Imorgon är d Valborg

Hej!
Imorgon har vi Tall-lunken i skolan, då vi ska gå/jogga/springa, Jag & Jessie ska springa 10 varv, som är max, vilket är typ en mil. Sen så får man gå, och då ska jag skynda mig hem, duscha, fixa mig och sen gå till min moster och där ska jag och min familj fira valborg!

Första veckan efter de långa lovet har vart helt okej, faktiskt, förutom lite små saker men det är ingenting.
Som sagt så är en ny design på väg, men det kommer ta ett tag till, tyvärr. Får se när allt blir klart.

alla ni får ha en jätte bra valborg imorgon!

- Bexx


Tjugofemteapriltvåtusentio

Hej!
Hoppas ni mår bra! Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket på senaste tid, men har ju skrivit varför.
Jag tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever.
På måndag är det studiedag, skönt! & sen börjar skolan som vanligt igen efter 2 veckors prao.
Jag har några make-up tips på gång också som jag kommer att lägga ut såsmåningom, men tills dess så får ni ha det super bra!
Om jag hinner idag så kanske jag lägger in ett av de make-up tips som jag har.

- Bexx


18 April 2010

Just nu så håller jag på att fixa en ny header, & därför så har jag den här som jag har nu tills den nya är klar. Så det här är inte den som kommer att vara.

Som sagt så kommer jag inte att blogga lika mycket som jag gjort, eftersom jag tycker att det tar så mycket tid, en tid som jag kan lägga på massa annat. Självklart så kommer jag blogga lite då & då men inte lika mycket.
Imorgon ska jag till jobbet igen, dock inte frisk än men förhoppningsvis så blir det bättre snart.
Ni får ha det jätte bra!


GRATTIS PAPPA!

Hej!
Har vart hemma från jobbet idag, har nämligen gått och blivit förkyld, ont i halsen..
Jag vet att jag inte uppdaterar lika mycket som jag gjorde förut, det beror delvis på tid, ork, och ingen inspiration.
Sen är det rätt mycket också att det är rätt krävande, man känner att man måste skriva någonting ibland, fast man inte riktigt vet vad. Och egentligen.. tänk vad mycket tid man slösar bort genom att sitta framför datorn och bara uppdatera.. Även om man inte tänker på det så förlorar man faktiskt riktigt mycket tid, tid som man kan göra massa roliga saker på.. Så det är nog lite därför också som jag inte uppdaterar så ofta, och inte svarar på kommentarer lika ofta som jag gjorde förut..
Jag kommer ha kvar bloggen men jag vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera, jag kanske får massa insipration nu när våren börjat komma, så att jag börjar uppdatera som jag gjorde förut, men just nu så känns det som om det finns viktigare saker i livet än att sitta vid datorn en stor del av dagen och bara uppdatera.

Och sen:

GRATTIS till min Pappa som fyller år idag!!

- Bexx

10 April 2010

Gårdagen var helt fantastisk! Går inte att beskriva. När jag kom till Västerås så gick jag direkt till gallerian där Nicklas & Robin skulle va. Nicklas var först, sjöng några låtar, och sen så var det signering, så jag köpte en I<3NH t-shirt och fick det signerad av Nicklas, bad även Fredrik (trummisen i Nicklas band) signera den. Sen så stod jag, Tess och Moa och snackade med Fredrik jätte länge, eftersom Nicklas signerade alla t.shirts och allt. Vi hade jätte roligt, sen snackade vi lite med Nicklas när Robin börjat sjunga, sen så skulle Nicklas & Fredrik dra så då stod vi och lyssnade på Robin och stod med honom när han skulle signera, men jag köpte ingen singel eller något som han kunde signera, eftersom jag inte lyssnar på honom så mycket.
Senare på kvällen var det disco för det var handbollsturnering, och disco för dom, men man fick gå in om man betalade så där var vi, dansade & hade jätte roligt! När Nicklas & hans band Trifly kom så stod vi självklart längst fram, dansade & sjöng, han höll på rätt länge, när han var klar så var det signering, alla var där framme och ville ha massa saker signerade men jag och Tess stod på sidan och väntade tills alla hade gått, för dom gick när Robin kom och skulle sjunga, efter ca 30 min. Så då snackade vi lite snabbt med Fredrik och fick en kram, sen kom Nicklas fram till mig, kramade om mig och frågade om det lät bra och så frågade han lite annat. Men han var tvungen att gå sen, så jag och Tess stod och kollade lite på Robin, vi stod på sidan eftersom vi inte lyssnar på Robin så mycket. Sen fick vi syn på Fredrik, så vi ropade och han kom fram till oss, han ville se hur Robins band vad, sen stod han med oss hela kvällen nästan och snackade, vi dansade och hade jätte roligt med Fredrik! Sen kom Nicklas ut ett tag också när Robin signerade och snackade lite med oss. En halvtimma innan det var slut så kom Nicklas ut och pratade med oss som vart med hela vägen från idol startade tills nu. han sa:
- Det var vart en lång resa för oss alla, och jag är så otroligt glad att ni kom hit!
Sen så kom det massa som började filma och ta massa foton bara för att Nicklas stod och pratade med oss. Så vi hade kamerorna i ansiktet, skit jobbigt! Sen så sa han :
- Skrik om ni kan låten, och så började han sjunga en av sina låtar och vi fortsatte!
Sen stod han och snackade ett tag efter det.
Innan dom skulle dra så gick jag & tess och sa hejdå till Nicklas & Fredrik.

