GRATTIS GEORG!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BASIST SOM FYLLER 23 ÅR IDAG ! GRATTIS GRATTIS!!


- Bexx

make up
Jag har använt:
Concealer
Puder
Primer
Ögonskuggor
Eyeliner
Mascara

1. Börja med att lägga en concealer på de röda partierna. ( om du  har några vill säga )
2. Lägg sedan en tunt lager puder, så att det blir jämt, för bästa resultat.
3. När du är klar med grunden så börjar du lägga den lila ögonskuggan över halva ögonlocket. ( kolla bild ). Ni lägger alltså den lila längst ut och börjar skugga innåt.
4. När du känner dig nöjd med den lila så tar du en ljusgrön ögonskugga, men denna gång börjar du inne, alltså närmast näsan, och skugga inåt mot mitten, tills den möter den lila. Sen är det bara att fixa så det ser ut som en snygg "övergång" mellan de olika skuggorna.
5. När du gjort det så lägger du en tunntunn linje svart eyeliner på övre fransaden, och en tunn svart linje på undre fransraden. Det du också kan göra är att lägga den lila skugga under de nedre fransarna, det är jätte snyggt!.
6. Nu när du fixat det så är det dags för mascaran. Använd gärna en ögonfransböjare för bästa resultat. Tänk då på att böja ögonfransarna innan du lägegr på mascara, så du inte förstör ögonfransarna! Nu är det bara att lägga mascara på både övre och undre fransarna.
Klart!!


( som ni ser på bilden så var mitt öga fortfarande svullet när jag tog den här bilden, men det får duga )- Bexx

PERFEKTION


Grattis Matte!!

Grattis Mattias & Cicci! ni är så värda det! Ni var bäst!!- Bexx

25 Mars 2010

Här kommer lite bilder på mig genom åren. Dock så har jag nästan inga bilder på datorn från när jag var liten.
hahaha, vad man förändras, egentligen!

- Bexx

" Där är Björn Gustafsson! "

Hej!
Igår gick jag som sagt och överraskade Jessie när hon skulle sjunga, haha det var jätte kul!. Mathilda följde med mig också.
När vi skulle gå hem sedan så går jag och Mathilda och snackar sen så går Björn Gustafsson och en annan komiker tror jag förbi oss, och precis framför honom utbrister jag: " Där är Björn Gustafsson ", han kollar på mig och börjar skratta. Och sen fortsätter vi gå, dock så går jag rakt in i honom, hahaha, usch, jag skämde ut mig! Men det kom liksom som en chock.

Jag har utvecklingssamtal idag, så jag ska börja gå till bussen strax. Det kommer säkert gå bra. Är inte hemma förens efter 8 så det blir ingen mer uppdatering idag. Imorgon kommer make-up tips, tror jag, om jag hinner, men det tror jag nog, vi får se!

- Bexx


Överraska Jessie

Nu ska jag dra iväg och överraska Jessie, hon har konsert idag och jag sa att jag inte skulle komma, men tänkte överraska henne, så ska iväg nu. Det börjar om 25 min, Vi hörs imorgon

- Bexx

Make Up - 21 Mars 2010Idag har jag använt:´

- Concealer
- Puder
- Primer
- Ögonskugga - lila
- Eyeliner -  Svart & lila
- Mascara

1. Börja med att lägga en concealer på de röda partierna (om du har några).
2. Lägg sedan puder eller foundation, välj de du tycker passar dig bäst. Själv använder jag puder.
3. Lägg en primer så att din ögonskugga håller bätte.
4. Börja med att lägga en lila ögonskugga på ögonlocket, dock inte hela! Lägg även lite under lila ögonskugga under undre fransraden.
5. Lägg sedan en lila eyeliner på undre fransraden, och sen en väldigt tunn linje på övre fransraden i svart!
6. Avsluta med mascara


- Bexx

Tips!

Vad ska jag göra om min hud är jätte torr?
- Rengöring är det du måste göra, det är det viktigaste av allt! Det kan räcka med att skölja ansiktet med vatten, använd dock aldrig tvål, vilket inte är bra för huden!

Min hud är så torr att det kliar, kan det vara farligt?
- Huden blir ofta torr pga kylan eftersom huden är väldigt känslig för kyla, torr luft och temperaturväxlingar. Men det är ingenting som är farligt.

Hur ofta borde jag lägga en ansiktsmask?
- Jag tycker att du bör lägga en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan, beroende på hur din hud är. Själv använder jag ansiktsmask en gång i veckan, jag brukar lägga en ansiktsmask på söndagar, jag tycker det är en perfekt dag. Dock så är jag ganska dålig på att lägga en ansiktsmask varje vecka, eftersom jag ofta glömmer bort det, men jag försöker bli bättre. Men använd en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan!

