I <3 U

I wish I could go back to the first day I saw you.
I´ll never forget that moment.
Every time I see you I feel something special. No one has ever made me feel that before, only you. You´re beautiful. You´re wonderful. You´re very special. You´re my light. You´re ... everything for me.
Although we are far apart, I can feel you, because you´re always with me, whatever happens!
You will always be in my heart.
I´ll always love you!

I miss U <3- Bexx


Lets dance genrep & rundtur i svt huset

Igår var jag som sagt på genrepet av Lets dance, med Sara & Jessie. Vi åkte in vid 3, då kom Sara till centrum, för jag & Jessie hade fått håltimma sista lektionen, jätte skönt. När vi kom till svt huset så såg jag Jennifer, det var jätte kul för hon skulle inte gå hade hon sagt men hon gjorde det igen, så det var jätte kul att träffa henne igen, sen träffade vi massa andra " idol folk ".  Sen så ringde Jessie sin bror, Kim, som jobbar på svt, så vi fick gå in på en rundtur med honom genom svt huset, men inte jätte länge eftersom vi var tvungna att ställa oss i kön till genrepet, men det var jätte kul, träffade och såg massa kändisar och gick in i massa olika rum, t.ex där alla nyheter spelas in så vi tänkte spela in, hahaha nej, men vi sa det :P. När vi gått ett tag så gick vi ut och ställde oss med våra kompisar, vi skulle stå med dom så det var därför. När det sedan började så gick vi in och satte oss nära dansgolvet. Vi fick bra platser. Sen var tobbe där, studio mannen som även var på idol, han är bäst så det var jätte kul. Och så träffade vi såklart Rabih igen, och alla andra danspar i lets dance. 

Här är lite bilder från igår. Tog över typ 200, så lägger bara upp några. Tänk på att dom är tagna med mobil kamera därför är dom inte så bra !

                  Sara                                        Jessie
 

                                      Matte & Cicci                Rabih & Oxanna                    Agneta & Tobias


                Claudia                                   Malin


                             Hela lets dance gänget & Tobbe!     


                 Elin Kling                                Stefan


          Rabih & Jennifer                  Malaco fick man också !LETS DANCE!- Bexx

Lets dance

Va irriterande att blogg.se håller på att ändra så mycket nu. Jag tycker inte det blev bättre... Men som det ser ut just nu så tror jag inte dom är helt klara så jga hoppas att det blir bättre när allt är helt klart.

Imorgon ska jag, Sara & Jessie på Lets dance genrepet. Det ska bli jätte kul. Så jag och Jessie ska träffa Sara efter skolan vid centrum, sen åker vi in direkt, vi ska ta och äta något också på vägen.
Så imorgon blir det nog ingen uppdatering & idag blir det inte heller så mycket.
Sitter just nu hos Jessie, som vanligt ;) hahah

Jag får uppdatera mer ihelgen, men nu vet ni i alla fall att det inte blir så mycket uppdatering idag & imorgon.

Hoppas blogg.se fixar det här nu, för just nu ser det bara klumpigt ut, men det blir nog bättre.


- Bexx


Outfit
Grått linne: Vero Moda
Skjorta: Gina Tricot
Jeans Leggins: Gina Tricot


Även fler sminkningar kommer! När jag har tid. Som ni märker så uppdaterar jag inte varje dag, men det är så mycket just nu, med skola och massa annat..

Så länge får ni en bild på min sminkning såhär, inte som de brukar men de får duga.

Det jag använt är:

Foundation
Puder
Eyeliner
Mascara
Läppglans
- Bexx

Uppsala 23/1

Igår åkte jag iväg till Uppsala, för att träffa Erik & Calle och självklart alla fina tjejer!
Jag och Jessie åkte tåget från Stockholm som gick 12.11, sen i Uppsala så fick vi gå till stora torget och där ta bussen till kummingatan och sen gå till BIVA, som är en bilaffär. Där mötte vi upp alla tjejer.
De lottade ut 5 st backstagepass, och alla tjejer som vi var med hade säkert 5-8 lotter var. Och till slut så vinner Moa, men hon gav det till Sofia. Så Sofia gick fram och hämtade det och fick sedan gå backstage efter allt. Sofia var den ända vinnaren dom tog upp på scenen, och självklart filmade jag det. Lägger upp det sen.
Sedan började Calle sjunga 2 låtar sen Erik 2 och sen sjöng dom 2 låtar tillsammans. Vi stod typ längst bak, men vi hade jätte kul. När Erik & Calle sjungit klart så var det signering. Calle fick signera Eriks skiva, för jag har inte Calles. Det var jätte kul att träffa dom igen! Sedan satte vi oss på golvet ett tag och snackade.
Sen så satte vi oss i en bil, satte i Eriks skiva och skruvade upp till högsta volym och började sjunga ( eller skriksjunga ) så att Erik skulle höra, men det gjorde han inte. och helt plötsligt så känner Jessie som hängde över bilen lite att den började rulla fram, så hon sticker in sitt huvud och skriker HANDBROMSEN! och alla slänger sig över den. Tänk om den hade börjat rulla, hade blivit väldigt dyrt för oss!
Eftersom Erik inte hörde oss så bytte vi bil, till den som var närmast signeringen. Och satte på högsta volym. hahah det var jätte kul!!

