Good morning/Guten morgen

Nu ska jag snart dra mig till skolan. Börjar 12.15 idag, så himla skönt att ha sovmorgonen. Något som dock inte är lika skönt är att jag slutar vid 17 tiden. Idag är det språk på schemat. Hela dagen lång. Första lektionen i både engelska och tyska. I alla fall i den nya skolan, ska bli intressant och se hur det är.
 Igår kväll pluggade jag med Zahra och sen på kvällen så var vi ute ett tag, sen väntade lite mer plugg hemma för mig. Idag o imorgon väntar massa plugg för på torsdag hade jag och några vänner tänkt dra in till grönan. Riktigt trevligt skadet bli faktiskt.


20 days

Gud va skönt det har vart med helg. Det var väl behövligt. Igår vad jag på kräftskiva. Riktigt gott! Vi fick kräftor av våra släktingar nerifrån Tranås. Idag har jag vart o handlat, bakat o slingat håret. Så nu är man typ blond igen. Bild kommer senare, har nämligen inte hunnit tagit det än. Ikväll ska jag ut med en kompis. Mys.
 Imorgon börjar skolan igen. Känns bra faktiskt. Dock lite jobbigt att man har 4 läxor till nästa vecka, men en är redan klar., som tur är. Men det fixar jag.
 Från det ena till det andra.

Idag är det exakt 20 dagar kvar till Jedward konserten. Jag ska gå med Jessie & ett Jedhead i min klass. Grymt att man har ett Jedhead i nya klassen, mycket att prata om där. Haha.
 Nu ska jag käka och sen ska jag ut med min kompis. Ha en bra söndag! Ciao


Sitter nu i skolan, börjar med svenska nu ...

img_5618 (MMS)

Sitter nu i skolan, börjar med svenska nu kl 9.. Blir väl till att läsa doktor Glas.. Jag förstår verkligen inte mycket i den boken. Men jag får göra så gott som det går. Nu kommer läraren, dags att lägga ifrån sig mobilen. Ha en bra dag!


Kvällspromenad

img_7034 (MMS)

Kvällspromenad


Psychology

God morgon!
 Hoppas allt är bra med er, själv är det toppen. Jag tror att jag kommer att gilla torsdagarna mest i veckan. I alla fall när det gäller skolan. Och idag är det torsdag, vilket innebär både sociologi och psykologi. Ska bli grymt kul att läsa om, faktiskt. Det är de enda ämnerna jag har idag. Börjar om drygt en halvtimma och slutar vid 14.30. 
 Igår var nog bland de värsta dagarna, i skolan. Så sjukt tråkiga lektioner. Matte, drama, och IA. Usch, dagen kändes så jädrans lång. Som tur var hade vi en timmas lunch som hjälpte rätt mycket. Jag, Rebecka, Fanny & Malin drog till donken o käka. Så vi hade nya krafter när vi kom tillbaks och skulle ha drama där på eftermiddagen. 
 Måste börja röra på mig nu så jag inte kommer försent.

23 dagar kvar.

Today, You Inspired Me




Studiedag

Haft studiedag idag, riktigt skönt faktiskt. Det var väl behövligt. Var dock tvungen att gå upp samma tid som vanligt för att gå till läkaren o ta några prover. När det var klart så gick jag hem, la mig och kollade på en film och sedan gjorde jag mig i ordning och gick upp till mormor. Tänkte att jag kunde hälsa på henne nu när jag hade studiedag och väl där fick jag se att det inte bara var jag som tänkte hälsa på henne idag. Helén var där med lilla Elsa. Vilket var väldigt roligt och mysigt! Lite senare kom Zahra upp också så det var en riktigt tjejträff. Så, så har jag spenderat dagen. Nu på eftermiddagen drog jag ner till c för o kika lite.
 Imorgon börjar allvaret igen. Men det känns ok ändå. Ska bli kul o träffa klasskompisarna igen o se vad morgondagen har att erbjuda.
 Ikväll väntar True Talent, ska bli lite spännande och se faktiskt. Fler än jag som ska se det?


