stan med Mathilda <3<3

Heej!
Idag var jag med Mathilda i stan, jag hittade ett par skor men jag köpte dom inte men jag ska antagligen köpa dom imorgon. Jag och Mathilda gick in på Apollo, Ving och Fritidsresor eftersom vi ska åka utomlands i sommar tillsammans. Det var jätte lång kö inne på ving men sen när vi väl kom fram frågade vi hur mycket allt skulle kosta om man skulle åka till Egypten och det skulle bli runt 15 000 kr per familj ( mig och min mamma ) för hotell, flyg, mat på flyget, frukost, middag och alla försäkringar så det var ganska billigt ändå. Min mamma tyckte att det var ganska bra pris, i en vecka, så det blir nog att vi åker dit, lägger in lite bilder på hotellet sen.

Här kommer lite bilder på mig och Mathilda <3

Vi prova massa kläder vi tycket va fula/ roliga och lite annat ;)


Och denna ;) haha


Kraaaaam Bexx

Shopping !

God Morgon !
Idag vaknade jag först vid 8 men sedan somnade jag om till 10. Igår åkte ju Morgan ut på Let's Dance, jag tyckte han var bra och jag tyckte att han borde ha fått stanna.. men men.
Idag ska jag antagligen träffa Mathilda, vi ska åka in till stan och shoppa lite, det blir kul, det var jätte längesen vi träffades. Juste nu sitter jag och bloggar och lyssnar på Tokio Hotel ;) <3
Nää nu ska jag fixa mig lite, vi hörs senare
Kram ♥


090320

Halloj !
Idag har det bara vart en vanligt dag, nästan.
Engelska, Tyskan och NO.n gick faktiskt bra, trodde att jag skulle glömma bort allt på NO.n men jag skrev faktiskt i allt även om allt kanske inte blev rätt så kanske något blev rätt. Idag åt vi kyckling med ris till middag, det var gott, men jag fick jätte ont i magen, och det var ingen vanlig magont. Har haft ont enda sen jag kom hem tills nu och det har verkligen gjort ont... jag var tvungen att lägga mig på golvet i nästan en timme efter maten men jag tog en tablett också, det gjorde ont att stå, sitta ja allt så jag kände att jag behövde lägga mig på golvet som är ganska hårt och det hjälpte lite. Sedan nu för bara ett tag sen slutade det göra så ont, nu gör det nästan inte alls ont. Mamma och pappa sa att om det inte blev bättre efter ett tag så skulle vi åka till sjukhuset eller något och kolla vad det var men som tur var så gick det över.
Hur har eran dag varit ? Hoppas den har vart bra.
Ja, idag är det Let's Dance vilka tror ni går till final eller vilka vill ni ? Och imorgon är det Robinson, jag tror att de kan bli ganska roligt för det har vart bra de andra åren men det ska tydligen inte vara exakt som förut så ja, vi får se imorgon.
Idag har inte solen skinit så mycket men det har inte vart jätte kallt eller snö eller något så det är bra.

Ni får ha en underbar kväll
Kraam  ♥

Dagens Outfit !

Hej !
Hoppas allt är bra med  er, med mig är det bara bra. Snart ska jag gå till bussen börjar 9 idag. Idag vet jag inte vad jag ska göra efter skolan bara vara hemma tror jag, vad ska ni göra ? =)

Här kommer i alla fall Dagens Outfit !

Vitt line: H&M
Svart topp: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Kofta: H&M eller Rio
Skinnjacka: Vero Moda
Skor: Wedins

Ha en jätte bra dag
Kraaam
Bexx

Dagens Outfit !

Hallå Hallå ;)
Här kommer Dagens Outfit ! =)Röd topp: Gina Tricot
Kofta: Typ Rio eller H&m
Byxor: Gina Tricot
Sjal: Rio
Jacka: Vero Moda

Kraaaaamar
Bexx

Skoldagen ..