Jag filmade väldigt mycket och kommer lägga ut videoklipp. Inte alla på en gång. 

     Våra biljetter dit och hem      NH = Nicklas Hocker. Han är alltid med.


Farväl stockholm, XD                     Vi hade massa gott med oss, heh


Uppsala hade skyltar 5 meter ifrån
varann, var tvungen att fota            Sofia med sina lotter :P Söööt<3


              Finaste Lella ! <3               & finaste Sofia & Emelie ! <3


 Moa &Emmie som syns mest ;) söta!   Sarah, Sofia & Emelie ! <3


           Sofia vinner!                       Sofia & hennes backstage biljett !        Erik & Calle !<3                Erik ritade på sig själv & skrev GRRR
                                                         på Li.s skiva ! ;)


 
            Eriks skiva ;)                     Godis på hemresan också! <3


Sofia på scenen !
Calle - walking in memphis & vi sjunger med !Erik - Over You & vi sjunger med xDErik - 18 life & vi sjunger med xDSignering Erik & CalleVi i bilen ! <3Vi i bilen ! :D


I bilen, den andra, närmare Erik !


Vi sjunger fortfarande i bilen, De låter sjukt bra XD hahaha
En helt fantastisk dag med Erik, Calle och framförallt alla underbara tjejer ! TACK för den helt otroligt fantastiska dagen i Uppsala !


- Bexx

Små tips !

FRÅGOR


- Vilken ögonskugga skulle du aldrig kunna vara utan?

Svar: Svart tror jag. Det finns så mycket man kan göra med en svart ögonskugga. Däremot så använder jag inte det allt för ofta, men en svart ögonskugga är nog en som alla borde ha om man vill använda ögonskuggor.

- Vad använder man en primer till?
Svar: En primer använder man för att hålla sminket på plats längre.

- Vad gör man om man har problem med acne och en foundation inte täcker bra?
Svar: Testa att använda en concealer

- Vilka ögonskuggor ska man ha om man har bruna ögon?
Svar: Det finns inga dirketa svar på det. Använd det du tycker att du passar i så blir det säkert jätte fint! Brun ögda kan i princip ha vilka färger som helst, men det absolut finaste ifall du vill framhäva dina bruna ögon så är blått ett het tips till dig!

- Vilka ögonskuggor ska man ha ifall man har blåa ögon?
Svar: Samma svar som den ovan, det finns inga direkta svar. Men bruna nyanser och grönt framhäver dina blåa ögon väldigt bra!

- Lägger man en foundation lika om man har fin hy eller inte?
Svar: Ja, du lägger foundation lika oavsätt om dom har fin hy eller mindre fin.

- Hur ofta ska jag använda hårinpackning?
Svar: Försök använda de runt 2 gånger i veckan i alla fall!

- Varför ska man inte borsta håret när det är blött?
Svar: Anledningen till att du inte ska borsta håret är att det sliter så fruktansvärt mycket på håret. Och det går lätt av!

- Har hört att det inte är bra att föna håret varje gång man tvättat det, är det sant?
Svar. Ja, detta är sant! Det bästa du kan göra för ditt hår, för att det ska bli så bra som möjligt är att låta det självtorka så ofta du kan. Någon gång ibland kan du ju föna ditt hår, men försök att inte göra det allt för ofta, ditt hår blir skadat av det. Glöm inte att alltid använda ett värmeskydd innan du börjar föna håret. Samma gäller om du plattar/lockar håret.

- Är hårspray bra för håret?
Svar: Hårspray är inget jag rekomenderar att använda varje dag. Som många andra styling produkter så är hårspray inte "bra" för håret. Själv använder jag aldrig hårspray. Det funkar lika bra utan, för mig. Hårsprayen använder man ju för att hålla håret på plats, det kan man göra med snygga uppsättningar eller om man har fixat håret väldigt fint. Annars tycker jag inte att man behöver hårspray, men det är upp till var och en.


