There is always a reason to smile


Nu ska jag dra mig utåt i det fina härliga...

img_8686 (MMS)

Nu ska jag dra mig utåt i det fina härliga påsk vädret. Idag kör jag på en enkel vår/sommar outfit. Hoppas ni får en fantastisk lördag, det ska jag i alla fall ha.


Glad Påsk

Vill först be om ursäkt för mitt urdåliga uppdaterande. Men det blir lite så när man varken har tid eller ork. Nu har ju våren kommer också, vilket innebär att jag kommer vara mer utomhus, vilket då även det leder till sämre uppdatering.. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla bloggen i liv.
Det är ju lov denna vecka också. Har spenderat dagarna med alla mina fina, underbara vänner. Blir så glad av o vara med alla dom som betyder så mycket.
Nu ska jag snart ut i det fina vår vädret. Blir så glad o lycklig av det här vädret!
GLAD PÅSK på er så hörs vi senare.I Do It For You

Born This Way


Just The Way You Are

Ingenting kommer någonsin förändras. Allt kommer alltid vara som det varit. Det som är gjort är gjort. Går inte att ändra på. Men minnena finns fortfarande kvar. Mardrömmarna finns alltid kvar. Såren finns alltid kvar. Hur mycket du än försöker dölja. Du kommer alltid ha dom kvar. Dom kommer alltid komma upp igen. Till slut. När du gjort allt i din makt för att glömma. Då kommer dom. Och då kan inte göra något åt dom. Det är bara att fortsätta kämpa. Fortsätta vara stark. Så som jag har lärt mig att vara. För det kommer aldrig någonsin förändras. Minnena och mardrömmarna finns alltid kvar.

RSS 2.0