Friday I´m In Love <3

Hejhej!
Hoppas ni mår bra idag, själv mår jag bra.
Idag gick jag upp vid 9, och gick hem till moster vid halv 11, sedan vid 12 så åkte jag in till kungsträdgården för att möta Emma, hon skulle ha sina biljetter och jag skulle få pengar för dom, sedan åkte jag direkt hem till moster igen, och nu har vi hjälp henne med lite saker, snart ska jag baka.
Juste fick bild på oss från i fredags på idol, när man väntar så kan man ju göra massa olika saker och en av sakerna är att klä ut sig och ta foto, så det var jag och några till som hade gjort det och tagit bild på Erik, asså en kartonggrej som är Erik lixom xD, Emelie har väl antagligen fått hem den på mig, Emelie och Nicklas, så jag får väl se dom nån dag:) Lägger ut bilden när jag är hemma, inte idag och kanske inte i helgen men kanske i veckan :D, vi får se.

Den här datorn är jätte seg, det har tagit en halv timma att komma in på blogg.se så det blir nog ingen mer uppdatering idag, eftersom det tar sån tid.

Sen ikväll nån gång ska jag och moster gå och köpa pizza till mat, gotttt :D
Och sen blir det idol ikväll, men det kommer inte bli kul, för Nicklas är inte med, menmen kollar ändå, temat ikväll är Las Vegas, kanske inte så jätte kul tema?
Men nu ska jag snart baka, vi hörs imorgon.
Ha en jätte mysig fredagskväll!

Puss & Kraaam



dålig uppdatering d närmsta dagarna

Hej !
hoppas allt är bra.

vill bara säga att jag inte har vart så bra på att uppdatera men ja har inte haft tid, och imorgon hinner jag inte heller, för först ska jag in jätte snabbt till kungsträdgården och träffa Emma och hämta och lämna lite saker sedan måste jag skynda mig hem till min moster, där jag ska va sen, så det blir inte så mycket uppdatering imorgon. Sedan på lördag så ska jag hem till mormor, och då kommer även några släktningar upp, ifrån tranås, de blir kul, och sen på söndag ska ja kanske till hotellet och sen så ska jag göra en annan sak, som jag kanske berättar mer om sen :)

Så det kommer inte bli så mycket uppdatering dom närmsta dagarna, så ni vet det.
Men fortsätt kika in och kolla in om jag uppdaterat något. Men sen efter helgen när skolan börjar igen så blir det nog som vanligt igen, och ja uppdaterar flera gånger om dagen, jag ska göra mitt bästa för att försöka göra det nu i helgen också men vi får se.

nu tänker jag inte längre be er att ringa och rösta på Nicklas i idol, eftersom han inte är kvar, idol är skiiit utan honom, =// men jag snackade lite med honom och han ska på turné och kommer antagligen till Sthlm snart, så då drar jag och ser honom.
Jaa, det här blir nog mitt sista inlägg ikväll.
Godnatt sov gott <3
Så hörs vi imorgon
Puss Puss




Gbg tjejerna <3

Hejsan !

Hoppas det är bra med er, själv är det jätte bra ! :)
Idag åkte jag in till stan och träffade tjejerna från Göteborg. Det var första gången jag träffade dom. Louise var den jag skulle träffa mest eftersom det är henne jag känt länge, vi började chatta och så på msn för typ runt 2 och ett halvt år sedan, och har hållt kontakten sen dess, men har aldrig träffats =/, sen har vi Johanna, Louises bästa vän som jag lärde känna genom Louise, henna har ja inte känt lika länge, kanske 1 år eller nått sånt, och dom andra, Emilia och Elin har jag inte snackat med förut. Men ialf jag åkte till tcentralen och mötte dom där, vid plattan :D Sen gick vi runt lite, inne i gallerian, dom köpte glass och så snackade vi, ja sen gick vi runt lite mer.
Sen skulle Johanna dra, och efter ett tag var dom andra också tvugna att gå =/ och jag åkte hem.
Det var jätte kul att träffa dom, och ja kommer säkert träffa dom igen, i alla fall Louise, och Johanna, dom andra vet jag inte eftersom ja inte känner dom så bra, men vi får se ;)

Jag glömde att ta bild på dom, men ni får 2 bilder på jätte söta Louise ;D



onsdag kväll

Hej på er <3
har inte uppdaterat så mycket idag för det har inte hänt så mycket, förutom att jag var i stan:D det va kul :)

blir väl tv nu ikväll sen vet ja inte, imorgon har jag inget direkt planerat får vad som händer.

jag skriver mer imorgon
puss & kram

jag bjuder på en bild utan smink

stan

Hejsan!

idag har jag vart i stan med min moster, jag köpte inget, åkte in för att hitta stövlar mest men hittade inte direkt några=// har inte gjort så mycket mer idag.. :)
men nu ska jag snart äta.
vi hörs senare
Puss & Kram


blir inte alltid som man tänkt sig...

Hej!
Åkte inte till stan idag, det blev så sent, men ska kanske träffa dom på torsdag :), hoppas <3
Istället har jag bara vart hemma och inte gjort något alls :P hahah
Imorgon ska jag till stan i alla fall. Har inte så mycket mer planerat, ska ni hitta på nått kul?