Heeejsan !
Här kommer ett ganska sent inlägg har inte haft tid idag. Skulle ha slutat kvart i 4 men vi fick sluta lite tidigare och bussen kom inte 24 så vi fick vänta ännu längre, sedan när jag kom hem var jag tvungen att göra läxor och sen skulle jag äta och massa så jag har verkligen inte hunnit. "// .
Idag hade vi vikarie på SO.n det var hur stökigt som helst även om jätte många hade gått hem för de va sjuka eller skullehämta nån sak så var det jätte stökigt. Sedan fick jag, Zahra och Camila gå tidigare för vi skulle gå till dansen och vi hinner inte gå dit på 10 min så vi går alltid 10 min tidigare. Men sedan fick vi reda på att vi inte skulle dit utan vi skulle till aulan för vi skulle träna tills på tisdag då det är öppet hus på vår skola, vi ska spela upp våran snövit pjäs men det vr jätte många som saknades så repetionen blev inte så lyckad men det funkade, men vi dansare behövde inte göra något för vi hade ingen musik. Men sedan på andra passet fick vi träna 3 gånger i klassrummet detär så litet men det funkade. Det är öppet hus på kvällen på tisdag så eftersom vi är där på kvällen så slutar vi tidigare på torsdag så vi slipper 2 timmars elevensval och det vinner vi på eftersom pjäsen bara är runt en halv timme eller timme, så nästan alla ska vara med. Lina ska vara snövit igen och hon får inte glömma sin bästa replik den här gången, men hon är jätte duktig så hon kommer klara det, alla andra är också jätte duktiga!
Idag har det varit jätte fint väder, nästan hela dagen förutom att det har blåst så har det vart fint. Men vid 12 - 1 började det komma lite snö, men det var inte mycket och det la sig inte som tur var så nu är det ganska fint.
Nää, nu ska jag snart lägga upp en dagens outfit och sedan ska jag göra min läxa igen.
Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll
Kraaam
Bexx

Idol uttagning !=)

Heeej!
Idag har det varit jätte fint väder, solen har skinnit och det har vart varmt och skönt även om det blåste. Idag har det varit en helt vanlig dag. Vad har ni gjort idag ?
Idag när jag kollade på tv och såg att det är uttagning till idol 2009 nu, någon som ska söka ? =) haha
Men vi hörs mer imorgon. ;)
Hoppas ni får en bra kväll och en bra dag imorgon
Kraaaam <3


Dagens Outfit. ;)

Hallå Hallå! ;)
Hur är det med er ? =) Med mig är det bara bra. Idag är det klarblå himmeln ute och det känns verkligen som att våren är på väg nu! Gud vad skönt, äntligen! Även om det inte är såå varmt ännu så är det ju mycket skönare när det inte är snö. Nu snart ska jag gå till bussen, idag börjar jag 9.
Här kommer Dagens Outfit. ;)Tröja: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Jacka: Vero Moda
Skor: Wedins

Hoppas ni får en jääätte härlig dag !
Kram  ♥
Bexx

Utvecklingssamtalet gick...

Heeejsan !
Utvecklingssamtalet gick jätte bra faktiskt ! =) Jag fick min engelska läxa tills imorgon också så jag måste göra den nu. Därför blir detta inget långt inlägg. På vägen hem gick vi och beställde mat. Jag tog hamburgare ;).
Nu måste jag göra engelskan
Kraaaaaaaam
Ha en bra kväll ! =)
Bexx

Utvecklingssamtal !

Heeej!

Har nästan nyss kommit hem, det har vart en nästan vanligt skoldag =)
Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska snart på utvecklingssamtal. Usch.. 

Imorse när jag vaknade så regnade det men sedan blev det jätte fint, men sedan började det bli mörkt igen och det såg ut som det skulle börja regna, jag vet inte om det gjorde det var i skolan så såg inte ut så mycket. xD
Men nu är det jääääätte fint väder =) Som en vår dag och det är verkligen jätte skönt jag hoppas verkligen inte att det börjar snöa något mer nu förens i november eller december då det gärna kan få snöa lite, men nu hoppas jag på attdet ska vara fint och att sommaren snart kommer =)!
Nu ska jag kolla lite på Top Model sen ska jag gå.
Hoppas ni får en bra dag / kväll
Kraaam Bexx


Klassen sjunger xD
Detta är klippet vår klass sjöng när vi gick i 5.an. Det är från cd.n som Daniela hade.
Lyssna och njut ... ( eller inte njut ) XDXD

Ha de bra
Kraaam

SET

Heeej!!
Idag när kom vi till kyrkans hus så kom det en tjej ut och sa att dom trodde att vi skulle vara där klockan 10, och då var klockan bara 9. Våra lärare hade sagt fel, men vi fick börja vid 9 i alla fall. Vi fick göra massa SET övningar, lekar och lite annat. Det var ganska roligt,  sedan fick vi lunch där vi fick kycklinggratäng, de va ganska gott =).
Sedan gjorde vi några övningar till och sedan fick vi sluta klockan kvart i 1, då gick jag till kicks och köpte puder och sminkborttagning.
Nu är jag hemma och Zahra är här.
Lägger upp inlägg senare
Kraaam.