När det var slut så gick jag, Tess, Emelie & Daniela ut ett tag för det var så varmt, då stod Nicklas band och packade ihop, vi såg inte Nicklas så vi skrek bara hejdå till Fredrik, sen när vi gått nån meter så hör vi någon ropa hejdå till oss, så Jag och Emelie springer tillbaks, men då hade Nicklas redan satt sig i bilen så vi sa hejdå och kramade Fredrik istället men sen hör väl Nicklas oss eller nått så han springer ut och vi får världens kram och hejdå och att det var så kul att träffas och så, Tess & Daniela kommer också upp och säger hejdå. Sen så sätter sig dom i bilen och åker iväg och vi åkte också hem efter en stund.
Fredrik sa även att vi måste fortsätta hålla kontakten på facebook, och det ska vi absolut göra! Har redan snackat lite med honom och han visste vem jag var, fast vi aldrig träffats. & Nicklas kommer alltid ihåg oss!

Det var verkligen en lyckad resa! Det går inte att beskriva hur det var, det är så svårt att försöka beskriva men ni ska bara veta hur glad & lycklig jag är!

Jag lägger ut några bilder som jag tog.






- Bexx

MOT VÄSTERÅS

Nu ska jag packa det sista inför resan till Västerås!
Sen åker jag iväg, jag tror inte att jag tar med mig datorn, eftersom jag inte kommer ha någon tid att uppdatera när jag är där, så det blir ingen uppdatering fören imorgon.
Känns sådär lagom mysigt med moln och lite regn när man ska åka iväg, menmen, det blir nog bra ändå!
Ni får ha en jätte trevlig&bra lördag!

3 Januari var sist jag träffade Nicke!



- Bexx

Designen är på plats!

Nu är designen på plats, tycker det blev helt okej, faktiskt! dock så är jag inte riktigt klar med allt, ska finslipa lite, men det gör jag inte nu.
Imorgon ska jag som sagt till Västerås! Där Nicklas & Robin kommer att vara. Det är ett disco som jag ska på där dom är. Det blir även att träffa några från idolgänget, eftersom det är några som ska dit och se dom, det ska bli super kul!
Vet inte om jag tar med mig min dator imorgon, om jag gör det så uppdaterar jag under tågresan & när jag kommit fram annars så hörs vi inte förens på söndag.
Nu blir det tv för min del, talang 2010! Ni får ha en trevlig fredags kväll & en jätte bra helg så hörs vi!



- Bexx

Vikingshill

Shasha!
Har vart ute på vikingshill hos Jessie sen igår, det är därför det inte vart nån uppdatering. Men nu är jag hemma igen.
Designen är i full gång & förhoppningsvis kommer den upp i slutet av veckan, men det är inget jag kan lova eftersom jag har fullt upp i helgen, men vi får se.
Jag lägger ut några bilder från vikingshill!


                  Jessie                                          Jag

           Jessie & skorpan                             Skorpan

             Mys vid vattnet                       Vi sov i det lilla huset


- Bexx

April - vår eller vinter?

Imorse när man vaknade och kollade ut så var snön tillbaks, snön som precis smällt bort helt och hållet!
Och vart va solen? Det är väl vår nu? Eller har jag helt fel? är April en vintermånad? Som tur va så smällte snön under dagen och nu är det inte så mycket kvar.
Imorgon kommer Sofie hit, det var jätte längesen jag träffade henne nu, så det ska bli jätte kul! Bilder & uppdatering kommer imorgon kväll då.
Idag har jag färgat håret på både mig och min mamma. Jag färgade det bara lite mörkare så ingen jätte förändring. Jag färgade mammas hår lite mörkguldblont men även lite bruna nyanser, Jätte snyggt!
Ikväll är det top model, fler än jag som älskar det?

Ny design är på gång också, så den kommer säkert upp i slutet av veckan om jag hinner med det, som jag förhoppningsvis gör.

Planer för veckan är:
Tisdag: Sofie kommer hit.
Onsdag: Shoppa loss i stan & på eftermiddagen åka ut till Jessie och sova över.
Torsdag: Va med Jessie.
Fredag: Vara med min moster, antagligen, dock inget planerat.
Lördag: Åker iväg till Västerås, går på disco, träffar Nicklas Hocker & Robin Bengtsson.
Söndag: Åker hem från västerås, & Jessie fyller år så det blir att fira!