Fick mina Tokio Hotel biljetter idag, och jag är lyckligast :D:D hihi<3

nu ska jag göra lite saker
vi hörs puss


Gooodmoorniiing <3

Är det bra med er idag? Själv är det bara bra ! Idag ska jag nog träffa Louise och hennes kompisar, jag har typ känt Louise i 2 och ett halvt år, men har inte träffat henne, så det blir första gången idag, det ska bli jätte kul :D
Men lite konstigt, för dom är 3 och så kommer jag lixom helt ensam, menmen, det blir nog kul.
Så nu ska jag gå och fixa mig och sen så drar jag väl in till stan och möter upp dom. Så jag uppdaterar inte förens ikväll eller när jag kommer hem :)

Ni får ha en jätte bra dag
Puss & Kram


Tokio Hotel 4/3-10

Heej bloggen !
Hoppas ni mår bra idag, själv mår jag bra, är trött bara. Igår kväll så var jag med Sara, var hemma hos henne först, hämtade hennes saker och så, sen gick vi hem till mig.. :) Sen sov hon här !:D De va jätte kul. Idag så har jag vart med Sara till typ halv 2, sen skulle hon hem och jag skulle träffa min moster, vi gick till kyrkogården, och sen så följde jag med henne till centrum ett tag, ja sen har jag bara vart hemma och inte gjort någonting.

Jag har mina biljetter till TH den 4.e Mars 2010 :D jag är jätte glad ! :) Får dom i handen imorgon, lääängtar. Det ska bli så kuul, jag älskar TOKIO HOTEL <333
Vi hörs sen
Puss Puss




skriver sen

God Morgon
Är med Sara hon sov över här, snart ska hon hem och jag ska träffa min moster
vi hörs senare
pusss

mot Sara

Hej
nu ska jag dra hem till Sara, vi hörs imorgon  :)
Puss puss<33

Hejdå Nicklas <3

Heej!
Kom hem för ett tag sen, har vart på idol hotellet, träffade Nicklas, vi sa hejdå till honom, men han hade bra nyheter, jag berättar inte vad, jag tycker han ska få göra det själv ! :D, men jag är glaaaaaad i alla fall , men ändå inte. Vi hade kramkalas och så satte han sig och snackade med oss typ ganska länge, sen va han tvungen åh dra, då hade vi kramkalas igen xD
Men han drar till Onsala idag =//, menmen min kompis Louise bor där, ja kanske får komma dit nån dag ? (A) XD men hon är i sthlm i veckan, så jag ska antagligen träffa henne <33

Orkar inte skriva så mycket mer om idag, gick hem till mormor sen och kollade på slutet av idol, såg mej, Daniela, Emelie, Sarah och Sofia, men mest Daniela och Emelie & Mej xD, asså gud va vi skämde ut oss! menmen
jag grät när jag såg reprisen av idol och Nicklas åkte ut :( uschusch

Men nu ska jag svara på kommentarer :P
hehe
Puss

Tack Sarah, för den " snygga " bilden, då vi gråter HAHAH usch hemskt


Daniela, Nicklas & Jag :D:D <3333

Niiiiicklas åkte ut :'( :'(

Hej!

Igår var jag som sagt på idol och det värsta som kunde hända hände ! NICKLAS HOCKER åkte ut ur idol!
Assså han va ju bäst, hur kunde han åka ut?!?

Vi kom dit typ 3, och stod och köade i 3 timmar, vi stod typ först i kön. Sedan kom alla andra, så då blev det roligare. Vi stod och frös, menmen så äre om man vill ha bra platser, kl 6 så fick man börja gå in, eller okej vi sprang in xD Men sedan gick vi runt lite där inne, tog lite bilder, hämtade godis och Emelie & Daniela sjöng karaoke. Sedan var det signering, men ja har redan deras autografer så stod bara och kollade :P
Men sen runt kvar över 7 så fick man började gå in, dom 50 första fick gå in först, jag Emelie och Daniela satt på samma plats som sist :) Jaa, men sedan började det. Allla sjöng och Nicklas va bäst !!
När det sedan kom till omröstningen så satt jag och Emelie och höll i varandra, och så säger dom att Nicklas hänger löst, vi skrek så högt vi kunde, vi var as nervösa och ledsna. När dom sa vem som skulle åka ut, och vi såg bilden på Nicklas visas så skriker vi, vi börjar stor gråta, vi grät innan men det blev värre, vi började skaka och andades alldeles för fort, vi hyperventilerade, vi satt där och grät och skrek och asså om ni kollade och vet hur jag ser ut så känner ni igen mig, för vi visades tydligen ganska mycket. När det är slut och alla ska intervjua Nicklas så efter att dom intervjuat honom så kommer dom fram till oss och knäpper massa foton hela tiden, och intervjuade oss, dom va as störande !! Låt oss va, lixom !!!
Men en tjej som ville intervjua oss typ, hämtade Nicklas så han kom fram kramade oss och sa:

Men gud tjejer, va inte ledsna, jag blir ju ledsen. Det här är inte slutet, jag kommer fortsätta spela med mitt band, ni får kolla in vår myspace och komma på våra spelningar.

Jag kommer inte ihåg så mycket mer av vad han sa, men sen började dom intervjua oss igen om hur de kändes att träffa honom, och guud va jobbiga!