Dagens Outfit.

Godmorgon alla läsare ! =)
Hoppas allt är bra med er, jag börjar bli mycket bättre även om jag fortfarande är fökyld och har hosta så känner jag att det är bra!.
Idag ska jag till skolan eller ja skola och skola. Tjejerna i min klass ska vara i kyrkans hus klockan 9 till halv 3. Vi ska tydligen ha SET hela dagen..  Men jag är inte säker det är bara vad jag har hört. Så snart kommer väl Zahra och sedan runt halv 9 går vi väl dit.
Nu ska jag gå och göra mig iordning. Men här kommer Dagens Outfit.

Ha en fin dag
Kraaam


Vart med Daniela ;)<3

Heeej!
Idag har jag vart med Daniela. Vi möttes i parken och sedan gick vi hem till Daniela. Daniela var ganska arg för igår när hon skulle ringa och rösta på EMD så var det upptaget hela tiden så hon kom inte fram, sedan när det var nån minut kvar kom hon fram men då sa dom att rösten inte gildes EFTER att EMD hade tackat för rösten, men dom tog pengarna !?!? SJUKT. Så vi mailade till svt, hahaha ;) Medans vi skrev så åt vi glass, Daniela tog hur mycket kola och choklad sås som helst XD
Sedan skulle vi lyssna på musik men då hittade vi en cd som alla från fridhem och hagalund skolan sjöng, DÄR våra klasser var med, jag och Daniela gick inte i samma klass då men vi sjöng ihop eftersom båda var 5.or. Vi höll på att garva ihjäl oss XD Filmade jag ska lägag upp det senare eller imorgon .;)
Efter det kollade vi lite på idol, och efter det gick vi till hemköp för jag skulle handla bröd.
Sen skulle jag gå hem för vi skulle äta, men det var jätte roligt =)

Tummen upp för glassen ?? ;)

Cd, skivan.


Daniela e glad ;)<3<3<3

Shoppa =)

Heeejsan !

Idag är jag bättre, men jag är fortfarande förkyld och har hostan kvar =//
Hur är det med er ? Hoppas allt är bra i alla fall ! =)
Idag har jag vart i centrum, handlade en skinnjacka och en kräm för torr hud ( ansiktet )
Snart ska jag gå ut med Daniela <3
Det var jätte längesen jag träffade henne, så det ska bli roligt ! =)

Igår hade vi det jätte trevligt och mysit !
Jag och Sara åt tacos medans alla andra fick paj ;) Jag tog några bilder på mig och Sara med min kamera men batterierna laddar så jag har inte hunnit lägga in bilderna, men jag har några från min mobil.

Jag på bilderna ;)


Sara har klippt lugg, det blev jätte fint ! =)<3
Krämen: Kicks 75 kr.
Skinnjackan: Vero Moda 899 kr.

Ha en bra dag
Kraaam
bexx


Lördag ! ;)

God Morgon!
Är allt bra med er ? =)
Jag börjar bli bättre, så jag är nog snart helt frisk! sköönt.
Idag då så kommer ju alla och ska fira mamma, det blir mysit =) Vad ska ni göra i helgen ?
Jag ska försöka få tid att hinna sätta ihop några kläder och lite annat också, men nu först ska jag gå och tvätta håret, sminka mig, platta håret och lite så. Det kommer kanske ta ett tag innan jag lägger upp det men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt.
Nu ska jag gå och fixa mig, så vi hörs senare
Ha en bra dag och helg
Puss
Bexx

( Bilder kommer senare )


Kläder

Hej !
Idag kommer jag bara lägga upp 3 st kläder pga att jag inte har så mycket tid just nu, men imorgon ska jag försöka fixa en så det kommer mycket mer ! =)

Här kommer lite bilder, jag har hittat kläderna från Nelly.com.