Kan man sova med ansiktmask? Är det bra?
- Vissa ansiktsmasker kan man sova med, det står oftast i instuktionerna, så läs alltid dom innan du börjar. För om du har en ansiktsmask längre än vad man ska ha den så kan den få motsatt effekt.

Några enkla tips att tänka på:
- Duscha istället för att bada, så ofta du kan.
- Använd dusch eller badolja, mild tvål med rätt pH värde eller tvättkräm istället för vanlig tvål som har helt fel pH värde för huden.
- Smörj in din hud regelbundet med mjukgörande krämer som återställer huden.- Bexx


Saknar dig

Tokio Hotel Party Lights
Jag saknar dig, Ida!
Vi träffades första gången på Tokio Hotel konserten, vi hade kontakt innan men vi hade aldrig träffats, det var verkligen kul att träffa dig! Vi hade så roligt under tiden som vi väntade på att få komma in.
Det är så tråkigt att vi inte bor närmare varandra så vi kan träffas oftare, men vi får se till att träffas nån gång, snart!
Du är en fantastisk person på alla sätt, du är snäll, omtänksam, rolig och en jätte bra vän! Jag är så glad & tacksam för att jag fått lära känna dig. Jag kan verkligen lita på dig, gumman.
Saknar dig jätte mycket, hjärtat! <3


Make - Up
Idag har jag använt:

- Concealer
- Puder
- Primer
- Ögonskuggor
- Mascara

1. Börjar med att lägga på en concealer på de röda partierna.
2. Lägger sedan ett tunt lager puder.
3. Lägg sedan en primer över hela ögonlocket, för att skuggorna ska hålla bättre.
4. Börja med att lägga en mörkblå ögonskugga längst ut, dock inte hela! Ta sedan en lite ljusare blå lite längre in. När du känner dig nöjd och har lite kvar så lägger du en grön skugga längst in på näsan, ( som ni ser på bilden ). Jag la även en lila skugga över den blå och den gröna.
5. Avsluta med mascara.

Lycka Till!

- Bexx

God Morgon

Imorse när jag gick upp så märkte jag att det snöade.. igen!
Nu får det vara bra med snö. Nu har det varit rätt så varmt ett tag och solen har skinnit och man har verkligen fått känslan att våren är på väg. Men nej - nu ska snön börja komma igen, eller? Som tur var så snöade det inte så länge, men ändå. Jag hoppas verkligen inte att det kommer mer snö nu. Och att våren kommer!

Nu ska jag snart möta Zahra. Vi har idrottsdag idag, så vi börjar halv 10, ska ha skridskor och thaiboxning. Jag tror vi slutar runt 15.

Nu måste jag rusa iväg. Vi hörs senare.

- Bexx


Ny design

Nu är den nya designen uppe, själv tycker jag att det är något som fattas i mitten, men jag vet inte vad riktigt. Om ni har nått tips så kommentera gärna.

Det måste vara nått fel, tydligen så har mina 3 inlägg som jag skrivit igår och idag inte lagts upp på bloggen, väldigt irriterande.

Nu ska jag dra iväg till Jessie, så vi hörs mer imorgon.

- BexxMake-Up

- Puder
- Ögonskuggor - Jag har använt 3 olika nyanser av grön, och sedan högst upp en brun.
- Grön glitter eyeliner
- Svart eyeliner
- Mascara


Mitt öga är fortfarande inte bra, som ni ser på bilden så är det väldigt lite. Förhoppningsvis blir det bra snart!

Jo, juste, en ny vår design är på väg.

- Bexx

Hemma.

Hej!
Nu är jag hemma igen. Mötte Emelie vid kvart i 12, och så åkte vi in till t-.centralen där vi skulle möta några från idol gänget. Vi fick gå runt lite innan vi hittade dom. Först träffade vi Moa inne på bion. Vi ställde oss där för Emelie frös. Sen gick vi och mötte Sarah, Sofia, Hanna, Linnea, som vi skulle träffa. Men det var några fler som var där, så det var jätte kul! Har ju inte träffat vissa av dom på jätte länge.
Men jag var inte där så länge eftersom vi har gäster idag, och firar mamma så jag åkte hem tidigare. Men jag kommer ju träffa dom snart igen! Vi bor trots allt inte jätte långt ifrån varandra.

Ikväll är det melodifestivalen, vem tror ni vinner?

- Bexx

En jätte vacker bild på världens vackraste människa, Bill <3

Idol Gänget

Sha!
Nu ska jag ta och fixa mig och sedan så ska jag möta upp Emelie kvart i 12 och sedan åker vi in till Hötorget och träffar idol gänger, en del av de i alla fall, dom som kan. Det är nämligen dags att träffas nu! Så vi ska mötas där och sen får vi se vad som händer.