Jag saknar dig

Jag var och såg filmen "Jag saknar dig" igår. Det var verkligen sjutk bra! Gud va jag grät. Är man blödig så är man. Men jag tror att dom flesta som ser filmen gråter, faktiskt. Filmen handlar om ett tvillingpar varav en dör och den andra bir kvar och därav massa konflikter. Den var väldigt rörande och fin. Jag skulle kunna se den flera gånger. En av dom bättre jag sett.
 Att jämföra den här filmen med "fucking Åmål" , nej det går inte. Sett att det finns folk som gör det men det går absolut inte. Jag rekomenderar "Jag saknar dig" starkt!




Ciao

Allt är fixat o klart och jag är redo för ett biobesök med mig kära vän Zahra, ska bli riktigt mysigt. Det blir som sagt filmen "Jag saknar dig". Jag tror den är riktigt bra, men även väldigt sorglig. Packar ner ett par näsdukar i fall att. Haha.
 Men nu måste jag sticka o möta upp Zahra så vi hinner till bion. Ciao!


What a beautiful day

Go' morgon allesammans!
Här sitter jag med mitt morgonkaffe och tar det lugnt. Dagen ska spenderas med en nära vän till mig. Vi ska nämligen på bio lite senare i eftermiddag, ska bli riktigt mysigt faktiskt. "Jag saknar dig" blir det som vi ska se.
 Imorgon börjar skolan på allvar men det ska bli rätt roligt ändå, nu får jag ju gå och läsa det jag tycker är intressant så jag tror det kommer bli toppen. Har ju en bra klass så det blir säkert jätte bra och roligt. Det blir ju inte roligare än man gör det. Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag göra mig i ordning.
 (Har ny dator darav inga bilder, än)


Sooo happy and excited

Jedward konsertbiljetter-check!

Fasiken. 30 dagar kvar! Jag är så taggad, jag kan knappt vänta. Jag saknar verkligen dom grabbarna. Helt underbara.


Kick-off

Haft kick-off hela denna vecka med skolan. Jag trivs riktigt bra med nya klassen men visst.,. det kommer aldrig bli samma sak som med min gamla klass. Men det känns ändå bra! Igår var vi med tvåorna och gjorde massvis med aktiviteter, idag har vi pratat mycket, gått igenom saker och sedan hade vi lite psyklogi, mycket rollspel kommer det bli där så det fick vi testa på idag. Riktigt skoj! Imorgon blir det till att hänga med treorna. Sedan är det helg, vilket ska bli fruktansvärt skönt, man känner verkligen att detta inte är det man brukar göra.. Nu när man haft sommarlov. Men man vänjer sig snart. 
 Igår träffade jag några från min gamla klass, gud va härligt det var! Ingenting har förändrats, vi är precis lika som när vi var en klass, jag hoppas att det kommer förbli så.. men tror risken är att det inte kommer bli så i framtiden men det visar sig. Idag följde jag med en gammal klasskompis (men även nära vän) till hennes gymnasie. Det gick riktigt bra och jag tror hon kommer få det bra där.
 Här kommer en bild från balen i 9.an. Kärlek till dessa underbara människor!