  

Imorgon kommer det mer !
Ha en bra kväll
Kraaaaaaaaam !
Bexx

God Morgon!

God Morgon!
Idag är det fredag den 13.e IGEN ??
Och jag är fortfarande inte frisk...
Men något positivt är ju att jag känner att jag börjar bli bättre, det är ju alltid något ! =)
Idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och försöka bli bättre tills imorgon när alla kommer.

Jo juste, min header, man ser inte riktigt vad det ska stå, men jag ska försöka fixa en ny ungefär likadan så man ser. Men det kanske inte blir idag, det kan bli om ett tag ;) Men någon gång här snart ska jag försöka fixa det ;)
Det skulle vara väldigt roligt om ni skrev antilingen ett mail eller kommenterade vad ni tycker är roligt att läsa och lite sånt.
Lite senare idag, eller ikväll tänkte jag lägga in ett inlägg om lite snygga kläder och kanske lite annat ;) ( som jag tycker är snyggt ;) ).
Om ni vill maila kan ni göra det till: yourbexxblogg@hotmail.com

Nu ska jag snart ta och äta något
Ha en bra dag!
Kraaam !
Bexx

Här har ni en bild på headern som den ska se ut ;)
Klicka för större bild ;)

Header

Hej !
Nu har jag skaffat en ny header och jag har faktiskt fixat det själv ! ;)
Jag har lärt mig så nu kommr jag nog byta lite oftare.
Nu ska jag gå ni får ha det bra
Massa kramar
Bexx

Fredag imorgon !

Hej!
Hur har eran dag varit ? Min har vart ganska bra, fast det är väldigt tråkigt att bara vara hemma.
Imorgon är det fredag ( gud va skönt ), och på lördag ska vi fira mamma som fyllde år i måndags. Hoppas jag mår ganska bra i alla fall.
När jag blivit frisk ska jag gå och kolla på en skinn jacka och lite annat som jag vill ha. ;)
Längtar tills jag blir frisk och kan gå ut. Har inte vart ute sen i söndags.
Nu ska jag fixa lite grejer det kanske kommer ett inlägg senare en jag lovar inget.
Ha en bra dag !
Kraaaam


God Morgon !

God Morgon !

Jag ska som sagt vara hemma hela veckan så jag blir frisk, det börjar bli lite bättre men jag är fortfarande jätte förkyld, lite ont i halsen och så hostan =//.
Idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma titta på tv och tadet lugnt .
På lördag kommer ju alla som ska fira mamma, det ska bli jätte roligt, hoppas bara att jag känner mig ganska så frisk då.
Idag vaknade jag runt 10, det var skönt =). Har nu nyss tvättat mitt hår och håller på med hårinpackning. Så nu ska jag gå och skölja bort det.
Men vi hörs senare
Ha en jätte bra dag, och hoppas ni mår bra =)

Kraaam
Bexx

 Bilden e gammal ;)

Hela veckan :(

Hej !
Idag ringde mamma till Agneta ( min lärare ) och bad om att få en ny tid till utvecklingssamtalet, för jag ska vara hemma hela veckan :(, så nu ska vi gå nästa tisdag vid 5 över 5.
Jessie ringde mej idag och sa att vår SO lärare är sjuk, eller det är hennes bild lärare ( vi går inte i samma klass ), men det är typiskt att han ska vara sjuk när jag är sjuk, XD ( hehe )
Jag saknar Jessie mest av alla i skolan <3 <3 <3 Saknar dejj, gumman. ( om du läser detta så vet du det <3 )

Idag skulle jag ju ha följt med Emelie till frisören hon skulle fixa sitt oranga hår, jag vet inte hur hon skulle göra eller hur det blev, men det blev säkert jätte bra ;)

På lördag kommer Sara också, känns som det var jätte länge sen jag träffade henne, fast det bara var typ 2 veckor sen.
Saknar dej med, gumman <3

Aja, har inte så mycket att skriva om, ni får gärna ge tips om vad ni tycker är roligt att läsa om ;)
Hoppas ni får en bra kväll i alla fall
Kraaaaaaaaaaam
Bexx      


Fortfarande sjuk =//

God Morgon Bloggen !
Idag är det onsdag och jag är fortfarande inte frisk =//, imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, men jag kan ju inte gå om jag är sjuk och hemma, men vi ska se hur det är ikväll om det är så att jag kan gå till skolan imorgon.
Idag fyller Zahra 14 år också ! GRATTIS till henne =)
Förlåt för att jag inte lägger upp några bilder, men jag ska lägga upp nån idag, men det är inte ny, för jag orkar inte ta bilder när jag är sjuk. Men så fort jag blir frisk blir det nya Dagens Outfit och så !
Hoppas i alla fall att ni mår bra !


