GLAD MIDSOMMAR

Jag önskar er en trevlig midsommar!
- Rebecca


Härlig sommardag

Vilken härlig sommar dag det har vart idag, och är fortfarande. Jag och Jessie har gått omkring i Bromma idag, gick säkert närmare en halv mil i alla fall, tills vi gick till hennes kolonilott.
Strax så ska jag ta mig ut igen, i den sköna sommarvärmen, ska nämligen gå och möta min moster som svänger förbi och lämnar lika grejer till oss. Sen sätter jag mig på balkongen och solar lite.
Hoppas vädret håller i sig till midsommar, som är på fredag!

Nu måste jag springa iväg för att möta min moster - vi hörs !

- RebeccaGym

Drar iväg o gymmar ett tag nu, med Jessie.
Musik - Tokio Hotel (högt)

Så länge - en bild på Bill ( min dator krashar varje gång jag kollar bilder på honom, skumt! )
- Rebecca

Födelsedag & Bröllop

Sitter hemma hos min moster som fyller år idag, grattis till henne!
Självklart har tvn vart på hela dagen, då det är kungligt bröllop som nog ingen missat, själv är jag inte speciellt intresserad, så jag har inte suttit framför tvn hela dagen, men mesta dels.. och förmodligen så blir det nog hela kvällen också, visst är det fint, men jag tycker att det har varit lite väl mycket med detta bröllop.. men det är ju bara en gång, så det är väl okej, men jag själv tycker faktiskt att det är rätt skönt att det är slut nu, för man har möts överallt, vart man är går eller kollar av detta bröllop..

Bilder som jag lovat ska komma upp här på bloggen kommer, så småning om, jag kan inte lova när, eftersom jag inte vet när jag har tid till att lägga in allting, men någongång framöver blir det, det kan jag lova.
Nu när det är sommar så är man ju inte inne så mycket, utan man är ju ute i solen och det fina vädret, när det är det, vilket leder till att det inte finns så mycket tid över till att sitta framför datorn och uppdatera, i alla fall inte för min del..  men tills vidare, ha det bra.

- Rebecca


updat.

Veckan har vart fullspäckad! Uppdatering kommer imorgon

mån: kungsträdgården med massa fina människor, och självklart Erik Grönwall!
tis: Träffat Frida, Sara sov över.
ons: klippt mig, Jessie sov över.
tors: sov bort halva dagen, åkte sen in till stan med Jessie.

Imorgon är det fredag, inga direkta planer.

Uppdatering kommer som sagt imorgon- vi hörs

- rebecca


Sara i tisdags.


Jessie i onsdags.


mot waxholm för en glass

Sitter på landet hos Jessie, vi ska snart ut med båten, och ta en glass på waxholm! mysigt

- rebecca


Skolavslutning 10/6-10

Bilderna är tagna av Jessie!Några av alla härliga bilder från avslutningen!

- Rebecca


Klassens dag i bilder


7 Juni 2010 - Nicklas Hocker

Var en fantastisk kväll! Träffade Nicklas igen! Det var helt klart en av dom bästa dagarna! Saknar honom redan!

Tack för igår, alla som var där, o Tack Nicklas! 

- Rebecca

Sommarkrysset

Här kommer lite bilder från gårdagen. Fler bilder kommer under denna vecka.
- Rebecca

Grönan & Sommarkrysset

Igår var jag, Jessie och hennes familj på grönan, vi åkte dit vid halv 12. Dom åkte massvis, medans jag satt bredvid och kollade på, eftersom jag är så pass åksjuk att jag inte klarar av att åka något.. det är jätte tråkigt..
Vid halv 5 så åkte Jessies familj hem, och då gick jag och jessie o köpte mat sedan så gick vi och satte oss på våra platser, som Martin hade hållit för oss hela dagen, det var jätte snällt av honom! Sen satt vi där hela tiden, enda tills programmet var slut .. då gick vi och pratade med Erik rätt länge. Det är helt sjukt att han kommer ihåg oss från första veckorna under idol tiden! Han kom ihåg massa gånger då vi var där och vad vi gjorde, så det var jätte kul att prata om gamla minnen!
Det var en grymt kul kväll.
Och bilder från dagen kommer läggas ut inom kort.