Men vi var tvungna att gå ut sen, så vi satte oss utanför i va ska man kalla deet, vänt rummet? XD asså där man väntar innan man får gå in mot scenen, där satte vi oss, för benen gjorde ont, dom stacka och vi grät, typ alla tröstade oss, de va hemskt, vi satt där ganska länge, men sedan så gick vi ut, och så satt vi där, och hyperventilerade, asså skakade, andades jätte snabbt, mer än dubbelt så fort som man ska, så sjukvårdspersonalen satt med oss och försökte lugna ner oss, gav oss nån socker tablett, ja kommer inte ihåg varför, men de hjälpte inte, sedans kulle vi försöka gå mot bussen, men Daniela kunde inte ställa sig upp så sjukvårdspersonalen fick hjälpa henne, men vi gick inte så långt för asså benen började stickas. En sjukvårdspersonal stod med Emelie för hon svimmade några gånger, men han tog emot henne, sedan var han tvungen att gå in och hämta en påse som hon kunde andas i. Jag svimmade också, fast ja ramlade mot en dörr, så jag ramlade lixom inte på marken så, men ja satte mig sen, för jag blev jätte yr, mådde illa, mina ben skakade, stack och min mage gjorde jätte ont, typ som kramp i magen. Jurymedlemen kom fram till oss där ute när han skulle åka och sa:
Hörni tjejer, ta de lugnt, andas, det är ju bara musik. Det är inte slutet för honom, han kommer lyckas. Och så kramade han oss. Även Reza i idol pratade med oss, hon stod där ute och så satt Emelie på marken och jag satte mig sen, hon ba:
Meen gud va händer? va ska jag göra? hon blev jätte nervös.. =//
Men sedan hjälpte sjukvårdspersonalen oss in i bussen och såg till att vi kom på ordentligt. Så vi åkte till slussen, gråtande, vi slussen sen så orkade Daniela inte, hon satte sig på marken, hon kunde inte stå, så det kom fram folk och fråga hur de va, och sen kom två jätte snälla tjejer och hjälpte oss, så vi kom på en taxi, sen åkte vi hem.. asså det var den värsta dagen i hela mitt liv !

Idag har vi vart vid idol hotellet.
Nicklas kom fram och frågade hur vi mådde idag, och kramade oss, sedan stod han och snackade och tacka oss för att vi röstade och massa sånt, men sen var han tvungen att dra till studion för att spela in en låt till idol skivan, han ska spela in låten han sjöng igår, Black hole sun !, men han sa att han skulle komma tillbaks om typ 3- 4 timmar, han kom efter 4 och en halv, asså ja var helt is kallt. Men de va värt det, ! Fick träffa Nicklas igen ! :)
Sedan träffade vi många andra, Erik ville ta bild på oss alla fans, men Rabih sa att han kunde ta bild så vi tog bild med Erik :D, Reza stod och snackade med oss as länge, hon ringde Erik så hade hon högtalare så vi snacka med honom eller vi bad honom komma ut, sen ringde hon Nicklas och vi fick spela in ett meddelande till honom, de va jätte kul! :D

Men nu ska jag försöka hitta lite bilder från igår som jag lägger upp, inte idag men nån dag ! :)
Ni får ha en mysig lördagskväll

Puss & Kram

Jag, Emelie, Daniela :D^^<33


Nicklas<3 asså ni ser mig i blont, men ja ser helt sjuk ut, gråter på bilden.. sry för bilden






godnatt, men inte just nu

God Natt bloggen, fast inte just nu, om nån timma
nu blire tv, vi hörs på lördag

glöm inte att rösta på NICKLAS imorgon 099 414 07
eller sms NICKLAS till 72 400

Puss


asså va händer med Facebook!?!?

Rubriken säger väl allt ?
asså facebook vill mig nått. Den har krånglat i 2 dagar nu, och nu går det inte ens att logga in det står

Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll. Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten.

några timmar?!? asså seriöst, de va så igår också!
nån annan som har samma problem med facebook??

ja blir så suuur
vi hörs
puss & kram


Idol Imorgon <3

Heejsan!

Är fortfarande sjuk, mår inte så jätte bra, men ska till skolan imorgon och sen direkt efter skolan så åker jag, Emelie & Daniela in till Nacka och står där utanför och köar.
Så imorgon blir det ingen uppdatering, kommer hem vid typ halv 1 eller 1, nått sånt där. Men jag skriver på lördag, och det blir säkert mer uppdatering idag.:)

Längtar till imorgon, visst, det hade nog vart lite roligare om man var helt frisk, nu mår jag ju inte jätte bra men men, idol är alltid kul, så aa.
Juste ni måste ringa & rösta på Nicklas imorgon.
han sjunger som nummer 7, igen så för att rösta ring.

099 414 07
eller smsa Nicklas till 72 400. Det kanske blir tjatigt för er att läsa de här varje torsdag eller fredag, men asså jag vill verkligen att han ska vara kvar !
Och imorgon är det rock tema, han kommer va as grym ! han får verkligen inte hänga löst som han gjorde sist och inte heller åka ut, jag kommer gråta !! jag grät förra veckan när han hängde löst, förstår ni hur mycket jag kommer gråta om han skulle åka ut, och särskillt när jag är där också?
Så snälllla rösta på Nicklas Hocker imorgon, ni kan rösta på Erik också för Danielas skull :D

aja, vi hörs senare Puss <3<3<3

Jag , Emelie & Daniela sist vi va på idol för 2 veckor sen :P



duscha

nu hoppar jag in i duschen, vi hörs ikväll
puss

Roligt videoklipp, skämmer ut osss

Hallåhallå igen!