Bilden är typ ifrån förra sommaren ;)

Ha en bra dag
Kraaaam
// Bexx


Hemma från skolan..

Hej!
Förlåt för att det inte blir så många uppdateringar just nu, det är för jag är sjuk och inte orkar vara inne så mycket, får ont i ögonen och så. Det har inte direkt blivit bättre, är fortfarande jätte förkyld och nu har den där jobbiga hostan kommit =//
Jag tror jag ska vara hemma imorgon med och sen kanske ja går till skolan på torsdag. =)
Hur är det med er ??

Det kom 18 st från mammas jobb hit igår även Ingrid och mormor och Sigrid kom.
Vi skulle ha gått ut och ätit men eftersom jag inte mår bra så tar vi det en annan dag.
På lördag ska vi fira mamma med några, hoppas jag är bra tills dess.
Mormor, Maggan, Johan, Sara, Ingrid, Micke, Roffe och Gun kommer så jag hoppas verkligen inte att vi behöver ställa in det pga att jag är sjuk :(

Jag får se om det blir något mer inlägg ikväll ;)
Fortsätt att läsa min blogg, även om det inte blir så många inlägg just nu men så fort jag har blivit bättre kommer det flera inlägg =)
´
Ha en bra dag !
Kraaam

Hemma från skolan, mamma fyller år !

Hej!
Idag är jag hemma från skolan och jag ska vara det i morgon också, sen får vi se om jag ska gå på onsdag det beror på hur jag mår.
Idag fyller min mamma år ! GRATTIS till henne =)
Så det kommer några hit idag, så jag kan inte direkt vila om jag skulle känna för det, inte mitt på dagen i alla fall.
Men jag antar att jg kan vila nu och efter att dom har gått!
Så nu ska jag bara fixa en sak till mamma sen ska jag vila innan dom kommer.
Hoppas ni mår bra och att ni får en bra dag .
Kraaam
Bexx

Sjuk =//

Hej!
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt =)
Ska vara hemme från skolan imorgon och försöka bli bättre så jag kan gå till skolan på tisdag.
Hur är det med er ? Har ni det bra ?
Förlåt för att det är så tråkiga inlägg idag har inget att skriva om..
Men vi hörs väl imorgon =)
Ha en bra kväll
Kraam

Mår sämre

God Morgon !
Idag mår jag mycket sämre, har fått mer ont i halsen och börjar bli förkyld, sedan har jag ont i magen och mår illa =//
Idag ska jag inte göra något speciellt, försöka ta det lugnt så jag blir frisk, jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, det beror på hur jag mår och så, men jag hoppas ju att jag kan gå till skolan.
Snart ska jag gå och möta min moster som ska komma hit och hjälpa mamma tills imorgon, när mamma fyller år.

Vi hörs senare
Kraam


Jessie sjungerÄlskar dej, Jessie<3<3
Du sjunger bäst <3

Hos Jessie <3

Hej !
Idag har jag inte hunnit blogga !  sorry
Idag väckte mamma mig klockan 9 för jag skulle följa med henne för att hämta bröd vi skulle hämta det innan elva så jag var jätte trött, imorse märkte jag att jag börjar få ont i halsen =// och nu har jag fått mycket mer ont :(
I alla fall, efter att jag och mamma hade kommit hem så ringde jag till Jessie, som jag skulle göra, hon skulle tona sitt hår och jag skulle vara med henne, hon blev jätte fin, lägger upp lite bilder senare i inlägget ;)
Jag hade jätte roligt med Jessie, när det var ungefär en halvtimme kvar tills jag var tvungen att gå kom Jessies lillasyster Iza och var med oss, tog några bilder på dom, dom är jätte söta tillsammans !
Juste, jag filmade när Jessie sjöng jag kanske lägger in ett inlägg sen så ni kan höra, om det funkar. ;)

Här kommer i alla fall lite bilder ;) Klicka på dom om ni vill ha dom större
 
Kolla vad fin hon blev<3       ILY <3                  Du e finast <3     Jag tog bilden på finaste <3
              

Jag och min älskade bästa kompis och syster ;) (nästan)


Kolla vad söta !! <3<3


Iza ;)                           Pose ;)                        Söta<3       Iza står på Jessies rygg ;)Ha en bra kväll
Kraaam
Bexx

Dagens Outfit !

