Together we can turn it all around.

I en värld fylld av besvikelse o hat, gav ni mig glädje o kärlek. Ni lärde mig att le åt allting som var jobbigt o svårt. Ni tände en gnista i mig, en gnista som hade slocknat. Ni fångade mig, när jag var på väg att falla. Aldrig trodde jag detta skulle hända, men ni kom i rätt tid. Ni gjorde allt det som kändes omöjligt – möjligt. Jag minns fortfarande är jag stod där. Mitt framför er. Ni log och skrattade. Ni var så otroligt glada och lyckliga. Ni pratade med mig, viskade till mig, kramade om mig, höll om mig. Ni gav mig mod. Ni gav mig styrkan att vilja kämpa. Jag kände en lycka som jag inte känt på väldigt länge. Ni lämnade ett spår i mitt hjärta. Ni finns inom mig, men inte nära. Om jag bara för en minut fick sätta vingar på själen så skulle jag flyga till er. Krama om er, höra hur ni mådde och tacka för allting ni gjort för mig, bara genom att finnas. Ni betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet inte hur jag, genom ord ska kunna förklara det. Ni finns alltid med mig, med er klarar jag allt!

"So give me your love,
 give me your love now
 even if your wall is fallin down.
 Give me you love,
 give me your love and
 together we can turn it all around""
I hold the world,
 In my arms,
 Where you begin is where I start,
 The universe,
 Revolves around us,
 It's like nothing out there matters,
 I hold the world"
 
 "It's only you and me,
 There's nothing else, see?
 Because I hold the world,"


I Promise..

Ibland funderar jag på hur många det är som menar det dom säger. Jag har många vänner som säger jätte fina saker, o säger hur mycket dom gillar/älskar än... Men hur många menar det egentligen? Flera gånger så säger någon i ens närhet någonting men sen när det väl kommer till kritan så visar det sig att det inte alls är så. Jag har flera gånger vart med om follk som säger "förlåt, det ska aldrig hända igen. Jag lovar".. Men sen tar det bara några dagar så händer det i alla fall. Och det fortsätter om och om igen. Då börjar man seriöst undra vad det är frågan om.
 Jag är själv ingen ängel, som gör allting rätt. Jag gör lika många misstag som alla andra, så jag anser mig absolut inte att jag är bättre än någon anna. Verkligen inte. Men sen insåg hur otroligt ledsen och sårad jag blev av att någon i min omgiving gjorde så här mot mig eller någon annan, så lovade jag mig själv att jag skulle tänka på det. Att inte göra likadant. Jag har nu insett hur dåligt jag faktiskt mådde av alla dessa som ständigt svek mig, gång på gång. 
 På sista tiden har jag vart lite svår att nå, isolerat mig lite grann. Men det är för att jag försökt hitta mig själv, försökt finna det som gör mig glad och lycklig. Har väl lite glömt bort det som betyder så mycket för mig.
 Vet inte riktigt hur jag ska avrunda detta inlägg.. så det får bli - Ta hand om er allihopa!


Du wirst für mich immer heilig sein

Grym vecka med världens goaste, Ida. Vi har inte känt varandra särskilt länge. Vi träffades första gången på Tokio Hotel konserten 4 mars 2011. Och sedan dess har vi haft kontakt, dagligen. Vi bor två timmar ifrån varandra, men har ändå träffats 2-3 gånger efter konserten. Hon är som jag. Som min tvillingsjälv. Jag har hittat personen jag letat efter. Efter att ha spenderat en hel vecka med min fina Ida så har jag insett att hon är en sann vän. En jag kan lita på. En som aldrig skulle svika mig. En som faktiskt accepterar mig för den jag är. Hon stöttar mig genom allt, hon finns alltid. Dag som natt. Jag kan ringa eller smsa när jag vill, jag vet att hon kommer svara och finnas för mig. Hon är en sån vän som alla borde ha. Jag är så otroligt tacksam som fick just henne till vän. Jag kan inte önska mig någon bättre. Vi behöver inte alltid prata för att förstå vad den andra tänker o känner. Vi bara vet. Saknaden som finns här just nu går inte att beskriva. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag önskar bara att du var här. Allt är så mycket lättare då. Jag hoppas att du vet att jag alltid finns här för dig. Jag hoppas du vet att du är den jag saknar allra mest. Fast vi sågs för bara några timmar sedan. Du har en stor plats i mitt hjärta. Jag älskar dig. ♥

Sommarkrysset 9/7-11 ♥ Jedward ♥


Who I am today ain't so far from yesterday

Hej!
Nu är jag hemma igen. Hade en riktigt bra vecka i Grekland. Mycket sol, bad & shopping. Jag tog lite bilder som kommer komma ut här på bloggen lite senare. Men som det ser ut just nu så kommer jag inte hinna det på några dagar. Men jag lovar att dom kommer ut så fort som möjligt. Imorgon åker jag bort igen, men denna gång på en kryssning, så jag är hemma igen på fredag. Men det ska bli riktigt härligt. Spa kryssing & mycket sol (förhoppningsvis).
 Imorgon kommer även min älskade vän Zahra hem rfån London, där hon har vart i nästan två månader. Gud vad hon har vart saknad. Det ska bli så roligt att träffa henne igen.
 Som ni kanske märkt så har blogeen legat nere et tag , men det har endast vart för att jag hållt på fixa en ny design, som nu nästan är helt klar. Kände för något helt nytt denna gång och inte bara små saker. 
Hoppas ni har en riktigt bra sommar, med myck sol & bad.
Ni får en bild från valborg, på mig & Zahra.


RSS 2.0