Spööö regn !?

Heej!
Åkte ju in till stan ett tag, hittade ingen väska, men hittade lite annat, men jag köpte det inte, för jag tänkte att jag skulle gå runt och titta lite till innan. Jag och mamma gick till centralen och köpa biljett till imorgon då vi åker till Sofie, det ska bli såååå kul asså! <3 Aa, men sen tänkte jag att vi skulle gå tillbaks och köpa de, men då börjar det spö regna! Och det tar ett tag och gå dit, så vi gjorde inte det utan åkte hem, för det är ju inte så kul att gå i regn =/ Så jag får åka in dit nån dag snart igen och köpa det. Blir nog nästa vecka eller något, för denna vecka hinner jag inte, om det inte blir i helgen förstås.
Sen har det fortsatt regna hela dagen =/

fresten imorgon kommer jag nog inte blogga fören på kvällen för jag åker hemifrån vid halv 9, och kommer hem vid halv 6 igen. Så vi hörs då =) Men skriver nog nått inlägg ikväll :)

Puss <333

Kommentarer
Postat av: F - p '

a så lägg till mig :))

fråga 5 frågor på bloggen!:D

2009-08-11 @ 18:59:56
URL: http://fakesplace.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: nu är jag nöjd :P

2009-08-11 @ 19:23:05
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: hehe jupps :P

2009-08-11 @ 19:35:44
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

sv okey :)

thank u!

2009-08-11 @ 19:54:29
URL: http://marinoni.blogg.se/

Kränkande kommentarer till mig eller någon i min närhet kommer INTE att publiceras. Tänk även på att när du kommenterar så sparas ditt IP nummer. Glöm inte heller att lämna eran blogg adress, så jag kan svara tillbaks, för det kommer jag definitivt göra, så glöm inte det ! Annars är det bara att kommentera här:

Namn:
Kommenterar du ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0