Vandring med skolan var det som gällde id...

Vandring med skolan var det som gällde idag, trodde det skulle bli jobbigt och lång tråkigt men det gick verkligen hur snabbt som helst, kändes knappt att vi gick. Hade Amanda i min grupp, så jag hade trevligt sällskap! Även Camila men vi var inte i samma grupp men vi gick nästan hela tiden tillsammans. Och självklart många fler! Inatt sover jessie här, då hennes mamma är bortrest. Sitter och kollar på Tyra show, och väntar på top model, trots att man sett det, samma avsnitt och säsong ett antal gånger.


Allmänt surr

Ligger just nu på soffan i mitt rum, mina föräldrar underhåller gästerna.. Är helt slut efter 2 dagar i skolan. Har svårt att sova nu för tiden, sover inte mycket på nätterna längre. 
Visst, var det kul att träffa kompisarna, men jag har absolut inte saknat lektionerna. Hade nästan glömt hur jobbigt det faktiskt var.
Åkte i vilket fall som helst till NRJ in the park, på grönan i torsdags, efter skolan. Jag och Jessie hade bestämt att vi skulle träffa en kompis som jobabr där, så det var roligt! Var dock inte inne så länge, faktiskt. 
Träffade även en släkting, Helén, det var väldigt roligt att träffa henne, träffar ju inte henne eller dom andra i släkten så ofta.

Har ni märkt hur kallt det faktiskt har blivit ute? Jag fryser, både inne och ute. Sommaren är slut nu. Jag tycker det är hemskt, jag vill varken ha höst eller vinter. Skulle vara sjukt skönt att ha sommar hela året. Kan nog bero på att jag fryser så lätt.

Nu ska jag gå och underhålla gästerna innan dom ska gå sen. Så vi hörs.

NRJ imorgon, inte alls spontant.

Skolan har startat.. jag är trött efter en o en halv timma i skolan! haha, men vänjer mig nog snart
Imorgon ska jag på NRJ, jag o jessie bestämde det inte alls spontant! Men så blir det i alla fall. Det blir säkert jätte roligt, det tror jag verkligen!

Idag åkte jag o Mathilda till stan, söder,...

img_1130 (MMS)

Idag åkte jag o Mathilda till stan, söder, o shoppade lite grann.  Sen åkte det förbi en monster bil, ni vet energidrycken monster. O de delade ut monster, så vi fick tag på några, eller ja 7 st. Som ni ser på bilden. Det var jäkligt nice! Har precis färgat mitt hår, lite mörkare, det blev riktigt bra tycker jag, har i och för sig haft denna färg förut , men den blektes i solen och blev som de vart senaste tiden. Men nu hoppas jag det håller sig som det är.


Tokio Hotel 5 år!!

Jag älskar er lika mycket som då.

Sommarkrysset

Igår vart det sommarkrysset med massa fina människor! Det var jätte roligt!

Mathilda sover här i natt, precis kollat k...

img_3108 (MMS)

Mathilda sover här i natt, precis kollat klart på film o bäddat sängen, :)  imorgon blir det läkarbesök o Mathilda ska bli sminkad. Hörs imorgon


Allmänt surr

Jag startade den här bloggen för att få skriva av mig, skriva vad jag tycker och tänker.
För i dagens samhälle så är det svårt att få sin röst hörd, enligt mig.  Man försöker berätta något men tas inte på allvar. I skolan så finns det lärare som inte lyssnar på en, man frågar något, men dom lyssnar inte, eller så tycker dom att det är en dum fråga. Det finns lärare som säger att min åsikt är fel. Men min åsikt är inte fel. För alla har rätt till sin egen åsikt, och ingen ska kunna säga att den åsikten är fel. Nu säger jag inte att alla åsikter är rätt, för det finns åsikter som är fel också. Men som jag upplever det så "tror" lärarna, eller andra vuxna att dom har rätt, bara för att dom är äldre. Men deras åsikt kan vara exakt lika mycket fel som vi barn/ungdomars.

Det jag vill komma till är då att. Jag startade inte denna blogg för att alla andra hade en blogg, utan jag såg det som en chans att visa för andra vad jag tycker och tänker. Och jag räknar inte med att bli en stor bloggerska, det har jag aldrig ens funderat på. Utan jag blir glad bara det är en person som läser min blogg. För jag gör egentligen det här för mig själv, för min skull. För att jag ska må bättre, och någon gång kunna skriva precis som jag känner och vill.
Självklart är det jätte roligt när folk läser och kommenterar, jag blir alltid lika glad när man får en positiv kommentar. Så det får ni mer än gärna fortsätta med.


Vem är "yourbexx"?