When I lose myself I think of you

Idag, den 15 augusti 2011 är det exakt 6 år sedan som Tokio Hotels första singel Durch den monsun kom ut. Det är 6 år sedan dom blev kända. Det är 5 år sedan jag började lyssna på dom och jag har inte slutat. Inte för en sekund. Jag är inte lika besatt som jag var för några år sedan. Då la jag ut flera tusen på att köpa kläder, smycken, kuddar, väskor och tidningar. Ja allt. Idag står jag här och kärleken till Tokio Hotel är fortfarande lika stark som för 5 år sedan, om inte starkare. Dom har räddat mig. Det finns inget och ingen som någonsin kommer ha lika stor plats i mitt hjärta som dom 4 killarna har. Jag lyssnar på deras musik både i glädje och sorg. Dom hjälper mig alltid. Den plats som dessa 4 killar har i mitt liv, hjärta går inte att mäta sig med. Jag är så obeskrivligt tacksam att jag hittade dom, jag vet inte vad jag vore utan dom i mitt liv. Jag minns den där dagen. Den 4.e mars 2010. I globen. Jag minns när jag satt där och Tokio Hotel kommer ut. Jag minns att jag inte kunde säga något, jag minns att jag tappade andan för en sekund. Jag minns att tårarna rann. Av lycka. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag var då. Jag kan inte beskriva den känslan.
 Jag vet helt seriöst inte vad jag ska skriva.. för vad jag än skriver så kommer ni aldrig förstå hur jag känner. Med de 4 killarna vid min sida klarar jag allt. Jag kommer alltid älska Tokio Hotel.




15/8-11

4 o en halv timma. Ja, så länge var jag i skolan idag. Jag tror verkligen att det kommer bli otroligt bra. Klasskompisarna verkar riktigt schyssta. Jag hamnade inte i samma klass som dem jag känner från min förra skola. Men något som var väldigt kul var att när jag klev in i klassrummet så fick jag syn på en tjej som jag känner sen innan. Emmie. Som jag träffade genom idol 2009. Helt chockad var jag, men det är väldigt kul o skönt att man känner någon sen innan. 
 Jag saknar min gamla klass otroligt mycket, det var väldigt tomt utan dom. Har ju gått med dom så länge jag kan minnas. I över tio år har jag haft dom vid min sida, men nu har vi alla splittrats. Vi har valt olika vägar, men dom kommer alltid vara som min familj.


Back to School

Satte klockan på 07.45, vilket jag inte gjort på jag vet inte hur länge. Dags att gå upp, göra sig redo inför första skoldagen. Jag har verkligen haft ett riktigt toppenbra sommarlov och jag hade inte haft någonting emot att ha någon vecka till. Men det känns ändå ok. Sommaren verkar ju vara slut nu. Solen skiner inte och det börjar bli kallt ute. 
 Jag ska strax möta upp en kompis och hennes kompis, så ska vi ha sällskap första dagen. Ny skola. Nya människor. Nya möjligheter. Jag ser fram emot den är dagen! Nu måste jag göra mig i ordning, ska möta dom om 20 min. Hoppas ni får en bra dag!

Take A Chance

Känns som man är tillbaks på ruta ett igen. Allt runt omkring krånglar bara till. Allt som en gång var löst, allt som jag en gång lagt bakom mig dras upp igen. Ibland undrar jag om jag verkligen gör rätt val. För mig. Ibland känns det som jag väljer en väg för att glädja andra. Men är den vägen rätt för mig? Kommer jag må bra utav den vägen? Jag vet inte. Jag ger allting så många chanser. Ibland kanske lite för många för mitt eget bästa.
 Jag är sån som vill ha kontroll och jag har, för det mesta alltid kunnat se framåt en bit, se hur saker och ting ska sluta, se hur framtiden blir. Men just nu känns det som jag inte har någon som helst kontroll överhuvudtaget. Vilket är oerhört frustrerande. Jag har ingen aning om när allt det här ska få ett slut, när allt ska bli bra igen. Jag brukar alltid säga "Tiden läker inga sår, men med tiden så svalnar dom" O jag står fast vid det. För hur mycket man än försöker glömma och lägga saker bakom sig så finns dom ändå kvar. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen och försöka acceptera läget.
 Med det avrundar jag o säger godnatt. För nu ska i alla fall jag försöka sova lite grann, ska nämligen upp tidigt imorgon. Ta hand om er!
 Förutom min familj som alltid finns för mig,
Så finns nu bara dessa som fortfarande ger mig hopp o styrka, jag vet inte vad jag skulle vara utan er.

RSS 2.0