Däremot så ska jag inte vara inne så länge för vi har gäster och middag eftersom mamma fyllt år så jag ska vara hemma och fira det också.

Men nu så ska jag ta och gå och fixa mig, så jag hinner. Vi hörs mer senare idag!

- Bexx

Frågor & Svar

Fråga: Vilka färger ska jag satsa på om jag har bruna ögon och vill framhäva dom?
Svar: Om man har bruna ögon så kan man inprincip ha vilken färg som helst, men lila och blått är nog det som framhäver dina ögon mest.

Fråga: Vad är en concealer och vad använder man den till?
Svar: Det är något som ska hjälpa dig att dölja de röda partierna som finnar, akne och sånt. Därför ska du använda det innan du lägger på foudation eller puder, och du ska alltid välja en concealer som är en nyans ljusare än din egen hudton.

Fråga: Vad är det för skillnad på vattenfast och vattenresistent smink?
Svar: Vattenfast gör att det håller bättre på vatten och fukt. Däremot så är vattenresistent smink bättre för huden, så om du inte ska vara i vatten eller fukt så satsa på vattenresistent smink.

Fråga: Jag har färgat mitt hår svart men vill ha tillbaks min ljusbruna hårfärg, vad är skonsammast för håret?
Svar: Inget är egentligen skonsammt mot håret, eftersom det man måste göra är att avfärga håret, men det sliter så fruktansvärt mycket på håret. Det du kan göra är att låta håret växa ut, dock är inte utväxten snygg då. Eller så får du vänta till i sommar så ditt hår bleks av solen. Vilket skulle vara det bästa sättet, och skonsammast för ditt hår. Jag har själv avfärgat mitt hår och mitt hår blev verkligen slitet! Var tvungen att använda hårinpackning varje gång jag tvättade håret, nu ett år senare så räcker det med en gång i veckan, däremot måste jag använda mycket balsam för att få håret bra.

Fråga: Varför kan jag inte kamma mitt hår när det är blött?
Svar: Anledningen är för att håret går av, vilket man inte vill. Försök att inte föna ditt hår heller så mycket, vilket gör håret slitet, försök istället att låta håret självtorka så ofta du kan.

Fråga: Vad är det vita längst ut på mina hårstrån? Är det farligt?
Svar: Det betyder att du har slitna toppar och att det är dags att gå till frisören och klippa topparna. Det är inte farligt!

Fråga: Jag är trött på mitt platta tråkiga hår, vad ska jag göra?
Svar: Det är en svår fråga när jag inte exakt vet hur ditt hår ser ut. Du kan börja använda olika stylingprodukter eller varför inte testa en ny frisyr?

Fråga: Jag vet inte vad jag vill ha för frisyr,Jag kan inte bestämma mig, Hjälp mig?
Svar: Om jag hade problem med att bestämma mig så skulle jag gå till min frisör och be dom styla mitt hår precis som dom ville, något som skulle passa just mig. Dom är frisörer och kan sin sak, vilket betyder att dom borde veta vad som passar just din ansiktsform.

Fråga: Jag får inte till en snygg sotning, hur gör man?
Svar: Det är väldigt svårt och det kräver en hel del träning. Det gäller att testa dig fram, till slut kommer du hitta det. Det är vädligt svårt att säga exakt hur man ska göra, men tänk på att inte ta för mycket svart utan börja vid fransarna med ett tjockt streck och börja sedan sota.


Hoppas ni fått svar på några frågor!:)
- Bexx

Information

Som jag redan berättat så har jag problem med mitt öga, och ska därför inte använda lins i det ögat, vilket gör det väldigt svårt att sminka sig snyggt när man inte ser så bra. (Jag har väldigt dålig syn). Vilket betyder att det inte blir så många "make-up" just nu. Jag tänkte göra någon imorgon, för vi ska ha middag för mamma, men vi får se hur mitt öga är då. Men förhoppningsvis så kommer jag kunde börja sminka mig mer igen om ca en vecka. Men tills dess så blir det antagligen inga förutom imorgon då, kanske.

Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva om, jag har ingen fantasi just nu, är så trött på vintern vill att våren ska komma nu så att man kan få lite insperation. För just nu känns det som jag bara skriver en massa onödiga inlägg, och det är inte direkt meningen, för det är inte så roligt att läsa.
Men jag ska verkligen försöka hitta insperation någon stans.

Däremot så tänkte jag svara på lite frågor, det kommer lite senare idag.

Ikväll blir det Lets Dance för min del, men först så ska jag va med Jessie ett tag sen runt 6.