- Bexx

Uppsala imorgon

Hej!

Imorgon bär det av mot Uppsala. Över dagen.
Det är spelning & signering med Erik & Calle. Så jag och Jessie tar 12 tåget dit. Sen så ska vi hitta dit vi ska. Där ska vi träffa Emelie & Daniela, som åkte ett tidigare tåg, och så träffar vi alla underbara uppsala - barn!. Så imorgon blir det nog ingen uppdatering, skulle jag tro, beror helt på när jag kommer hem.


- Bexx

make - up
1. Idag grundade jag med ett mineral puder från loreal. Funkar lika bra som foundation.

2. Lägger ett lager eyeliner vid den övre fransraden.

3. Lägg den ögonskuggan du vill ha.

4. Slutligen lägger du mascara

5. Sedan använder jag alltid ett läppglans.


Förlåt för dålig uppdatering. Men det är väldigt mycket just nu. Det kommer uppdatering lite då & då!

- Bexx

Sofia - Higher

Sofia - Higher

En person jag träffade under "idol tiden" var Sofia. Hon är en underbar person. Och jag är så glad att jag lärt känna henne. Hon är helt fantastisk och hon har en röst som inte går att beskriva. Den är otroligt vacker!
Vi träffas inte jätte ofta, men vi bor ändå inte så långt ifrån varandra så vi borde börja träffas oftare. För jag saknar dig, finis ! <3
Jag är verkligen tacksam att jag fått lära känna dig & att vi blivit så bra vänner.
I LOVE U ! <3

Här är en video där hon sjunger, Ni måste lyssna! Hennes röst är sååå fin !

SOFIA - HIGHER

- Bexx

Outfit

Grått linne: Vero moda
Skjorta: Gina tricot
Leggins: Gina Tricot- Bexx

Make Up
1. Jag grundar först med en foundation. Jag använder mig av Second skin foundation från max factor.

2. Sedan använder jag mig av en ljusare foundation, eftersom jag har väldigt ljus hy och därför är den ljusaste second skin foundation för mörk för mig, Så jag använder en ljus från loreal. Men du kan använda vilken som helst, eller bara använda second skin, ifall den passar dig.

3. När jag gjort det så drar jag ett streck längst ögonfransarna med en eyeliner. ( Jag använder bara eyeliner på övre fransraden )

4. Jag tar en primer och lägger på hela ögonlocket.

5. Lägger den gröna ögonskuggan jag valt att använda. Ni ser på bilden vilken jag valt att använda.

6. Efter att jag lagt det jämnt och fint så lägger jag ett lager mascara. Väntar en stund och sedan lägger jag ett till lager.

7. Slutligen använder jag mig av läppglans.


Jag har även alltid med mig en concealer ifall jag skulle behöva täcka över något. Det är ett måste, i alla fall enligt mig.


- Bexx

Sitter hos Sara

Sitter just nu hos Sara, har vart och shoppat, Lägger upp de sen, som Då får ni även sminktips Jag har Lovat män jag haft ha rinte tid. Igår var jag med Jessie hela dagen.
Men ikväll När jag kommer hem från Sara så ska jag äta och sen Måste jag Rensa i min garderob, har för mycket kläder som jag Int Använder Längre, men sedan efter det så lovar jag Att Uppdatera.

Uppdatering:

- Fredagens låånga Resa
- Fredags kväll hos Jessie
- Lördagen med Jessie
- Söndagens shopping
- Träffat Sara
- 3 sminktips


Jag har jätte Uppdatera Mycket att.
Men de kommer ikväll
hörs då.

- Bexx

bild på Sara

Video så länge.

Hinner inte blogga, ska hem till Jessie och se film och sen let's dance. Bloggar imorgon då får ni även veta hela denna dag, som var väldigt rolig xD
Så länge får ni en video på Nicklas! :D <3
Såååå rolig!
- BexxSminkningar kommer

Nu ska jag dra iväg till Jessie. Tänkte lägga upp gårdagens och dagens sminkningar men hinner inte det nu. Så imorgon får ni typ 3 olika sminkningar xD Hahaah
Ska in och träffa Jennifer imorgon, tror jag, ska försöka få med mig någon också, vill inte åka själv.
Sen får jag se. Annars följer jag med Niloo efter skolan.