- Bexx

Restaurang

Om ett tag så ska jag & familjen dra oss mot restaurangen & käka middag. Får se vad det blir, men kina mat tror jag det blir.
Vi hörs ikväll eller imorgon!
Ni får ha en härlig kväll!

- Bexx


Hår Tips

Funderar du på att byta frisyr nu när våren kommer? Har du hittat en snygg frisyr du vill ha? Rusa inte iväg till frisören direkt, fundera först på ifall du skulle passa i den. Jag tänkte ge dig några tips om olika frisyrer för olika ansiktsformer.

Fyrkantig
Har du fyrkantigt ansikte så ska du satsa på ett mjukare intryck med volym och olika etapper i håret.
Undvik helst frisyrer med mittbena, sprikrak lugg och bpob som slutar vid käklinjen. Vill du ändå ha lugg? Satsa isåfall på en snedlugg.

Rektangulär
Har du ett avlångt ansikte, så försök få det att se mer ovalt ut. Du ska satsa på volym och fluffigt svall. Undvik helst en slickad look med platthår, eftersom det gör så att ansiktet ser så avlångt ut.

Rund
Har du ett runt ansikte så ska du ha några hårslingor tätt mot ansiktet, har du inte redan det så kan du klippa av några längder intill kinden. Vilket gör att ansiktet smalnar av lite gran. Du bör heller inte sätta upp hela håret, utan behåll alltid några slingor nere vid kinderna. Du ska inte heller satsa på den rakt avklippta luggen, den främhäver nämligen den runda formen.

Hjärtformad
Har du breda kinder & en bred panna, samtidigt som du har en spetsig haka? Isåfall har du ett hjärtformat ansikte, har du det så ska du satsa på att behålla håret platt upptill och satsa på volym neråt kinden, ha mycket hår nere vid axlarna, du kan även ha lockar men bara i topparna. En klippning i olika lager är bra, vilket ofta tar fram självfaller i just topparna.

Oval
Har du ett ovalt ansikte? Isåfall har du tur! För du passar nämligen i allt. Du kan istället satsa på att hitta en frisyr som passar din hårkvalité och din stil i övrigt. Det du kan göra är att fråga din frisör, eftersom dom jobbar med just hår och borde veta vad just du passar bäst i.

Sugen på att byta hårfärg?
Fråga din frisör vad just du skulle passa bäst i, eller så testar du dig fram, men tänk på att inte färga håret för ofta, eftersom det sliter så otroligt mycket på håret. Tona hellre än att färga.


Bexx Tips:
Jag har själv hållt på mycket med mitt hår, färgat, avfärgat, tonat, blekt. Flera gånger!
Och det bästa tipset jag kan ge er är att inte hålla på så mycket med ditt hår, försök hålla dig till din egen hårfärg, eller tona det lite mörkare/ljusare.
Jag har själv haft svart, mörkbrunt, ljusbrunt, orange/rött, gul/blont, blont, mellanblond, askblont och nu har jag lite blond/brunt fast mer åt det blonda hållet.
Som ni märker så har jag haft väldigt många olika färger och har man blont hår från början och sedan funderar på att färga det mörkt, tänk då på att utväxten inte är snygg, och har du inte råd, tid, ork att färga utväxten nästan varje månad så tycker jag inte att du ska satsa på en för mörk färg.
Jag tröttnade efter nått år på att färga håret mörkt hela tiden, det kostade alldeles för mycket, eftersom utväxten syntes väldigt snabbt, samtidigt som håret blev grymt slitet.
Därför kände jag att jag ville ha mitt hår blont, så jag gick till en frisör avfärgade mitt hår och tonade det. Det sliter självklart otroligt mycket på håret men att gå till en frisör är ändå det skonsammaste för håret. Efter det så kändes mitt hår som tråd, och jag var tvungen att använda massor med hårinpackningar. Nu har det gått nästan ett helt år sen jag gjorde det och mitt hår är fortfarande inte helt friskt, men det är fortfarande mycket bättre än vad det var när jag hade avfärgat och tonat det. 
Nu har jag nästan samma hårfärg som jag hade från början, och jag trivs bäst i det, faktiskt!

Men det tog mig ändå flera år att komma fram till det.


- Bexx



Påskafton!

Nu ska jag & familen strax gå till min moster, där vi ska va under dagen! Det kommer bli trevligt!
Så jag måste gå och fixa mig nu!

Jag är ledsen för min dåliga uppdatering, men ibland blir det tyvärr så, att man inte hinner med riktigt. Men nu är det lov och sen har jag prao, så det är inte skola på nästan en månad för min del, så uppdatering kan ni räkna med att ni kommer få nu!

men nu måste springa och göra mig i ordning!
Ni får ha en jätte fin dag!

GLAD PÅSK!
- Bexx


GLAD PÅSK!

Glad Påsk! Hoppas ni får en jätte bra påsk nu!


RSS 2.0