Nu kommer video klippet från i lördags.
Vi blev utskickade för det va så mycket folk och vi hade druckit upp d vi köpt. Så vi stod där ute och så ser vi Nicklas komma ut ur hissen och alla ba: NICKLAS och börjar springa in, Emelie & Lella springer in först sen springer jag och Jessie in x) sen kommer dom som filma, jag tror det är Sarah som filmar.
Hahaha, ni ser Emelie ganska mycket och hör henne typ säga: jag kan inte andas.
asså jag älskar videoklippet, vi skämmer ut oss och nu får ni se oss göra det xD
hahaha kolla och njut ? XD
Vi hörs puss


Gooodmoorniiing <3

Idag är det torsdag :D härligt.
Imorgon är det fredag, gud va skönt, fast man har fullt upp imorgon, först skola sen drar man direkt till Nacka och idol, och står där utanför och köar till 6 då man får gå in sen är det bara att vänta där inne till kvart över 7 tills man får gå in och sätta sig och sen vänta till 8 då det börjar. Men d är värt väntan.

Juste har ett till video klipp från i lördags, när vi var på idol hotellet.
Jag lägger upp det i ett annat inlägg, så ni får se haha xd
Vi hörs snart, puss


internet är seeeegt

Hej

Mitt internet är verkligen segt.
Det tar jätte lång tid att ladda upp allt idag :S, okej inte jätte lång tid, men mer än vanligt, de brukar gå snabbt, men den stannar upp hela tiden nu =// väldigt irriterande.
Sedan så är facebook segt också, loggades ut helt plötsligt och kunde inte komma in igen, men nu går det.. Gud va irriterande !

Tänkte sätta ihop ett collage med lite saker men internet är så segt att jag får ta det en annan gång.
Är hemma från skolan imorgon också =/
Men på fredag går jag !:)

men vi hörs pusss

bild från förra veckan, typ

Lyssna & Njuuuuuut !

Hejsan!

Här har ni en as grym låt, av Nicklas Hocker, ni som kommer ihåg så sjöng han lite av denna låt på hans audition på idol, men här har ni hela låten. Lyssna & njuuut


NICKLAS HOCKER - ROMANCE GONE WRONG




Puss & kram,

TOKIO HOTEL TILL SVERIGE

Jaaaaag är glaaaaad

RUBRIKEN SÄGER VÄL ALLT???

Tokio Hotel kommer till Sverige 2010, den 4.e Mars är dom i Globen & den 5.e Mars är dom på Scandinavium i Göteborg:D:D
Biljetterna släppt på måndag:D


Bild på TH sist dom va här <33



Forever 21

Har satt ihop ett litet collage med lite kläder & skor  från forever 21.
 




Pussss


hemma & sjuk igeeen =/

Hello Sunshine! ♥

Idag gick jag till skolan, va på första lektionen, fats var inte med, för det var idrott och jag är sjuk, men jag orkade inte så jag gick hem efter första lektionen.. =//
Det är så tråkigt att vara sjuk =/
Jag hoppas jag blir frisk snart, asså det var ju inte längesen jag var sjuk, typ 2 veckor ;/

Det blir ju ganska tråkiga inlägg, när man är sjuk, för det finns inte så mycket att skriva om, men jag ska försöka hitta lite roliga saker jag kan ladda upp ikväll eller imorgon :P

Ska svara på lite kommentarer först.
Ni får ha d bäst
Pussssss


bara 3 dagar kvaaaaaaaar<3


Video Klippet

Nu lägger jag upp video klippet.

Nicklas står och skriver sin autograf, I MITT BLOCK :D hihi ;)
Det är Emelie som står och är med typ hela tiden, blonda tjejen, jag syns lite vid 0.06-0.08 typ xD
blond tjej med gröna band xD hahah.

Kolla på videoklippet, här är det





Ha d bra
Puss

sjuk igeeeen !

Heejsan !
Hoppas ni mår bra, själv mår jag inte så bra.
Har blivit jätte förkyld =//, sjukt jobbigt. Måste bli frisk tills på fredag, då jag ska på idol! :D
men har vart i skolan idag.

Fick en länk av en kompis, som vi träffade på idol, den 9.e och i lördags :D hon filmade Nicklas lite i lördags, och jag är med, och Emelie, Emelie är med mest, lägger ut den snart ;)
Men nu ska jag fixa lite.
Ska ta och svara på lite kommentarer också, som jag inte gjorde igår :P
heh
men vi hörs pusspusss

Söndags myyyys <3

Hallå hallå igen ;)

var ju som sagt på hotellet idag igen, de va as kul, nicklas kom ut nästan på en gång.
Vi snackade med typ alla, Mariette kom inte idag.
Men det var jätte kul :D
Orkar inte skriva så mycket mer om vad som hände, men de va as kul ialf :D

Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och så, är ganska trött idag också. heh

imorgon är det skola =// tråkigt...
men bara en vecka kvar sen är det höstlov <3  nej, men vi hörs
Puss & Kram

ps. ja svarar imorgon på kommentarerna<3

Nicklas, från igår :P <3


Söndags mys ^^

Hejsan!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag bara bra !
Har vart på hotellet idag igen, med Emelie & Lella, sen träffade vi Moa & Oliva som vi var med, det var bara vi där xD
Vi träffade jätte många idoler, skriver mer om det snart nu ska jag bara fixa en sak

Puss & Kram

lycklig i bildeeer

Hejsan
här kommer bilder från dagen. KOPIERING EJ TILLÅTEN !