Om ni vill och har lust så får ni gärna insperera mig, så jag får insperation till att skriva bra inlägg just nu, för som sagt har jag inte det nu. Men det kommer, det kan jag lova! Och så hoppas jag snart kunna börja sminka mig mer, än bara mascara runt ögonen.

Frågor & Svar kommer senare idag! Så om ni vill ha svar på någon fråga så är det bara att ställa den nu!

- Bexx

10/3-10

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, idag tänkte jag göra en snygg make-up, men jag har problem med mitt öga.. så jag valde att inte ha något smink idag eftersom jag ändå hade studiedag. Under dagen så har jag vart med Jessie, vi har pluggat ganska mycket för vi har prov imorgon, fysik..  Och sen har vi gjort lite annat också.
Men förhoppningsvis så kan jag göra den "make-up" antingen imorgon eller ihelgen och lägga upp.

- Bexx


Min mamma fyllde år igår, så GRATTIS i efterskott, mamma! :D

Make-Up
Idag har jag använt:
Mineral puder
Ögonskuggor
Eyeliner
Mascara

1. Börja med att använda en foundation eller ett mineral puder som jag använder för det mesta.
2. Lägg på den ögonskuggan du vill ha. Idag använde jag svart, mörk grå och vanlig grå och blandade.
3. Lägg eyeliner på övre fransraden och även under om du vill ha det.
4. Avsluta med mascara på övre och undre fransarna.
5. Ifall du vill så kan du även använda läppstift eller läppglans.

Riktigt snyggt, faktiskt! Men tänk på att inte använda för mycket svart om du vill ha som jag hade. Börja alltid med lite svart och lägg på mer och mer, ta inte för mycket på en gång, så du inte ångrar dig, och det blir för mycket.
Lycka till!!

- Bexx

Tokio Hotel Konsert <3

Konserten var helt fantastisk. På alla sätt! Det går inte att beskriva!
Känslan när dom kom in på scenen går inte att förklara.. tårarna bara kom. 4 års väntan. & att nu äntligen få se dom på scenen.<3 Magisk känsla!
Här kommer i alla fall lite bilder.. =) video kommer kanske upp senare! när jag fixat allt!


Dom här bilderna får räcka nu.

- Bexx

Gårdagens make-up
- Concealer
- Puder
- Glitter eyeliner
- Mascara


Konserten igår var helt fantastisk! kan inte förklara hur det kändes. men det kommer bilder och sånt imorgon!
hinner inte med det nu, har fullt upp med att ladda in allt :D

TOKIO HOTEL I MITT HJÄRTA FÖRALLTID!!<3


- Bexx

taggad till tusen!

Ikväll smäller det!
Tokio Hotel live på globen!
Jag är taggad till tusen! Det kommer bli helt awesome!!

Förhoppningsvis hinner jag träffa Emma & Emmy som jag inte träffat sen typ idol finalen, men Emmy träffade jag i Uppsala! och kanske lite annat folk!:)
Hursomhelst så kommer det bli bäst!
Om nån timma kommer jessie också, sen drar vi.- Bexx

Båtresan | Konsert Imorgon

Ja, imorgon är det konsert då! Gud va kuuul! Det har gått så snabbt sen jag fick biljetterna! <3

Nu är jag hemma från kryssningen! Det var jätte kul & mysigt. Lägger upp lite bilder


                        jag                                       Sara
  

                   Snacks                                 Sara & Jag!


Vår hytt.


                                         Sara & Jag


- Bexx

Åland

Nu bär det snart av till Åland. Sitter just nu här med Sara, ska snart packa ner det sista. Vi åker härifrån runt halv 4.
Men nu kommer jag inte uppdatera mer förens imorgon. Hoppas ni får en bra tisdag.
- Bexx & Sara

Make-Up
- Puder
- Mascara

Orkade inte ha massa smink idag.
Så det blev en enkel make-up!:)

- Bexx

DresscodeT-Shirt: Gina tricot
Jeans: Gina tricot
Ringar: Glitter
Skor: Vet ej


- Bexx

1 mars - Dresscode

3 Dagar kvar till Tokio Hotel konserten! <3
Imorgon åker jag och Sara med våra familjer på kryssning, det kommer bli jätte kul!
Har ingen helbild. Men det får duga idag.

Dresscode:
T-Shirt: Gina Tricot.
Jeans: Gina Tricot.

Make-Up:
Mineral puder
Mascara

Enkelt och snyggt! (Y)

Btw. Imorgon kommer Sara hit innan vi åker, uppdaterar innan vi åker in och sen så kommer jag inte ta med mig någon dator eftersom det är sån kort tid, en natt lixom och jag ska inte sitta vid datorn utan ska ha kul. Så då blir det inge mer uppdatering fören på onsdag.
Men vi hörs imorgon igen..
- Bexx


RSS 2.0