- Rebecca

Första doppet

Idag blev det första doppet för iår, dock inte i havet/sjö. Utan det blev på idrottslektionen. Men det var härligt!
Idag är det fredag, o nu är det verkligen nära till skolavslutningen, på torsdag är det avslutning, det ska bli grymt skönt! 2 och en halv månad!
Har inga direkta planer för i sommar förutom:

Torsdag (avslutning) - kryssa med mamma

Sen under sommaren så ska vi göra om i mitt rum, jag ska åka och hälsa på massa kompisar, och sen ska jag och Jessie kryssa! Det kommer bli jätte kul och en grymt bra sommar!

Förra inlägget var inte så glatt kanske, men det var så jag kände då! Det är fortfarande jobbigt, men jag har försökt prata med er om det, och jag vet att ni förstår, o vi har kommit överens om att försöka göra allt bra o försöka fixa så alla mår bra.. för det är det vi alla vill! Det vet jag! Jag tror faktiskt att det kommer kunna bli något bra av det här.. men då måste vi alla kämpa, inte bara 1 eller 2 utan alla! Jag tror vi måste sätta oss ner och prata om det alla tillsammans också, men jag tror det kommer bli bra till slut. För jag vill inte förlora någon av er.

Imorgon kanske det blir grönan o sommarkrysset! Vi får se hur det blir. Men antagligen.. vilket är något att se fram emot! Sen har vi ju måndag som kommer bli fantastisk!

- Rebecca


Jag orkar inte slitas mellan er längre!

Jag slits ständigt mellan er. Varje dag, flera timmar om dagen. Men jag orkar snart inte mer!
Jag är så fruktansvärt trött på att alltid vara mittpunkten. Det är alltid jag som hamnar i mitten. Hur jag än gör, vad jag än gör.. ingenting verkar funka. Jag vill verkligen få allt att fungera men det går inte, ni båda måste vilja, ni måste ha viljan att kämpa, men just nu så ger ni bara upp. Det är så små saker som plötsligt blir så stora. Vem ska sitta bredvid mig? Vem ska hinna först in, o sätta sig på stolen bredvid mig? Vem skriker mest, vem skriker högst, vem blir irriterad och sur först? Vem kommer vinna? Vem kommer vinna och ta över mig, bara ha mig för er själva?
Saken är den att ingen kommer vinna om det fortsätter så här, för jag kommer inte orka! Jag orkar inte att hela tiden behöva se de här blickarna, höra dom kommentarer, lyssna på alla ursäkter, lyssna på " det var inte mitt fel ". Jag ser och hör precis allting! Ni behöver inte försvara er, det hjälper inte hur mycket ni än försöker!

Varje morgon när jag vaknar känns det bara jobbigt, jag tänker alltid att det är dags för ännu en förjävlig dag. Det ska bli så skönt med sommarlov snart, bara slippa allting för ett tag, bara få vara sig själv och inte behöva anpassa sig efter alla andra, inte behöva slitas mellan er, inte behöva hamna i mitten hela tiden...

Om ni bara visste hur det känns för mig... Ingen av er tycker det är kul att bråka med varandra, jag ser det! Jag tycker inte det är kul, jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att alltid se er bråka... det värsta är att ni bråkar om mig.. vilket jag inte förstår..
Jag vill att vi ska funka allihopa tillsammans, för när det väl gör det, som det faktiskt gjorde ett tag ibörjan, så har vi jätte kul tillsammans.. Men alla dom minnen, finns dom inte kvar hos er? Dom finns kvar hos mig.. Ni skulle bara veta hur kul jag tycker det är, hur glad och lycklig jag är när det funkar mellan oss..
Men de senaste veckorna... har allt bara vart rent ut sagt åt helvete.. Ingenting funkar längre.

Jag hoppas verkligen vi kan fixa det här! För ni betyder jätte mycket för mig, men som det är just nu så orkar jag inte längre.. så det måste få ett slut..
Och sluta gnälla hela tiden!! Jag orkar inte höra mer..

Jag mår inge bra av det här, och jag är rätt säker på att ingen av er heller mår bra av det här.

Så kan vi se till och fixa det här en gång för alla?

Leéndet jag en gång hade... är borta just nu..- Rebecca

RSS 2.0