Bilden är från i söndags.
Hanna, Jag, Johannes, Nicklas, Vendela, Malin, Emelie, Sofia & Moa ! <3- Bexx

Outfit & Make - Up
T-Shirt -  H&M
Leggins: Gina Tricot
Kavaj: H&M

Foudation ( second skinn )
Eyeliner ( svart )
Ögonskugga ( ljus rosa )
Mascara


- Bexx


Tack, Nicke ! <3

Dagen började med att Camila kom hit sen åkte vi in till t-centralen vid halv 11 och mötte Emelie, Sofia, Hanna, Moa och Malin på donken. Sedan gick vi till bion och stod utanför där ganska länge. Det kom massa folk som skulle på premiären av " Planet 51 ", massa kändisar också. Men dom struntade vi i.
Vid halv ett ser jag att han kommer. Nicklas Hocker ! Jag kunde seriöst knappt gå. Jag var helt stelfrusen! Men vi fick en kram direkt.
Stod och snackade lite, sedan så märkte Nicke & Johannes ( som han gick med, ) att det var lång kö så dom skulle gå och ställa sig i kön. & då fråga Nicklas ifall vi ville hålla dom sällskap medans dom stod i kön. Sedan sa han att han var så glad att vi kommit och att han hade skrivit som han gjorde på sin blogg för att han ville att vi skulle komma. Sen snackade vi ett tag, tills de va dags för honom att gå in på bion. Men vi sa att vi skulle vänta tills han kom igen!
Sedan gick vi runt lite, jag och Camila gick in i massa affärer för att värma oss och vi satt i tunnelbanan och värmde oss lite. När klockan sedan var runt 3 så gick vi tillbaks till bion. Och efter bara typ 5 - 10 minuter så kommer han, och det blir kramkalas igen! Och så snackade vi ganska länge, sedan gick vi ut, där snacka vi jätte länge. Han stod och snackade med oss i säkert 30 - 45 minuter ! De blev massa kramkalas emellan också! Vi var 8 st så det var inte så många, men vi var så lyckliga & glada att äntligen få träffa honom igen! <3 & För att han lixom skrivit som han gjort på sin blogg, så vi kunde träffa honom !
Men stackarn, han höll på frysa ihjäl, han stod i en jätte tunn skinnjacka =/ Men han stannade och pratade länge i alla fall.

När han skulle gå sen efter ganska länge så fick vi kramar igen.
När jag kramade honom så sa han:
- Du har en grym och jätte fin blogg !  
Han sa massa annat också men de håller jag för mig själv.
( När vi stod i kön med honom så tog han av sig sin keps och signerade den och sa att vi fick dela på den <3 )


Det här var bästa dagen i mitt liv! <3 Tack vare Nicke ! <3
Jag lägger upp lite bilder.

Jag väntar på tunnelbanan xD           Camila på tunnelbanan ! <3


Vi värmer oss inne i tunnelbanan efter att stått ute över 2 timmar !


Vi står i kön med Nicke !                        Efter bion !! <3

          Världens finaste & underbaraste människa<33


Finaste Sofia med kepsen vi fick <3 Sofia & Emelie och Hanna, som tyvärr inte syns så mycket=/<3


jag får en jätte kram av Nicklas<33      Jag & Nicke <333
Tack för en helt underbart fantastisk dag, Camila, Emelie, Sofia, Hanna, Moa, Malin & Vendela ! Och framför allt NICKLAS HOCKER !! Saknar diig redan ! <3


xoxo / Bexx

Linnea <3

Linnea, du är helt fantastisk<3 Jag är så jävla glad att jag lärt känna dig! Saknar diiig !! <3


En video som Linnea spelat in när hon sjunger. Din röst är helt underbar.! <3 Finast!

Linnea - You're the storm


I Miss You !

Snälla, säg att det är i Stockholm du ska vara på söndag ! Jag behöver träffa dig! Det var så längesen nu! Måste seriöst få träffa dig nu! Saknade är enormt obeskrivligt stoooor ! Går inte att beskriva med ord. Och det är så det är! <3 Snälla koooom !!!!


Har suttit och skrivit på ett jätte långt inlägg ganska länge, sen tryckte jag på nått så allt försvann. Så det får bli ett kort inlägg idag, tyvärr. För jag har inte tid att sitta och skriva om allt, ska fixa massa annat nu.

Ni får en låt i alla fall. Jag vet att jag lagt upp den förut, men jag älskar låten !!
xoxo Bexx

Bloggdesign

Håller på med min bloggdesign, igen ;) Hahaha, håller på att fixa själv nu, som ni ser så är headern klar, fixar lite annat nu. Vi får se när de blir klart. Antagligen bloggar jag inte mer fören imorgon & ja lovar att min uppdatering kommer bli bättre så fort designen är på plats !