Erika <3


Erik <3


Rabih <3


Reza <3


NICKLAS <33333333


NICKLAS <333333333


från V: Jessie, Daniela, Emelie, Nicklas & Jag <333333333333




De va några bilder
PUSS<3


hemligt - avslöjat

Heej
Nu är jag hemma.
har vart med Emelie, Daniela & Jessie, tess var med ett tag men hon pallade inte så hon stack, vi har vart på idol hotellet, åkte dit så vi var där typ kvart i 9 imorse, och kom hem vid 3, det va assss KALLT
först kom Calle ut typ vid 9, sen kom typ alla nästan, inte på samma gång.
Vi träffade Mariette, Eddie, Erik, Rabih, Reza. Reza tog en bild på oss genom fönstret när hon skulle ut xD hahah, eller hon va ute vi va inne xD
Sen typ sist vid 2 som kom NICKLAS<33 Som vi väntat på heeela dagen, asså vi var så lyckliga, kan inte beskriva.
Ska lägga in bilderna sen, orkar inte just nu, är jätte trött.
kanske fixar det till om en stund xD
ska bara fixa bilderna lite :P
Men vi hörs
PUSS

hos Jessie, ring och röstaa

Heejsan!
Kom just hem till Jessie, ska va här ett tag nu.
Idag är det idol, Nicklas Hocker är med, han ska sjunga black or white, jag tycker att ni ska rösta på honom, så han är kvar!!!

För att rösta ringer ni 099 414 07!!
Eller sms NICKLAS till 72 400.

SNÄÄÄÄLLA

nu ska jag fortsätta att vara med Jessie, och övertala henne om att rösta på Nicklas ♥

Imorgon kommer jag inte att vara hemma, ni får tyvärr inte veta vad jag ska göra, hemligt..
Men ni kanske får veta senare
vi hörs imorgon kväll
Puss o Kram

Jessie o Jag


TRASIG i 10 minuter?!?

Hejsan!
Hoppas det är bra med er, själv mår jag bra:)
Har inte gjort nått speciellt idga, bara vart hemma, imorgon är det skola igen.
Får reda på mitt engelska prov imorgon, kommer inte få mer än G, för de gick inte bra:/

Asså idag när ja skulle föna håret så stängde jag av den snabbt, sen så gick den inte att sätta på igen, sen efter typ 10 minuter så funkade den igen! asså fett irriterande !
Aja, har inte hänt något idag, så har inget åh skriva om xD.
Så vi hörs
Pussar & Kramar

( Inge smink på bilden )

Hemma

Hejsan!

Har vart hemma idag, eftersom jag fortfarande har lite ont i magen efter igår morse =/, så mamma & min lärare sa att d va bäst om jag inte va med på vandringen idag, vi skulle ju vandrat 1 mil. Sov till 10 imorse xD
men vi hörs
puss


Första snön

HallojHalloj!

Imorse när jag satt på bussen på väg till skolan så började det snöa, först kom det lite sen började det komma ganska mycket, asså de var ju blötsnö, så de la sig ju inte men ändå, REDAN!?!? i Oktobeer!!

Ha d bäst
puss


091014

Tjoo!

Vaknade 04.50 imorse av att jag hade sån mag ont, eller asså de va inte vanlig magont, vet inte va de va, kunde inte röra mig det gjorde så ont, kunde inte andas normalt, de gjorde ont, hade ont över en halv timma :'(
Sen efter ett tag gick d över, men de känns fortfarande lite =//
Blev nästan klar på syslöjden, eller ja sydde ihop tröjan, vet inte om ja behöver göra nått mer.
Hade vikarie på SO.n, vi hade Rasmus, han från andra avenyn igen..

Är as glaaad just nu, men ni får inte veta vaaarför, tyvärr, inte än ialf :P haha <3
Vi hörs pusspusss

Läääängtar<33

13/10-09

Tjenare ! ♥
Är det bra med er ? Själv mår jag bara bra!:)
Fick damp på min bild lärare idag, vi bråkade, eller ja, jag va fett sur på henne, hon fattade ingenting, orkar itne gå in mer på det, får rysningar av henne !
Gick till centrum ett efter skolan, med Åhlens hade stängt, precis där jag behövde gå in x) jajja, får väl gå tbx imorn, om de är öppet då, de va nått dataproblem. -.-

Sitter & lyssnar på min TH skiva (A), just nu äre den engelska ;)
aja vi hörs pusspuss

Bexx <3 Humanoid<3


<3

Hallå Hallå<3

Hoppas ni mår bra, själv mår jag superbra !
fick mina bilejtter till idol finalen idag:D:D
den är i december, jag ska även gå på idol om 2 veckor ^^ <3 längtar till båda <3
Får träffa några av d söta tjejerna då också :D
Idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan, as tråkigt =/, menmen
Fick några bilder av Emma som jag lägger upp här, från idol :D<3
Pusss

Emelie, Daniela & Jag



IDOL FINAL<3

Heej!
Jag, Emelie & Lella ska på idol finalen också!
och självklart den 23.e ;) om 2 veckor.
Några av tjejerna vi träffade ska också dit, det blir kul att träffa dom igen :D:D<3

Puss vi hörs


Sara<3

Halloj <3

Har vart med Sara typ hela dagen, var hemma hos hennes mormor :) kollade på reprisen av idol, såg mej as många ggr x)
just nu sitter jag & lyssnar på HUMANOID, skivan :P skiiiit bra ! =D=D