Här kommer Dagens Outfit !Tröja: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Skärp: Punkt Shop
Skor: Wedins ( skoran syns inte på bilden så mycket, men hade de gröna skoarna som jag skrev om för ett tag sen)
Diadem: Från någon tidning ;)

Ha en bra kväll
Puss

Jag failade!!

Hej !
Hoppas ni har haft en bra dag !
Det har i alla fall jag, omman bortser från NO provet som gick helt FAIL !, jag misslyckades totalt, nästan inget av det som Raimo sa igår som var viktigast kom, har lurade oss !! Man måste få 8/25 för att få godkännt och jag är tveksam om jag ens kommer få det, det gick verkligen jätte dåligt !!, de gick ganska bra på engelska och tyska förhöret. På tyskan fick vi spela ett jätte tråkigt spel, men eftersom Beste gick hem vid lunch så fick jag spela med Jessie <3 Hon vann första gången sen vann jag ;). Daniela gick också hem, de mådde dåligt så hoppas de mår bra på måndag i alla fall, krya på er!
Efter skolan åkte jag hem till mormor, Maggan var där också vi skulle fixa en sak till mamma, men det kan jag inte skriva här eftersom mamma läser bloggen ;)
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, och imorgon ska jag först följa med mamma och hämta nått bröd eller nått sedan ska jag vara med Jessie ;),

Dagens Outfit kommer senare ;)
Kraaam
bexx

Snart skola !

God Morgon !
Hoppas allt är bra med er !
Snart börjar skolan, eller ja om en timme men jag ska gå 20 över 8 så jag hinner till bussen ;).
Och jag har inte fixat klart mej helt så därför ´hinner jag inte lägga in någon bild på dagens outfit, så det får jag göra ikväll eller senare idag.
Idag är det NO prov, har övat lite men kan inte allt så jag ska kolla på det nu också innan jag går hemifrån.
Detta blev ett ganska kort inlägg men jag uppdaterar mer sen ;)
Ha en fin dag ! :*
Kraaam

Bussen brann ??

Heej!
Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag!
Imorse skulle jag, Zahra, Camila och Joanna ta 37 bussen men när vi kom dit så stod det att den var inställd och att nästa kommer 52 så alla typ från klassen kom till 52, men sedan kom inte den heller då stod det att den skulle komma 07, sedan när den inte kom 07 började vi få lite panik för vi börjar kvart över  och det tar runt 7 min att åka till skolan, sedan stod det att den skulle komma 22 !!! men precis när vi skulle börja gå till tunnelbanan ser vi bussen komma. Vi kom bara typ 5 min försent och Raimo förstod eftersom han hade hört på radio att buss 113 hade brunnit de var därför det inte hade kommit, och så kom ju nästan hela klassen försent så han sa att det inte gjorde nått och att han förstod!
På idrotten var det redskapsbana, och jag och Zahra skulle vara tillsammans men den ena skulle vila och den andra skulle springa ett varv sen bytte man men vi sprang tillsammans hela tiden, jag tror vi sprang runt 32 eller 34 varv tillsammans, alltså 16, eller 17 varv var utan att ta en paus, det var tråkigt, haha. Efter lunch hade vi SO prov, självklart hade Daniel gjort om alla frågor så att man inte fattade ett skit... men jag lyckades svara på nästan allt, hoppade över nån uppgift. Eftersom det inte var elevensval idag så hade hela vår klass extra i NO eftersom vi ville ha det för vi har prov imorgon, jag kan nästan allt men det som jag inte kan förstår jag verkligen inte alls haha.
Nu ska jag plugga lite till engelska förhöret, tyska förhöret och NO provet imorgon
Så ni får ha en jätte bra kväll.
Inga bilder idag tyvärr har inga nya ;) men imorgon tar jag nog nya.

