When I lose myself I think of you

Idag, den 15 augusti 2011 är det exakt 6 år sedan som Tokio Hotels första singel Durch den monsun kom ut. Det är 6 år sedan dom blev kända. Det är 5 år sedan jag började lyssna på dom och jag har inte slutat. Inte för en sekund. Jag är inte lika besatt som jag var för några år sedan. Då la jag ut flera tusen på att köpa kläder, smycken, kuddar, väskor och tidningar. Ja allt. Idag står jag här och kärleken till Tokio Hotel är fortfarande lika stark som för 5 år sedan, om inte starkare. Dom har räddat mig. Det finns inget och ingen som någonsin kommer ha lika stor plats i mitt hjärta som dom 4 killarna har. Jag lyssnar på deras musik både i glädje och sorg. Dom hjälper mig alltid. Den plats som dessa 4 killar har i mitt liv, hjärta går inte att mäta sig med. Jag är så obeskrivligt tacksam att jag hittade dom, jag vet inte vad jag vore utan dom i mitt liv. Jag minns den där dagen. Den 4.e mars 2010. I globen. Jag minns när jag satt där och Tokio Hotel kommer ut. Jag minns att jag inte kunde säga något, jag minns att jag tappade andan för en sekund. Jag minns att tårarna rann. Av lycka. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag var då. Jag kan inte beskriva den känslan.
 Jag vet helt seriöst inte vad jag ska skriva.. för vad jag än skriver så kommer ni aldrig förstå hur jag känner. Med de 4 killarna vid min sida klarar jag allt. Jag kommer alltid älska Tokio Hotel.
Kommentarer
Postat av: Towa

Härligt att se en tjej som gillar Tokio Hotel och Jedward! Jag gör nämligen det samma! Kika in på mig blogg om du har lust! ;)

2011-08-22 @ 18:39:45
URL: http://www.towamelander.devote.se

Kränkande kommentarer till mig eller någon i min närhet kommer INTE att publiceras. Tänk även på att när du kommenterar så sparas ditt IP nummer. Glöm inte heller att lämna eran blogg adress, så jag kan svara tillbaks, för det kommer jag definitivt göra, så glöm inte det ! Annars är det bara att kommentera här:

Namn:
Kommenterar du ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0