Orkar inte svara på alla kommentarer idag, tar några, men vi hörs pusspuss<3


Idol 2009<333

Hejhej!!
Nu tänkte jag berätta om gårdagen <3

Jag, Emelie & Lella gick hem från skolan, snabbt, hem till mig, bytte om, packade ner allt vi behövde och stack sedan till tunnelbanan, åkte till slussen bytte buss 2 ggr, sen kom vi dit, vi var där nästan först. Först så satt vi bara där, sedan så var vi tungna att ställa oss som i en kö, för dom skulle dra massa saker där vi satt, tex mat & sånt xD. Så där stod vi, och så började vi snacka med massa andra i kön ;). En av tjejerna, Linnea har jga på fb & msn xD, och en annan, Emma, har jag snackat med genom bloggen, och har fb. Jag & Emma snacka en dag innan, alltså i torsdags, tror jag d va, men vi kände inte igen varann x)
Vi alla höll på att frysa ihjäl, klockan 6, började insläppet, så vi spraaaaang in x), jag fick nummer 5, Daniela 4 och Emelie 6 ;). Vi kom in hängde av oss jackorna, och fick en påse med läkerol, sedan fick man sjunga karaoke, om man ville, klä ut sig och dom tog bilder, ta massa band, asså en färg för varje idol, jag har en hel påse med olika, mest GRÖn, som står för Nicklas xD
Sen satte vi oss med dom tjejerna vi snacka med utanför, vi satt där, tog lite bilder, eller Emma tog, så jag har inte bilderna, men förhoppningsvis får jag dom ;) Där satt vi ialf och vänta ett tag, typ 45 min.
Sedan fick dom 50 första gå in, så vi gick, eller okej, vi sprang xD,  vi satt längst fram vid den runda scenen, där framme, så vi va med i tv mycke ;P hihi

NICKLAS va bäst, dom andra var också bra, meeeen NICKLAS
Johan Palm, satt i publiken, så jag har hans autograf på mobilen & på papper <3
Efter idol var slut så sprang jag och Emelie fram till Nicklas & kramade honom.
När jag kramade honom så höll han på att ramla på mej xD
Asså han stod ju på scenen och vi på golvet, så det är ju en bit upp till scenen, så när han böjde sig så höll han på ramla fram på mig xD hahahah, han ba: oh shiit. hahaha.<333

Jag, Emelie & Lella köpte biljetter till idol, den 23.e oktober, så om 2 veckor, är vi på idol igen.
RÖSTA GÄRNET PÅ NICKLAS NÄSTA VECKA, SÅ JAG FÅR SE HONOM <333333 hihihi

puss & Kram

här kommer lite bilder, jag kommer lägga ut lite bilder lite då & då också, orkar inte lägga ut alla nu lix.
ni får klicka på dom för att få dom större ;)

ute, väntade as länge Emelie & Lella<3 söta


några biljetter :P  Sitter & väntar


4 söta tjejer, vi träffade, dom satt på andra sidan<3


3 till söta, som vi träffade, satt bredvid oss ;)<3


2 till söta:D<3     Emelie, Lella & Jag xD


Peter Jihde          Johan Palm<33


      idol juryn                       scnenen


     Darin           NICKLAS<3333        Rabih


   Karolina              Erika                   Calle


        Reza               Erik                  Eddie


  Mariette                 Tove


                 IDOLERNA <3


          Karolina blev utröstad =/



Så, det får räcka så länge.
Vi hörs PussPuss<3


Stan Med Mathilda <3

Heeej!

Som ni vet så har jag inte haft tid att blogga.
I torsdags sprang jag med Mathilda till posten för att hämta mina TH skivor :D Sen pluggade jag när jag kom hem.
och igår var jag ju på idol, jag tänker skriva ett eget inlägg lite senare om de :)

Kom hem för typ en timma sen, har vart i stan med Mathilda, de va as kul ! :) sen mötte vi upp Emelie & Daniela, och jag, Emelie och Daniela köpte en idol biljett, till den 23.e ;) hihihi vi vill gå fler gånger men de fanns bara 6 biljetter till den 23.e, och 1 biljett nått annat datum i november allt annat va slutsålt, så jag messade Emelie sen mötes vi och köpte, för 300 IGEN, men jajja d var d värt ;)
nu ska jag fixa lite
puss

mot posten =D

Heeej!
hinner inte skriva så mycket, ska dra till posten med mathilda, ska hämta mina tokio hotel skivor, ÄNTLIGEN, <33
Kanske inte skriver mer idag, för jag har engelska prov imorgon, måste plugga.
Juste fick MVG på tyskan, =D <3

jaja, imorgon skriver jag inget, för imorgon ska ju jag, Emelie & Daniela på idol, så vi åker direkt efter skolan, så de blir ingen uppdatering förens på lördag ;)

men ni får ha en bra kväll, och en bra fredag
måste springa nu, ska möta Mathilda
puss & kram



Svar på frågestund

1. Vad är det värsta du vart med om?
- Jadu, hmm, har inte vart med om så mycket hemskt faktiskt

2. Vad tycker du om min blogg? (http://feliciabrolin.blogg.se/)
- Jag tycker du har en jätte fin & bra blogg, fortsätt så ;)

3. Hur tycker du att en bra blogg ska vara?
- Jag tycker att en bra blogg är när man är ärlig, inte försöker vara någon annan än vad man är för att få fler besökare, vara sig själv helt enkelt, så blir bloggen oftast bra!