Kram Bexx

Dagen Outfit!

Hej !
Här kommer dagens outfit  ;)Kläder från: Gina Tricot.
Koftan: Vet inte, för de var så länge sen XD

Ha en bra kväll Puss

Plugga, plugga...

Hej!
Idag har det inte hänt särskillt mycket, jag frågade Sharareh om hon kunde hjälpa mig att fixa min header och det skulle hon fixa så fort hon kunde ! =)
Imorgon är det SO prov som gäller, jag kan nästan alla svar på frågorna vi fick av Daniel så det borde ju gå bra, men han kan ju ändra frågorna jätte mycket så man inte fattar, eller ja vad som helst så det inte alls går bra. Men jag hoppas det.
Idag var det jätte kul på tyskan !
Vi skulle låtsas att vi var i en kiosk, och då frågade hon vad vi ville skulle finnas i kiosken, då sa Jimmy : Kondomer!
Då börja alla asgarva, sedan sa vår lärare: Men de ska inte k****a på "vanderdagen" ( som det handlade om ) Efter det kunde ingen hålla sig för garv och sedan kunde vi inte koncentrera oss... sedan sa nån att det skulle finnas bananer, då sa vår lärare: Jimmy, då kan du ju stoppa bananen i kondomen XD  HAHAHA
Gud va roligt det var
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag!
Ska lägga in Dagens Outfit lite senare
Så vi hörs då
Krraaam

Snart skola..

God Morgon!
Hoppas allt är bra med er! Det är bra med mig.
Snart ska jag till skolan, vi ska träffas om en halvtimme och jag har inte fixat klart mig. Så jag ska göra det nu.
Så just nu kommer inga bilder men ikväll ska jag lägga ut  " Dagens Outfit " ;).
Vi hörs ikväll
Ha en jätte bra dag !
Kraaam


Min header ??

Min header har typ försvunnit !
Jag behöver verkligen Shararehs hjälp nu.. får försöka prata med henne om hon kan hjälpa mig, antingen i skolan imorgon om jag ser henne eller när hon är inne på msn
Jag lovar att jag snart har en header igen ;)
Sry !!!
Kraaam Bexxx

Förlåt, för ett sent inlägg!

Hej Bloggen!

Idag har jag inte hunnit med att blogga, jag har haft fullt upp hela dagen, =//, har vart i skolan, pluggat och allt det vanliga..
Idag ska jag i alla fall som jag lovat lägga ut bilder på vårt kök, och våra nya mattor.
Igår fick vi dessutom reda på att vår andra fotölj inte kommer förens om typ en månad, för dom hade läst fel och trodde vi bara skulle ha en fotölj... dåligt, men vi får 600 kr tillbaks för det !
Idag på NO.n fick vi hålla på med den där rödkåls drycken, vi fick blanda i lite saker och försöka göra så många olika färger som vi bara kunde, jag fick jobba med Joanna, det gick bra förutom att Joanna råkade hälla ut typ all vätska XD smart ;) hahaha
På idrotten skulle vi spela innebandy, tjejerna mot tjejerna och killarna mot killarna, men när vår lärare hade gått till killarna struntade vi tjejer i att spela, vi var ändå inte så många, vi var 7 som var med tror jag. Sedan när hon märkte att vi inte spelade fick vi spela fotboll, men det var ju lika tråkigt det, hahaha!!
Idag på svenskan så var inte Cissi där utan vi fick ha en vikarie, en som jobbar med lilla gruppen och så, det var nog den värsta lektion jag har haft, hon stod och pratade om känslor och massa skit, hon tror alltid hon har rätt för vi har tydligen alltid fel, enligt henne.... störande... ingen tycket det var roligt hahaha
Efter skolan gick jag hem och pluggade lite.. tråkigt.
Jag ska plugga lite mer nu för jag har läxförhör imorgon, och prov på torsdag och fredag.
Jag kanske hinner blogga i morgon bitti, börjar 9, men jag lovar inget det beror på om ja har mycket tid.
Nu kommer lite bilder i alla fall
Juste föresten, ni som vill ha mer " Dagens Outfit" kan jag bara säga att jag ska försöka bli bättre på det, har bara inte hunnit ta foto, blir nästan alltid sen på morgonen haha


