Ready, set, go

Lunch rasten är slut och nu ska vi påbörja ett nytt projekt, inom sociologi. Jag tror och hoppas att det kommer blir riktigt intressant. Sen har jag prov, känns sådär. Samhällskunskap är inte min starka sida.. Men nu måste jag till lektion. Ciao


Spex

Hallå! Det var ett tag sen jag skrev här, av många anledningar. Mycket läxor, prov, o lite annat som har hänt vilket har gjort att jag inte orkat, velat eller kunnat blogga, men nu hoppas jag att jag kan komma tillbaka och skriva lite mer. Blogg.se har ju äntligen(!!) skaffat en app så nu kan jag blogga ifrån min iphone, super skönt enligt mig. Då det betyder att jag kan blogga massa mer, var som helst. Hur bra är inte det liksom?
Sen sist jag skrev har det hänt mycket, kommer dock inte skriva så mycket om det, men jag var ju på Jedward konserten, och det kommer jag skriva lite mer om i senare inlägg.
I fredags så hade vi skolfotografering, vanligt o spex. Vi i klassen hade inte så lång tid att förberedda oss för vilket tema vi skulle ha men kom i alla fall fram till militär/Robinson. Så här kommer två bilder på mig o Rebecka, vi valde att vara Robinson. Hoppas ni får en bra dag!


10 days


You're my past

Det är egentligen helt sjukt hur snabbt det kan gå. Hur snabbt allt kan vända. Hur snabbt en person som betytt så mycket under en sån lång tid plötsligt knappt existerar längre. Jag vet inte vad mer jag ska säga.

Du är ett avslutat kapitel. Du tillhör mitt förflutna.


Today, You Inspired Me

Satt bänkad framför tv:n igår och kollade på idol, man fick knappt se några auditions med jag hittade två som jag tyckte var bra. André och så denna tjej, Moa. Helt sjukt hur duktig hon är. Om jag inte minns helt fel så såg jag henne i Stockhlm när vi sökte. Annars var det en tjej som var väldigt lik henne.. Här är klippet på Moa och hennes låt: When I held ya. Lyssna & njut


Idol 2011

Nu är det bara några få minuter kvar tills idol 2011 startar. Tidigare år har jag varit lite av ett "idol freak" men i år känner jag att jag växt ifrån det lite. Men samtidigt tycker jag att det ska bli riktigt roligt att det börjar igen, det är ju ändå gamla minnen som dyker upp. Allt började för mig 2008, då jag var Johan Palm - galen. Gick på några enstaka veckofinaler. År 2009 började min resa på allvar. Vinnaren Erik Grönwall var en stor favorit, Reza Lindh var hur gullig och trevlig som helst. Men 2009 höjdpunkt var Nicklas Hocker. Gick på nästan alla veckofinaler. Jag följde honom vart han än var och spelade. Jag åkte runt i hela Sverige för att träffa honom. Det var helt sjukt! Under idol tiden spenderade jag mina dagar på "idol hotellet", tillsammans med massa underbara människor som jag lärde känna. Man lärde känna idolerna något enormt. Dom kommer än idag ihåg än. Vi blev en del av deras familj. Och inte nog med det, jag lärde känna så otroligt många nya vänner som jag är så tacksam för. 2009 är ett idol år som jag aldrig kommer glömma. Förra året, 2010 var det dags igen. Favoriten då blev Daniel Norberg, men Nicklas & Erik var fortfarande mina favoriter (och är än idag, det kommer aldrig ändras). Jag och mina "Idol vänner" hängde på veckofinalerna och hotellet men det var absolut inte samma sak som 2009. Jag hade inte den "kärleken" till någon av idolerna som året innan.
 Men nu är det dags igen. Jag är taggad, men jag tror inte att jag kommer gå på veckofinalerna om jag inte hittar någon som jag verkligen gillar. Så som Nicklas och Erik. Peter Jihde är inte kvar som programledare, Pär är den nya. Jag kommer sakna Peter något otroligt, han gjorde verkligen Idol stort. Men jag tror Pär kommer bli bra han också. En jurymedlem har lämnat idol men in har två nya kommit. Det blir säkert bra, men ingenting kommer bli som det har varit. Tyvärr. Men jag ser fram emot den sista(?!) säsongen av idol. Speciellt med tanka på att jag var på audition med några som jag känner som sökte i år.
 Nu ska jag i alla fall bänka mig framför tv:n. Ciao!

Här får ni en bild på mig och två vänner. Bilden är från 2009 och här står vi och köar i flera timmar. Minns att det började snöa denna dag också.Käkar middag ute med Zahra. Efter det ska ...

img_5737 (MMS)

Käkar middag ute med Zahra. Efter det ska vi möta upp sara och sen bär det av mot Grönan & Oskar Linnros! Taggad!


Grattis älskade tvillingar!


RSS 2.0