4. Vad tycker du om min blogg? (http://lindaviola.blogg.se/)
- Jag tycker din blogg är grym!, Du skriver bra & har en fin design

5. Vad är din favorit rätt?
- Pizza, Tacos, & mammas mat =D

6. Sen när började du gilla Nicklas Hocker och på vilket sätt gillar du honom, är du kär i honom?
- Jag tyckte han var as grym när han klev in på audition och började sjunga sin egna låt. Jag fastnade direkt! Han är väldigt duktig, både på att spela och sjunga.
På vilken sätt jag gillar honom? Jag är absolut inte kär i honom!!
Jag är inte en sån person som blir kär i någon jag sett på tv, jag kan inte bli kär i någon jag inte träffat, för genom tv eller på något annat sett vet man inte hur han/hon är egentligen.
Jag gillar Nickas för att han är grym på att sjunga, och spela gitarr, jag gillar hans musik, helt enkelt. Bara för att jag skriver om honom ofta, betyder det inte att jag är kär i honom.
Jag gillar hans musik, inget mer än det, så nu vet ni det! =)

7. Varför visar du aldrig din statestik?
- Jag tycker inte statestiken är viktig, jag bryr mig inte om det är 1 eller 100 000 som läser min blogg, det är inte viktigt för mig.

8.  Vilka bloggar läser du?
- Kompisars bloggar, & dom vanliga, Kenza, blondinbella, kissie, dessie, paow, foki, stina-lee, ja ni vet dom :P Och självklart Nicklas blogg =D

9. Hur länge har du gillar Tokio Hotel?
- Runt 3 år nu tror jag. =D

10. Du ser mycket äldre ut en 14, är du bara 14? o.O
- hahaha, ja är bara 14 år, är född 1995. Har hört det ganska ofta, personer tycker jag ser äldre och beter mig som om jag var äldre än 14, och det kanske jag gör, men jag är bara 14 år

11. När fyller du år?
- Jag fyller år den 5.e Februari ;)



Tack så mycket för frågorna, hade inte så lång frågestund denna gång, hoppas ni är nöjda med svaren ;)
puss <3


frågestund avslutad

Hej
tänkte sätta mig ner & svara på era frågor nu ;)
tack så mycket för frågorna jag fått, både i mail och kommentarer.
Så jag ska fixa det nu, så hörs vi!
Ha d bra
puss puss

Tips på en grym blgg

Heej!
Vill tipsa er om en gryym blogg, som jag läser varje dag ;)<3
Just nu är det min favoritblogg, ni kommer säkert förstå varför ;) haha
men bloggen jag vill tipsa er om är nämligen:

Nicklas Hockers blogg =D. ;)

Han lägger upp videoklipp väldigt ofta, så det är jätte kul :D tycker ni ska kika in där :D
För att komma till hans blogg klicka HÄR !
eller klicka på bilden, som även finns på hans blogg, där jag hittade den ;)




men vi hörs, & glöm inte att kika in där ;)
puss<3

I´m Humanoid x)

Heej!
Idag kom TH nya skiva ut ;) längtat as mke<3

Vaknade kvart över 9 idag, mår lite bättre, så jag ska gå till skolan imorgon, de hade jag nog gjort ändå.  ;)
Har pluggat lite engelska, tråååååkigt...
Sen har jag spelat sims, och kollat lite på tv & sånt.

Hoppas det är bra med er, nu ska jag kolla lite på tv igen :P
Och sen blire väl plugga lite till :(
Men vi hörs
Puss  ♥


Frågestund, fråga pååå!

Hej!
Tänkte ha en liten frågestund tills imorgon.
Antingen kommenterar ni eller så mailar ni frågor till mig.
Frågestunden är slut imorgon
Så se till att ställ era frågor NU! ;)
puss


Tisdag Kväll

Hejj bloggen!
Fick just reda på att dom fick tillbaks vårat tyska prov idag, jag vill verkligen veta vad jag fick, men får vänta till torsdag, för på torsdag ska jag till skolan, det har jag redan bestämmt!
Jag mår lite bättre, men har fortfarande ont i halsen, och mår inte riktigt bra än, förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon. Snackade lite med Emelie om hur vi ska göra på fredag när vi ska på idol, vi drar bara hem en jätte snabbis, typ 5 min, sen drar vi in till nacka på en gång, om vi hittar dit, och om vi inte får skjuts, som vi hoppas vi får. :) sen ska vi sitta utanför i några timmar tills dom släpper in oss x), hoppas vi får bra platser.
jag tycker ni ska kolla om ni ser oss ;), och så tycker jag att ni ska rösta på Nicklas Hocker, så är ni jätte gulliga ! :)<3

Ehm...
Har inte så mycket mer att skriva nu. Hoppas ni får en bra tisdags kväll <3
Själv vet jag inte vad jag ska göra, inge idol ikväll=//, menmen..
Nä, nu ska jag inte sitta här och bara skriva om ingenting, som jag typ gjort i hela inlägget, bara för att uppdatera xD
Skriver kanske nått ikväll, vi hörss
Pusspåer<3


sjuk -.-

Hejpåer! ♥

Är fortfarande sjuk =//, ont i halsen, är faktiskt inte så förkyld som jag brukar bli, skönt det, men mår inte så bra.
Förhoppningsvis är det bra med er ! :)
Har pluggat lite engelska, as tråkigt, men sånt måste man göra, när man har prov =//, orkade inte plugga så länge, ska göra det sen. Tänkte ta och vila ett tag nu.
Vi hörs lite senare
ha en bra dag
puss puss ^^


GodNatt

Ville bara säga godnatt, ska inte gå och lägga mig ännu, men jag skriver mer imorgon

GOD NATT, sov gott alla söta läsare ♥


2 dagar & 4 dagar <333

Heej!!
Denna vecka kommer verkligen bli hur bra som helst, om man bortser från att jag inte mår bra, och är sjuk:(
På onsdag kommer Tokio Hotels nya album humanoid <333 guuuud va jag har längtat <3
Och på fredag, drar ju jag, Emelie & Daniela på idol, det ska bli så grymt kul :D^^ Vi ska få se NICKLAS<333
ni får hålla utkik om ni ser oss i tv ;)
Ha en bra kväll
Puss & Kram


B <3 J

Shaa!  ♥

Idag gick jag hem från skolan, som ni säkert redan vet, mår inte alls bra :( Men jag hoppas verkligen att jag kan bli frisk snart.
Nu när jag sitter här och läser lite olika bloggar så läser jag min kompis Jessies blogg, hon skrev att hon skulle behövt mig idag, på lunchen =//

Jag vet att du sa att vi ska prata om det när vi ses, men om det är något kan du bara ringa, det vet du <3
Jag tycker ni ska kikas in hennes blogg här.