Köksbordet                     Mattan i hallen ;)   Vardagsrummsmattan, man ser inte så bra XD

Ha en bra kväll
Kraaam

Ska ut nu <3

Hej Bloggen
Ikväll har jag inte gjort så mycket bara vart hemma. Men nu ska jag och Emelie gå ut ett tag, det ska bli mysigt ;)
Så detta kommer inte bli ett så långt inlägg.
Jag har ju lovat att lägga in bilder på allt nytt som vi har fått, men just nu laddar min mobil så jag har inte kunnat lägga in bilder =// och nu ska jag ju gå ut med Emelie, men JAG LOVAR att jag ska lägga ut det imorgon!
Ska träffa Emelie om typ 10 min så nu ska jag gå och fixa mej.
Ha en bra kväll allihopa ! <3
Massa Kraaaamar

Första skoldagen...

Heeeej!

Idag var det första dagen efter sportlovet.
Jag kunde knappt sova inatt, jag låg i sängen och försökte sova men jag lyckades inte somna, så jag var pigg när jag skulle gå upp, men jag har vart jätte trött idag...
Idag på NO.n skulle vi göra "trolleridryck" vi fick använda nån rödkål, eller va det heter och sedan koka det, efter det skulle vi filtrera det så vi kunde dricka det, men sedan började Raimo fixa så drycken blev till olika färger. Imorgon ska vi få göra så de blir det olika färger och massa sånt.
Efter lunchen på SO.n fick tjejerna vara md Therese och killarna med Daniel, men bara en halvtimme sen skulle alla gå in till Daniel för vi skulle kolla på en film om Alexander den store, asså den var hur tråkig som helst !!!
Sedan hade vi vår sista hemkunskaps lektion. Vi skulle städa lite och sedan göra chokladsås sedan fick vi glass av vår lärare, Berit. Min och Zahras choklad sås blev jätte god, men det blev jätte mycket över. Alla fick lika stora glass bitar, ungefär i alla fall, men det räckte inte för Emelie utan hon ville ha massa mer och började fjäska för att få mer, haha.
Hon fick faktiskt lite till efter en lååång stund, hon fick även Hannas glass, i alla fall lite av den!
På torsdag har jag SO prov och på fredag har jag NO prov, men jag har inte börjat träna så jag tänkte börja göra det idag, jag ska nog börja nu tror jag så jag slipper göra det sen.

Så vi hörs ikväll
Ha en bra dag
Kraaaam

090301

Hejsan!

Idag har det inte hänt så mycket, jag mamma och pappa var i centrum för vi skulle köpa en ny matta till vardagsrummet, men det blev 3 mattor, 2 till hallen och en till vardagsrummet. Jag har tagit kort på dom men jag lägger ut de imorgon.
Annars har jag inte gjort något idag, bara det vanliga TV, dator ätit och så.
Imorgon är det skola också =//, tror ingen jag känner direkt längtar till skolan.
Imorgon ska jag ha sista hemkunskapslektionen, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men hon sa något om glass.

Nu ska ja gå vi hörs imorgon !
kraaaam


Möblerna

Hejsan !

Igår gick Agnes och Malena vidare i melodifestivalen, man trodde ju att Sarah skulle gå vidare direkt till globen men nej, hon gick till andra chansen.
Igår när man gick upp så stod det att det hade hänt något på donken i centrum, det var någon som hade kört in med sin bil där. Men vi hörde inget, fast vi bor ganska nära centrum, ´förlåt för att jag skrev det först idag, glömde bort att skriva det igår, jag glömde även ett litet frågetest som jag lovat, men jag ska försöka fixa det så snabbt jag kan, kanske idag men jag lovar inget !
Idag ska jag nog till centrum och titta lite, förhoppningsvis hittar jag något, jag ska i alla fall försöka för det  känns som det var väldigt längesen jag köpte något, helst vill jag ha nya skor, men jag hittar ju inte direkt några, eller jag hittar skor som jag kan ha i vår och sommar men inte nu när det är snö även om snön snart försvinner.

Här kommer nån bild på vår nya soffa och den ena fotöljen, matbordet är klart men inte stolarna så de tar jag kort på när det är klart och lägger upp här !

Ha en bra dag
Kraam


RSS 2.0