Mysig kvällspromenad med Jessie, mötte upp...

img_1072 (MMS)

Mysig kvällspromenad med Jessie, mötte upp några vänner o satt ute i det härliga sommarvädret. Riktigt trevlig o mysig kväll med underbara vänner.


Danny Saucedo Live - Gröna Lund 27/5-11
Förlåt för att bilderna blir så "dåliga". Hur jag än gör så blir dom såhär. Fast dom egentligen är helt ok. Men, det får duga i alla fall.

Konserten var riktigt jävla grym! Danny Saucedo ♥


Today, You Inspired Me.


Idol 2011 audition

I lördags den 7.e maj var en helt galen dag! Jag hade några vänner som skulle söka idol i år. Jag sov hos Sara den natten, för vi skulle upp vid 4 på morgonen och sen ta första tunnelbanan som gick vid halv 6. Var sjukt trött, men ändå så jäkla taggad. Vid 6 var vi inne vid Cirkus där audition skulle hållas i år. Insläppet började klockan 10. Men de släppte inte in alla samtidigt, då det hade blivit för mycket folk, och sen var det massa inspelningar som tog tid. Men vid 12 kom vi i alla fall in. Jag kan ju säga så mycket som att det var så jävla skönt att komma in och sätta sig, efter att ha stått i 6 timmar och trängts bland alla tusentals folk. Omkring 4000 var det som sökte i Stockholm. Jag kommer inte berätta hur det gick för mina vänner, men här kommer några bilder. Det finns några som sökte som inte är med på bild här.


Everything happens for a reason ♥


Valborg - outfit


RSS 2.0