Bexx <3 Jessie

Puss & kram

Jessie på bilden <3


hemma & sjuk :(

HejHej!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag inte så bra, är sjuk, var i skolan på 1 lektion, sen så gick jag hem, tog med mig engelska böckerna hem, för har stort prov i engelska på fredag. Har vilat lite, ska fortsätta med det, ska väl spela lite sims också, finns inte så mycket att göra när man är sjuk =/
Men vi hörs senare
Puss & Kram


lärare i reklam film ;)

Heej

Mår inte alls särskillt bra idag, ont i halsen, känner mig dålig, vill inte va sjuk =(

Idag har jag inte gjort så mycket, har vilat, spelat sims, och bara tagit det lugnt. Hoppas verkligen jag kan gå till skolan imorgon!

Jo fresten, en lärare i min skola, Ronnie, han är med i en reklamfilm, brukar se den på 4.an ganska ofta.
Han är extra matte lärare, ibland är han med på våra lektioner, men oftast har han några som behöver mer hjälp ifrån min klass, har tagit bild på honom från tvn, som jag lägger upp, så kan ni kika efter honom nästa gång ;)

Ha en bra kväll, allihopa
vi hörs imorgon
Puss & kram


Ronnie, från reklamfilmen

Håller jag på att bli sjuk?!? ='(

Hej bloggen!
Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag sådär, har ont i halsen, känner mig hängig, det började i fredags =//
Jag vill verkligen inte bli sjuk!!

Igår hade jag jätte kul med Sara <3, alltid kul att träffa henne ! :)
Idag ska jag inte göra något speciellt, ska väl se repriserna av idol, i alla fall första och sista, då Nicklas är med :P
Nu är det det bara 5 dagar till jag, Emelie & Daniela ska på idol, längtar !! :D<3
Kommer antagligen bli dålig uppdatering idag, precis som igår, men nått inlägg till slänger jag nog in lite senare :)
Finns ju inte så mycket att skriva om när man inte känner sig helt frisk, men jag hoppas de inte blir värre!
Puss & Kram

            Sara i snön från ishallen  &       Jaag xD


Jag & Sara <33


NICKLAS ÄR VIDARE<333333333

Heej på er !:)

Är med Sara just nu, hon ska va här typ hela dagen, så det blir inte så mcyket uppdatering.
men jag tänkte bara berätta lite om vad som hände igår ikväll.

Som ni alla säkert vet så gick NICKLAS HOCKER, vidare i idol, juryn valde honom som wildcard, :D
jag skulle ta foto på Nicklas tänkte jag, så jag satt på golvet precis när dom skulle säga vem som juryn varlt som deras andra wildcard, och när dom säger Nicklas så skriker jag det högsta jag kan, jätte länge. Sen så kunde jag inte andas, jag fick inte luft, och jag började gråta, samtidigt fick jag massa sms, och folk ringde mej, men jag kunde inte snacka, asså jag va så glad och lycklig, för eftersom han gick vidare så betyder det att jag kommer att få se honom på fredag när jag, Emelie & Lella ska dit :D<3
Jag & Emelie är världens lyckligaste nu, det är nog Lella också, men inte för Nicklas, utan för Erik, men han är ju också jätte jätte duktig :D

Aja, nu ska jag fortsätta vara med Sara.
vi hörs
Puss


Sista Chansen!!!<333

Hallå där ! ;)

Om ca 40 minuter är det idol, och idag är det sista chansen för Nicklas att gå vidare, juryn måste verkligen välja honom, jag kommer bli jätte ledsen. Det får inte hända :'( Fast jag tror de kommer göra det =//
Hoppas verkligen juryn väljer honom
SNÄÄÄLLLLA<3333

Vi hörs
puss o kram

NICKLAS HOCKER<33333333

Gud va pinsamt!!!

Heej på er !
Allt bra idag?:)

Det är inte många som missat idol Camillias miss igår xD
Det stod mellan henne och Karolina, och då säger Peter att den som gått vidare är Karolina, men Camilla blir jätte jätte glad, hoppas på Peter, och allt xD Sen säger Peter att hon inte gått vidare.
Antagligen tänkte väl Camilla att han skulle säga det, så då blev de så xD
hahahah men gud va pinsamt, jag lägger upp klippet. ! :)
hörs
puss


mode

Kika lite på nelly.com
hitta lite snygga kläder tänkte lägga upp de här ;)








Puss & Kram

1.a Oktober <3

Helllo!! ;)

Är allting bra med er ?:) Själv mår jag toppen!! ♥
har inte hänt något speciellt idag, faktiskt, utan det har vart en helt vanlig tråkig skoldag. =//
Igår gick ialf Erik vidare på idol, hoppas verkligen juryn väljer Nicklas imorgon, men jag tror inte dom gör det =//

De här blev ett kort inlägg, men jag skriver mer sen. PussPuss<3

Bexx <3 sin idol biljett     

RSS 2.0