Yourbexx är bara ett namn. Det tog mig tid att komma på vad jag skulle ha för namn, jag och en kompis satt och pratade om bloggar och vad man skulle kunna heta. Till slut kom vi på "yourbexx".

Egentligen heter jag Rebecca, bor i Solna som ligger strax utanför Stockholm. Jag är en målmedveten tjej, vet vad jag vill här i livet. Jag har självförtroende, men det är ingenting man föds med, utan det har jag, som alla andra jobbat för att få, och det är inte alltid en lätt väg.
Jag har aldrig varit den populära, som alla vill vara, som alla vill umgås med. Jag var mer av en "ensamvarg" som liten. Jag tog alltid åt mig vad andra sa om mig. Jag var väldigt blyg, sa inte mycket. Sa aldrig mina tankar och åsikter, då jag var rädd för vad andra skulle tycka om vad jag tyckte och tänkte. Men jag hade, som alla andra åsikter. Jag hade vänner, det hade jag, även om det inte var många. Lärarna sa alltid "du måste ta för dig mer", "du är så tillbakadragen". Dom sa det hela tiden, år efter år.
Trodde dom inte att jag redan visste det? Klart jag visste. Jag visste att jag var väldigt tyst av mig, att jag inte sa så mycket, men jag kan ju inte ändra på det bara sådär! Det är något man måste jobba på, och det gjorde jag.
Men det var inte lätt... det tog år, och jag jobbar fortfarande på det.
Men idag, är det mycket bättre, jag vågar stå upp för vad jag tycker och tänker. Jag tar inte åt mig av vad andra säger. och jag tar för mig mycket mer än vad jag gjorde förut.

Favoriter

Artist/Band: Tokio Hotel och Nicklas Hocker.
Färg: Jag gillar faktiskt de flesta färger, har inte direkt någon jätte favorit. Men om jag måste så. Svart.
Mat: Mammas pastarätt
Tv-program: Idol, sjunde himlen.
Film: Alla i Twilight-sagan
Hemsida: Facebook
Blogg: Några kompisars.

Detta inlägg kommer troligen fyllas på med ännu mer information om mig.


Saknad
Tänk att saknaden kan vara så stor efter någon. Jag saknar allt roligt, jag saknar tryggheten, jag saknar vårt skratt, vår dåliga humor, jag saknar dig här. Jag saknar oss..
Du är inte här, har inte vart på länge, känns som du är flera hundra mil ifrån, men egentligen är du bara en och en halvtimma ifrån.
Ett sms, ett telefonsamtal hjälper inte, räcker inte. Jag behöver dig, här och nu!
Känner starkt hur det saknas något när du inte är här.

Jag minns första dagen jag såg dig.. första tysklektionen. Vi lärde inte känna varandra på en gång, men efter ett tag.. och allt gick så snabbt. Känns som vi känt varandra hela livet, som vi vart med om allt tillsammans.
Jag kommer ihåg hur det var innan du kom in i mitt liv, jag kommer ihåg hur det blev när du kom in.
Vi hjälpte varandra.
Jag visste första dagen jag såg dig, att detta skulle bli en sann vänskap. Första gången jag såg dig så visste jag att det var du som saknats i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam som har dig i mitt liv.
Du är, som vi brukar säga, min tvilling själ.

Jag trodde aldrig att det fanns någon som var som jag. Jag har alltid varit annorlunda, känt att jag aldrig passat in i alla andras världar.
Men i din värld... ja, där passar jag faktiskt in.

Jag vill att du ska veta att för mig är du helig.
Jag kommer aldrig hitta någon som du, för det finns ingen!

"Somliga ljus brinner aldrig ut".

Och jag vet. Vårat ljus kommer aldrig brinna ut. Det kommer lysa nu.. och för alltid!

Jag älskar dig!


Hej! Nu åker jag in till stan o shoppar. T...

img_8004 (MMS)

Hej! Nu åker jag in till stan o shoppar. Tråkigt väder idag men då kan det va rätt skönt och kul att gå o shoppa.


Bilder
Är ute och fotar med Mathilda, bilder komm...

Är ute och fotar med Mathilda, bilder kommer när jag kommer hem. Imorgon blir det troligen Sommarkrysset igen. Men nu ska vi fortsätta fota.


Hej! Nu har jag är fixat så jag kan mo...

Hej! Nu har jag är fixat så jag kan mobilblogga. Vilket gör att det kommer bli mer uppdatering eftersom jag kan blogga från mobilen. Jag sitter ju inte vid datorn så mycket så det här är väl ett toppen bra sätt, tycker jag! Så nu börjar jag uppdatera lite oftare igen! Ny design är på plats också. Nu ska jag ta och nu sätta mig i kvällssolen. - Rebecca


RSS 2.0