Tills dess får ni ha d bäst
xoxo Bexx

( ps: Har börjar skolan igen, började idag, så det blir ingen uppdatering under dagarna nu. )


Bild på Nicke idag ! Miss U !!! <3


Resultat

Här kommer resultatet av när jag färgade håret.

Nu ska jag springa iväg och möta min moster i centrum, sen gå runt lite där & sedan så ska jag hem till henne. Ska vara där idag. Om hennes dator inte är allt för seg så kommer min sminkning upp idag ! :)


xoxo Bexx

Jennifer <3

Idol har verkligen gett mig helt underbara vänner & en av dom är Jennifer!
Vi träffades första gången på hotellet & det vi träffades nog nästan varje helg, var ju där väldigt mycket.
Egentligen är det sjukt.. jag var där för Nicklas skull, och jag träffade honom väldigt många gånger, det var så kul att träffa honom och alla andra idoler. Men när man sitter och väntar på att dom ska komma så träffar man så mycket nya vänner! Jag har träffat så jävla många nya vänner genom idol och jag är otroligt tacksam för det.

Jennifer är en av dom som jag träffade ganska ofta. Men vi har inte träffats på jätte länge nu, hann inte prata med henne på finalen, så det var säkert 2 månader sen! Och jag vill verkligen träffa henne igen!
Det är så lätt att prata med henne. Vi pratar väldigt ofta om Nicklas, Erik & Rabih, för hon gillar Erik & Rabih & jag gillar Nicklas, som ni vet. Och folk som inte träffat dom här 3 underbara människorna förstår inte hur speciella dom är. Men Jennifer har träffat dom och vet om de. Vi har så mycket gemensamt. Hon förstår mig precis och känner som jag gör! Vi har blivit så nära vänner på så kort tid & jag vet att jag inte kommer släppa henne för hon är en otroligt bra vän & hon betyder så mycket för mig.
Många som inte vart med om de vet inte hur de känns.. att dom här idolerna är så speciella. Ni får tycka att vi är konstiga som följer efter dom & väntar hela dagarna på hotellet för att träffa dom, men vi som vart med om de vet att det inte är så konstigt och sjukt som de kanske låter för er. Med Jennifer kan jag prata om alla minnen vi haft under idol 2009!
Många av mina vänner förstår inte heller när jag försöker förklara & vissa ber mig berätta om när jag träffat idolerna men sedan så gör dom andra saker under tiden och inte lyssnar.. det är så jobbigt.. & det är så skönt att ha hittat en som man kan prata om och som känner samma sak.
Det finns fler som jag kan prata med om idol 2009 & våra minnen, för det är så många man lärt känna. Men Jennifer är en av dom jag kommit väldigt nära.

Jag är så tacksam för att jag lärt känna Jennifer & att vi blivit så bra vänner som vi blivit. Och Jennifer..
Vi måste träffas snart !! Saknar dig jätte mycket ! Tack för att du finns, underbara människa !!<3


Jennifer <3


xoxo / Bexx

100103

förlåt för dålig uppdatering. Men jag är sjuk & därför blir det inte så mycket uppdatering, inga sminkningar att visa eftersom jag inte sminkar mig nu när jag är sjuk. Men jag lovar att när jag blir bättre så blir de bättre uppdatering.

Just nu sitter jag och snackar med Robin Bengtsson, ni vet han från idol 2008. Eller jag sitter och skriver åt Emelie, eftersom hon inte har honom på facebook! Faktiskt jätte kul ! :).

Juste, färgade ju håret igår, ni får se resultat sen, inte idag, men när jag är frisk.
Så ni får vänta lite till.

Men som sagt så skriver jag mer när jag blivit frisk,

xoxo Bexx

Här har ni en bild på Robin Bengtsson som jag tog förra året när ja var på idol! :) Detta var rock temat ;)


Färga Håret

Köpte hårfärg idag, så ska färga håret snart. Ska bara ta och äta något sen så ska jag färga håret :)
Resultat kommer senare ikväll eller imorgon.

xoxo
Bexx


2010

Var hos Sara & Ingrid igår. Jätte trevligt & mysigt, fast jag är sjuk, så det kunde ju vart lite bättre men det var jätte bra ändå!

Söta Sara <3 hihi
Jag vet att 2010 kommer bli ett skit bra år !
& året kunde inte ha börjat bättre !!

JAG SAKNAR DIIIG SJUKT MYCKET, NICKLAS !!!!! <3 <3 <3


xoxo Bexx

RSS 2.0